Gość: candy IP: *.autocom.pl 17.05.05, 12:45 znacie jakies?pare lat temu miałam wode toaletową yves rocher o zapachu czekolady ale teraz chyba jej już nie produkują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: kosmetyki o zapachu czekolady 17.05.05, 12:53 nie produkują:( pamiętam takie cudo, było jeszcze chyba o zapachu maślanych ciasteczek i różnych innych smakowitości:) szkoda... ja polecam przecudny płyn do kąpieli i peeling do ciała Marks & Spencer, pachną jak taka najprawdziwsza czekolada:) wąchałam też żel pod prysznic Aquolina (czy jakoś tak:) ) czekoladowy, też miło pachnie... z tańszych całkiem ładny jest krem do ciała Dax Cosmetics, choć już trochę bardziej "sztuczny", ale i tak mi się podoba. i płyn do kąpieli Bielendy, choć jak dla mnie on pachnie bardziej jak likier czekoladowy, mimo że nie zawiera alkoholu, ale ja tam czuję spirytus;)) a, i jeszcze są kosmetyki do ciała Fruttini, czekoladowo- kawowe. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: kosmetyki o zapachu czekolady IP: *.acn.waw.pl 17.05.05, 13:45 Kolastyna robiła kiedyś kakaowy balsam do ciała, pachnący najprawdziwszą czekoladą z nutą kokosa. Bardzo miły, tylko ciągle miałam po nim ochotę na lody czekoladowe! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: kosmetyki o zapachu czekolady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:52 Ziaja- balsam do ciała z masłem kakaowym, pachnie mocno czekoladą. Ja na swoje nieszczęście kupiłam hurtem trzy -w Macro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: kosmetyki o zapachu czekolady IP: *.elsat.net.pl 18.05.05, 20:32 Uwielbiam balsam Ziai, ale mój facet nie znosi tego zapachu i kręci nosem, gdy pachnę czekoladą, kawą, wanilią czy truskawką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marteczkaa1 Re: kosmetyki o zapachu czekolady 17.05.05, 15:35 Cocoa Body Butter z Body Shopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladka Re: kosmetyki o zapachu czekolady IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 18.05.05, 19:22 mleczko do ciała Bielendy, całkiem całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz Re: kosmetyki o zapachu czekolady 18.05.05, 21:04 Balsam albo mleczko do ciała Pupy o zapachu białej czekolady:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: kosmetyki o zapachu czekolady IP: *.chello.pl 19.05.05, 06:34 mus czekoladowy do ciała Dermiki www.dermika.pl/variete_musy/4.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m's Re: kosmetyki o zapachu czekolady IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.05, 10:40 jest taki krem w.... Biedronce:p. Taniutki, dość duże opakowanie, fajnie wygładza skórę... I pachnie czekoladą!!! Mniam, mniam, mniam:) Cudeńko. Podobno jest też waniliowo-kokosowy, wiec skocze tam niebawem i kupię zapas. Sprawdza się też jako balsam do całego ciała. POLECAM:)... A nazywa się... chyba po prostu "CZEKOLADA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: kosmetyki o zapachu czekolady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 11:27 ile kosztuje ten mus? dobry jest warto go kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: kosmetyki o zapachu czekolady 19.05.05, 06:56 czekoladowe mydła w mydlarniach jeden z zapachów MissMilkie jeden z zapachów Sephory, tych z serii SephoraGirls Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: kosmetyki o zapachu czekolady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 10:54 Ostatnimi czasy pojawił sie nowy szampon do włosów Gliss Kur - Satynowy brąz - dla mnie cudnie pachnie gorzką czekoladą - super po prostu - jest cała seria do włosów o tym zapachu Odpowiedz Link Zgłoś
pocztufka Re: kosmetyki o zapachu czekolady 16.10.05, 11:14 rewelacyjne masło kakaowe do ciała AA Oceanic Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: kosmetyki o zapachu czekolady 16.10.05, 16:50 Latem trzeba uważać na łonie natury. Moją przyjaciółkę mrówki pogryzły i pszczoły się zlatywały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: kosmetyki o zapachu czekolady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:52 Balsam czekoladowy-Ziaji-niedrogi,naprawde dobry i slicznie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś