Gość: malutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:30 to głupie pytanie ale nie jestem pewna !prosze napiszcie czy tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xa Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:44 odrastaja na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 29.06.05, 14:53 To zależy co masz na myśli. Rzęsy to są włoski szczecinowate i one są na tyle specyficzne że jakbyś sobie np. wszystkie wyrwała to nie odrosną w takiej ilości jak były wcześniej, będzie ich bardzo bardzo malutko. Ale rzęsy starzeją się tak jak każde inne włosy i co jakiś czas któraś musi wypaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miya Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:57 odrastaja, odrastaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola.gorecka Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:43 ODRASTAJĄ!!!Miałam taki przypadek, z pozoru śmieszny, że zachciało mi się doklejać sztuczne rzęsy przed weselem kuzyna. I niestety kosmetyczka tak mi popaprała klejem rzęsy, że na drugi dzień musiałam je wyciąć razem ze sporą ilością swoich naturalnych! Byłam załamana i też się zastanawiałam czy odrosną, jedni straszyli że nie a inni pocieszali że tak. Fakt że trochę to trwało ale jednak odrosły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajuuusia Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.petrus.com.pl 29.06.05, 19:49 oczywiscie ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.laczpol.net.pl 29.06.05, 21:24 a ile trawa zanim odrosną?bo wlasnie tez mi kilka wypadlo i mam taką przerwę w rzesach i okropnie to wyglada.nawet tuszem sie tego nie da zaktyc:(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
masza_20 Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 29.06.05, 22:37 Rzesy napewno odrastaja,bo inaczej to nie mialabym chyba juz ani jednej :) Jest z nimi pewnie podobnie jak z wszystkimi innymi wlosami na ciele. Szkoda ze niektorych nie da sie wyrwac na zawsze, np tych na nogach. Trudno powiedziec jak szybko one rosna, troche to chyba trwa, ale nie az tak dlugo. Nie przejmujcie sie dziewczyny, nie tylko wy czasami miewacie "przerwy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 29.06.05, 22:40 3 miesiące. Taki jest cykl zycia rzęsy, więc najdłużej w ciągu tego okresu pojawi się w miejscu utraconej zupełnie nowa. Smaruj je olejkiem rycynowym, aby przyspieszyć wzrost. I zwiększyć ich gęstość. Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 29.06.05, 22:44 "cykl zycia rzesy"- hehehe fajne :D Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 29.06.05, 22:58 Co się czepiasz cyklu? Tak jest, że jedna sztuka żyje tyle i potem w jej miejsce wyrasta inna :) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 29.06.05, 23:05 nie czepiam sie!;) tylko to fantastycznie brzmi o tym cyklu zycia rzesy! autentycznie mnie to rozweselio, dzieki za poprawe nastroju! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.laczpol.net.pl 30.06.05, 21:49 a ten olejek rycynowy to co to takiego?kupie go w aptece?ile kosztuje?no i jak go stosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.crowley.pl 30.06.05, 22:03 Ja też jestem ciekawa gdzie moiżna dotać olejek rycynowy,ile on kosztuje i jak sie go stosuje? Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 30.06.05, 22:30 olejek rycynowy mozna kupic w aptece, cena to jakies groszowe sprawy. ja go nakladam takim patyczkiem (jak do uszu)uzywam tylko przed snem i tez nie codziennie bo potem jest spojrzenie mocno zamoglone i np. czytac juz nie mozna, a ja uwielbiam czytac przed snem :) ogolnie olejek dobrze robi na rzesy, nie stosuje regularnie, wiec nie wiem jak wplywa na porost ale sa po nim takie fajnie nawilzone i mocniejsze. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś