Dodaj do ulubionych

CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:30
to głupie pytanie ale nie jestem pewna !prosze napiszcie czy tak jest.
Obserwuj wątek
    • Gość: xa Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:44
      odrastaja na pewno
    • sitc Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 29.06.05, 14:53
      To zależy co masz na myśli. Rzęsy to są włoski szczecinowate i one są na tyle
      specyficzne że jakbyś sobie np. wszystkie wyrwała to nie odrosną w takiej
      ilości jak były wcześniej, będzie ich bardzo bardzo malutko. Ale rzęsy starzeją
      się tak jak każde inne włosy i co jakiś czas któraś musi wypaść.
      • Gość: Miya Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:57
        odrastaja, odrastaja
        • Gość: pola.gorecka Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:43
          ODRASTAJĄ!!!Miałam taki przypadek, z pozoru śmieszny, że zachciało mi się
          doklejać sztuczne rzęsy przed weselem kuzyna. I niestety kosmetyczka tak mi
          popaprała klejem rzęsy, że na drugi dzień musiałam je wyciąć razem ze sporą
          ilością swoich naturalnych! Byłam załamana i też się zastanawiałam czy odrosną,
          jedni straszyli że nie a inni pocieszali że tak. Fakt że trochę to trwało ale
          jednak odrosły!!!
    • Gość: kajuuusia Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.petrus.com.pl 29.06.05, 19:49
      oczywiscie ze tak
    • Gość: ola Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.laczpol.net.pl 29.06.05, 21:24
      a ile trawa zanim odrosną?bo wlasnie tez mi kilka wypadlo i mam taką przerwę w
      rzesach i okropnie to wyglada.nawet tuszem sie tego nie da zaktyc:((((((((((
      • masza_20 Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 29.06.05, 22:37
        Rzesy napewno odrastaja,bo inaczej to nie mialabym chyba juz ani jednej :) Jest
        z nimi pewnie podobnie jak z wszystkimi innymi wlosami na ciele. Szkoda ze
        niektorych nie da sie wyrwac na zawsze, np tych na nogach. Trudno powiedziec jak
        szybko one rosna, troche to chyba trwa, ale nie az tak dlugo. Nie przejmujcie
        sie dziewczyny, nie tylko wy czasami miewacie "przerwy" :)
      • kleopatryx Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 29.06.05, 22:40
        3 miesiące. Taki jest cykl zycia rzęsy, więc najdłużej w ciągu tego okresu
        pojawi się w miejscu utraconej zupełnie nowa. Smaruj je olejkiem rycynowym, aby
        przyspieszyć wzrost. I zwiększyć ich gęstość.
        • frrancuzeczka Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 29.06.05, 22:44
          "cykl zycia rzesy"- hehehe fajne :D
          • kleopatryx Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 29.06.05, 22:58
            Co się czepiasz cyklu? Tak jest, że jedna sztuka żyje tyle i potem w jej
            miejsce wyrasta inna :)
            • frrancuzeczka Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 29.06.05, 23:05
              nie czepiam sie!;) tylko to fantastycznie brzmi o tym cyklu zycia rzesy!
              autentycznie mnie to rozweselio, dzieki za poprawe nastroju! :))
    • Gość: ola Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.laczpol.net.pl 30.06.05, 21:49
      a ten olejek rycynowy to co to takiego?kupie go w aptece?ile kosztuje?no i jak
      go stosowac?
      • Gość: Kasia Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? IP: *.crowley.pl 30.06.05, 22:03
        Ja też jestem ciekawa gdzie moiżna dotać olejek rycynowy,ile on kosztuje i jak
        sie go stosuje?
        • frrancuzeczka Re: CZY RZĘSY ODRASTAJĄ NA NOWO? 30.06.05, 22:30
          olejek rycynowy mozna kupic w aptece, cena to jakies groszowe sprawy. ja go
          nakladam takim patyczkiem (jak do uszu)uzywam tylko przed snem i tez nie
          codziennie bo potem jest spojrzenie mocno zamoglone i np. czytac juz nie mozna,
          a ja uwielbiam czytac przed snem :)
          ogolnie olejek dobrze robi na rzesy, nie stosuje regularnie, wiec nie wiem jak
          wplywa na porost ale sa po nim takie fajnie nawilzone i mocniejsze.
          pozdrawiam.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka