Gość: kolala IP: *.laczpol.net.pl 07.06.05, 14:46 ile kosztuje u prywatnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: wizyta u ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:49 Ja za zwykle badanie daje 50 zl. Jesli jest do badanie plus cytologia lub inne badanie z pobraniem "probek" to 70 zl. Za sama wizyte, bez badania, z wypisaniem recepty 20 zl. I jestem z Kielc, bo zapewne miasto tez bedzie mialo wplyw na cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: wizyta u ginekologa IP: *.laczpol.net.pl 07.06.05, 14:52 ja z gdyni.ale chodzi mi o taka pierwszą wizyte.bo to bedzie moja pierwsza w zyciu.nie wiem co mi tam bedzie robil-czy tylko badal czy co?50zl ?to drogo.chyba mnie jednak nie stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: wizyta u ginekologa IP: *.acn.waw.pl 07.06.05, 14:56 Drogo?! Ja w W-wie muszę zapłacić 70 zł za wizytę (z badaniem "ręcznym") plus 80 zł za USG, jeżeli chcę mieć dokładniejsze badanie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coconut Re: wizyta u ginekologa IP: *.catv.net.pl 07.06.05, 14:58 warszawa - place 80zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: wizyta u ginekologa IP: *.laczpol.net.pl 07.06.05, 14:58 no to chyba pojde do publicznego.najwyzej poczekam dłuzej i........no trudno Odpowiedz Link Zgłoś