blondi1000 05.02.07, 12:42 pomózcie mi wybrac tusz ale taki do max. 40 zł. Moje rzesy nie za długie raczej rzadkie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frrancuzeczka Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 13:59 Ja jestem z niego zadowolona. Szczoteczka bardzo dobrze się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
olivia1980 Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 14:02 Kompletnie żadna rewelacja. Jestem rozczarowana.Efekt henny na rzesach, nie ma mowy o mocnym makijazu nawet po kilku warstwach. Ja pozostane przy swoim faworycie - Telescopic Loreal'a. Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 14:15 A jak dajesz sobie radę z tym dziwnym grzebykiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
olivia1980 Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 14:27 Chodzi Ci o Loreala? Bardzo sobie chwalę, choc nie jest tak dobra jak w przypadku Masterpiece ale dla mnie priorytetem jest wyrazistosc makijazu. Naprawde swietnie przedłuza i pogrubia rzesy. Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 14:54 Tak. Przyznam się, że troche się przestraszyłam tego grzebyka. Odpowiedz Link Zgłoś
sathi1983 Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 20:59 Ja ogólnie nie mogę się nachwalić 200 kcal. Ale masterpiece też miałam i byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 21:36 Wolę zdecydowanie Telescopic Loreala niż Masterpice MF. Tusz MF daje naturalny efekt,Telescopic natomiast naprawdę mocno wydłuża rzęsy,lekko je pogrubia.Nie mniej jednak wymaga wprawy bo ma silikonowy grzebień składający sie z 4 rzędów zębów.Nie kazdemu taka aplikacja może odpowiadać.Ja jestem zadowolona a rzęsy mam raczej kiepskawe. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 23:44 zalezy czego oczekujesz - jezeli ma to wygladac bardzo naturalnie tzn tak ze nie widac ze uzywalas tuszu - polecam, jezeli natomiast chodzi o taki bardziej teatralny efekt - polecam najwieksze swinstwo(*) jakie posiadam czyli chociazby Lash Lift wyjasnienie dlaczego swinstwo: oczekiwalam zupelnie innego efektu, jakos po dluzszej przygodzie z masterpiece, chociaz wspomniany wyzej posiadam juz niemal dwa miesiace, zupelnie nie moge sie spowrtoem przestawic na ta wlochgata szczoteczke... z checia bym go komus oddala, ale trudno jest spylic brazowy kolor :( Odpowiedz Link Zgłoś