Dodaj do ulubionych

podkad do cery tradzikowej

IP: *.zvid.net 09.12.05, 16:38
szukam podkladu
lekkiego i nie powodujacego maski
z jasnym odcieniami w palecie
mialam juz pateyczny excipial-nie pasuja mi odcienie
lirene dermoprogram-nie jestem zainteresowana-nie odpowiadala mi konsystencja
szukam czegos lepszegp
co powiecie na lasting performance labo ktorys z manhattanu?
podpowiedzcie szybko bo tez ktory teraz mam sie konczy a trzeba jakos
wygladac:)

Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: podkad do cery tradzikowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:10
      wlasnie mialam zamiar sobie kupic ten excipial czy jakos tak.a co ci w nim niepasowalo oprocz koloru?
      • Gość: Aga Re: podkad do cery tradzikowej IP: *.org.pl / *.devs.futuro.pl 09.12.05, 22:37
        Używam Lasting finish Rimmela, ma lekką konsystencję, na poczatku moze ci sie
        wydawac,że świecić będzie Ci sie buzia ale potem fajnie matuje i wydaje sie tak
        równiutko nałozony, odcienie tez sa fajne:) Jeśli wolisz cos mocniej matującego
        to może Maybelline fresh matte, tylko jest gęsciejszy od w/w.
        • Gość: tea Re: podkad do cery tradzikowej IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.05, 12:38
          ja bardzo gorąco polecam maybelline true ilussion w słoiczku takim..ba fajny
          podkład, troche wylewam na wierzch dłoni i wklepuje..idealny efekt,z ero maski,
          kryje co trzeba, wyrównuje koloryt i nie zatyka porów:)
          • zaneczka Re: podkad do cery tradzikowej 10.12.05, 14:54
            Lirene City Mat
            Są cztery kolory-to dosc niewiele ale odcien naturalny jest bardzo jasny.Do
            tego nie zatyka porów i na mojej cerze nie powoduje zadnych niespodzianek.
            Dozownik super-estetyczny i przy kilkakrotnym zastosowaniu mozna se nauczyc ile
            kosmetyku wyskoczy przy nacisnieciu.
            Ładnie matuje,do tego zauważam efekt liftingu-moze to przez silikony zawarte w
            podkladzie,dosc ladnie kryje przebarwienia,nie tworzy smug,zapach ktory mi
            osobiscie sie spodobal po kilkakrotnym uzyciu,do tego pudrowe wykonczenie i
            naturalny efekt.
            Polecam.

Pozdrawiam
            • Gość: Kaszka Re: podkad do cery tradzikowej IP: *.icpnet.pl 10.12.05, 16:20
              Polecam podkład Unifiance La Roche Posay - optycznie wygładzajacy dla cery
              mieszanej lub korygujący (jeśli masz dość dużo do "ukrycia"). Oba są bardzo
              fajne, nie zatykają porów. Do wyboru 6 kolorków. Kosztują ok.70zł.
              • Gość: hala Re: podkad do cery tradzikowej IP: 195.117.179.* 10.12.05, 16:49
                Unifiance wypróbowany. Będziesz zadowlona. Naprawdę warto, jest baaardzo
                wydany. Odrobina wystarczy aby buzka wyglądała wsaniale, tak że cena ok. 70 zł.
                nie jest wygórowana. Straczy Ci na dłuuugo.Polecam raczej Unifiance correctour
                de teint ( emulsja)- biała tubka. Ja używam nr 13.
              • Gość: hala Re: podkad do cery tradzikowej IP: 195.117.179.* 10.12.05, 16:51
                Unifiance wypróbowany. Będziesz zadowlona. Naprawdę warto, jest baaardzo
                wydany. Odrobina wystarczy aby buzka wyglądała wsaniale, tak że cena ok. 70 zł.
                nie jest wygórowana. Straczy Ci na dłuuugo.Polecam raczej Unifiance correctour
                de teint (emulsja)- biała tubka. Ja używam nr 13.
                • mallgosha Re: podkad do cery tradzikowej 10.12.05, 16:57
                  Polecam podklad Revlon colorstay. Niestey nie sprawdzil sie w moim przypadku
                  Clinique.
    • wesolutka3 Re: podkad do cery tradzikowej 10.12.05, 20:23
      Zapraszam na moją stronę: www.my.oriflame.pl/wesolutka1982 / jestem
      dyplomowaną kosmetyczką, wizażystką, stylistką paznokci. Proszę do mnie
      napisać, porzmawiamy sobie na temat urody. pozdrawiam serdecznie. Na stronie
      jest mój mail. Marysia
      • elf Re: podkad do cery tradzikowej 10.12.05, 21:32
        Baaardzo polecam Max Factor Colour adapt. Wypróbowałam wielu podkładów, które
        miały napisane "matujące", a wcale nie matowały - a ten owszem. Ma w ogóle
        specyficzną pudrową konsystencję. Kryje przebarwienia (cho na mega dramaty
        trądzikowe używam dodatkowo korektora, z Art Deco), i co bardzo ważne -
        NAPRAWDĘ dostosowuje się odcieniem do skóry, nie da się nie trafic w kolor:) Ja
        używam nr 70 albo 75.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka