Dodaj do ulubionych

Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart uwagi

05.02.07, 12:42
pomózcie mi wybrac tusz ale taki do max. 40 zł.
Moje rzesy nie za długie raczej rzadkie....
Obserwuj wątek
    • frrancuzeczka Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 13:59
      Ja jestem z niego zadowolona. Szczoteczka bardzo dobrze się sprawdza.
    • olivia1980 Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 14:02
      Kompletnie żadna rewelacja. Jestem rozczarowana.Efekt henny na rzesach, nie ma
      mowy o mocnym makijazu nawet po kilku warstwach. Ja pozostane przy swoim
      faworycie - Telescopic Loreal'a.
      • frrancuzeczka Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 14:15
        A jak dajesz sobie radę z tym dziwnym grzebykiem? :)
      • olivia1980 Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 14:27
        Chodzi Ci o Loreala? Bardzo sobie chwalę, choc nie jest tak dobra jak w
        przypadku Masterpiece ale dla mnie priorytetem jest wyrazistosc makijazu.
        Naprawde swietnie przedłuza i pogrubia rzesy.
        • frrancuzeczka Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 14:54
          Tak. Przyznam się, że troche się przestraszyłam tego grzebyka.
    • sathi1983 Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 20:59
      Ja ogólnie nie mogę się nachwalić 200 kcal.
      Ale masterpiece też miałam i byłam zadowolona.
    • sabriel Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 21:36
      Wolę zdecydowanie Telescopic Loreala niż Masterpice MF.
      Tusz MF daje naturalny efekt,Telescopic natomiast naprawdę mocno wydłuża
      rzęsy,lekko je pogrubia.Nie mniej jednak wymaga wprawy bo ma silikonowy grzebień
      składający sie z 4 rzędów zębów.Nie kazdemu taka aplikacja może odpowiadać.Ja
      jestem zadowolona a rzęsy mam raczej kiepskawe.
    • swinka_morska Re: Czy tusz Maxfactor z gumowa szczoteczką wart 05.02.07, 23:44
      zalezy czego oczekujesz - jezeli ma to wygladac bardzo naturalnie tzn tak ze
      nie widac ze uzywalas tuszu - polecam, jezeli natomiast chodzi o taki bardziej
      teatralny efekt - polecam najwieksze swinstwo(*) jakie posiadam czyli chociazby
      Lash Lift

wyjasnienie dlaczego swinstwo:
      oczekiwalam zupelnie innego efektu, jakos po dluzszej przygodzie z masterpiece,
      chociaz wspomniany wyzej posiadam juz niemal dwa miesiace, zupelnie nie moge
      sie spowrtoem przestawic na ta wlochgata szczoteczke... z checia bym go komus
      oddala, ale trudno jest spylic brazowy kolor :(
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka