frrancuzeczka 03.02.05, 11:04 dzis Tlusty Czwartek i pelna dyspensa na pysznosci:) zycze wszystkim smacznego i zadnych wyrzutow sumienia z powodu slodkiego obzarstwa, raz w roku mozna :)) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frrancuzeczka Re: Tłusty Czwartek:) 03.02.05, 11:12 u mnie to faworki jeden po drugim ida do paszczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Tłusty Czwartek:) 03.02.05, 11:26 i to jeszcze takie domowej roboty, wczoraj z mama smazylysmy. za chwile zabieramy sie za paczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pianka7 Re: Tłusty Czwartek:) 03.02.05, 11:27 Również zyczę Wszystkim smacznych i pysznych pączków:-)...i zadnych wyrzutów sumienia w powodu tego słodkiego obżarstwa...w końcu żyje się tylko raz:-) Gorąco pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: Tłusty Czwartek:) 03.02.05, 13:20 Ja zjadłam do tej pory dwa. Ale w kuchni czekają na mnie kolejne: pyszne, świeżutkie i dżemkiem o zapachu róży.... Mniam, mniam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Tłusty Czwartek:) 03.02.05, 13:25 a ja kupiłam tylko 2, po jednym na głowe wyjdzie:-)) i to nie ze skaapstwa,ale jakos za pączkami i takimi słodkosciami nie przepadamy. nie ma jak gorzka czekoladka. a dzis w centrum Poznania widziałam kilometrowa kolejke przed cukiernią!! Większosc stojacych to były 70-letnie babcie, częśc o lasce, a stały!! to juz mi sie przesadą wydaje, zeby po pączki na zimnie tyle stac!! no ale co kto lubi.wszytkim życze smacznego znad pączka z marmolada moerelową:-) Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: Tłusty Czwartek:) 03.02.05, 13:28 Ja tez dzis bede jesc, a jakze :D Ale raczej tez bez wyrzutow sumienia - w ciagu roku rpraktycznie w ogole nie jem paczkow, wiec raz w roku mozna sie napchac takimi niezdrowymi pysznosciami ;)) Zjem pewnie jakies 4 (nie na raz oczywiscie ;P). Smacznego zycze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gio Re: Tłusty Czwartek:) IP: 193.193.85.* 03.02.05, 13:38 a ja pozwolę nawet facetowi powiedzieć dziś do siebie "pączusiu"! a co mi tam! wszystkiego słodziutkiego;) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Wyłamuję się... 03.02.05, 13:51 ... bo ja nie lubię pączków :) naprawdę! Kocham słodkie i jestem powszechnie znanym w towarzystwie słodyczoholikiem ale bardzo kapryśnym - jak coś lubię, zjadam dzikie ilości a jak nie nie tykam nawet... nie przepadam za pączkami ani za faworkami, tak samo jak nie lubię budyniu i kremów budyniowych, babek oraz ciast piaskowych czy karpatki :) Lubię orzeszki i kruche ciasta, marcepany oraz to co trzeszczy i chrupie jak zjadamy :)) szaleję też za bitą smietanką oraz gorącym ciastem drożdżowym a także szarlotką (najechętniej też na ciepło). Nie zjadłam dziś ani jednego pączka i wątpię bym się skusiła :) Moze w zamian jedna mała krucha babeczka z kajmakiem, mniam mniam! Ściskam serdecznie wszystkich pączkożerców i tych co nie lubią też :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Tłusty Czwartek:) 03.02.05, 13:59 kurde a ja nie lubie paczków:( Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Tłusty Czwartek:) 03.02.05, 14:05 a ja juz od rana :w kawiarni [z mama]mrozona kawe,paczki.po drodze do domu zakupilam nastepne oraz faworki[jeszcze cieplutkie].teraz z kawka jeszcze jeden,mmm..z nadzieniem rozanym,ale dobrze napchane tego nadzienia. waga wywalona w kat,podobnie jak karnet na fitness:)przynajmniej dzis:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: danna Re: Tłusty Czwartek:) IP: *.ds12.agh.edu.pl 03.02.05, 14:10 no to tradycji stalo sie za dosc juz 2 wciełam - tesknie troche za takimi domowymi pączusiami, jeszcze ciepłymi - - - no ale trudno te ze sklepu musza wystarczyc. Pozdrawiam pączusiowo. Ppaa Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Tłusty Czwartek:) 03.02.05, 14:14 też juz 2 i faworki. a co tam! poza tym one wcale nie sa takie kaloryczne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: virtuallady Re: Tłusty Czwartek:) IP: *.rev.vline.pl 03.02.05, 17:17 a ja nie lubię ani pączków ani faworków. Nie zjadłam ani tego ani tego. Odpowiedz Link Zgłoś