Dodaj do ulubionych

Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 13:41
Dziwny nastroj zrodzil sie w mojej glowie. Najlepsza przyjaciolka oswiadczyla
niedawno, ze wyjezdza na rok do Anglii i nie wiadomo czy tam nie zostanie bo
z tam z ludzmi dziwne rzeczy sie dzieja. Wszystko razem robilysmy -
pogaduchy, zakupy, piwko, imprezy, plakanie w rekaw, babskie wieczorki przy
popcornie ogladajac horrory, albo romantyczne komedie i wspolne wycie przy
nich etc... Teraz ona wyjedzie, a ja doszlam do tego ze poza nia mam tylko
kolezanki.. taie kolezanki z ktorymi mozna czasami pogadac czy wyskoczyc na
piwo, ale to nie to:( Nie chce jej nikim zastapic bo wiem ze nasza przyjazn
przetrwa chocby nie wiem co, ale chcialabym miec wiecej takich przyjaciolek.
Moze tu zjadzie sie jakas mila dziewczyna, ktora lubi tańczyc, ogladac
horrory, chodzic na zakupy etc? W wieku tak ok. 20 lat (ja mam 21), nie
obchodzi mnie jak bedzie wygladac, ani inne takie pierdoly, chcialabym po
prostu znalesc kogos milego kto mnie polubi i zaprzyjazni sie ze mna... Mam
tylko nadzieje, ze moj post nie stanie sie przedmiotem Waszych zartow..
Prosze o odzew
Vikta
Obserwuj wątek
    • Gość: Malina Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 13:43
      Z jakiego miasta jesteś, to po pierwsze. Poza tym, ta Twoja oferta trochę na
      siłę jest.
      • Gość: Wiktoria Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 13:46
        Nie wiem, moze na sile, taki pomysl wpadl mi do glowy i postanowilam go
        spontanicznie zrealizowac. A jestem z Wrocławia
        • Gość: Eda Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.05, 17:48
          uwazam,ze fajnie postapiłas,to nie jest głupie...ja mam 30 /wygladam duzo
          młodziej hehe/ ,wczesniej mieszkałam w gliwicach,od roku za granica,wiem jak to
          jest...dobrze,ze jest komp,,,całuski
        • 1dycha Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 05.05.06, 18:13
          urzekła mnie twoja historia :->
      • Gość: moni Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.rybnet.pl 15.11.05, 17:23
        a może jest ktoś z Rybnika lub Wodzisławia Śląskiego?piszcie:
        natalie_1980@tlen.pl
        Mam 25 lat,męzatka,ciężarna :)1-rwsza dzidzia
    • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 05.11.05, 14:24
      Wrocław piękne miasto (moje ulubione), ale daleko... jestem z Wawy, niedawno
      podjęłam wiekopomną decyzję pozbycia się moich starych znajomych, wiem, że
      głupio to brzmi, ale to były takie z lekka toksyczne kontakty, to byli znajomi
      wspólni i moi i mojego byłego, coś tam się ciągle w związku z tym psuło, bo on
      ich przeciwko mnie nastawiał itp. szkoda mi trochę, ale postanowiłam zacząć coś
      od nowa i realizuję plan. parę osób mi zostało, ale to nie to, czuję się trochę
      sama i mam dużą potrzebę poznawania nowych ludzi. więc rozumiem, że chciałaś
      stworzyć takiego posta, nic w tym złego. czasem znajomości z netu są całkiem
      sensowne. szkoda, że tak daleko mieszkasz:)
      pzdr. i powodzenia w szukaniu:)
      • agusia101 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 05.11.05, 14:45
        A ja jestem z Gliwic i tak naprawde nie mam takiej prawdziwej psiapsiólki
        miałam w liceum.Pozniej spotkalam milosc na mojej drodze i on byl jest wazny no
        i wszystkie sie odemnie odwrocily..
        • Gość: 7utyuty Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:00
          ja też teraz jestem sama :(
          zawsze była przy mnie choć jedna przyjaciółka, ale to były bardzo szkolne lata,
          wiec spotykało się nowych ludzi a ze starymi traciło się kontakt, z musu
          zaczełam się kumplować z dziewczyną z którą chodziłam przez wszytskie lata
          szkolne do klasy, ale nie kumplowałyśmy się, po tym jak nas przydzielono do
          jednej klasy, zaczełyśmy byc ze sobą non stop, zawładneła mną moge to teraz tak
          nazwać, ale żylam sobie 4lata w nieświadomości, że ona mnie ciągle okłamuje,
          ..... 4 lata ....
          ciągle mówiła mi że to przyjaźń, tylko że ona tak mówiła a ja tak myślałam,
          uświadomiła mi to dopiero jej siostra, ale dalej się z nią kumpluje bp musze
          zkimś siedziec w ławce, ale na szczęscie to już ostatni rok, ale ja odsunelam
          sie pod wszytskich innych, zniszczyłam wszystkie inne znajomości i tyeraz jestem
          na lodzie... sama
          wiem o tym że to już koniec od 2 miesięcy, przez ten czas zdążyłam ją
          znienawidzić, zajełam sobie cały czas czymś innym, ale wieczorami nie mam zkmim
          wyjsc, ale wole siedzieć sama przy kompie niż spędzać z nią czas...
          • kaska123 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 05.11.05, 15:36
            Ja jestem z wroclawia ale mam 27 lat.
            • gangsta.eve Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 05.11.05, 17:28
              tak jak kaska123 tez z Wrocka i tez 27 lat na karku. I też nie mam prawdziwej
              przyjaciółki :( tylko 'monsz' i dwie dziewczynki
              • kaska123 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 05.11.05, 17:45
                No ale przynajmniej meza masz :) ja nie posiadam ;) z chlopakiem sie rozstalam,
                przyjaznie jakos sie po stdiach zakonczyly...
                • gangsta.eve Re: do kaska123 05.11.05, 18:46
                  ale ten mój mąż to taki klasyczny Shrek- mało mówi, niewylewny,introwert...no i
                  mężczyzną jest ;)
                  • czarodziejka87 Re: do kaska123 07.01.07, 11:41
                    to po co za niego wychodzilas???????????????????????????????????
        • bubster Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 05.07.06, 12:45
          to się często zdaża
          zwłaszcza jak się dla przyjaciółek nie ma czasu po poznaniu "jedynego"

zauważcie że facetom nie przeszkadza związek w spotykaniu się z kumplami
      • Gość: diablica_tasmanska Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.aster.pl 05.11.05, 19:15
        bzzzk - normalnie jakbym o sobie czytala ;) byl facet, byli znajomi, nie ma
        faceta, nie ma znajomych ;)
        tez jestem z wawy ;)
        idziemy na soczek? pogadamy o pryszczach ;)
        • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 06.11.05, 00:29
          diablica o pryszczach to ja mam wiele do powiedzenia bo mnie kurczę męczą juz
          od X lat!!!!!! nie mogę z nimi wygrać
          to moze pójdziemy we 3 na ten soczek ( wy soczek, ja reeds )
        • polfoto Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 06.07.06, 12:59
          test
      • Gość: mariposa18 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.eranet.pl 08.11.05, 23:11
        no to moze ja:)) bo przeprowadzam sie do wawy a wszystkich zanjomych zostawiam
        w poz:(((i nie mam kolezanki na kawy na zakupy do kin itd:))
        • piaget11 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 05.01.06, 08:43
          hej, jesteście jeszcze? jestem z Wawy, mam męża, który woli komputer od
          współnych wyjść na miasto, może spotkamy się na ploty i piwko? ja jestem
          chętna :) w razie co, piszcie na mój mail gazetowy
        • katrinea Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 05.05.06, 18:33
          o hej ja tak czytam i czytam co wy tu wypisujecie amoze znajda sie dziewczyny
          ktore mieszkaja za granica np. w londynie ktore mialy by ochote sie spotkac w
          wolnym czasie to moj meil mounira@poczta.fm pozdrawiam
    • Gość: Killy Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.11.05, 17:50
      Hejka, wpisałam się na forum Wrocław, ale tam mało kto zagląda, więc jeszcze
      raz się przypominam:)
      • Gość: desa Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 18:21
        masz 21 lat i juz po studiach? Dziwne te studia...
        • Gość: hello Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 18:42
          witam...ja również szukam przyjaciółki.normalnej sensownej osoby do
          pogadania.lubie martini Radiohead szpilki Nie lubie Kaczyńskich ;) tępych ludzi
          różu...aleksandra7777@o2.pl
          • Gość: a Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.acn.waw.pl 05.11.05, 18:58
            a jest wsrod was jakas po 40ce? ktora mysli ze ma 25-góra 30lat? i szuka
            psiapsiułki??? wa-wa

a
            • Gość: Wiktoria Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 22:57
              Jeeeeej!! Nie sadzilam w najsmielszych oczekiwaniach ze tyle milych osob
              odpowie na moj post:) Dziekuje Wam dziewczyny:) Moze oprocz mnie ktoras z Was
              pozna swoja psiapsiolke??:) Piszcie prosze na maila viktoria.ad@wp.pl, moze
              wymienimy sie numerami gadu, to juz wg uznania. Ahh ale jestem milo
              zaskoczona:):):)
              Pozdrawiam
              Viktoria
              • katiushax Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 05.11.05, 23:14
                Jak miło wiedzieć, że nie jest się jedyną samotną :) Kaśka, Katowice, 28lat. Ja
                też w życiu miałam kilka psiapsiółek, ale czas pokazał, że to były przelotne
                znajomości a teraz tylko praca dom, dom praca, no i ...mąż :) ale ileż można z
                nim siedzieć, jak to napisała koleżanka trochę wyżej: to w końcu facet :)
                Pozdrawiam cieplutko wszystkie samotne duszyczki
                • Gość: Kate Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia...ŚLĄSK IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 08.11.05, 23:05
                  Ale fajny wątek! U mnie podobnie. "przyjaźnie" porozpadały się... widać nie
                  były to przyjaźnie tylko znajomości :(( Mam super-męża, jest najlepszym
                  przyjacielem, powiernikiem no ale samcem, heheh, mam też cudnego 15
                  miesięcznego synka :) Brakuje mi babskich spotkań...
                  jestem z Tarnowskich Gór, lat 29 i też Kasia :)
                  • asikwik Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia...Ś 10.04.06, 10:55
                    hej jesli masz gg odezwij sie 698334
                • gata81 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 21.02.06, 08:51
                  Podoba mi się ten wątek:) Też nie mam prawdziwej przyjaciółki,była jak mi się
                  wydawało ale skończyło się liceum i skończyła się przyjaźń. Mam 25 lat,
                  mieszkam w Legnicy a do Wrocławia wpadam na zakupy, dobrą kawę no i oczywiście
                  na Akademię Ekonomiczną :)
                  Pozdrawiam :-)
                • asikwik Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 10.04.06, 10:56
                  hej napisz do mnie jestem z Katowic gg 698334
          • bevian Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 11.11.05, 21:59
            Czesc... i ja szukam przyjaciolki i nienawidze kaczynskich ;-) I jestem z
            Wroclawia. diebesitzerin@interia.pl moj mail
            • soka1 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 16.06.06, 13:37
              hej , ja tez jestem z Wrocławia i rowniez chetnie poznalabym kogos nowego. Moj
              numer gg 387393 .jak mas ochote to napisz do mnie. mam 28 lat , meza :) ale
              jeszcze nie mamy dzieciaczkow w odroznieniu od moich kolezanek, ktore aktualnie
              maja malenstwa i sa tym zupelnie pochloniete!Mieszkam na mochoborze wielkim i
              probuje znalezc w sobie motywacje do fitnessu-moze razem lepiej sie
              zmotywujemy:) pozdrawiam kamila
              ps. polityka sie nie interesuje az tak zeby rozwodzic sie nad kaczynskimi :)
      • soka1 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 16.06.06, 13:32
        hej , ja tez jestem z wrocławia i rowniez chetnie poznala bym kos nowego. Moj
        numer gg 387393 .jakmas zochote tonapisz do mnie. mam 28 lat , meza :) ale
        jeszcze nie mamy dzieciaczkow w odroznieniu od moich kolezanek, ktore aktualnie
        maja malenstwa i sa tym zupelnie pochloniete!Mieszkam na mochoborze wielkim i
        probuje znalezc w sobie motywacje do fitnessu-moze razem lepiej sie
        zmotywujemy:) pozdrawiam kamila
    • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 06.11.05, 00:26
      wieelka szkoda że z Wrocławia bo wyczułam w Tobie bratnią duszę
      • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 06.11.05, 00:32
        jeżeli chodzi o mnie to po prostu uwielbiam ludzi, a zwłaszcza koleżanki!! mam
        kochanego chłopaka, jestem tak ogólnie szczęśliwa, ale brakuje mi "kobietki do
        zaprzyjaźnienia"/ Przyjaznie z liecum się pokonczyły, na studiach jakoś tak
        dziwnie, a ja tęsknię do babskiego nicnierobienia
        • Gość: Wiktoria Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 00:57
          MI takze ogromnie przykro Kasiuniu, jednak zawsze mozemy zostac internetowymi
          kolezankami:) Jesli masz ochote to napisz do mnie na maila (podalam wyzej)
          Pozdrawiam:)
          • Gość: hello Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:30
            podnoszę bo watek jest fajny
            pozdrawiam wszystkie dziewczyny spragnione babskich wieczorów z lodami filmami i
            manicurem ;)
            • Gość: bpbeatrice Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 07:40
              Hej dziewczyny, tez podoba mi sę ten wątek.
              Faktycznie jest tak ze osiągamy pewny wiek, np. ok 22- 25 lak ( ale równiez 30,
              40), mamy pracę, swych mężczyzn, albo jestesmy po zerwaniu i nagle okazuje się
              ze nasze zycie to praca- dom- mężczyzna( bądż płacz po nim), a nasze
              przyyjaznie gdzies się wykruszyły. Ktos wyjechał do innego miasta, inne osoby
              maja juz dzieci, inne nie maja jeszcze itd. Być moze to taki etap w życiu ale
              myśle ze warto walczyć o dobre stare przyjażnie i czekac i nie tracic okazji
              jesli natrafiamy na nowe.
              Powodzenia i buziaczki kochane dziewczyny.
              pa i cmok
          • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 06.11.05, 21:04
            internetową to ja też chętnie zostanę:) a Wrocław uwielbiam i pewnie jeszcze
            nie raz tam zawitam:)
            pozdrawiam
    • Gość: wanderka Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.wroclaw.mm.pl 06.11.05, 20:50
      Hej ja tez jestem z Wrocławia i mam 21 lat od 2 dni :))
      Chetnei poznam bratnia dusze bo od pewnego czasu czuje ze wszyscy moi znajomi w
      tym miescie to "toksyczne" albo "interesowne" znajomosci.
      A przydalby sie ktos, kto nie patrzy tylko na to ile masz kasy, jak moze cie
      wykorzystac, albo jest miły gdy tylko mu cos trzeba a na codzien nawet o Tobie
      nie pamieta.

Tak wiec Wiktoriu albo inne dziewczyny jak chcecie to piszcie nm2214@wp.pl
      Moze sie skumplujemy albo nawet stworzymy niezla paczke :)
      Buziaki
    • bzzzk do Diablicy_tasmańskiej:) 06.11.05, 20:53
      witaj:) na soczek zawsze chętnie;) jakby co, pisz na priva:)
      pzdr.
      • kasiunia62 Re: do Diablicy_tasmańskiej:) 06.11.05, 20:59
        nie zapomnijcie o mnie!!!!! od kilku dni mam niepochamowaną ochotę na Reedsa!!
        • bzzzk Re: do Diablicy_tasmańskiej:) 06.11.05, 21:02
          aaaaa, przepraszam najmocniej, że pominęłam, ale nie zauważyłam Twojego wpisu w
          pierwszej chwili. ja też mam trądzik od lat, dokładnie to 10:) będzie o czym
          gadać!;) to może jakieś propozycje terminu?:)
          pozdrawiam
        • Gość: diablica_tasmanska Re: do Diablicy_tasmańskiej:) IP: *.aster.pl 06.11.05, 21:06
          drogie kobietki,

to ja proponuje jutro (poniedzialek) ok. godziny 19, moze w gingersie przy nowym
          swiecie?

babsko-forumowo-urodowe pogaduchy o pryszczach i facetach :D

moze jeszcze jakies chetne?
          • bzzzk Re: do Diablicy_tasmańskiej:) 06.11.05, 21:24
            Diablica, wstępnie mi pasuje, ale jutro rano (tzn. tak do południa) dam znać
            czy mogę, ok? bo trochę jeszcze z przeziębieniem walczę i nie wiem jak jutro
            będzie.
            Kasia, Tobie pasuje?
            pzdr.
            • diablica_tasmanska Re: do Diablicy_tasmańskiej:) 06.11.05, 21:34
              oki, to daj jutro znac tutaj, albo na poczte :) tylko ja jutro mam tak zajecia,
              ze przy kompach bede siedziala tak mniej wiecej do 13, a pozniej to dopiero bede
              mogla sprawdzic kolo 18 :)

kuruj sie!!!

Kasiu, daj znac czy sie wybierasz :)
              • bzzzk Re: do Diablicy_tasmańskiej:) 06.11.05, 23:46
                i tak muszę wyjść przed 12, więc do tej pory na pewno się odezwę:)
                no, ale jeszcze taka kwestia- trzeba się jakoś rozpoznać:) jak to zrobimy? może
                byśmy się umówiły w jakimś innym punkcie, tak żeby się na pewno znaleźć, bo ja
                się boję, że we wnętrzu Was nie znajdę, tym bardziej, że mam obecnie soczewki
                za słabe o jedną dioptrię, więc w tłumie, to chyba nie wyłapię nawet jak się
                dogadamy co do ubioru itp.;)
                pzdr.
                • bzzzk Re: do Diablicy_tasmańskiej:) 06.11.05, 23:58
                  a, i ja mam pytanie jeszcze co do godziny- czy nie mogłaby być 18.30?... bo mam
                  zajęcia do 18.15 i daleko nie będę miała, a cóż ja pocznę przez 45 minut:)
                  pzdr.
                  • diablica_tasmanska Re: do diablicy_tasmańskiej:) 07.11.05, 09:21
                    ja mam tak mniej wiecej do 18 zajecia, ale na woli... z drugiej strony mam te
                    zajecia z rysunku, wiec moze wczesniej uda mi sie wyrwac ;)
                    to umowmy sie na 18.30 z tolerancja do 10 minut ;) na moje spoznienie ;)
                    no i faktycznie, moze umowmy sie np przed wejsciem? jeszcze nie wiem w co bede
                    ubrana, ale... poznamy sie po pryszczach ;P
                    • bzzzk Re: do diablicy_tasmańskiej:) 07.11.05, 10:13
                      to mam się specjalnie nie malować?;)))) mnie to już nie tyle po pryszczach, co
                      po bliznach można poznać;)
                      no, to ja może potwierdzę teraz, że jednak widzimy się wieczorem:) w kwestii
                      wyglądu/ubioru- czarne spodnie, fioletowa kurtka, fioletowa czapka, spod czapki
                      wystają ciemne włosy;) i, uwaga uwaga- element rozpoznawczy (poza pryszczami)-
                      martensy fioletowe w zielone kwiatki, patrz po butach, na pewno nie pomylisz
                      ich z niczym;) dobra, to ja będę czekać, do zobaczenia w takim razie!
                      no, i Kasia- jak się tu pojawisz i przeczytasz, to też dołącz!:)
                      pzdr.
                    • bzzzk Re: do diablicy_tasmańskiej:) 07.11.05, 10:22
                      a, no i właśnie maila Ci posłałam z nr kom. jakby jakieś komplikacje się w
                      międzyczasie pojawiły;)
                      pzdr.
                      • Gość: diablica_tasmanska Re: do diablicy_tasmańskiej:) IP: *.aster.pl 07.11.05, 10:28
                        hm.. ja nadal nie wiem jak bede ubrana, ale poznasz mnie po tym, ze bede sie
                        gapic ludziom na buty ;)
                        • bzzzk Re: do diablicy_tasmańskiej:) 07.11.05, 10:46
                          ;)

dobra, to ja lecę zaraz i widzimy się wieczorem.
                          pa!
                    • kasiunia62 Re: do diablicy_tasmańskiej:) 07.11.05, 15:07
                      hahahhahhahaa ja nie mogę
                      diablica musisz być bardzo wesołą dziewczyną :)
                      wiesz, ja już wiem o co mi chodzi
                      a no o to, że wokół mnie jest mnóstwo ludzi, koleżanek, ale nigdy nie znalazłam
                      takiej, która by była zwariowana na maxa, dostrzegała jasne strony życia a nie
                      tylko te ciemne, nie narzekała wiecznie, tylko śmiała się z głupot, opowiadała
                      dowcipy, rozśmieszała mnie do łez... takiej własnie szukam!
                      • kasiunia62 Re: do diablicy_tasmańskiej:) 07.11.05, 15:09
                        dziewczyny ale Wam zazdroszczę, niestety mieszkam pod Warszawą, godzinkę
                        pociągiem i nie jestem w stanie narazie przyjechać ;(((
                        ciekawe jak Wasze spotkanie
    • Gość: yzex Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.aster.pl 06.11.05, 21:56
      mam bardzo podobnie.. moja przyjaciola z liceum wyjechala na studia do Anglii i
      kontakt sie urwał.. podalam jej maila przed wyjazdem.. ale nic nie pisze:(
      ciezko jest tak calkiem zapomniec o osobie, z ktora sie duzo przezylo! codzien
      mysle o niej, o naszych wspolnych wieczorach filmowych, o wyjezdzie do
      hiszpanii... brakuje mi jej..:( nie znam jej maila aktualnego ani nr tel. Zle
      mi z tym, ale chyba to ona wybrala... przed jej wyjazdem troche sie
      poklocilysmy i chyba z miesiac nie gadalysmy.. pozniej bylo pogodzenie i
      wszystko super:) ryczalysmy jak idiotki:P a potem wyjechala i koniec.. nie
      potrafie sie z tym pogodzic, chociaz minelo juz kilka miesiecy. Chyba napisze
      na jej stare adresy mailowe w nadziei ze kieds je odwiedzi.. glupio tak...:(
      • Gość: Wiktoria Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 22:19
        No prosze! Coraz wiecej osob chetnych:) Napiszcie dziewczyny jak udalo Wam sie
        spotkanie, szkoda, ze nie jestescie z Wro, bo chetnie bym poszla spotkac sie
        tak calkiem w ciemno:) Na pewno byloby fajnie.
        A Ty Killy czemu nie piszesz, hm?:)
        Pozdr - W
        • Gość: delfin007 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 07:53
          Cześć Ja mam 28 lat a może jest ktos ze Słupska.
          www.delfin007@tlen.pl
    • piegucha Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 06.11.05, 22:54
      A może są jakieś kobitki z Katowic? mam 22 lata i też chętnie znalazłabym
      przyjaciółkę, bo jakoś nigdy do nich nie miałam szczęścia:(
      • roxica Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 09.11.05, 20:53
        no ja bardzo zaluje ze dopiero dzisiaj to forum znalazlam. watpie zebym jakas
        fajna kobitke znalazla ze swojego miasta (raciborz-czy ktos w ogole wie gdzie
        to jest), ale szukam kogos z kim mozna byloby pogadac - od tak po prostu, bo
        wszystkie moje przyjaciolki wyjechaly na studia (a ja studiuje zaocznie wiec
        zostalam) i o mnie zapomnialy. pytanie czy to byly przyjaciolki skoro nie
        odpowiadaja na smsy juz od 3 mniesiecy?:/ jakby ktos chcial pogadac to
        zapraszam na gg (8683086) :)(podobno potrafie sluchac)
        • roxica Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 09.11.05, 21:02
          piegucha! zapomniala dopisac: jesli jeszcze szukasz fajnej kobitki z katoic to
          sie odezwij bo ja w katowicach przeciez studiuje
        • Gość: gonia Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 00:01
          ja wiem gdzie leży Racibórz i chetnie cie poznam! szukam kogoś kto lubi i
          potrafi sluchac i ma chętkę na babska pogawedke (ha ha). moze odwiedze cie na gg...

kobiety! jednoczcie siły
          • roxica Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 11.11.05, 12:33
            no to zapraszam, jak juz pisalam podobno potrafie sluchac innych
            a na babska pogawedke zawsze mam chetke
      • dwunasta_gwiazdka Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 11.11.05, 20:03
        cześc
        nie jestem wprawdzie z katowic ale ze sląską wiec jak co daj znać na @
        pozdrawiam :)
    • Gość: elusia Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 23:42
      a jest ktoś z krakowa? mam 22 lata i potrzebuje psiapsiółki:D
    • kleopatryx Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.11.05, 10:17
      Dziewczyny, to może sobie zrobimy małe spotkanko we Wrocławiu? Jakiej\s
      wyjście? Kto się wpisuje na listę?
      Oto lista:
      1. kleopatryx - 30 lat (hobby moda, zdrowy styl życia, hiszpański).
      • Gość: just Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.system.szczecin.pl 07.11.05, 10:39
        ja tez w sumie nigdy nie mialam prawdziwej przyjaciolki, kazda okazywala sie
        powiedzy "niewypalem".. mam chlopaka ale brakuje mi babskich pogaduch, nie mam z
        kim isc na zakupy, nie mam z kim zrobic zabiegow upiekszajacych. wiadomo zawsze
        moge wyzalic sie swojemu facetowi, ale on nie rozumie niktorych moich problemow,
        wiadomo jak facet... a kobieta to co innego. ja studiuje w szczecinie... chetnie
        pogadam sobie z jakas fajna mila babka np na gg:)
        pozdwawiam:)
        • kaska123 Wroclaw 07.11.05, 11:01
          Ja chetnie (27 lat), ale dopiero na poczatku grudnia z roznych wzgledow(tez
          wyjazdy)nie dam rady wczesniej.
          • kasiunia62 Re: Wroclaw 07.11.05, 15:13
            diablice i inne anioły, napiszcie jak Wam się udało spotkanie., ja póki co nie
            będę mogla, ale będę się starała znależć czas!!
            • kasiunia62 Re: Wroclaw 07.11.05, 15:16
              Własnie zajadam zupkę chińską, jakoś tak miałam dzis na nią ochotę
              Jestem sama w domciu, chłopak w pracy, mama niewiadomo gdzie. Lubię ten
              spokój :)
              Czy jest tu ktoś?? czy ktoś to czyta?? halo!
              • Gość: hello Re: Wroclaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 15:32
                Cześć Kasiuniu i cała samotna reszto :*

Moze Lublin szuka przyjaciółki...?Czemu,cholera,faceci nie mają takich
                problemow...?Moze dlatego,ze ja nie chce rozmawiać z samochodem czy
                srubokretem...:/
                • Gość: malinowa20 Re: Wroclaw IP: *.pronet.lublin.pl 09.11.05, 07:10
                  Ja jestem z Lublina i tez przydalby mi sie ktos do pogadania. Jak chcecie to
                  piszcie : natalie1985@gmail.com
                • Gość: evfca Re: Wroclaw IP: *.pronet.lublin.pl 27.02.06, 19:19
                  Heyka Lublin szuka przyjaciółki Lat 29 bez faceta i z wykruszonymi znajomymi :-(
        • Gość: Anaitis Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 07.11.05, 21:52
          Ooooo chyba wreszcie cie znalazlam :> Daj znac na gg: 3128039. tez jestem ze
          szczecina i mecze mojego narzeczonego wypadami na ciuchowe zakupy i takie tam.
          odezwij sie koniecznie =)
      • gangsta.eve Re: kleopatryx- ja chętnie ;) 07.11.05, 21:18
        zróbmy coś we Wrocku, koniecznie! Tez jestem stamtąd (stąd=Wrocław). Zapraszam
        na priva, na szczegóły.
    • mila1009 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.11.05, 18:44
      Świetny topik;) Ja też się wpiszę, bo a nuż znajdzie się kobitka, z którą uda
      się zaprzyjaźnić:) Mam 24 l. Wawa, studia, imprezki, babskie wieczory z
      maseczkami na buziach i pogaduchami do rana jak najbardziej pożądane:),
      oglądanie horrorów i zakupy też, przyjaciółka jedna jest, ale bardzo zabiegana,
      poza tym tylko koleżanki, ale nie takie bliskie, z którymi raczej nie da się
      iść na bro, pogadać "o wszystkim" czy tańczyć do białego rana...:(
      • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.11.05, 18:55
        Mila wszystko to samo co Ty oprócz niestety imprez, bo mi chłopak nie pozwala
        samej jeżdzić ;( Ale uwielbiam aerobik, babskie wieczorki i ranki, upiększanie
        się...ah kiedy ja to ostanio robiłam? W liceum z moją tamtejszą psiapsiółą.
        Odkąd jestem z Piotrkiem to przyjażnie się pokończyły i to mnie smuci ;(
        • mila1009 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.11.05, 20:33
          Ojej:( ale z chłopakiem nie możesz na imprezki się wybierać? Ja też mam
          chłopaka i generalnie prawie zawsze chodzimy razem... Chociaż zdarzyło się
          kiedyś, że poszłam parę razy tylko w babskim gronie... Bez protestów się nie
          obyło, ale jakoś go przekonałam:)
    • Gość: aarp Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.unregistered.media-com.com.pl 07.11.05, 20:58
      Witam a może jest któraś przyjazna dusza z miasta Tychy, mam 26 lat i generalnie
      fajnie byłoby czasmi gdzieś wyjść na babskie pogaduchy. Pozdrawiam
      • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.11.05, 21:54
        mila mój nienawidzi dyskotek, nie umie tańczyć, słucha tylko punkrocka ;) więc
        sama rozumiesz;) ja i tak nie często chodziłam na impry przed nim.Najbardziej
        to jednak lubiłam i lubię domówki i na taką imprę mam chęć, no ale niestety
        żadnych okazji nie widać
        • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.11.05, 22:05
          witajcie:) ja i Tasmańska już po spotkaniu:) miło było bardzo. przynajmniej z
          mojego punktu widzenia;)
          Kasiunia, ja też uwielbiam domówki... ale też nie mam nic ciekawego na
          horyzoncie. to jest w moim przypadku minus odcięcia się od znajomych,
          niestety;) punkrock kojarzy mi się też z nimi... kurcze, sentymentalnie się
          jakoś czuję:]

pozdrawiam!
          • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.11.05, 22:19
            to super że udało się spotkanie., kurczę dwie zupełnie obce osoby się umawiają
            i spotykają :D ehhe a gdyby jedna z Was była facetem podszywającym się? albo
            dwaj faceci :) byłyby jaja
            Bzzk mnie mój Piotruś zaraził muzyką punkrockową!! uwielbiam KSU, Farbeni są
            nieżli, Green day ukochany!! ale nie ograniczam się do punkrocka, nie noszę
            czarnych koszulek i glanów. we wszystkim sie odnajdę i będę dobrze bawić
            Robimy domówkę ?:) tylko że ja nie mam warunków mieszkaniowych ;(
            • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.11.05, 22:22
              bzzzkkk masz gadulca? pogadamy>? powinnam isc spać bo wstaję przed 5 ale mi się
              nie chce jakoś
              • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.11.05, 22:39
                nie ma nikogo, idę spać...jutro do pracusi...baj baj
                słodkich snów
              • imoe Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 07.11.05, 22:39
                szkoda, że dziś tego posta przeczytałam też bym przyszła na spotkanko :)
                jakbyście mnie przygarneły. to może następne jakieś? :D to do bzzzkk i diablicy
                i kasiuni :)
          • Gość: diablica_tasmanska Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.aster.pl 08.11.05, 10:48
            i mi sie podobalo :)))))

to moze jakis replay? ;) tylko jakis bardziej odlegly termin, to moze wiecej
            wspanialych kobietek bedzie mogla sie dolaczyc?

(punkrocka tez lubie ;) )
            • asia_pielegniareczka Ja bardzo chętnie:-) 08.11.05, 11:04
              • bzzzk Re: Ja bardzo chętnie:-) 08.11.05, 11:26
                pewnie, że trzeba będzie się jeszcze spotkać:) zastanówmy się nad terminem, bo
                jak jest tyle osób, to może nie być łatwo zgrać się;) może w weekend byłoby
                najlepiej?
                Kasiunia, ja Ci powiem, że za punkrockiem nie przepadam, no, chyba że Green Day-
                to lubię bardzo:) i kumple też strasznie lubią... wrrr, ale sentymentalna baba
                ze mnie strasznie;) głównie, to ja rocka lubię, starego, Led Zeppelin,
                Scorpions i te sprawy:) a z rozpędu, to w czasach licealnych był jeszcze Kult,
                Pidżama, T. Love... ale chyba za dużo skojarzeń mam, żeby teraz tak na
                spokojnie posłuchać;) Dziewczyny, jak ja bym czasem chciała wrócić do
                liceum...;))
                no właśnie ja też warunków mieszkaniowych nie mam, ale to jeszcze pół biedy,
                najgorsze, że rodzice tkwią w domu:] nici z domówki.
                a, jeszcze co do gg- chwilowo problem z komputerem, więc i z gg, ale jak tylko
                się poprawi, to dam znać:)
                pozdrawiam, Dziewczęta.
                • mila1009 Re: Ja bardzo chętnie:-) 08.11.05, 14:46
                  Nooo... W jakiś weekend można by coś zorganizować. Ja tez chętna jestem:)
                • imoe Re: Ja bardzo chętnie:-) 08.11.05, 17:39
                  aaaa ale nie w ten chyba że w niedziele, bo mam dwie imprezy na których muuuusze
                  byc, a bardzo bym chciała się z wami spotkac :) jakby co pisac na priva
                  • mila1009 Re: Ja bardzo chętnie:-) 08.11.05, 17:57
                    Ok, to pierwsza propozycja: 19 listopada, sobota, ok. 18, na miejsce nie mam
                    pomysłu, zależy co wolicie: posiedzieć, pogadać, potańczyć...?
                    • imoe Re: Ja bardzo chętnie:-) 08.11.05, 18:20
                      no na początku to pogadac :D
                      • mila1009 Re: Ja bardzo chętnie:-) 08.11.05, 18:24
                        No pewnie, jakieś propozycje co do miejsca?
    • Gość: rudy kot Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.media4.pl 07.11.05, 22:51
      No popatrz... Tez Wro, 23 na karku, przyjaciół trochę, ale wszyscy sparowani, a
      ja od niedawno panna z odzysku i tak smutno mi jakoś z nimi na piwie.
      Przyjacióła była, ale nam się nieco drogi rozjechały. Trochę bardziej niż
      nieco. I w ogóle wszyscy się zrobili tacy poważni i dorośli, bleeeee.
      Czyli jakby coś w sam raz dla ciebie. Tylko lojalnie ostrzegam, że mam paskudny
      charkter, alergię na słodkie laleczki i często mi odbija palma, a to ponoc
      zaraźliwe :)
      To jak, zainteresowana?
    • greenhills Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 08.11.05, 11:21
      Ja tez mialam przyjaciolke...ale po pewnych niepowodzeniach na uczelni
      przestala sie ze mna kontaktowac. Ja wyjechalam do Warszawy, a ona zostala w
      Poznaniu i ciagle musiala uzerac sie z niezdanym egzaminem. Pisalam, dzwonilam,
      skladalam zyczenia na urodziny, swieta, a z jej strony cisza. Minely 2 lata.
      Wiem, ze wreszcie sie obronila, wiem, ze przeniosla sie do Wroclawia, ale wiem
      to nie od niej. Przyjaznilysmy sie od dziecinstwa i tak nagle talerz sie
      stlukl. Banka mydlana pekla. Zamknela sie w sobie i nie reaguje na nic, a ja
      wlasciwie nawet nie wiem dlaczego. To byla moja jedyna, blisla przyjaciolka,
      ktorej okropnie mi brakuje. Ale zdaje sie, ze ja juz jej potrzebna nie jestem.
      A szkoda, bo fajna ze mnie dziewczyna ;)
      • casius751 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 08.11.05, 12:37
        mi też brakuje takiej przyjaciółki, jestem z wrocławia, mam 22 lata:)
        • Gość: Viktoria Do casius751!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 00:15
          Napisalam do Ciebie na maila, nie wiem czy sprawdzasz poczte na gazecie wiec
          pisze i tutaj moj adres: viktoria.ad@wp.pl
          Czekam na odzew:)
          Viki
      • Gość: :) Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 12:50
        no a ja z Torunia
        • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 08.11.05, 14:48
          nie ma co się oszukiwać! kobieta kobiecie jest bardzo potrzebna, facet nie da
          nam wszytskiego ;)
          wrócilam wlasnie z pracy, miałam niezły zapierdziel...ufff!
          • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 08.11.05, 19:16
            Czemu nagle wszystkie ucichły ;( smuutno tu
            • mila1009 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 08.11.05, 20:12
              Ja jestem:) I czekam na wasze propozycje spotkania....
              • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 08.11.05, 20:56
                szkoda że ja narazie nie mogę!!!!
                • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 08.11.05, 23:20
                  19 listopada jest na tyle odległy, że możemy sobie zarezerwować, jak myślę:)
                  ale jak którejś nie pasuje, to niech mówi!:) mnie pasuje. też wydaje mi się, że
                  możnaby pójść gdzieś posiedzieć, pogadać. co do miejsca to się jeszcze
                  dogadamy, zależy czy chcecie np. na kawę/ herbatę, czy piwko czy może jakieś
                  większe biesiadowanie z żarciem:) tzn. wszystko da się połączyć pewnie;) albo
                  możemy się umówić gdzieś na mieście i wtedy zdecydować gdzie idziemy, ale wiem
                  że takie decyzje bywają trudne, przynajmniej ja nie umiem ich podejmować;)
                  ja dziś padnięta jestem całkiem, chyba studia mnie przerastają, czuję się coraz
                  bardziej głupia i jeszcze wykończona tym wszystkim:]... źle jest. ale mam
                  nadzieję, że to takie chwilowe...
                  pozdrawiam!
                  • ewelajn2 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 09.11.05, 15:13
                    Ja jestem też zainteresowana kobitkowymi imprezkami i wypadami. Czekam na jakiś
                    odzew. Jestem z Warszawy.
    • Gość: Viktoria NO TO LISTA SPOTKANIA -WROCŁAW :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:42
      Wpisujcie sie dziewczyny, najpierw ustalmy kto idzie, a pozniej dogadamy sie co
      do daty i miejsca:)
      1. Ja - Vikta (załozycielka wątku:]:P )
      • Gość: rudy kot Re: NO TO LISTA SPOTKANIA -WROCŁAW :D IP: *.media4.pl 08.11.05, 23:59
        2. rudy kot (ten z paskudnym charakterem ;D)
        uwagi: piątki, soboty i niedziele do wchodzą w grę, z innymi dniami tygodnia
        mogę mieć kłopot. No, środy ewentualnie, ale to bardzo na wyrost.
        A tak w ogóle, to już sie cieszę!
        • wanderka LISTA SPOTKANIA -WROCŁAW cd,,, 12.11.05, 22:53
          1.Viktoria
          2. rudy kot
          3.Ja(Nadia) = wanderka
          4...

Mysle ze weekend bylby najlepsz :)
    • honey13 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 09.11.05, 00:05
      nie ma nikogo z krakowa??:(
      • Gość: Viktoria Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 00:16
        Ktos tu byl z Krakowa, poszukaj dobrze:)
      • Gość: evfca Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.pronet.lublin.pl 20.03.06, 18:52
        A ja poszukuje bratniej duszy w lublinie
    • beataa Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 09.11.05, 09:42
      WITAM JESTEM Z WROCŁAWA I TAKZE CZUJE SIE SAMOTNA,ROK TEMU SIE TUTAJ
      PRZPROWADZIALM,SZUKAM MILEJ KOLEZANKI NA DOBRE I ZŁE.BEA75@WP.PL
    • beataa Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 09.11.05, 09:47
      NAPISZ DO MNIE PARE SŁWO NA MAIL, A JA WIECEJ O SOBIE NAPISZĘ.W JAKICH
      OKOLICACH MIESZKASZ?CZEKAM POZDRAWIAM
      BEATA
      • Gość: Killy Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.11.05, 12:19
        No, to troszkę sie tu nas uzbierało z Wrocławia,Viki, organizujemy
        spotkanko:).Boje sie jedynie rudego kota...który może mi oczy wydrapać za
        różowy sweterek;).
        • kaska123 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 09.11.05, 13:23
          Ja tez chetnie z Wroclawia, a ile macie lat, ja 27 i chetnie ale dopiero za
          miesiac :(
          • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 09.11.05, 14:36
            hej kobietki ;) jak tu miło się zrobiło! tak przyjaźnie, kobitkowy świat!
            jak tam humorki? wróciłam z pracy, odpoczywam, najadłam się ogórkówką i jest mi
            doooobrze;)
            • Gość: Kaska Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.qc.sympatico.ca 09.11.05, 17:39
              Hej, mieszkam w Kanadzie w Mississauga, szukam jakies fajnej dziewczyny
              do "kolezankowania sie". W Polsce zostawilam naprawde bliskie mi przyjaciolki,
              mam z nimi staly kontakt, odwiedzamy sie, ale coz.... chcialoby sie tu kogos na
              miejscu. Mam 34 lata, mam meza i synka.
            • bzzzk Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 09.11.05, 23:21
              zupa ogórkowa... to jest to, co lubię najbardziej;) chyba wezmę się w weekend
              za gotowanie:)
              ja wróciłam od okulisty, mam nowe soczewki, mam nadzieję, że się sprawdzą,
              jestem wykończona przeziębieniem i nauką, i odczuwam coraz bardziej, że nie mam
              nikogo bliskiego w zasadzie... jakoś ten rok okazał się być przełomowy, ze
              starymi znajomymi koniec, z najlepszą kumpelą straciłam kontakt, trochę też z
              własnej winy, ale nie bardzo wiem jak to teraz odkręcić. ech. liczę, że coś się
              zmieni w moim życiu towarzyskim niedługo;)
              pozdrawiam
          • sathi83 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 27.11.05, 11:31
            A może któraś z Was szuka fajnej koleżanki z rybnika? Ja mam 22 lata i sporo
            wolnego czasu więc zapraszam serdecznie :) Będzie mi bardzo miło jeśli jakaś
            fajna kobietka się odezwie :)
            Piszcie na maila sathi_83@tlen.pl
        • Gość: rudy kot Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.media4.pl 10.11.05, 11:49
          No, aż tak źle to może nie będzie... ;D
        • portretkobiety Re: Szukam fajnej....POZNAŃ 27.11.05, 13:39
          To dziwne, że jak minie 20 lat, tak trudno znaleźć psiapsułę.
          Każy ma obowiązki, praca, dom, szkoła, brak czasu. A jak nawet jest czas, to
          co, mam zagadywać obce kobiety na ulicy? :)

Bardzo fajna inicjatywa Wiktoria.

Ja tez zstawię na siebie namiary.
          Mam na imię Kaśka, 23 lata, gg: 7095038

Portret Kobiety
    • Gość: ola Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.crowley.pl 09.11.05, 21:48
      Ale się z tego fajny post zrobił. Też się przyłaczam - jestem z Gdańska: nie
      mogę znaleść idealanego kremu do buzi, lubie jogę, nie mogę schudnąć, uwielbiam
      polskie filmy z lat 70. Forum Uroda mam w Ulubionych.
      • roxica Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 09.11.05, 21:53
        tez uwazam ze fajny post dlatego sie odezwalam - niestety gdansk to na drugim
        koncu polski:(
        p.s. ja tez ostatnio nie moge kremu dobrac
        • Gość: ola Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia z Gd. IP: *.crowley.pl 09.11.05, 22:00
          No właśnie. Kilka dni temu załozyła go Wiktoria i pozazdrosciłam jej, ze sie
          odwazyła zagadac - bo patrzcie jest nas blisko 100 : tyle dziewczyn szuka
          kolezanki, przyjaciólki, dziewczyny do powyzalania sie i do pogadania. Jak juz
          powiedziała któras z forumowiczek - Nikt tak nie zrozumie kobiety, jak druga
          kobieta.
          • alicjenka Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia z G 30.11.05, 13:37
            Hej Ola,
            Jakos dawno nie zaglądałam na forum,ale to przez pracę.
            Bardzo mi się podoba ten wątek:)))Szkoda tylko, że nie stał sie osobnym
            forum:)))
            Oleńka podam Ci mój nr gg 1917318 i jak zechcesz to skrobnij cosik.
            Mam 27 lat i wydaje mi się, że mogłybysmy znaleźć wspólny język:)
            Łączy nas, nasze ulubione forum, ustrawiczna dieta albo chęć podjęcia sie diety
            i takie tam babskie problemiki.
            Pa,
            Aga
    • iwonam77 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 10.11.05, 08:40
      A czy są jakieś kobitki z Poznania?
      • roxica Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 10.11.05, 13:53
        ja zapytam o okolice Rybnika/Katowic???
      • silvik Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 04.07.06, 11:11
        Iwonam77 napisała:" A czy są jakieś kobitki z Poznania?"
        Taaak:-) Ja jestem z Poznania. Mam 27 lat, męża i dziecko.
        Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny:-D

Ps. Jeśli ktoś miałby mnie ochotę poznać, będzie mi bardzo miło:-)
        Mój adres silvik@gazeta.pl
    • e_margot TORUŃ - odezwijcie się dziewczyny 10.11.05, 14:16
      na maila albo tu na forum :-)
      • Gość: gonia Re: TORUŃ - odezwijcie się dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:25
        Szukam kogoś z okolic Legnicy!!! ewent. może być Wrocław

czy wiesz, że gdy odjeżdżam, umieram dziewięć razy
        Umieram patrząc w okno na korytarzu...

A ja jestem naprawdę fajna - bogata duchem, wesoła, czasem refleksyjna i lubię
        babskie nasiadówki:)
        • Gość: Wiktoria Do Goni:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 18:57
          A w jakim wieku jestes?
          • Gość: Gonia Do Wiktorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:16
            25 lat stuknęło w marcu:):):)
          • Gość: Gonia Znowu do Wiktorii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:44
            Czy znalazłaś psiapsiółkę, bo ja nie?
            Dziewczyny, jesteście tam???
            Ja szukam na poważnie szczerej przyjażni - takiej normalnej fajnej dziewczyny,
            nie tam jakiegoś wampira egocentryczno-toksycznego.
            Od 3l.mam kolegę z którym piszemy do siebie liściki i uważam, że takie
            znajomości mają naprawdę sens. Widzieliśmy się nawet dwa razy.
            O sobie samej: lubię ambitne kino, spacery po parkach i polskiego rocka
    • Gość: malinowa20 LUBLIN IP: *.pronet.lublin.pl 10.11.05, 18:22
      Hej, ten post to bardzo dobry pomysl. Moze zagladaja tu jakies fajnie dziewczyny
      z Lublina??? Jestem otwarta na nowe znajomosci ale jakos latwiej poznac faceta
      niz fajna kumpelke z ktora mozna pogadac o wszystkim i o niczym, wyjsc na
      zakupy, wyzalic sie, posmiac, wyjsc na impreze. Jezeli sa tutaj otwarte na nowe
      znajomosci, spontaniczne, mile, lubiace tanczyc kobitki to piszcie -
      natalie1985@gmail.com .... a moze akurat cos z tego bedzie :)))
    • bevian Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 11.11.05, 22:10
      Czesc dziewczyny!
      hehe :-) naprawde fajny temacik :-)
      Nie jestem taka sama.... bez przyjaciolki :-)
      Lubie mode, dobrych ludzi, jestem szczera i zawsze staram sie pomoc kazdemu kto
      mnie potrzebuje :-) Mam 21 lat. I mieszkam blisko Wroclawia. A dokladnie w
      Łagiewnikach.. ale wrazie czego zawsze jestem na zawolanie ;-) To moj meil:
      diebesitzerin@interia.pl Bede sie cieszyla jak ktos napisze na moja
      skrzyneczke! wszystkich serdecznie pozdrawiam!!!
      • kasiunia62 czesc Dziewczyny 13.11.05, 08:32
        Co robicie w taką szarą i pochmurnie deszczową niedzielę?
        • karrat30 Re: czesc Dziewczyny 13.11.05, 11:37
          W Lesznie (Wielkopolska) swieci pieknie slonce :) Naprawde!
          Fajny watek :) Mam 33 lata i tez szukam jakiejs fajnej kobietki do
          zaprzyjaznienia sie.
          • Gość: arricia Re: czesc Dziewczyny IP: *.aster.pl 13.11.05, 13:08
            Hej, dziewczyny,

ja tez mam podobny problem - wszyscy wokół mnie gnają gdzies - nie obchodzą ich
            ludzie obok. Moja tak zwana przyjaciolka jest osobą, która się nie odezwie sama
            chyba, że czegoś potrzebuje. Help Dochodzę do wniosku, że nie mam tak naprawdę
            przyjaciółki, chociaż bardzo bym chciała.
            czy znajdzie się ktoś z kim można się zaprzyjaznic ? jestem z warszawy, mam 26 lat.
            Pozdr
            • Gość: gonia Re: czesc Dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:52
              no hej! zaraz będzie *na dobre i na złe*, czy lubicie Tomka Kota? -
              ja bardzo i pędzę bo może go pokażą... Czy któraś z was ma ochotę na
              psiapsiółkowanie się ze mną? mam 25 lat i ochotę na wspaniałą przyjażń

o poważnych rzeczach umiem mówić tylko poważnie:):)
    • Gość: ka Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... IP: *.aster.pl 13.11.05, 13:10
      Hej, jest ktoś może z warszawy ? Chciałabym spotkać bratnie dusze.

Pozdr
      • kasiunia62 Re: Szukam fajnej kobietki do zaprzyjaźnienia... 13.11.05, 19:56
        ja ejstem z okolic wawy ;) bywam tu na studiach co 2 tygodnie i czasami
        przyjeżdzam do ciuchlandów :) podbilam warszawkie lumpexy!! obkupuję się za
        wszystkie czasy:)
      • kasiunia62