Gość: ONA IP: 195.205.160.* 29.12.05, 13:32 jakies smieszne minki itp. tylko bez żadnej krytyki paniusie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jagodowa panna Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.05, 13:43 W takim razie ty pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 29.12.05, 13:46 moze wyda sie to śmieszne ale nie wiem jak tu wklej fotke ...powiedziałabyś mi moze..:) serio Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 29.12.05, 13:58 www.imageshack.us/ <- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 29.12.05, 14:01 ojejku:) nie czaję... ale moja bużka jest na stronie usmiech84.sympatia.pl:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco ona- oto jest twoja buzka w linku: 29.12.05, 14:05 ona- oto jest twoja buzka w linku: img359.imageshack.us/my.php?image=10gq.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuta Re: ona- oto jest twoja buzka w linku: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 08:10 Szkoda ze nie moge zobaczyc tej sympatycznej buźki, bo jestem w pracy a mój informatyk chyba cos poblokował, bo wyswietla mi sie "żądany URL nie moze zostac pobrany" No cóż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 11:38 img521.imageshack.us/my.php?image=sama3dr.jpg a to kolejne ale wątpie ze sie otworzy bo nie umiem wklejać..:( Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 09:44 img520.imageshack.us/img520/7619/dsc015347xr.jpg ciekawe czy uda Wam sie odtworzyc :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 10:02 tora83 :) nareszcie nie jestem sama na tym ,, debilnym wątku" :) brawo za odwagę.. no i jestes równiez sympatyczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 10:44 img525.imageshack.us/img525/5032/img52426cd.jpg - ciekawe czy sie wklei ... buzki nie mialam, ale wysylam wrzucilam inne :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1601 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 01.05.06, 21:18 img407.imageshack.us/my.php?image=obraz0028pu.jpg Na codzień, bo to chyba o takie raczej chodzi;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda [...] IP: *.aster.pl 01.05.06, 21:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 29.12.05, 14:05 pomysl fajny.. tylko gorzej, ze rozne zlosliwe zolzy i trolle zostana w ten sposob dokarmione;) Odpowiedz Link Zgłoś
bob75rob1 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 29.12.05, 14:08 Ja mam swoją w wizytówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:24 jwsli to naprawde twoja buzia (ONA) TO musze ci powiedziec ze sliczną masz buzie i nawet mój facet to stwierdził;) Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 29.12.05, 19:28 sliczną i sympatyczną - pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.elk.mm.pl 29.12.05, 19:58 dziekuje:) ale nie kazdemu zapewne:)ale wy tez miałyście wklejac swoje buziolki:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob75rob1 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 03.01.06, 10:12 Bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
pussycat_doll Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 29.12.05, 22:47 Brawo za odwage :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 06:51 ale jestescie..:( zadna ,naprawdę nie ma swojej fotki;)??? oj jakoś nie chce mi sie wierzyć... no trudno ... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 12:08 Gość portalu: ONA napisał(a): > ale jestescie..:( zadna ,naprawdę nie ma swojej fotki;)??? oj jakoś nie chce mi > > sie wierzyć... no trudno ... niektórzy nie chcieliby za jakiś czas się dowiedzieć, że ich zdjęcia ozdabiają ogłoszenia w portalach erotycznych. tudzież nie mają ochoty odpierać ataków mejlowych przeróżnych desperatów. hmm to tylko czarnowidzkie ostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 12:09 ojej... serio?? no dobra nie wklejamy juz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 62.40.80.* 30.12.05, 08:38 A mówiłam, że to debilny pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
konstantyna44 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 10:21 ajjj az kozie smierc hehe :P img530.imageshack.us/my.php?image=konstantynka4rf.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 10:26 konstantyna44.... śliczna jesteś..zreszta pewnie sama wiesz o tym:) Brawo za odwagę ... Zapraszamy inne kobitki...:) dawajcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 24.03.06, 18:04 troche sztuczna ,ladne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: layla Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.osk.enformatic.pl 30.12.05, 10:27 kontantyno :o czy możesz mi powiedzieć jaki tusz masz na rzęsach na tym zdjęciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulka Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 10:58 Rzny boskie, jak można tyle tapety na siebie nałożyć? Masz w domu szpachelkę, żeby to zdrapać...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 11:28 dziewczyny..spokojnie miało byc bez krytyki . ... opanujcie sie bo cały rok będziecie takie wredne;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaakk do Konstantyny 44 30.12.05, 11:56 No musze przyznać że nie zła laska z ciebie:) Hihi od razu poznałam ze masz sztuczne rzesy, a laski piszace o twojej tapecie , dokuczaja ci dlatego bo sa zazdrosne:)Ja uwazam sie rowniez za zajebista laske :) podoba mi sie u ciebie bardzo sposob nałożenia różu.Ja tak nie umie :( a własnie jaki to róż :)??(jaki kolor i firma:)) a własnie Twoja buźka wydaje mi sie znajoma.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstantyna44 Re: do Konstantyny 44 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 12:02 www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=2b6343a1fe861cf553e07a18c717760f&cmd=details&itemid=6452 to jest jedyny róż ktory daje naprawde dobry efekt ;D POLECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: do Konstantyny 44 IP: *.chello.pl 01.01.06, 14:59 Nie umieM, nie rozmieM. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 12:08 ale masz totalnie długgggggggggggiiieee rzęsy:)czasami chciałabym uzyskać taki efekt;)może małe info na temat tuszu?:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstantyna44 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 12:12 pisalam juz wyzej ze tob sztuczne pomaowane tuszem max factor2000calorie :D tylko tyle:D Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 12:18 slicznie masz oczy pomalowane na tym zdjeciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! 30.12.05, 12:28 chodzi mi odziewczyne której uroda dla mnie to uroda nr 1 :ona druga dziewczyna któa mi sie podoba ale za[pewne bez makijażu jest jeszcze bardziej śliczna to :konstantyna 44 reszta też ladne wszystkie ale te dwie to cud miód jak dla mnie a faceci podniecają sie jakimiś angelinami jolie a w Polsce tyle slicznych pań:) pozdrawiam wszystkie slicznotki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: 195.205.160.* 30.12.05, 12:30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:36 ONA faktycznie jest ładna, ale konstantyna? przeciez ta dziewczyna jest tak przecietna ze az boli. typowa tipsiara jakich pelno w tandetnych dyskotekach. sorry za to ale sadze ze pozostale panie sa duzo ladniejsze od niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: 195.205.160.* 30.12.05, 12:38 ludzie... to nie konkurs piekności:) niewazne która ładna , bo piękno to pojęcie względne i kazdemu co innego sie podoba . A i miało byc bez krytyki.Jak będziecie krytykować to żadna juz nie wklei zdjęcia:)............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 13:13 Konstantyna jest naprawdę ładna. To, że komentujecie jej wygląd, jej makijaż to znaczy, że przemawia przez was zazdrość. Co jest ładniejsza od ciebie i muisz ją skrytykować??? Dlaczego ty nie wkleisz swojego zdjęcia. Może wtedy ponabijamy się z ciebie? Napewno nie jesteś ładniejsza od niej. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! 30.12.05, 13:15 Nie przemawia zazdrość. Nie uważam że jest brzydka, ładna dziewczyna jakich mnóstwo na dyskotekach, bo niestety to co się rzuca w oczy to dyskotekowy styl. Nie bawi mnie konkurowanie z 19 letnią bywalczynią dyskotek. Nie ten styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burzaaaa Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 13:21 Zazdrośnice!!!!!!!!! Dlaczego krytykujecie jej oczy? Moim zdaniem są bardzo ładne. Gdybyście się doczytały to ona ma pomalowane sztuczne rzęsy, dlatego wyglądają tak ładnie! Może dacie wasze zdjęcia. Ale bedę miała się z czego śmiać! Maluje się mocno bo widocznie lubi i dobrze się w tym czuje! Wy nie lubicie mocnych makijaży malujecie się lekko. A wogole to ona napisała, ze to zdjęcie jest Zrobione przed imprezą, więc napewno nie maluje się tak na codzień!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! 30.12.05, 13:24 > Zazdrośnice!!!!!!!!! Dlaczego krytykujecie jej oczy? Moim zdaniem są bardzo > ładne. Gdybyście się doczytały to ona ma pomalowane sztuczne rzęsy, dlatego > wyglądają tak ładnie! Może dacie wasze zdjęcia. Nikt nie krytykuje oczu tylko przesadzony makijaż. Doczytałam że ma sztuczne rzęsy i je pomalowała. Myślę że to wcale nie wygląda ładnie bo posklejane rzęsy nie są ładne. Maluje się mocno bo widocznie lubi i dobrze się w tym czuje! Wy nie > lubicie mocnych makijaży malujecie się lekko. A wogole to ona napisała, ze to > zdjęcie jest Zrobione przed imprezą, więc napewno nie maluje się tak na codzień Trzeba umieć odróżnić mocny ładny makijaż od przesady. Ja lubię mocny i mocno maluje rzesy ale nie sklejam ich. Tak jak powiedzialam czy impreza czy nie posklejane rzesy to niewypał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziaja Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: *.autocom.pl 03.01.06, 11:55 Widzę że w ogóle nie jesteś na czasie kobieto (lipcowa_18)! Nie wiesz że w tym sezonie posklejane rzęsy są bardzo modne? I śmiesz jeszcze zabierać głos w sprawie Konstantyny buahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: WIDZE TU DWIE PRZESLICZNE LASECZKI! IP: *.elk.mm.pl 03.01.06, 15:24 gdybym wiedziała ,że takie pipy jak wy bedą krytykować inne dziewczyny....nie zakladałabym tego watku.Jestescie niesprawiedliwe i żałosne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties do Konstantyny44 IP: *.chello.pl 30.12.05, 12:57 Jesteś śliczną dziewczyną - masz bardzo ładną fryzurke i pięknie pomalowane oczy - może mi zdradzisz - jaki tusz tak fajnie pogrubia- bez tworzenia grudek na rzęsach ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały zencio Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:05 a jak dla mnie numer jeden to ONA!i jeszcze ANULKA :) konstantyna przesliczna ale mniej makijażu i napewno ma szanse zostać nawet miss Polski:)SERIO MÓWIE BO DZIEWCZYNA SLICZNA ALE NAPEWNO LEPSZA BEZ TYCH RZĘS:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duży zencio Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:09 Miss Polski? dobre sobie, miss Polski musi być PIĘKNA! Rozumiesz? To tytuł dla wyjątkowej kobiety, a nie takiej jakich ulice są dziś pełne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:18 zapewne myslisz że jestes piekna hahaha specjalnie wysunięte usta,o tych twoich doczepianych rzesach to juz nie wsponie,niech zgadne twoim ulubionym kolorem jest rózowy a idolką mandaryna albo doda uahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstantyna44 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 15:46 Hehehe ale śmieszne. a nawet jeżeli lubię Dode czy Mandaryne to co? Normalnie również uwielbiam różowy kolor. Jest boskiii. Odpowiedz Link Zgłoś
konstantyna44 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 21:42 jedzo nie podpisuj sie moim nickiem!!!!! Bo to co piszesz to bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 00:39 Hej konstantyna, fajna z Ciebie laska i tyle. Każdy ma prawo do swojego stylu. Piękna cera, odważny makijaż, sympatyczna buzia. Miło Cię poznać :) Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 13:55 Lipcowa, nudna sie robisz od dlugiego czasu. Daj dziewczynie spokoj, jest ladna i nie wazne czy jest dyskotekowa tipsiara. Dawaj swoje zdjecie, porozmawiamy o Twoich firankach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinja Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:36 w pierwszej chwili myślałam, że te liście od kwiatka to część fryzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 14:44 musze poszukac na drugim dysku ale jak znajde to na pewno wkleje :) i po sylwestrze tez pewnie cos będzie :) pozdrawiam i dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.06, 15:56 konstantyna 44 czy więcej tuszu nie miałaś na rzęsach? to chyba poszla tana tuszu na twoje oczy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 62.40.80.* 30.12.05, 10:46 I czym zrobiłaś sobie taką maskę?! Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 10:47 A ja nie moge nic wkleic:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka to i ja się odważe :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 10:58 A co mi tam, raz kozie śmierć :) img515.imageshack.us/img515/8674/aniahtml582d31f60pv.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: to i ja się odważe :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 11:16 naprawde sliczne jestescie wszystkie dziewczyny!każda a was jest piekna na swój sposób..każda bez wyjątku i brawa za odwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstantyna44 Re: to i ja się odważe :) IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 11:25 no dalej dalej pokazcie na co was stac :D dowalcie mi ! na zdj mam sztuczne rzęsy pomalowane tuszem max factor 2000calorie wiem ze posklejane są ale nie musicie tak od razu naskakiwac na moją tapete! Jezeli wam sie to nie podoba malujcie sie jak chcecie! Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: to i ja się odważe :) 30.12.05, 12:11 czyli jednak istnieja pozytywne kalorie:)))))))))))))))a nawet i 2000;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: to i ja się odważe :) 30.12.05, 12:12 Malujesz się tak na codzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstantyna44 Re: to i ja się odważe :) IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 12:15 no coś ty :P to bylo przed imprezą :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: to i ja się odważe :) 30.12.05, 12:21 Acha :))) Bardzo ładną masz buźke. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Konstantynko krótka lekcja malowania 30.12.05, 12:43 Ja też się lubię wytuszować ale to co Ty masz na oczach to przechodzi wszelkie granice. Ohydne, pozlepiane niemiłosiernie, ociekające tuszem rzęsy. Paskudztwo. Malutka coś Ci powiem - to się chłopcom nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaakk ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 12:51 To jest każdego indywidualna sprawa jak ktos sie maluje a ze konstantyna sie maluje tak jak sie maluje to widocznie jej sie tak podoba !!!ona sie dobrze z tym czuje i to najwaznijsze.Ja rowniez lubie sie mocno malowac zwłaszcza rzęsy tez czasem sobie doczepiam sztuczne .Ehhh juz myslam ze wkleje moje zdjecie ale widze ze nie ma sensu.Zazdrosc!!!!kobitki zazdrość nic innego ;> Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 12:55 Nikomu nie zazdroszczę rzęs. Sama swoje mam dość ciemne i długie i maluję je lekko bo jak pomaluję za bardzo wyglądają jak sztuczne. Rozumiem doklejanie sobie sztucznych rzęs, fajna sprawa itp ale zeby sobie doklejac te rzęsy a potem ja malowac trzeba miec wprawę i jakieś granice a nie nakleić tego nie wiadomo ile, malować na to kilo tuszu a potem się wygląda jak wygląda. PRzeciez takie posklejane rzesy wyglądaja okropnie. Nie krytykuje dziewczyny przeciez tylko jej ekhmm... "rękodzieło" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAZDROŚNICE Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:06 Najłatwiej jest wszystko tłumaczyć zazdrością. Prawda jest taka,że Konstantyna jest uosobieniem całego wyobrażenia o tipisarze (które na tym forum jest tak tępione). Jak dla mnie to ona jest okropna, jeszcze te sztucznie wydęte wargi (o rzęsach nawet wspominać nie muszę) rodem z pewnych filmów. Ta dziewczyna sama siebie oszpeciła i niech nie ma do nikogo pretensji. Wklejając swoje zdjęcie spodziewała się pewnie samych komplementów, jak pozostałe dziewczyny, które się na to odważyły, jednak tak to już jest z ludźmi, że gdzie jak gdzie ale na forum piszą to co myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 13:11 Też odniosłam wrażenie że te usteczka to tak specjalnie wydęte. Ale oczy - masakra. Naprawde trzeba mieć wyczucie jak się robi OKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: do 18... IP: 87.207.179.* 14.04.06, 17:40 no własnie...wyczucie trzeba miec ... NIE TYLKO WTEDY Odpowiedz Link Zgłoś
madziaakk Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 13:19 Niewiem czy czytałas wszytkie posty ale widocznie nie!!!dziewczyny pytaly jaki tusz ma konstantyna poniewaz bardzo im sie spodobaly jej rzesy.Innym sie podoba to innym tamto ludzie sa rozni i dlatego ze podoba im sie cos innego niz tobie to nie znaczy ze nie maja gustu.Tak czy tak to mysle ze to zazdrość i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 13:21 madziaakk napisała: > Niewiem czy czytałas wszytkie posty ale widocznie nie!!!dziewczyny pytaly jaki > tusz ma konstantyna poniewaz bardzo im sie spodobaly jej rzesy. Czytałam wszystko i nie dziwię się. Prawdopodobnie o tusz pytały panie o podobnym stylu i dlatego im sie podobało. Lubię ładny, mocny makijaż oka. To co ma konstantyna to przesada bez dwóch zdań. Posklejane rzęsy NIE SĄ ŁADNE. Nawet na baletach. Innym sie podoba > > to innym tamto ludzie sa rozni i dlatego ze podoba im sie cos innego niz tobie > to nie znaczy ze nie maja gustu.Tak czy tak to mysle ze to zazdrość i tyle!!! Nie zazdroszczę, zwłaszcza że ja doklejać sobie rzęs nie muszę. Poza tym piszę przecież że ładna dziewczyna, tylko trochę za bardzo przerobiona. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaakk Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 13:24 niewiem czy wiesz po co sie dokleja rzesy chyba nie to ci powiem dla lepszego efektu a nie dlatego ze ktos ich nie ma cos mi sie wydaje ze mylisz pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać 30.12.05, 13:26 madziaakk napisała: > niewiem czy wiesz po co sie dokleja rzesy chyba nie to ci powiem dla lepszego > efektu a nie dlatego ze ktos ich nie ma cos mi sie wydaje ze mylisz pojecia rzęsy dokleja się by swoje naturalne: zagęścić przedłużyć sprawić by oko było seksy i bardziej widoczne ale te rzęsy nie są ani gęste, ani długie, ani seksy tylko posklejane. Bleee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: tfuuuuuuuuu IP: 80.51.228.* 30.12.05, 13:32 18_lipcowa popieram ;)i podziwiam ,że masz taką cierpliwość tłumaczyć ...tłumaczyć o co tak naprawdę "chodzi" z tymi rzęsami ,ale wyjawię Ci sekret -moim zdaniem "one" tego i tak "nie załapią" :P Wstydziłabym się tak wyjść na klatkę schodową,a co dopiero pokazać się ludziom na oczy.Ten makijaż jest po prostu tandetny i koszmarny!!A takich lalek na ulicach pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa dla porównania SZTUCZNE RZĘSY 30.12.05, 13:38 Dokładnie, przeciez mi nie chodzi o sztuczne rzęsy tylko o to że tamte są nieumiejętnie pomalowane, po prostu. Dla przykładu pokażę paniom dobrze pomalowanie sztuczne rzęsy. proszę sobie je powiększyć: www.jennylopez.net/gallery/events/wma2004_hq/images/03.jpg I teraz pytanie za 100 punktów. WIDZICIE RÓZNICE???????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: dla porównania SZTUCZNE RZĘSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:40 "żadnej" ;) może teraz wielkie obrończynie uroku konstantyny zobaczą o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimrek Re: dla porównania SZTUCZNE RZĘSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:44 moim zdaniem skromnym jako faceta sądze ze konstatntyna dużo ładniejsza od lopezki:)jednak POlki góra i to mnie cieszy.mój kolega z pracy też sądzi ze konstancja ładniejsza więc zdanie faceta chyba cos warte jest dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: dla porównania SZTUCZNE RZĘSY 30.12.05, 13:46 zdanie faceta chyba cos warte jest dla was. eeee,,,nie bardzo wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa do mimrka.... 30.12.05, 13:49 Gość portalu: mimrek napisał(a): > moim zdaniem skromnym jako faceta sądze ze konstatntyna dużo ładniejsza od > lopezki:)jednak POlki góra i to mnie cieszy.mój kolega z pracy też sądzi ze > konstancja ładniejsza więc zdanie faceta chyba cos warte jest dla was... Zważwszy na dodatek że Lopezka mogłaby byc prawie mamą Konstantyny a wyglądają obie jak wyglądają to wolę Lopezke. Lubie dojrzały, kobiecy typ urody a nie słodką różową dziewuszkę, bo mi się z dyskoteką kojarzy i nic na to nie poradzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obrończyni Re: dla porównania SZTUCZNE RZĘSY IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 15:49 Obrończynie konstantyny nie widzą różnicy. po pierwsze J.Lo malują najlepsi styliści na świevcie, a konstantyne kosmetyczka z jej miasta. więc to chyba nie dziwne, że istnieje róznica(oczywiście drobna). Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Jesteście zakompleksione - 30.12.05, 14:42 tak uważam - ile można trąbić o Jej rzęsach - rozumiem - wyrazić opinię - ale rozpisywać się nieprzerwanie jakie to tandetne, jakie tamto - Dziewczyny - opanujcie się - jakkolwiek Dziewczyny by nie wyglądały -to należy im przyznać, że wykazały się odwagą - na pewno liczyły sie na głosy takich jak Wy..ale myślę tez, że chodziło o dobrą zabawę - a Wy wczuwacie sie niemiłosiernie -jak by to był co najmniej finał Miss World ( choć myślę, że nie ma tam takich ostrych jurorów) Jestem ciekawa, co byłoby gdyby zamieściła tu zdjęcie dziewczyna naprawdę brzydka - swoimi komentarzami doprowadziłybyście Ją do załamania nerwowego, czy bezczelnie okłamywałybyście, że jest ok? zastanówcie się czasem nad sobą.. Życzę Wam cieplejszego spojrzenia na ludzi..czasem też z przymrużeniem oka- inaczej nie da sie spokojnie żyć i sobie i innym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: ZAZDROŚNICE tylko baby na to stać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:33 madziaakk napisała: Innym sie podoba to innym tamto ludzie sa rozni i dlatego ze podoba im sie cos innego niz tobie to nie znaczy ze nie maja gustu.Tak czy tak to mysle ze to zazdrość i tyle!!! okresl jadnoznacznie swoje zdanie!bo piszesz że to rzecz gustu a za chwile o zazdrosci! wbij sobie do łebka że krytyka nie oznacza zazdrosci!!! czy jak widzisz meneli pod sklepem pijących spirytus to mówisz:-nie powinni tu stać,jak to wygląda co za żule!!! a myslisz sobie-szkoda że ich nie znam bo chetnie bym sie napiła ale im zazdroszcze!! tak tak napewno tak jest ale zazdrosnica z ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arleta KONSTANTYNA NAPEWNO JEST PIĘKNA A DLATEGO ZE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:41 wiekoszosc kobiet któe naprawde sa brzydkie z natury nawet w takim makijazy by były brzydkie a ona ma ładne rysy twarzy i naprawde slicznie wygląda mino ze przesadzona i jak laleczka barbie ale zwykle przecietniary gdyby sie tak wymalowaly napewnio tak by nie wygladaly bo nie tylko makijaż potrafi upiększyć bo trzeba też miec rysy jakieś ładne i wogóle .uwierzcie mi ze jestem kosmetyczką i wizażystkai widzialam juz niejedną laske któa maksymalnie staralismy sike zrobic na cudo i nie dało sie bo potrzebne są tez rysy twarzy wiec niemówcie ze z kazdego potwora da sie makijażem zrobić cudo bo z dosiwadzcenia wiem ze nie.konastantyna bardzo ładna ale makijaż okropny!ocencie dziewczyne a nie jej tapete,ona naprawde ma swietne rysy twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstantyn Re: KONSTANTYNA NAPEWNO JEST PIĘKNA A DLATEGO ZE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:43 ale my nie wiemy jaka ona jest w wersji naturalnej, dlatego oceniamy to co mamy, a ktoś ją na siłę broni -może ona sama? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: KONSTANTYNA NAPEWNO JEST PIĘKNA A DLATEGO ZE. 30.12.05, 13:43 Gość portalu: arleta napisał(a): > wiekoszosc kobiet któe naprawde sa brzydkie z natury nawet w takim makijazy by > były brzydkie a ona ma ładne rysy twarzy i naprawde slicznie wygląda mino ze > przesadzona i jak laleczka barbie ale zwykle przecietniary gdyby sie tak > wymalowaly napewnio tak by nie wygladaly bo nie tylko makijaż potrafi upiększyć > > bo trzeba też miec rysy jakieś ładne i wogóle .uwierzcie mi ze jestem > kosmetyczką i wizażystkai widzialam juz niejedną laske któa maksymalnie > staralismy sike zrobic na cudo i nie dało sie bo potrzebne są tez rysy twarzy > wiec niemówcie ze z kazdego potwora da sie makijażem zrobić cudo bo z > dosiwadzcenia wiem ze nie.konastantyna bardzo ładna ale makijaż okropny! ocencie > > dziewczyne a nie jej tapete,ona naprawde ma swietne rysy twarzy:)\ I ja się zgadzam. Ładna dziewczyna, ładna ma twarz ale makijaż do bani po prostu. O wiele lepiej by wyglądała gdyby jakieś 2 kilo mniej na tych rzęsach miała, no ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecka Re: KONSTANTYNA NAPEWNO JEST PIĘKNA A DLATEGO ZE. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:48 ZGADZAM SIE Z MIMREKIEM !!!!!!! konstantyna jest sliczna i naprawde jak porównalam te dwa zdjęcia jej i jenifer lopez to wychodzi na to ze "nasza" polka naprawde lepsza z twarzy jakby sobie odjęla te sztuczne rzęsy a faceci mówiaze lopez najpiekniejsza ale zobaczcie wkolo ile ładniejszych POlek krąży. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: KONSTANTYNA NAPEWNO JEST PIĘKNA A DLATEGO ZE. 30.12.05, 13:50 Ciutkę się powtórzę: Zważwszy na dodatek że Lopezka mogłaby byc prawie mamą Konstantyny a wyglądają obie jak wyglądają to wolę Lopezke. Lubie dojrzały, kobiecy typ urody a nie słodką różową dziewuszkę, bo mi się z dyskoteką kojarzy i nic na to nie poradzę.... No i moim zdaniem panie mają tę samą ilość tapety na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jubilo Re: KONSTANTYNA NAPEWNO JEST PIĘKNA A DLATEGO ZE. 31.12.05, 00:22 popieram, dziewczyna jest ładna, ale ukrywa swoją urodę pod makijażem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cass Re: zazdrośnice tylko baby na to stać IP: 80.54.250.* 14.04.06, 14:09 18_lipcowa... oj.. najpierw pisalas ze lubisz miec mocno pomalowane rzesy i mocno malujesz.. teraz, ze masz ciemne i malujesz lekko, zeby nie wygladaly sztucznie.. wez Ty sie najpierw zdecyduj, a potem wypisuj takie glupoty..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhehe Re: Konstantynko krótka lekcja malowania IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 15:43 A skąd ty wiesz co się podoba chlopcom? bo wątpie ze myslisz o sobie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Konstantynko krótka lekcja malowania 30.12.05, 17:18 Gość portalu: buhehe napisał(a): > A skąd ty wiesz co się podoba chlopcom? bo wątpie ze myslisz o sobie! :D no takich chłopcom z dyskoteki, no nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_buciki Re: Konstantynko krótka lekcja malowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:18 Może wcale nie ma się podobać "chłopcom"... Nie wszystko trzeba robić dla innych. Mojemu chłopakowi się np. w ogóle nie podoba żaden maikijaż na mnie, ale to nie znaczy, że się wcale nie maluję. Przestańcie się krytykować, tak w ogóle. Każdy ma swój własny styl i prawo do decydowania o swoim wyglądzie. Chociaż ja nie znoszę różowych ciuchów i zdecydowanie znajduje się na przeciwnym biegunie urodowym;), nie mogę powiedzieć o konstantynie nic więcej, niż tylko tyle, że jest wymalowana... Na pewno wygląda ładnie i bez makijażu. A jaki jest sens dyskutowac o tym, co smaczniejsze: sernik czy szarlotka...? Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: Konstantynko krótka lekcja malowania 02.01.06, 15:35 oj lipcowa , mylisz się i to bardzo:) a konstantyna bardzo fajnie wygłada;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcos80 mi sie najbardziej podoba.... 30.12.05, 12:37 Konstantyna wygląda jak barbie!! fuuuuj! Najbardziej mi sie podoba Anulka :D Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: mi sie najbardziej podoba.... 30.12.05, 12:40 Bo ma taki makijaż :D, ale ma ładne rysy twarzy. Anulka tez jest ładna. Zresztą wszystkie fotki są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA NIKT SIE JUZ NIE ODWAZY WKLEIŚ SWEJ FOTY PO TYM.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:56 WSZYSTKIM I KRYTYCE PAŃ NA FORUM BO KAZDA POPROSTU SIE TERAZ BOI KRYTYKI:(: (SZKODA:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: NIKT SIE JUZ NIE ODWAZY WKLEIŚ SWEJ FOTY PO T IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 15:54 Konstantyna ma bardzą ładną twarz. I gdyby tak pomalowała się brzydka dziewczyna napewno by tak ładnie nie wyglądała. Owszem oczy może trochę przesadzone, ale jak n impreze to są w porządku. Jest naprawdę ładna. A wy nie macie punktu zaczepienia do niej to zaczepiacie się na jej rzęsach!!!!!!!!!!! Widać, że macie duuuuże kompleksy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronisia_222 Re: NIKT SIE JUZ NIE ODWAZY WKLEIŚ SWEJ FOTY PO T IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 30.12.05, 15:58 mam do was takie małe pytanko. Dlaczego nie tyracie wcześniejszych dziewczyn. Ta ma źle pomalowane oczy, ta za mocno usta. Przyczepiłyście się do Konstantyny, bo jest od was ładniejsza!!! I tyle. Nie ma co więcej mówić na ten temat. Jest ładna i ją krytykujecie, tamte są średnie i nic do niech nie macie!!!!!!!!!!!!!!!! Podrawiam! Spójrzmy prawdzie w oczy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NIKT SIE JUZ NIE ODWAZY WKLEIŚ SWEJ FOTY PO T IP: 195.205.71.* 10.01.06, 14:31 Konstantyna chociaż być z innego IP napisała...ama siebie chwalisz? Nie ma czego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: ANULKA - najladniejsza!!!!! IP: *.adsl.net.t-com.hr 31.12.05, 09:28 Sliczna jestes, bardzo ladny i subtelny make-up!!! Wyraz twarzy aniolka. Podobasz mi sie bardzo. NIe podobaja mi sie zupelnie ani Konstantyna44 ani ONA. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu eeeee tam ja też stara dupa jestem :) 31.12.05, 09:36 niestety nie moge znaleźć fotek sprzed lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: ANULKA - najladniejsza!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 07:16 Paula dziekuje za takie miłe słowa :) z tym aniołkiem hmm to różnie bywa.. ;) pozdrawiam ciepło :] Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: ANULKA - najladniejsza!!!!! 02.01.06, 15:38 chyba nie widziałas aniołka;)skoro uwazasz ze to taki wyraz twarzy;)konstantyna jest ładna ,kobieca i zmysłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: ANULKA - najladniejsza!!!!! IP: *.adsl.net.t-com.hr 03.01.06, 15:32 No coz sa gusty i gusciki. Mnie sie Anulka bardzo podoba, konstantyna ani troche!, ale nie twierdze, ze Tobie arletto.wagner ona sie nie powinna podobać. Kazdy ma prawo pisac (mowic) co mysli - TO SIE NAZYWA DEMOKRACJA Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: ANULKA - najladniejsza!!!!! 10.01.06, 13:22 demokracja dla wszystkich,oczywiście;) wiec mam prawo napisać co uwazam a Ty nie masz sie o co oburzac.a spojrzenie cocker-spaniela to nawet panu S.nie pasowało;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakirzycusia Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 11:39 To właśnie ja. Zdjęcie jest źle sformatowane, tzn. rozciągniete za bardzo... no ale ;) Głupia minka też jest ;) Do odważnych świat należy! img523.imageshack.us/my.php?image=beztytuu1et.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 195.205.160.* 30.12.05, 11:42 brawo .... i to jest zabawa:)!! a nie tam .,, jaki tusz? ,a jakie mam dziś włożyć spodnie?:)hihi dawajcie fotki!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 12:11 kliknac na nick i jest fotka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:44 mnie sie najbardziej podoba shaki... cos tam, tylko szkoda ze akurat taki nick. ale dziewczyna przesliczna i wydaje sie taka sympatyczna :) super ma usmiech. jak dla mnie ciasteczko Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 13:53 Shakirzycusia, ONA i Anulka(fajna sukienka)-super! Konstantyna-zaraz mi któraś napisze, że jestem zgorzkniałą zazdrośnicą hehe(nie jestem ani trochę, bo mam z natury bardzo długie i podkręcone rzęsy, a i jej styl to dla mnie uosobienie kiczu)-codziennie na ulicy spotykam przynajmniej kilkanaście takich samych dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małą mi WIELKIE BRAWA DLA TYCH CO WKLEIŁY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:58 wiedzialy ze bea krytykowane a jednak....jestescie super odważne ..naprawde! pozdiziwiam was za odwage,,anulka,shakirz..,ona ikonstantyna i inne super odważne dziewczynki!pozdrawiam.wszystkie jestescie sliczniutkie! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: WIELKIE BRAWA DLA TYCH CO WKLEIŁY!!!!! 30.12.05, 14:04 Żadna nie zostala skrytykowana, oprocz konstantyny ktora po prostu miala nieladne rzesy, poza tym tez nikt nie krytykowal jej wygladu. Odpowiedz Link Zgłoś
medzi1 Re: Tylko dla odważnych:) do konstantyny44 30.12.05, 12:18 Mi również wydaje sie znajoma twoja twarz ostatnio u fryjzera widzialam laske podbno do cibie tylko ze miala na imie Karolina :) w Krakowie :).Podałas jednej dziewczynie jakich rozy uzywasz ale jaki kolor masz na sobie.?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anjasen ONA jest śliczna 30.12.05, 13:24 ONA - na podstawie zdjęcia moge wywnioskować, że jest niezmiernie sympatyczna, z taką dziewczyną można się zaprzyjaźnić. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_ka82 Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważnych :) 30.12.05, 13:59 a ja sie nie boje krytyki , mówcie co chcecie świat należy do odważnych :))) img512.imageshack.us/img512/1794/dsc009836bi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny IP: *.server.ntli.net 30.12.05, 14:06 Konstantyna, mam nadzieje ze nie przejelas sie zbytnio "krytyka" Lipcowych i jej podobnych. Te swoje dobre rady niech udzielaja mlodszym siostrom. Masz swoj styl, innym nic do tego, jesli dobrze sie z tym czujesz. Zawisc to okropna cecha maluczkich Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny 30.12.05, 14:10 Gość portalu: Maja napisał(a): > Konstantyna, mam nadzieje ze nie przejelas sie zbytnio "krytyka" Lipcowych i > jej podobnych. Te swoje dobre rady niech udzielaja mlodszym siostrom. > Masz swoj styl, innym nic do tego, jesli dobrze sie z tym czujesz. Zawisc to > okropna cecha maluczkich Polakow. ] taaa bo kazdy maluczki polak marzy o sztuczych rzęsach......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamill Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:13 Zdecydowanie najładniejsza jest Shakirzycusia. Ta dziewczyna ma coś takiego w sobie że nie mogę oderwać od niej oczu,tylko nie wiem ile ona może mieć lat,ciężko powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny IP: *.server.ntli.net 30.12.05, 14:15 A Ty dalej swoje. Jednak nie potrafisz wyciagnac wniosku z kontekstu zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny 30.12.05, 14:15 no i bardzo dobrze! Swietnie wygladzasz karol_ka!!! Ja tez sie moze kiedys odwaze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:21 Każda z nas jest piękna ;) ja przede wszystkim czuję się taka "duchowo" :] dziekuje za mile słowa , (sukienka byla okropnie droga , ale nie zaluje tego zakupu :P) pozdrawiam wszystkie! złośliwe, uszczypliwe i zazdrosne też :D Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny 30.12.05, 14:22 Sukienka jest śliczna, nie mogę się napatrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja KAROLKA MA SLICZNĄ BUZIE I SLICZNY USMIECH.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:35 czy to twoje naturalne żeby karolka?strasznie mi sie podoba twój usmiech i sympatyczna buzia:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karol_ka82 Re: KAROLKA MA SLICZNĄ BUZIE I SLICZNY USMIECH.. 30.12.05, 14:39 Dzieki za takie oceny :) nio zeby sa naturalne, ale niestety nie sa bialutkie, tylko normalne :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaakk lipcowa ma chyba jakąś obsesja !!! 30.12.05, 15:12 Mam nadzieje ze lipcowa juz skonczyla najezdza na wszytkich kto mysli inaczej niz ona oj dziewczyno!!! popatrz na siebie nim zaczniesz krytykowac innych, jak jestes taka madra to pokaz swoje zdjecie a na pewno znajdzie sie druga taka lipcowa i cos u cibie wynajdzie i bedzie drozyc i drazyc caly czas o tym samym Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: lipcowa ma chyba jakąś obsesja !!! 30.12.05, 15:19 ooj tak..takie lipcowe to potrafią całą zabawę zepsuć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: lipcowa ma chyba jakąś obsesja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:43 ja uwazam ze wogóle to jest naprawde super watek i brawa dla załozycielkie tematu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny IP: *.stargard.mm.pl 30.12.05, 16:57 A co mi tam, tu jeszcze jakos wyglądam,bo to zdjęcie slubne.Pozdrawiam:) [URL=img474.imageshack.us/my.php?image=img07463xl.jpg][IMG] img474.imageshack.us/img474/6949/img07463xl.th.jpg[/IMG][/URL] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Mówcie co chcecie! do odważnych to do odważny IP: *.stargard.mm.pl 30.12.05, 16:58 [URL=imageshack.us][IMG] img474.imageshack.us/img474/6949/img07463xl.jpg[/IMG][/URL] jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 213.199.30.* 30.12.05, 14:47 A co mi tam... img510.imageshack.us/my.php?image=ja7yx.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 14:52 gratuluję odwagi :) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:01 jaaa też łądna dziewczyna.po tych fotkach dochodze do wniosku ze dziewczyny w Polsce są naprawde ladne ale dlaczego na ulicach tego nie widać?:( Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 15:05 bo nie wszystkie są z forum URODA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shakirzycusia Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:47 Dzięki za wszystkie miłe komentarze. Nie spodziewałam się, bo wkleiłam raczej taką śmieszną niż ładną fotkę. ps. Co do mojego wieku - od 1 stycznia będę mogła mówić, że mam 19 lat. Pozdrawiam was wszystkich! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa [...] IP: *.68.76.123.brzesko76.tnp.pl 30.12.05, 15:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 15:52 jak to ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA SKĄD WZIĘLAS ZDJĘCIE LIPCOWEJ?DZIWNE!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:54 ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anamaria ALE TO RACZEJ NIE JEST JEJ ZDJĘCIE CHYBA NIESTETY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:59 to zdjecie innej osoby ... Odpowiedz Link Zgłoś
medzi1 lipcowa blee 30.12.05, 16:35 Szczerze mi sie lipcowa nie podoba no co taki moj gust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa [...] IP: *.68.76.123.brzesko76.tnp.pl 30.12.05, 15:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.68.76.123.brzesko76.tnp.pl 30.12.05, 15:59 Z forum emama - trzeba dobrze poszukać. Lipcowa chwaliła się tam jaka jest piękna. ...No niebrzydka jest.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oira NO NIEZLE!RZECZYWISCIE JEST SLICZNA JESLI TO ONA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:01 ale jaja aż mnie zatkało.....miala jednak prawo krytykować konstantynke bo rzeczywiscie piękna jest. Odpowiedz Link Zgłoś