Gość: Nick Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.chello.pl 17.06.05, 17:12 Troszkę za wcześnie wcisnęłam Enterek :) ale jak w tmeacie - czy któraś z Was używa tego specyfiku...opis brzmi rewelacyjnie , ale czy bardzo brudzi ubrania? jak długo się utrzymuje? do czasu zmycia? no i przede wszystkim czy efekt jest rzeczywiście tak rewelacyjny?? Cena nie mała, ale moje nogi wyglądają makabrycznie i już jestem bardzo zdesperowana :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.sympatico.ca 17.06.05, 20:08 Czesc kupilam to wczoraj, z ciekawosci posmarowalam kawalek nogi, ladnie kryje przebarwienia. Jak na razie trudno mi sie wypowiadac o trwalosci, bo uzylam go tylko na chwile. Mozesz napisac ile to kosztuje w Polsce, w Kanadzie 16$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.chello.pl 17.06.05, 23:29 Hej Nati! dzieki za odpowiedz - jutro w takim razie pędzę do sklepu, skoro rzeczywiście fajnie ten specyfik działa . u nas kosztuje to okolo 47 zl , także ceny porównywalne do kanadyjskich . Mam jeszcze prosbe - napisz mi prosze , jak przetestujesz, czy bardzo brudzi ubrania , dobrze? mam jutro impreze urodzinowa i zamierzam wystąpić w bialych spodniach , a niekoniecznie chcialbym miec przykrą niespodzianke :( Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? 17.06.05, 23:36 kanadyjski $ chyba ok. 2,30zl, wiec u nich taniej:-( zreszta kiedys sprawdzałam ceny w kanadyjskich sklepach, głownie ceny kosmetyków i True Match kosztuje tam ok 13 $!! a bardzo fajne podkłady Cover Girl ( w Pl niestety niedostepne) sa po ok. 9-11$:-(( A to tylko proste przeliczenie, nie uwzgledniajace róznic w zarobkach. Ceny kosmetkow w Polsce to gruba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.sympatico.ca 18.06.05, 18:12 czesc dziewczyny, niestety na razie nie bede tego probowac, bo u nas pogoda beznadziejna i caly czas chodze w spodniach. Masz racje cena jest porownywalna, bo dolar kanadyjski teraz po 2.70 i do ceny trzeba dorzucic 15% podatku. Ale to fakt kosmetyki sa tutaj tansze, zwlaszcza revlon, czesto sa super promocje, no i sa outlety, gdzie perfumy czesto kosztuja 50% taniej niz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martiq Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:21 Nati, a jaki masz odcień tego Airbrushu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.sympatico.ca 18.06.05, 18:31 na opakowaniu nie podali jaki to odcien, ale to jest ten srodkowy, nie najasniejszy i nienajciemniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martiq Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:51 Który z tych? bo ja iwdzę cztery, nie wiem, który to środkowy ;) www.pedet.com.pl/x_C_I__P_7014718-7010001.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.sympatico.ca 18.06.05, 18:56 u mnie byly tylko 3 odcienie, to bedzie ten przedostatni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martiq Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:23 I jak bardzo jest on ciemny? trzeba być fest opalonym? Bo ja mam taką raczej jasną skórę, no troszkę teraz opaloną, ale nadal jednak jasną. No i zastanawiam się, który odcień wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.sympatico.ca 18.06.05, 20:21 ja mam dokladnie tak samo jak ty, jasna brunetka, w tej chwili lekko, leciutko opalona. przed chwila specjalnie dla ciebie jeszcze raz popsikalam noge i pokazalam mojej sasiadce, ona stwierdzial, wow wyglada bardzo ladnie, wiec zaryzykuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martiq Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 20:33 Ok, dzięki za pomoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.sympatico.ca 18.06.05, 20:45 cala przyjemnosc po mojej stronie, musze dodac, ze airbrush nie brudzi ubrania, chyba, ze badzo sie postarasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.chello.pl 19.06.05, 11:57 Buuu, a ja mam do sprzedania, jesli ktoras z Was chce - odcien 3- do sredniej i lekko ciemnej karnacji - kupiłam o ton, a nawet 2 tony ciemniejszy niz moja skora (mam zdecydowanie jasna), zeby ją troszkę przyciemnić i jednak bardzo odbija :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martiq Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:49 Oooo, to ten co ja chcę kupić, mówisz, że bardzo ciemny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.chello.pl 19.06.05, 22:34 On nie jest bardzo ciemny - to 3 odcien z 4 (ten czwarty jest najciemniejszy) , wiec jesli zamierzasz sie intensywnie opalac na solarium, to nie polecam , bo bedzie zdecydowanie za jasny. Dla mnie jest ciemny,bo ja zawsze uzywam odcieni ivory :( i wyjątkowo chcialam zaszalec... jak cos , to oczywiscie mam go do sprzedania - uzylam tylko raz , na polowie lydki, wiec zuzycie zadne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martiq Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 03:15 No, a masz możliwość np. wystawienia na allegro? Bo wiesz, chcialabym kupić, ale chciałabym miec też jakąś pewność... no wiesz chyba o czym mówię :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: Airbrush Sally Hansen - ktoś używa??? IP: *.chello.pl 20.06.05, 13:35 Jasne, nie ma problemów, mogę wystawić na allegro. Oto adres aukcji aukcja.onet.pl/show_item.php?item=55191392 Odpowiedz Link Zgłoś