Dodaj do ulubionych

Airbrush Sally Hansen - ktoś używa???

IP: *.chello.pl 17.06.05, 17:10
Obserwuj wątek
    • Gość: Nick Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.chello.pl 17.06.05, 17:12
      Troszkę za wcześnie wcisnęłam Enterek :) ale jak w tmeacie - czy któraś z Was
      używa tego specyfiku...opis brzmi rewelacyjnie , ale czy bardzo brudzi ubrania?
      jak długo się utrzymuje? do czasu zmycia? no i przede wszystkim czy efekt jest
      rzeczywiście tak rewelacyjny?? Cena nie mała, ale moje nogi wyglądają
      makabrycznie i już jestem bardzo zdesperowana :(
      • Gość: nati Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.sympatico.ca 17.06.05, 20:08
        Czesc kupilam to wczoraj, z ciekawosci posmarowalam kawalek nogi, ladnie kryje
        przebarwienia. Jak na razie trudno mi sie wypowiadac o trwalosci, bo uzylam go
        tylko na chwile. Mozesz napisac ile to kosztuje w Polsce, w Kanadzie 16$
        • Gość: Nick Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.chello.pl 17.06.05, 23:29
          Hej Nati! dzieki za odpowiedz - jutro w takim razie pędzę do sklepu, skoro
          rzeczywiście fajnie ten specyfik działa . u nas kosztuje to okolo 47 zl , także
          ceny porównywalne do kanadyjskich . Mam jeszcze prosbe - napisz mi prosze , jak
          przetestujesz, czy bardzo brudzi ubrania , dobrze? mam jutro impreze urodzinowa
          i zamierzam wystąpić w bialych spodniach , a niekoniecznie chcialbym miec
          przykrą niespodzianke :(
          • gocha221 Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? 17.06.05, 23:36
            kanadyjski $ chyba ok. 2,30zl, wiec u nich taniej:-(
            zreszta kiedys sprawdzałam ceny w kanadyjskich sklepach, głownie ceny kosmetyków
            i True Match kosztuje tam ok 13 $!!
            a bardzo fajne podkłady Cover Girl ( w Pl niestety niedostepne) sa po ok. 9-11$:-((
            A to tylko proste przeliczenie, nie uwzgledniajace róznic w zarobkach. Ceny
            kosmetkow w Polsce to gruba przesada.
            • Gość: nati Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.sympatico.ca 18.06.05, 18:12
              czesc dziewczyny, niestety na razie nie bede tego probowac, bo u nas pogoda
              beznadziejna i caly czas chodze w spodniach. Masz racje cena jest porownywalna,
              bo dolar kanadyjski teraz po 2.70 i do ceny trzeba dorzucic 15% podatku. Ale to
              fakt kosmetyki sa tutaj tansze, zwlaszcza revlon, czesto sa super promocje, no
              i sa outlety, gdzie perfumy czesto kosztuja 50% taniej niz w Polsce.
              • Gość: martiq Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:21
                Nati, a jaki masz odcień tego Airbrushu?
                • Gość: nati Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.sympatico.ca 18.06.05, 18:31
                  na opakowaniu nie podali jaki to odcien, ale to jest ten srodkowy, nie
                  najasniejszy i nienajciemniejszy
                  • Gość: martiq Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:51
                    Który z tych? bo ja iwdzę cztery, nie wiem, który to środkowy ;)
                    www.pedet.com.pl/x_C_I__P_7014718-7010001.html
                    • Gość: nati Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.sympatico.ca 18.06.05, 18:56
                      u mnie byly tylko 3 odcienie, to bedzie ten przedostatni
                      • Gość: martiq Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:23
                        I jak bardzo jest on ciemny? trzeba być fest opalonym? Bo ja mam taką raczej
                        jasną skórę, no troszkę teraz opaloną, ale nadal jednak jasną. No i zastanawiam
                        się, który odcień wybrać.
                        • Gość: nati Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.sympatico.ca 18.06.05, 20:21
                          ja mam dokladnie tak samo jak ty, jasna brunetka, w tej chwili lekko, leciutko
                          opalona. przed chwila specjalnie dla ciebie jeszcze raz popsikalam noge i
                          pokazalam mojej sasiadce, ona stwierdzial, wow wyglada bardzo ladnie, wiec
                          zaryzykuj.
                          • Gość: martiq Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 20:33
                            Ok, dzięki za pomoc ;)
                            • Gość: nati Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.sympatico.ca 18.06.05, 20:45
                              cala przyjemnosc po mojej stronie, musze dodac, ze airbrush nie brudzi ubrania,
                              chyba, ze badzo sie postarasz.
    • Gość: Nick Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.chello.pl 19.06.05, 11:57
      Buuu, a ja mam do sprzedania, jesli ktoras z Was chce - odcien 3- do sredniej i
      lekko ciemnej karnacji - kupiłam o ton, a nawet 2 tony ciemniejszy niz moja
      skora (mam zdecydowanie jasna), zeby ją troszkę przyciemnić i jednak bardzo
      odbija :((((
      • Gość: martiq Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:49
        Oooo, to ten co ja chcę kupić, mówisz, że bardzo ciemny?
    • Gość: Nick Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.chello.pl 19.06.05, 22:34
      On nie jest bardzo ciemny - to 3 odcien z 4 (ten czwarty jest najciemniejszy) ,
      wiec jesli zamierzasz sie intensywnie opalac na solarium, to nie polecam , bo
      bedzie zdecydowanie za jasny. Dla mnie jest ciemny,bo ja zawsze uzywam odcieni
      ivory :( i wyjątkowo chcialam zaszalec...
      jak cos , to oczywiscie mam go do sprzedania - uzylam tylko raz , na polowie
      lydki, wiec zuzycie zadne.
      • Gość: martiq Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 03:15
        No, a masz możliwość np. wystawienia na allegro? Bo wiesz, chcialabym kupić,
        ale chciałabym miec też jakąś pewność... no wiesz chyba o czym mówię :DD
    • Gość: Nick Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.chello.pl 20.06.05, 13:35
      Jasne, nie ma problemów, mogę wystawić na allegro. Oto adres aukcji
      aukcja.onet.pl/show_item.php?item=55191392
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka