Gość: Bahia Re: Najladniejsze zapachy IP: 210.55.73.* 03.07.03, 08:02 Nino Cerrutti 1881 (ale nie ten najnowszy). Niestety w Nowej Zelandii juz nie do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Najladniejsze zapachy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 08:42 Witam a moje typy to: Coco Mademoisell Chanel i Dune Diora - mezczyzni bardzo na to reaguja:) na lato O Oui Lancoma - mam juz druga butelke, jest lekki jak obloczek:) no i Image Cerutti ale juz mi sie znudzilo. A niedawno dostalam Organze i gdyby nie ladna butelka dawno bym ja wyrzucila albo oddala. Duszacy zapach. A Odpowiedz Link Zgłoś
krajka Do Ani! 08.07.03, 11:35 Mam 50ml edp Romance Ralpha Laurena i chętnie wymienilabym się na Organzę, co Ty na to? Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewelloff Re: Najladniejsze zapachy IP: *.pl / 192.168.1.* 03.07.03, 09:25 Ufff, to bedzie nietypowo;-) 1. Blue Angel, takze w wersji Innocent, moj absolutny faworyt bez wzgledu na pore roku, choc na zime lepszy... Ale na letni wieczor tez... 2. Rush 3. Jungle Elephant - ale troche mi sie zaczyna nudzic Dostalam natomiast Emporio Elle Armani, 50 ml, tester, nie uzylam ani razu, bo to wybitnie :nie moje" i chetnie bym sie zamienila:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Najladniejsze zapachy IP: 212.160.106.* 03.07.03, 15:57 czesc Emporio to moje ulubione perfumy,moze chcesz je odsprzedac? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-k Re: Najladniejsze zapachy 03.07.03, 09:32 Totalnie nie obchodzi mnie co inni mysla,ale moim faworytem od 1998 sa perfumy Angel ,TM Jedne uwazaja ,ze smierdza ,dla mnie smierdza staroscia Chanel#5 Takie jest moje zdanie.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Moje najpiękniejsze: IP: *.CNet.Gawex.PL 08.07.03, 13:04 Patrzę i patrzę i nie mogę się dopatrzyć "Halloween" by J. del Pozzo. Jak dla mnie najpiękniejsze już od 5 lat (mam 20 :)). Dorzuciłabym jeszcze "Ode a l'amour" Yves Rocher i "Chanel no5". Pozdro M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: Najladniejsze zapachy IP: *.stacje.agora.pl 08.07.03, 17:45 Czesc. Fajny wątek. 1) Nina Ricci - Eau de Temps??/poprawcie, jesli skwasilam nazwe/ 2) Hugo Boss Deep Red 3) Angel Mój chłopak i znajomi twierdzą, ze wszystko na jedną modłe. Słodkie i duszące. Ale mi się podoba. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Najladniejsze zapachy IP: *.chello.pl 18.11.03, 23:43 Jak dla mnie "Angel" Therrego Muglera-->bardzo ogrinalny i nie na kazdy nos..ale ja kocham ten zapach :D Lubie również Avonu ''Far away'' :) Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Najladniejsze zapachy 19.11.03, 09:59 Temptations Paloma Picasso Happy Cliniqe, Envy Gucci Escada Lily Chic Allure Chanel a teraz używam Sabatini Devotion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axa Re: Najladniejsze zapachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 16:55 Ultraviolet - Paco Rabanne Flower - Kenzo Cerruti 1881 - Cerruti Dolce Vita - Dior Laguna - Dali a teraz zakochałam się w Azzura - Azzaro, i może dostanę pod choinkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7:o) Re: Najladniejsze zapachy IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.03, 21:47 Le Monde Est Beau (Kenzo)- cudowny zapach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika281 Re: Najladniejsze zapachy 20.11.03, 08:09 Dla mnie najfajniejszy i na zime i na lato to Coco Mademoiselle - Chanell pozatym na zime: Jean Paul Gaultier - Classic Chanell - Allure Issey Miyake - l'eau d'issey na wiosne i lato: Miracle - Lancome Envy - Gucci Noa Cacharell Pleasures - Estee lauder Premier Jour - Nina Ricci Romance - Ralph Lauren Kenzo d'ete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiolka Re: Najladniejsze zapachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 10:37 Dolce & Gabbana (czerwone) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Najladniejsze zapachy IP: 212.160.156.* 20.11.03, 08:25 moimi faworytami są: Givenchy Extravagance L'amarige i Magie Noir Lancoma, niestety ten drugi już jest nigdzie niedostępny ( a na pewno nie ma w Sephorach i w Douglasie) czy ktoś moze wie, gdzie moge znaleźć ten zapach? Odpowiedz Link Zgłoś