in_somnia 08.09.05, 19:24 Poszukuję dobrego dermatologa z Krakowa. Czy ktoś może poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veea Re: Dobry dermatolog w Krakowie- gdzie? 08.09.05, 20:17 info an gg 1987602 Veea ps.czy umiejetnosc przeszukiwania archiwum jest ci obca?by nie klonowac tych samych wątkow? Odpowiedz Link Zgłoś
in_somnia Re: Dobry dermatolog w Krakowie- gdzie? 08.09.05, 20:57 Wybacz, po prostu przeoczyłam, ale bynajmniej nie zrobiłam tego specjalnie- nie irytuj się tak. Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Dobry dermatolog w Krakowie- gdzie? 08.09.05, 21:08 ok, więc czekam an gg by Ci pomóc:) 1987602 Veea Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Dobry dermatolog w Krakowie- gdzie? 08.09.05, 23:58 no..poszukuje..a jak człowiek sie odzywa ze chce pomoc to cisza i nikt nie pisze..eh kobity!:) Veea Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: in_somnia Re: Dobry dermatolog w Krakowie- gdzie? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 09.09.05, 17:27 Eh... No i doigrałam się. Nie pisałam, bo właśnie wróciałam ze szpitala. Nie potrzebuję już dermatologa. A wygląda to tak: pojawiła mi się jakaś wysypka na szyi, potem zrobiła się czerwona plama. Po to były mi potrzebne namiary na dermatologa. Ale dziś nie mogłam oddychać. Wylądowałam w szpitalu z obrzękiem krtani. Miałam jakieś cholerne uczuczulenie. Podano mi leki, pouczono. Tak więc wszystko w normie. Przepraszam za kłopot i dziękuję za chęć pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś