Dodaj do ulubionych

Thalgo, Soin Delicat, Protective Cream - poszukuje

21.07.05, 14:32
Witam
Ozłocę osobe ktora mi sprzeda lub da wskazowki gdzie mozna kupic krem Thalgo,
Soin Delicat, Protective Cream. To jedyne rozwiazanie na moje problemy skorne
na twarzy i wlasnie sie dowiedzialem ze od 6 m-cy juz go nie produkuja i
nigdzie go nie moge znależć.

Alex
Obserwuj wątek
    • marghot Re: Thalgo, Soin Delicat, Protective Cream - posz 21.07.05, 14:52
      patrzyłaś na allegro?
      najlepiej skontaktuj się z główną siedzibą tahlgo na polskę lub np. z jakims
      spa/salonem kosmetycznym, który sprzedaje Thalgo - kup za pobraniem.
      • dlotiw2 Re: Thalgo, Soin Delicat, Protective Cream - posz 21.07.05, 15:35
        Rozmawialem i z Thalgo w Polsce i we Francji, nic nie maja wszystko sprzedane a
        produkcja zakonczona:((((((((((((
        • Gość: jumbala Re: Thalgo, Soin Delicat, Protective Cream - posz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:57
          No o wrzuce najgorsza opcje ale chyba jedna z niewielu ktore moga skutkowac-
          pytaj u kosmetyczek ktore te produkty sprzedaja- moze maja zapas- np w Blu City
          jest salon kosmetyczny gdzie maja pelne polki produktow i w Wola Parku- jesli
          jestes z Wawy:)
          Zapytam sie mojej kosmetyczki ale ona niedawno przeniosla sie do wlasnego salonu
          i pewwnie tamtego nie ma....
          • Gość: giga Re: Thalgo, Soin Delicat, Protective Cream - posz IP: 193.132.146.* 21.07.05, 22:08
            salon w Blue City wydaje się dobrze zaopatrzony, zresztą bardzo lubie to
            miejsce proponuje sprawdzic
    • Gość: zakupowiczka Re: Thalgo, Soin Delicat, Protective Cream - posz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 07:49
      witam - jako nastepce kremu protective thalgo wprowadziło nowy krem bio-
      protective ( aktywne składniki pozostały te same - zmieniło się opakowanie i
      cena :)). Największy wybór Thalgo która ja widziałam jest w Denique CH
      Arkadia , parter przy banku millenium.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka