Gość: katarynka IP: *.aster.pl 02.12.05, 10:17 autentycznie nie wiem, jaka jest właściwie różnica pomiędzy maską a odżywką do włosów? któraś z nich jest mocniejsza, bardzo skoncentrowana? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: maska a odżywka do włosów - jaka różnica? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:18 Maska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarynka Re: maska a odżywka do włosów - jaka różnica? IP: *.aster.pl 02.12.05, 10:38 czyli chyba dobrze wybrałam? bo kupiłam sobie właśnie maskę, włosy mam dość suche, po farbowaniu, często się eketryzują, takie sianowate trochę są. zastanawiałam się nad odżywką ale jakoś padło na maskę, bezwiednie ;-) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: maska a odżywka do włosów - jaka różnica? 02.12.05, 10:40 o tej masce Wax czy Vax czytałam opienie na KF, że niektórym po tej masce farba gorzej łapie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarynka Re: maska a odżywka do włosów - jaka różnica? IP: *.aster.pl 02.12.05, 11:11 ale ja nie kupiłam Waxa tylko Dove regenerującą, mam nadzieję że będzie niezła. a co ile powinno się taką maskę nakładać na włosy? codziennie to nie za często? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: maska a odżywka do włosów - jaka różnica? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:27 Maski nie wolno nakładać codziennie, jest za mocna. Raz-dwa razy w tygodniu regularnego stosowania przez parę tygodni wystarczy w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: maska a odżywka do włosów - jaka różnica? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:27 P.S. A na opakowaniu nie ma żadnych informacji o stosowaniu tego specyfiku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarynka Re: maska a odżywka do włosów - jaka różnica? IP: *.aster.pl 02.12.05, 22:55 niestety nie, tyle że nakładać na 3 minuty i spłukać. dlatego wolałam dopytać, dzięki za rady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: maska a odżywka do włosów - jaka różnica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:35 maska raz w tygodniu ale poza tym to codziennie odżywka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś