Dodaj do ulubionych

Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywamy

IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 29.01.05, 15:31
Czy ktos ma nie potrebne kosmetyki które chce zamienić ?
Obserwuj wątek
    • zaslonka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 29.01.05, 16:47
      Mam podkład Estee Lauder So Ingenious, uzyłam raz, niestety za ciemny. Stoi
      sobie i smutno na mnnie patrzy
      • insidemyownmind Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 30.01.05, 17:33
        a jaki odcień masz tego podkładu? i skąd jesteś? byłabym zainteresowana:)
        • Gość: Zaslonka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.telnet / *.stanet.pl 31.01.05, 00:56
          Ten podkład ma odcień 01 Fresco. Jestem z Krakowa. Mam jeszce podkład La Roche-
          Posay, też za ciemny, mimo że najjaśniejszy jaki robią :-(
          • kanapkazserem Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 31.01.05, 08:50
            A jaki numer tego podkladu, też jestem z Krakowa i bylabym zainteresowana :>
            • zaslonka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 31.01.05, 10:16
              La Roche-Posay ma numer 21. To jest ta gęstsza wersja, kremowa, w tubce. Nie
              mam kartonika od tego podkładu, bo z powodu kłopotów z pralką ucierpiał
              (podobnie jak od So Ingenious):-(
              • kanapkazserem Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 31.01.05, 10:27
                no to nic z tego nie bedzie. Ja potrzebuje 13 albo 15 :]
                • Gość: Zaslonka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.telnet / *.stanet.pl 31.01.05, 10:34
                  Szkoda :-(. No ale może ktoś inny się znajdzie
              • luka-5 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 18.02.05, 09:48
                jestem zainteresowana kupnem podkładu La Roche-Posay nr 21, jestem z Bydgoszcy.
                Pozdrowienia!
      • Gość: Pompeja Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 156.17.123.* 02.02.05, 14:11
        Szukam perfum "Lu Lu" ( albo "Lou Lou", już nie pamiętam) Cacharela, wersję
        klasyczną, nie niebieską. Może ktoś dostał z zagranicy i chce odstąpić. Do
        Polski już ich nie sprowadzają, niestety.
        • blackmolly In Love Again YSL 06.04.05, 22:56
          Hej!
          Czy któraś z Was nie chciałaby wymienić
          Escady Rockin' Rio na 30 ml (tyle zostało)
          In Love Again YSL? Ewentualnie mogę je odprzedać
          za 100zł.
      • _diabolique_ Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 02.02.05, 15:53
        Co proponujesz bo jestem zainteresowana tym podkladem...
      • Gość: MAŁGOSIA Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 195.116.118.* 04.02.05, 11:47
        UŻYWAM TAKŻE KOSMETYKÓW ESTEE LAUDER.JESLI MASZ PARAGON ZAKUPU TO MOŻESZ IŚĆ DO
        SALONU I WYMIENIĆ BEZ NICZEGO TEN PODKŁAD.POWODZENIA,PA
        • Gość: nana Arden- zielona herbatka,Kezno - makowe- chce kupić IP: *.u.mcnet.pl 18.02.05, 16:35
          kto ma do sprzedania? Mój adres a_s5@wp.pl
      • agnieszka.adamek Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 05.02.05, 17:42
        Czy EL So Ingenious jest nadal aktualny? Jeżeli tak to proszę o podanie ceny na
        forum lub na priv
        • zaslonka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 05.02.05, 19:19
          Podkład EL powędrował już w dobre ręce
      • Gość: celina77 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.saint / 195.117.38.* 08.02.05, 16:05
        Witaj....!!!

Jaki to kolor (numer).

Poprosze o maila na :
        celina77@gazeta.pl
      • Gość: kamagrrr@p.pl Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:18
        Witam,jeśli przez miesiąc ten podkad wciąz stoi to chętnie się nim zaopiekuję,
        ale co mogę dać w zamian?
    • Gość: teresai Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.01.05, 17:02
      Mam pół buteleczki podkładu Clinique stay-true makeup, oil-free formula, kolor
      27 czyli stay nude. Mam za suchą cerę, zeby go używać; bo on jest raczej
      dla "tłuścioszków".
      • luba83 do teresai!!!! 17.02.05, 01:18
        nadal aktualny ten puder/podklad clinique?? moj mejl luba83@gazeta.pl wtedy
        podam nr gg i sie jakos dogadmay mam nadzieje
    • Gość: sisy Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.chello.pl 30.01.05, 00:56
      Ja mam cale-nieuzywane wygladzajace mleczko do wlosow sunsilk (fioletowe)
      • ivi11111 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 30.01.05, 03:28
        Do teresai. Czy probowalas mieszac odrobine podkladu z odrobina kremu?
        • dixi Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 30.01.05, 17:30
          u mnie stoją i czekają nie wiadomo na co:
          - Straight - mleczko wygladzające i prostujące włosy L'oreala , zużyte w ok.
          1/4,
          - krem koloryzujący Garnier Color naturals z olejkiem z oliwek - kolor 5.3
          jasny złoty brąz (ten z reklamy Joanny Brodzik) wazny do 2007 r., nowa,
          opakowanie nie otwierane;
          - maseczka błotna z minerałami z morza martwego Planet Spa Avonu - użyta 1 raz;
          - Spiced Gren tea E.Arden EDT, zostalo jakies 23 ml z 50;
          jak jeszcze cos sobie przypomnę to dopiszę :)
          • Gość: dalloway Chanel double perfection IP: *.chello.pl 31.01.05, 08:47
            fluid nr 40, nowy nie używany
            • starsik wody toaletowe 31.01.05, 09:35
              A ja mam do odsprzedania wodę toaletową Green Tea Elizabeth Arden ( 100 ml.
              psiknieta 2 razy, troche zniszczone pudelko ) i Baby Doll YSL ( 30 ml, tez
              psikniete ze dwa razy i tez troche zniszczone pudelko ). Oba oryginalne,
              kupione w Stanach w zeszlym roku. Najchetniej z okolic Katowic :)
              • lady Re: wody toaletowe 31.01.05, 21:46
                Ile chcesz za Baby doll?
              • ciapek7 Re: wody toaletowe 02.02.05, 18:27
                czy sprawa tej zielonej herbatki jest nadal aktualna ? jestem z Wrocławia , mój
                adres : ciapek7@gazeta.pl
              • Gość: magda Re: wody toaletowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:50
                ja bym byla zainteresowana ..mam wode toaletowa Ralp lauren polo sport 100 ml .
                tez ze stanow ale nie bardzo mi pasuje
                • Gość: Asia Re: wody toaletowe IP: 193.28.0.* 03.02.05, 09:54
                  do Magdy
                  skad jesteś i ile byś chciał za tą wodę R.L. Polo Sport?
                  Asia
                • Gość: Detoxy Re: wody toaletowe IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.02.05, 21:13
                  Czy masz jeszcze tę wodę?
                  pilnee agebka@poczta.wp.pl
                • agik_www Re: wody toaletowe 21.02.05, 14:25
                  Hej Magda!
                  Czy masz zamiar sprzedać Polo Sport? Ja jestem z Wrocławia. I uwielbiam ten
                  zapach, niestety wycofali go z rynku, są tylko malutkie pojemności. Napisz mi
                  jaka byłaby Twoja cena i czy w ogóle jesteś zainteresowana sprzadażą.
                  Pozdrowionka
              • chojrak6 Re: wody toaletowe 08.02.05, 16:22
                masz jeszcze te Baby Doll? może chciałabys w zamian sypki puder Chanel 01 Mat
                invisible?
              • Gość: Majka Re: wody toaletowe IP: *.214.62.1.coditel.net 08.02.05, 20:14
                Hej, ja bym wziela obydwie!!! Powiedz tylko ile sobie zyczysz i czy transakcja
                moglaby sie odbyc w okolicach Wielkanocy, bo teraz jestem za granica...
                Mieszkam w Krakowie. Zwlaszcza za Baby Doll bylabym szalenie wdzieczna, ale i
                Green Tea bym wziela, jesli podasz jakas sensowna cene...
              • Gość: Majka Re: wody toaletowe IP: *.214.62.1.coditel.net 08.02.05, 20:40
                Starsik, napisz jesli masz jeszcze te wody. Jesli masz wciaz Baby Doll, to
                wezme i Elizabeth Arden za jednym zamachem. Jak to sie swoja droga dziwnie
                sklada, ze to co jednym nie odpowiada, dla innych jest ukochanym zapachem :)
                Moj adres: mow1[at]wp.pl. Bede ogromnie wdzieczna!
                • Gość: starsik Re: wody toaletowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:30
                  Maja , wyslalam Ci maila :)
              • Gość: mjara Re: wody toaletowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 15:26
                czesc, interesuje mnie green tea, jaka cena?
                • starsik Re: wody toaletowe 09.02.05, 15:27
                  Oj Green Tea jest juz niestety nieaktualne:(
              • Gość: listki Re: wody toaletowe IP: 195.205.32.* 22.02.05, 21:13
                No właśnie, tez jestem z Katowic i bardzo mi pasuje Baby Doll. Napisz cenę,
                jeśli jest to aktualne.
              • Gość: hihi Re: wody toaletowe IP: *.aster.pl 04.03.05, 14:02
                akurat..
              • Gość: winkey Re: wody toaletowe IP: *.toya.net.pl 08.03.05, 14:21
                a ja poszukuję wody GapScent body mist So Pink... pilnie... mój mail:
                krecik171@autograf.pl
            • Gość: dalloway Re: Chanel double perfection IP: *.chello.pl 31.01.05, 10:12
              kosztowal 165 zl w sephorze, sprzedam za 100, albo zamienie sie na ideal matte
              EL pale almond, shiseido pureness compact nr 20, ew. double wear EL, ale nie
              pamietam jakiego koloru uzywalam bo to bylo wieki temu
              potrzebny mi jeszcze olejek lotus clarinsa i repairwear lotion na noc
            • dorotahalicka Re: Chanel double perfection 03.02.05, 13:32
              hej ile xza niego chcesz? i czy on jest ciemny?
          • Gość: nerwuś Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.05, 00:50
            ja bym na tego Streita reflektowała i moze nawet na ta maseczke błotna. Jak sie
            z Toba skontaktowac? Jestem z Wrocławia. (nerwa@wp.pl)
          • Gość: wiola Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.aster.pl 04.02.05, 10:09
            jestem zainteresowana mleczkiem wygladzajacym i maseczka blotna. co chcialabys
            w zamian?
          • luba83 maseczka 17.02.05, 01:19
            bylabym zainteresowana maseczka blotna moj mejl luba83@gazeta.pl podam wtedy nr
            gglub tel to sie dogadamy pozdrawiam
            • luba83 maseczka to do dixi!!!!!!!! 17.02.05, 01:21
              jeszcze raz ja bo hmm niewazne poplatalo mi sie hehe
    • Gość: adgam Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 09:32
      piszcie dziewczyny skad jestescie!
      bo takie samow wymienianie jest bez sensu!!
      aha1i od razu przykładowe ceny może ...??
      ja bym chcetnie cos fajne go kupiła np. podkład :) do tlustej cery lub fajna
      odzywke
      • Gość: Ewcia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:50
        Ja mam podkład Max Factor Lasting Performance, kolor 105 - dwa razy użyty. Leży
        sobie bo jest za ciemny! Jestem z Żor, woj. Sląskie. Z przesylką nie bedzię
        problemu.
        • Gość: Ewcia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 10:16
          Za podkład zapłaciłam 52 zł , sprzedam za 35 zl.
      • Gość: venus Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.broker.com.pl 03.02.05, 21:35
        moge sprzedać ci podkad do cery tłustej i mieszanej Oriflame. Bedziesz napewno
        zadowolona. kontakt. violetta_anita@yahoo com lug gg 4535240
    • voluptas róż chanel, cienie guerlain ;) 31.01.05, 10:05
      Witajcie,

chciałabym się pozbyć kilku kosmetyków, oto one:

1. róż CHANEL Joues Contraste nr 82 REFLEX. Kupiony w październiku, niestetym
      popełniłam idiotyczny błąd - nie sprawdziłam przy świetle dziennym i nie
      trafiłam w kolor. Róż jest w odcieniu delikatnej brzoskwinki iskrzącej tysiącem
      delikatnych drobinek - nie mam możliwości dołączenia zdjęcia, ale można go
      sprawdzić w każdej perfumerii oferującej kolorówkę Chanel'a. Kosmetyk jest
      praktycznie nie używany, pomalowałam się nim dwa razy - nie widać żadnych
      zarysowań na jego powierzchni. Oczywiście oferuję pełen komplet: róż z
      plastikową nakładką i firmowym pędzelkiem, welurową poszetkę (trochę
      przykurzoną), kartonik. Zapłaciłam za niego (cena naklejona na opakowaniu) 155
      zł, chciałabym sprzedać za 100. Jeśli chodzi o wymianę, to biorę pod uwagę tylko
      inne odcienie tego samego różu - nr 96 Caprice albo 31 Rose Cache (ale nie
      wierzę, żebym miała aż tyle szczęścia ;) )

2. pojedynczy cień Guerlain Ombre Eclat DIVINORA Radiant Colour w odcieniu nr 60
      Rose d'or. Kupiony we wrześniu w Sephorze, w sklepie wydawał mi się bardziej
      różowy niż złoty, a na powiece wyszło odwrotnie - dlatego chcę się go pozbyć.
      Cień był przeze mnie użyty trzy-cztery razy, widać na nim jedynie lekkie
      zmatowienie, ubytek żaden. Uwaga, cień ma jeden feler estetyczny - górna połówka
      opakowania jest nadpęknięta (nie ukruszona, zawiasy też w porządku), ale
      pęknięcie jest widoczne, rysa długa na ok. 2.5 cm. Poza tym nie mogę znaleźć
      kartonowego opakowania - więc jak na razie komplet stanowi cień z
      zabezpieczającą folijka i aplikatorkiem (nieużywanym). Kupiłam go za 130 zł,
      chciałabym sprzedać za 50. Ewentualna zamiana na cień tej samej firmy nr 82 Brun
      Fusion lub beige patine (ale i tu jakoś nie liczę na powodzenie ;) )

3. pojedynczy cień Guerlain Ombre Eclat DIVINORA Radiant Colour w odcieniu nr 84
      Bronze Alliage. Też mam go ok. 3 miesięcy, użyty ok. 5 razy - nie widać ubytku,
      jedynie zarysowanie powierzchni. Brak kartonika, foliowe zabezpieczenie jest,
      kasetka w stanie idealnym, aplikatorek nieuzywany. Bardzo ciekawy oryginalny
      kolor - ciemny brudny brąz złamany złotem i khaki. Dla mnie zbyt ciemny. Kupiłam
      go za 130 zł, chciałabym sprzedać za 60. Ewentualna zamiana na cień tej samej
      firmy nr 82 Brun Fusion lub beige patine (ale i tu jakoś nie liczę na powodzenie
      ;) )

Jestem z Warszawy. Dla zainteresowanych zdjęcia na maila ;). Chętnie odpowiem na
      wszystkie pytania ;)
      • fiuuu Re: róż chanel, cienie guerlain ;) 02.02.05, 19:58
        chetnie bym zobaczylam zdjecia, szczegolnie cienie
        jestem z Krakowa, ale mysle, ze listem w bablekowej
        kopercie mozna wyslac
        mail na gazetowe konta poprosze:)
        • voluptas Re: róż chanel, cienie guerlain ;) 02.02.05, 21:30
          sprawdź pocztę ;)
          • fiuuu Re: róż chanel, cienie guerlain ;) 02.02.05, 22:02
            dzieki wielkie, ten rozowy mi sie spodobal
            bylabym jeszcze zainteresowa innymi cieniami
            jesli moglabys przeslac na skrzynke zdjecia
            bede wdzieczna
            • voluptas Re: róż chanel, cienie guerlain ;) 02.02.05, 23:26
              masz zdjęcia w skrzynce :)
      • Gość: roti Re: róż chanel, cienie guerlain ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:39
        Cześć, jestem zainteresowana pojedyńczym cieniem Guerlain w odcieniu nr 84
        Bronze Alliage.Chętnie zobaczyłabym zdjęcia,o ile to jeszcze aktualne. Mój e-
        mail to roti@vp.pl. Pozrawiam
        • Gość: arwena Re: róż chanel, cienie guerlain ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:23
          Fajne forum!

• Gość: basia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.4web.pl 31.01.05, 12:05
      Poszukuję pudru Cliniqua Gentle Light 01, E.Lauder serum Perfectionist
      • niebieskooka170 Sprzedam 04.02.05, 08:15
        Drogie Panie!Mam do sprzedania nowe tusze Manhattan,Maybelline, Rimemel -
        wszelkiego rodzaju i koloru. Mam także w swojej ofercie wszelkie blyszczyki i
        pomadki tych samych firm. Wszystki produkty są oryginalne i nowe. Każdy produkt
        jest w cenie 10 zł. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt przez
        e-mail: niebieskooka170@gazeta.pl
        • milka323 Re: Sprzedam 22.02.05, 20:42
          Cześć!Jestem zainteresowana jakimś ładnym błyszczykiem Rimmela za 10zł.Jak masz
          jakieś propozycje to napisz milka323@gazeta.pl
        • Gość: hotka Re: Sprzedam IP: 195.150.224.* 08.03.05, 04:38
          Czy mogłabyś mi napisać skąd jesteś i w jaki sposób można przeprowadzić z tobą
          transakcję. Mój mail: hotti@wp.pl
    • Gość: aga Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.chello.pl 31.01.05, 12:16
      Warszawa.
      Krem Soraya kuracja dotleniająca na noc (użyty 4 razy)
      Krem pod oczy Eris 25 plus (użyty raz)sprzedam za 30 zł
      Szampon Yves Rocher Brilantissime żółty z kwasami AHA 3/4 butelki
      Szampon Yves Rocher Phyto Reflet do włosów blond użyty 4 razy
      Cienie Bourjois numery 70 (kaki ettonant- brąz wpadający w khaki)oraz 31
      praline astral (brudny róż ze srebrnymi drobinkami)- użyte odpowiednio 1 i 2
      razy sprzedam za 25 zł lub wymienie na Beige Ambre nr 62
      Wszystkich pozbywam sie z powodu uczulenia, cienie dostałam w prezencie i khaki
      nie pasuje do mojej cery a praline astral już po prostu mam.
      inecita@poczta.onet.pl
      • Gość: aga perfumy IP: *.chello.pl 31.01.05, 12:20
        a!! i jeszcze perfumy escada Liliowe (zielone) ok 45 ml ze stu, moge wymienic
        na inna escadę, echo lub amor amor cacharel
        inecita@poczta.onet.pl
        • Gość: wawa Re: perfumy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 12:27
          Podkład tylko raz użyłam w celu wypróbowania L'Oreal Ideal Balance 15ivoire
          rose Wrocław
          • Gość: yasmin Re: perfumy IP: *.chello.pl 04.03.05, 23:40
            mam do zaoferowania 2 x uzyta wode toaletowa SUN - Firmy Oriflame-za 20 zl.
            W katalogu cena 35 zl.Chetnych prosze o kontakt na maila Yasmin@gazeta.pl
        • Gość: Marcin:) Re: perfumy IP: *.siec2000.pl 02.02.05, 15:47
          Ja moge wymienic sie na 2 pudelka dobrej pasty BHP ;)
    • kragmel gdyby ktoś zechciał 31.01.05, 13:28
      uwolnić mnie od "little black dress" avonu, 50ml, to ja będę dozgonnie
      wdzięczna. proszę mi pisać mejle na @gazetową. z wawy jestem, ale mogę wysłać
      gdziekolwiek :)
      • Gość: Ewelina Re: gdyby ktoś zechciał IP: *.t-s.pl 02.02.05, 11:13
        Ja byłabym zainteresowana. Napisz co proponujesz
        • kragmel Re: gdyby ktoś zechciał 02.02.05, 14:00
          napisz do mnie mejla, dobrze? będzie wygodniej :) kragmel@gazeta.pl
      • szmycia1 Re: gdyby ktoś zechciał 03.02.05, 15:56
        jestem zainteresowana litle black dress - szmycia1@gazeta.pl
        • kragmel Re: gdyby ktoś zechciał 04.02.05, 09:04
          już trafiło w dobre ręce :)
      • ag_chalat Re: gdyby ktoś zechciał 15.02.05, 17:19
        mogłaś oddać z powrotem,masz takie prawo!
        • agata_7518 mam wodę AVON -TODEY lub TOMORROW 18.02.05, 18:51
          chętnie odstopię- nie uzywane - zapakowane niedrogo za 40 zł od sztuki w
          katalogu sa ok100 zł
          • Gość: anek Re: mam wodę AVON -TODEY lub TOMORROW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:07
            skad jestes bo jestem zainteresowana ale nie wiem jak z wymiana.
          • Gość: aloes _asia Re: mam wodę AVON -TODEY lub TOMORROW IP: *.crowley.pl 04.03.05, 21:54
            Czy jeszcze aktualna ta tomorrow? Byłabym chetna
    • a.kopiko1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 31.01.05, 13:43
      WARSZAWA:

- Dermika Variete. Krem odżywczy dla cery normalnj i suchej. Nie używałam go ani
      razu, natomiast jest otwarte pudełeczko, ponieważ chciałam zobaczyć jak pachnie :)
      Cena 20zł

- Krem nawilżajaco-ochronny Lirene, SPF 30. Cera wrażliwa/fotowrażliwa. użyty
      kilka razy, cena 10zł

- Iwostin Purritin - krem na noc i emulsja mautjąca: chcę sprzedać ponieważ mnie
      uczulił. Zostało 3/4 opakowania w obu opakowaniach. Cena obu kremów razem: 15zł.

- Tonik Soraya, kuracja antytrądzikowa. Użyty raz. Oddam za darmo, ponieważ i
      tak był tani więc nie ma sensu jeszcze bardziej zaniżać ceny :)

- AA, Oligovital. Krem na dzień. Ślicznie pachnie :) Użuty killka razy. 10zł.

Mam nadzieję, że ktoś znajdzie coś dla siebie, jak znajdę jeszcze coś jeszcze to
      napiszę.
      Pozdrawiam, w razie czaego piszcie na maila gazetowego.
      • Gość: Jola Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.devs.futuro.pl 02.02.05, 15:58
        Jak jeszcze aktualne to chętnie kupię emulsję,tonik i AA.Jestem z W-wy
        ludianki@wp.pl
      • Gość: misia29 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:53
        Kupuę Iwostin Purritin emolsje matującą i krem na noc Mail ewelin-nowak@wp.pl
        • a.kopiko1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 19.02.05, 12:06
          Kremy już sprzedałam.
    • Gość: lilka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:53
      ja mam perfumy Cacharell, eden,kupione za 160 - chyba 50 ml, sprzedam za 100, i
      mam jeszcze podkład maybellin, tylko zapomniałam który, cena w sklepie 20 zł,
      moge na cos wymienic. gg 2297996
      • charade Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 31.01.05, 15:15
        Jestem z Krakowa, mam nastepujące rzeczy, które mi zalegają:

- szampon Welli Regenal, niwelujący żólte odcienie z włosów farbowanych na
        blond, użyty dwa razy, cena 12 zł.

- korektor Sephory w pędzelku, pod oczy, Highlighter Light Touch, odcień 01 -
        jaśniejszy. Użyty raz, cena 20 zł.

- Versace Jeans Couture (żółte brylanciki), 75 ml., z czego zostało ok. połowa.
        Cena 40 zł.
        • Gość: ewcia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.tychy.msk.pl 31.01.05, 16:51
          Witam Cię a.kopiko1 z Warszawy.
          Chętnie odkupiła bym od ciebie ten zestaw z Iwostinu Purritin. Tylko jak
          załatwimy to bo ja jestem z okolicy Katowic. Moze przelew i przesyłka?? Co ty
          na to???

Czekam na odpis od Ciebie.
          • a.kopiko1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 31.01.05, 18:04
            Dobrze, może być przesyłka, nie ma problemu. Napisz tylko do mnie maila ze swoim
            adresem, wysłałabym w tym tygodniu.
            Pozdrawiam
    • Gość: ja Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.in.lublin.pl / 217.153.209.* 31.01.05, 17:21
      Widze ze topik sie rozwija to dobrze
      • zaslonka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 31.01.05, 17:40
        Ponawiam: mam podkład Estee Lauder So Ingenious, odcień 01 Fresco, bez
        kartonika (utopił się :-) ), użyty raz czy dwa razy - za ciemny dla mnie.
        Chętnie wymienię, na przykład na jakieś ładne cienie do powiek (byle nie
        grantowe, szare czy złote).

Piszcie na gazetowego maila
        • agmusz Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 31.01.05, 20:54
          Hej,
          a ile byś chciała za ten podkład? Napisz proszę na priv.
        • zaslonka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 10.02.05, 08:03
          W sobotę pisałam post, że podkład EL trafił już w dobre ręce. Ze zdumieniem
          przecieram oczy, bo postu tego nie ma!! Nie wiem jak to się stało. :-
          ((((((((((( Przepraszam wszystkie osoby, które narobiły sobie apetytu.
    • Gość: Mazia79 Yves Rocher, Ode a la amour -eliksir IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 31.01.05, 20:07
      Moze się ktos skusi:))
      Kilka razy psikniety. Jest to mocnejsza wersja znanej bardziej edt.
      • Gość: xjagax Re: Yves Rocher, Ode a la amour -eliksir IP: *.icpnet.pl 31.01.05, 20:14
        Ja bym się skusiła,ale co chcesz w zamian?
        • Gość: mazia 79 Re: Yves Rocher, Ode a la amour -eliksir IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 01.02.05, 08:39
          Powiem szczerze, ze nie mam nic konkretnego na mysli. Może cos zaproponuj:))
          • Gość: mazia 79 Re: Yves Rocher, Ode a la amour -eliksir IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 01.02.05, 08:42
            A moze odkupisz ja ode mnie. W sklepie płaciłam 115 zł za 50 ml. więc
            mogłybysmy podyskutować o kuszacej cenie :))
            • Gość: Jaga Re: Yves Rocher, Ode a la amour -eliksir IP: *.icpnet.pl 01.02.05, 12:46
              Wolę wymiany. Gdybym chciała kupić, to pewnie bym już zakupiła. Pomyślę, co
              mogłabym Tobie zaproponować.
      • Gość: Jolka Re: Yves Rocher, Ode a la amour -eliksir IP: *.crowley.pl 21.03.05, 18:38
        Ile chialabys za ta wode toaletowa i z kad jestes?
    • agmusz Cashmere Mist DK 50 ml 31.01.05, 21:01
      jw, ubytek niewielki. Jest to woda toaletowa w kartoniku. Mogę się wymienic na
      inny zapach albo coś innego, może z kolorówki. Czekam na propozycje:)
      • isault Re: Cashmere Mist DK 50 ml 03.02.05, 21:59
        może masz ochotę wymienić się na 100 ml The Vert eau de cologne Yves Rocher .
        Nie trawię tego zapachu a dostałam w prezencie. Psiknełam się 2 razy dla
        kurtuazji..
        • Gość: agmusz Cashmere Mist DK- nieaktualne:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:36
          Hej,
          przepraszam dopiero zauważyłam Twój post. Niestety DK już nieaktualna.
          Pozdrawiam
    • maguy Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 31.01.05, 23:49
      Witajcie!
      A ja mam takie kosmetyki na zbyciu:
      podklad Chanel Double Perfection, nr 10 Limpide, zuzyte jakies
      15%, 80zl

-baza pod podklad Chanel Brillance Lumiere, ubytek minimalny, z
      5%,85zl

-konturowka Nina Ricci (chyba w Polsce niedostepne, mysle, ze
      kolor mozna sprawdzic na ich stronie), bardzo malo zuzyta, kolor
      brudny roz, n°7,cena 43zl

konturowka Guerlain, kolor Nougatine n°8, niewielki ubytek,
      jakies 5-10%, 35zl

-kontrurowka YSL, ciemny roz, n°6, nie mam pojecia jaki ubytek, bo
      nie pamietam ile jej bylo, mysle ze zuzyte jest gora 20-25%, 20zl

Wszystkie kosmetyki kupione byly w Paryzu, bo tu mieszkam.
      Bede w lutym w Warszawie, wiec mozliwy odbior na miejscu lub wysylka.
      Preferuje sprzedaz, ewentualnie wymiane na podklad EL Double Wear (jasany
      kolor) lub Guerlaina Divinore Fluide semi-mat.

Pozdrawiam serdecznie!
      • elise2 Re: SZUKAM ;) kto ma? 01.02.05, 00:07
        Dziewczyny, szukam w rozsądnych cenach następujących kosmetyków, może któras z
        Was ma i już nie chce używać;) jeśli tak to wiadomość poproszę na @ gazetowego;)
        Pozdrawiam serdecznie

- kremu Clear Difference Oil Controle Hydrator- Estee Lauder ale TYLKO W STARYM
        OPAKOWANIU (to jest poprzednia wersja, nowsza jest już w zielonych buteleczkach)
        może być używany

- pudru sypkiego Guerlain 01(transparente) Les Voilettes, może być używany,
        resztka, tester, jest mi to obojętne(chciałabym wypróbować)

- pudru prasowanego Double Matte E.L. kolor 01 light

- próbek kremu pod oczy Collagenist H.R. lub anty- gravity Cliniqu`a

to chyba wszystko;)

• ela38 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 02.02.05, 17:50
        Witam,
        jestem zainteresowana baza pod podklad Chanel. Kiedy ja kupilas? Jak moglybysmy
        sie umowic? Ja jestem z Warszawy.
        Pzdr,
        Ela
        adres: elicome@op.pl
        • Gość: Inez Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:16
          Witam,ja mam puder w kompakcie Lancome Maquicake nr 3 ,jest dla mnie
          zdecydowanie za jasny
      • ela38 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 02.02.05, 17:51
        Moj poprzedni post to odp. na oferte maguy.
        ela
        • abal2 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 27.04.05, 19:22
          Mam wode perfumowaną Island kiss Escady, 30ml, psiknięte 3 razy, czyli w
          zasadzie nie widac ubytku ,ale zapach okazal sie dla mnie meczacy, cena w
          sklepie ok 150 zl, mam oryginalne opakownaie do nich, zamienie na noa cacharel,
          miracle lub eternity, moge tez sprzedac za ok 90zl, kontakt na gg 5024355, lub
          na maila: jewelll@tlen.pl
      • alka27 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 03.02.05, 14:27
        Witaj Maguy, jestem zainteresowana podkładem Chanel Double Perfection. Daj znać
        na maila prywtanego: yoasiap@wp.pl. A moze chcesz się zamienić na Chanel Double
        Perfection nr 20 Clair (dla mnie za ciemny)?

Pozdrawiam
      • asiulek0 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 16.03.05, 11:02
        Witaj maguy,

Jestem zainteresowana bazą pod podklad Chanel Brillance Lumiere.
        Mój e-mail : Joanna.Sitarska@wp.pl, jestem z Warszawy.

Dodatkowo jestem zainteresowana następującymi produktami:
        Chanel - róż Irelle Blusch - kolor 70 Incognito oraz Chanel - biała baza pod
        podkład.

Pozdrawiam
    • Gość: Misia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.pronet.lublin.pl 01.02.05, 00:07
      witam:)u mnie leży i się marnuje:
      -błyszczyk Giordani Gold z Oriflame kolor golden berry, czerwony ze zlotymi
      drobinkami, dostalam w prezencie, niestety olor nietrafiony. użyty raz.sprzedam
      za 10. www.oriflame.pl/prod/catalog/ProductDetailUA.jhtml?PRODID=5273
      -błyszczyk Rimmel vinyl lips kolor 2099 iemno brazowy z polyskujacymi
      drobinkami, użyty 3 razy. gęst6y i bardzo trwały, kupiony za ok 22 zł, sprzedam
      za 10.
      -pokład Maybelline fresh matte, kolor 025 perfect beige, mam za sucha cere do
      niego:( użyty raz. cena 22 zł, sprzedam za 10.
      -jak ktos cos wezmie moge jeszcze dorzucic za jakies 4 zł krem nawilżający
      clean and clear użyty raz:) prezent od cioci ktora zapomniala ze nie mam
      tradziku:)
      podae maila: ladyinred7@o2.pl jestem z Lublina
      • Gość: Sandra Żele Elizabeth Post IP: 80.51.249.* 14.03.05, 21:45
        Mam swietne żele pod prysznic na bazie ogórka i dyni - Elizabeth Post...
        Oczywiscie leżą i sie marnują...
        Pojemność - 365 ml, Cena - 5 zł

I duzy balsam z Aloesem, genialny na delikatna, wrazliwa skore, po depilacji
        Pojemnosc - 1 litr - 18 zł [cena do negocjacji :-) ]

pozdrawiam
        Sandra

www.harmonny.pl
        GG 19735
        sandra@namyslow.com
    • Gość: Joanna Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 00:19
      Warszawa
      Odżywka Lanza Leave-in Protector. Użyta 2 razy. W sklepie 50zł. Cena do
      negocjacji.
      email zielonakizia@go2.pl

Pozdrawiam!
    • Gość: xjagax Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.icpnet.pl 01.02.05, 03:26
      Ja mam:
      - tusz YSL, volume effet faux cils, granatowoniebieski, pare razy uzyty
      - baza rozświetlająca avon, nowa
      - pomadka orfilame, rose blush, raz użyta
      - i pewnie inne drobiazgi.
      Oferty najlepiej kierować na mejla.
    • voluptas Guerlain........ Chanel.................. Dior. 01.02.05, 09:40
      Zrobiłam wczoraj dokładny remanent i oto, co mam do zaproponowania. Wszystkie
      kosmatyki są oczywiście oryginalne i świeże:

- róż CHANEL Joues Contraste nr 82 REFLEX - koralowa brzoskwinia delikatnie
      złamana różem testowany dwa razy, cału komplet - kartonik, poszteka, ulotka -
      cena sklepowa 155, sprzedam za 100.

- pojedynczy cień Guerlain Ombre Eclat DIVINORA Radiant Colour w odcieniu nr 60
      Rose d'or i DIVINORA Radiant Colour w odcieniu nr 84 Bronze Alliage - złoty róż
      i brudny, chłodny brąz złamany starym złotem. Pierwszy testowany, drugi - użyty
      ok 5 razy - ubytek żaden, proponowana cena 50 za pierwszy (lekko nadpęknięte
      wieczko) i 60 za drugi.

- Dior, 1 Couleur 018 Pearl - cień w kolorze szaro-liliowym - pełnowymiarowy
      użyty 3 razy, mam kartonik - cena 45 (czyli połowa sklepowej.

- L'Oreal Invincible Kiss Proof 205 Crystal Beige - trwała pomadka w kolorze
      beżowego różu ze ślicznymi drobinkami, 3 razy testowana, nowa, w sklepie
      płaciłam 50, sprzeda, za 30.

- Guerlain Divinora Eye-Liner w kolorze nr 5 Mauve Profond, opakowanie
      testerowe, pojemność 3 ml, cena pełnowymiarowego w sklepie 140 zł, za tester
      chciałabym dostać 25 zł.

- Guerlain Divinora Eye-Liner w kolorze nr 3 Brun Chocolat - pełnowymiarowy,
      malowałam się nim raz, sklep 140, moja cena 60.

- Dior Les Tubes d'ete - dwa cienie w kremie, nr 821 - chłodny jasny róż, i 841
      jasny róz cukierkowy. Pojemność standardowa, 3 ml. Użyte po 2 razy - ubytek
      żaden, cena 30 zł.

- Dior, paleta cieni 5 COULEURS Eye Shadow Compact nr 210 THE MAUVES - śliczne
      fiolety i róże, pełnowymiarowe, posiadam kartonik, ubytek do ok. 5% każdego
      koloru, cena 85 zł.

- Lancome, cień Colour Focus SPONTANEUS - słiczny wiśniowy brąz, proponowana
      cena - 50 zł, mam kartonik, zużycie ok 5-10%.

Ceny możemy negocjować. Mogę wysłać zdjęcia tych kosmatyków na @.
      Przy okazji dodam, że tez jestem z Warszawy ;)

pozdrawiam.
      • Gość: rybkad Diorific IP: *.netexpert.pl 01.02.05, 09:53
        Ja chetnie pozbede sie tuszu Diorific , ten w zlotym bizuteryjnym opakowaniu ,
        uzywalam go 2 tygodnie wiec mysle ze zostalo ok 70 % , wymienie na cos innego z
        kolorowki , aha kolor tuszu niebieski
        mam jeszcze rozswietlacz Ives Rocher , polowa opakowania czyli ok 20 ml
        jestem z Warszawy
        • Gość: basia Re: Diorific IP: *.4web.pl 01.02.05, 12:26
          Do wymianu lu sprzedaży

PUDRY
          1. GUERLAIN LES VOILETTES pudre presse
          puder prasowny w ślicznej złotej pudrniczce nr.01 transparentny, cena 140zł
          (zapłaciłam 181zł) lub zamiana na inny

2.LANCOME POUDRE MAJEUR Excellence puder sypki nr.01 transparent ok. 1/2 z
          30ml - cena 70zł

RÓŻE,
          1. LANCOME BLUSH DUO nr.67 Nectarine, róż + cień do powiek w kasetce z
          pędzelkiem, róż w kolorze slicznej brzoskwinki ze złotymi drobinkami,maźniety
          kilka razy (jednak lepiej sie czuje w różowym rózu) cień beżowo-złoty, ok.1/2

2. M. ASTOR PERFECT BLUSH nr.011 sugar pink u zyty 2 razy - cena 16zł

3. MANHATTAN Róz w pudrze DUO nr.22 ROSEWOOD&ROSE zostało tylko Rosewood (brąz)
          Dwa kolory miały 7,5g czyli tej jeden będzie ok.3,2 - cena 16zł
          vilandra10@poczta.fm

• voluptas Re: Guerlain.....Chanel......Dior - AKTUALIZACJA 02.02.05, 23:28
        voluptas napisała:

> Zrobiłam wczoraj dokładny remanent i oto, co mam do zaproponowania. Wszystkie
        > kosmatyki są oczywiście oryginalne i świeże:
        >
        > - róż CHANEL Joues Contraste nr 82 REFLEX - koralowa brzoskwinia delikatnie
        > złamana różem testowany dwa razy, cału komplet - kartonik, poszteka, ulotka -
        > cena sklepowa 155, sprzedam za 100.
        >
        > - pojedynczy cień Guerlain Ombre Eclat DIVINORA Radiant Colour w odcieniu nr 60
        > Rose d'or i DIVINORA Radiant Colour w odcieniu nr 84 Bronze Alliage - złoty róż
        > i brudny, chłodny brąz złamany starym złotem. Pierwszy testowany, drugi - użyty
        > ok 5 razy - ubytek żaden, proponowana cena 50 za pierwszy (lekko nadpęknięte
        > wieczko) i 60 za drugi.
        >
        > - Dior, 1 Couleur 018 Pearl - cień w kolorze szaro-liliowym - pełnowymiarowy
        > użyty 3 razy, mam kartonik - cena 45 (czyli połowa sklepowej.
        >
        > - L'Oreal Invincible Kiss Proof 205 Crystal Beige - trwała pomadka w kolorze
        > beżowego różu ze ślicznymi drobinkami, 3 razy testowana, nowa, w sklepie
        > płaciłam 50, sprzeda, za 30.
        >
        > - Guerlain Divinora Eye-Liner w kolorze nr 5 Mauve Profond, opakowanie
        > testerowe, pojemność 3 ml, cena pełnowymiarowego w sklepie 140 zł, za tester
        > chciałabym dostać 25 zł.
        >
        > - Guerlain Divinora Eye-Liner w kolorze nr 3 Brun Chocolat - pełnowymiarowy,
        > malowałam się nim raz, sklep 140, moja cena 60.
        >
        > - Dior Les Tubes d'ete - dwa cienie w kremie, nr 821 - chłodny jasny róż, i 841
        > jasny róz cukierkowy. Pojemność standardowa, 3 ml. Użyte po 2 razy - ubytek
        > żaden, cena 30 zł.
        >
        > SPRZEDANE: Dior, paleta cieni 5 COULEURS Eye Shadow Compact nr 210 THE MAUVES
        - śliczne
        > fiolety i róże, pełnowymiarowe, posiadam kartonik, ubytek do ok. 5% każdego
        > koloru, cena 85 zł.
        >
        > - Lancome, cień Colour Focus SPONTANEUS - słiczny wiśniowy brąz, proponowana
        > cena - 50 zł, mam kartonik, zużycie ok 5-10%.
        >
        > Ceny możemy negocjować. Mogę wysłać zdjęcia tych kosmatyków na @.
        > Przy okazji dodam, że tez jestem z Warszawy ;)
        >
        > pozdrawiam.
        • Gość: julia Re: Guerlain.....Chanel......Dior - AKTUALIZACJA IP: 217.30.143.* 09.02.05, 10:18
          czy moglabys przeslac mi zdjecia
          -Guerlain Ombre Eclat DIVINORA Radiant Colour w odcieniu nr 60 złoty róż
          -Dior, 1 Couleur 018 Pearl
          Ps.Jakiego koloru jest > > - Guerlain Divinora Eye-Liner w kolorze nr 5?

moj mail juliajurkanis@wp.pl
          pozdrawiam
          • voluptas Re: Guerlain.....Chanel......Dior - AKTUALIZACJA 11.02.05, 15:01
            sprawdź miala ;)
      • Gość: evva Re: Guerlain........ Chanel.................. Dio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 13:18
        Jestem zainteresowana, szczegolnie paleta 5 cieni DIORA...prosze o maila ,
        skoro można...EWA
        evva78@wp.pl
        • voluptas do Ewy 05.02.05, 19:12
          Ewo, cienie są już nieaktualne (pisałam o tym w poście "aktualizacja").
          Jeśli interesują Cię jakieś inne kosmatyki z mojej listy - bardzo proszę, wyślij
          mi pustego maila na adres gazetowy, bo wiadomości, jakie wysyłam na podany przez
          Ciebie adres wracają do mnie :/
          pozdr.
      • aniaw77 Re: Guerlain........ Chanel.................. Dio 22.02.05, 11:26
        Witam,

czy masz jeszcze paletę 5 cieni Diora -jestem zainteresowana.
        Poproszę o zdjęcie na e-mial:anias27-77@o2.pl

Pozdrawiam,
        Ania
        • voluptas Re: Guerlain........ Chanel.................. Dio 22.02.05, 17:09
          Niestety nie.
          pozdrawiam
    • monia76 rozne 01.02.05, 12:35
      - krem soraya rozswietlajacy, ten z drobinkami. uzylam go chyba 2-3 razy i mnie
      wysusza. chetnie go na cos wymienie.
      - 3/4 butli szamponu loreal professionel silver dla wlosow blond - pozostalosc
      z szalenstwa balejazowego.
      przejrze jeszcze dzis swoje zasoby i dam znac co dalej. aha, mieszkam w
      warszawie.
      • Gość: Asiczka:) Re: rozne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:41
        i za co lub ile chcesz to sprzedać? jestem zainteresowana ,też mieszkam w wawie
        e-mail asia0000000@gazeta.pl
    • Gość: basia Guerlain, Lancome - pudry, róże IP: *.4web.pl 01.02.05, 12:48
      Do wymianu lu sprzedaży

PUDRY
      1. GUERLAIN LES VOILETTES pudre presse
      puder prasowny w ślicznej złotej pudrniczce nr.01 transparentny, cena 140zł
      (zapłaciłam 181zł) lub zamiana na inny

2.LANCOME POUDRE MAJEUR Excellence puder sypki nr.01 transparent ok. 1/2 z
      30ml - cena 70zł

RÓŻE,
      1. LANCOME BLUSH DUO nr.67 Nectarine, róż + cień do powiek w kasetce z
      pędzelkiem, róż w kolorze slicznej brzoskwinki ze złotymi drobinkami,maźniety
      kilka razy (jednak lepiej sie czuje w różowym rózu) cień beżowo-złoty, ok.1/2

2. M. ASTOR PERFECT BLUSH nr.011 sugar pink u zyty 2 razy - cena 16zł

3. MANHATTAN Róz w pudrze DUO nr.22 ROSEWOOD&ROSE zostało tylko Rosewood (brąz)
      Dwa kolory miały 7,5g czyli tej jeden będzie ok.3,2 - cena 16zł
      vilandra10@poczta.fm

• Gość: Marcia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.one.pl 01.02.05, 12:56
      SZCZECIN
      GOLDWELL- move control.
      Przeznaczony do stylizacji włosów do każdego rodzaju loków. Bardzo fajny, bo
      sama używam. Mam do osprzedania, bo przypadkowo zamowilam przez internet 2
      opakowania. Jest bardzo wydajny i na dlugo mi starczy, wiec 2 opakowanie mam zbedne.
      • hobbitfrodo goldwell 02.02.05, 17:22
        ja bym była zainteresowana, a ile za niego chcesz i czy możliwa jest przesyłka
        bo jestem z wroclawia?

jak coś to proszę o maila z gazety
    • ka_ha Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 01.02.05, 13:09
      Krakow:
      korektor camouflage cream art deco numer 8, w magnetycznej kasetce. uzyty raz
      (okazal sie za ciemny), mam opakowanie i rachunek:). za ok.25pl.
      • Gość: anja Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 13:57
        Krakow

krem NANOBASE uzyty 2 razy cena 20 zl
    • Gość: up Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.pronet.lublin.pl 01.02.05, 23:28
      up
    • caprice83 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 02.02.05, 11:52
      POZNAŃ

- podkład Maybelline NY "non stop super trwały podkład" 031 Golden
      - tusz do rzęs Oriflame, wodoodporny

obydwa mniej niz w połowie zużyte (zostało około 3/4 kosmetyku), wymienie na
      korektor w kolorze beige
      • lama_83 Ełk. Kolastyna z Algami Q10 na noc! 02.02.05, 12:20
        Może znajdzie się tu ktoś z Ełku?
        • lama_83 Re: Ełk. Kolastyna z Algami Q10 na noc! 02.02.05, 15:51
          w razie czego mail: lama_83@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka