Dodaj do ulubionych

Przytylam chyba zaledwie w miesiac ! :///////

27.02.07, 05:48
od wakacji udalo mi sie sporo schudnac, ostatnio mialam taki okres ze znowu z
blizej nieznanych mi (serio) powodow slodycze i bialy chleb byly na porzadku
dziennym i minal moze miesiac a ja po takich jednych spodniach juz widze, ze
nie wisza na udach tak, jak gdy jeszcze trzymalam sie lepszego odzywania !!
dlaczego jest tak, ze aby bylo widac efekty odchudzania to meczymy sie
miesiacami, a jak troche znowu pofolgujemy to ciala przybywa w tak krotkim
czasie, dlaczego !!! :(((( (mam ochote wolac o pomste do nieba) :)
Obserwuj wątek
    • niesspelniona Re: Przytylam chyba zaledwie w miesiac ! ://///// 27.02.07, 05:52
      chodzi mi o to ze przytylam znowu po bardzo krotkim jak mi sie wydaje czasie,
      slodycze byly na porzadku dziennym ;( ale gdy sie odchudzalam to na efekty
      czekalam dlugo... swiat jest to d ;(
      • komyszka Re: Przytylam chyba zaledwie w miesiac ! ://///// 27.02.07, 06:57
        niestety- sparawiedliwosci na swiecie nie było, nie ma i nie bedzie. i to nie
        tylko pod tym wzgledem, o którym pisałaś. tego sie nie zmieni. a co do tematu-
        słodycze to chyba najwiekszy wróg linii (ocZywiscie u muszących o nią dbac:). ja
        po ich całkowitym wyeliminowaniu z jadłospisu (przy normalnym odzywianiu i bez
        aktywnosci sportowej) zrzuciłam 1,5 kg w 2 tyg. zatem najprostsza rada- po
        prostu ich nie jedz. jesli masz wilka ochote na słodkie jedz suszone banany,
        sezamki, śliwki kalifornijskie, pare orzechów. no i naturalnie raz na jakis czas
        zjedz sobie jednak ciacho czy batonika bo przeciez bez nich- przynajmniej dla
        mnie:P- swiat czasem byłby nie do przyjęcia;P. podkreslam jednak- RAZ NA JAKIS
        CZAS- czyli raz na tydzien, dwa, a nie codziennie, bo póxniej niestety moze byc
        ropacz ze spodnie przyciasne.....
    • czarny_kocur5 cholerny brzuch! 27.02.07, 09:00
      Łączę się w bólu. Moją bolączką jest brzuch. Kuriozalne jest to,że jestem
      szczupłą osobą, ćwiczę na rowerze, stepperze + brzuszki od półtora roku (!!!)
      po półtorej godziny dziennie i co? Nogi ok, brzuch został. I ani nie drgnie.
      Cholera mnie weźmie!
      • gofera2 Re: cholerny brzuch! 27.02.07, 09:06
        a co jesz w ciągu dnia?, może tu leży problem...w jedzeniu
        ćwicząc brzuszki nie schudnie nam brzuszek tylko pod tłuszczem ukształtuje się
        mięsień, trzeba do ćwiczeń + odpowiednie jedzenie
        • czarny_kocur5 odżywiam się zdrowo. 27.02.07, 09:19
          Mam kotka na punkcie odżywiania i szczupłej sylwetki, bo jako dziecko byłam
          grubasem. Jem ciemne pieczywo, warzywa, owoce, kasze itp. itd. Wiem,że od
          brzuszków się nie chudnie, ale stepper i rower przez godzinę dziesięć dziennie
          + 20 minut brzuszków powinno do cholery jakos poskutkowac. Nie mam pojęcia, co
          robię źle...
          • gofera2 Re: odżywiam się zdrowo. 27.02.07, 09:25
            to może powinnaś iść do lekarza sprawdzić poziom hormonów, mężczyżni też tyją w
            brzuszku, może masz za dużo męskich hormonów?
            • czarny_kocur5 boję się, że lekarz nie potraktuje mnie poważnie.. 27.02.07, 09:35
              Był ktoś z taką "dolegliwością" u lekarza??
              • gofera2 Re: boję się, że lekarz nie potraktuje mnie poważ 27.02.07, 10:52
                trzeba miec szczęście żeby trafic na jakiegoś normalnego, ja poszłam do
                mojego,żeby dał mi skierowanie na zbadanie hormonów, ponieważ rosły mi włoski na
                brodzie, powiedział,żebym wyrywała pinsetką ale mnie zdenerwował, po prostu
                palant, juz nigdy do niego nie poszłam, aaaaa jeszcze jak brałam pigułki anty i
                wymiotowałam, stwiedził,że musze je brać dłużej aby organizm się przyzwyczaił!!!
                • wytrwala Re: boję się, że lekarz nie potraktuje mnie poważ 27.02.07, 21:39
                  no to rzeczywiscie lekarz idiota, wogole moglas w ciaze zajsc jak tabletki
                  wymiotowalas, to tak jakbys ich nie brala ;/
    • farelkaa Re: Przytylam chyba zaledwie w miesiac ! ://///// 27.02.07, 23:08
      Proste jo-jo ;)

Poza tym gdzieś słyszałam, ze taki wygłodzony organizm po jakimś czasie
      przypomina sobie o słodyczachi dosłownie rzuca się na nie.
      Niestety nie ma innej rady, niż zdrowe, powolne chudnięcie i dużo sportu :)

Boże, ja sie tu wymądrzam a sama czasem nie mogę się oprzeć czekoladzie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka