moniqueee 26.07.03, 22:55 Skoro jest i czarna to może by się przydała biała - lista super fryzjerów? Głosujcie na salony i samych fryzjerów. Pzodrowionka Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 11:48 Moj glos oddaje na Ewe Zygmuntowicz z nowootwartego salonu niedaleko ronda ONZ w Wawie. Jest tak swietna, ze od 5 lat nie bylam u innej fryzjerki! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia76 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.u.mcnet.pl 28.07.03, 12:56 Gość portalu: marchefka napisał(a): > Moj glos oddaje na Ewe Zygmuntowicz z nowootwartego salonu niedaleko ronda ONZ > w Wawie. Jest tak swietna, ze od 5 lat nie bylam u innej fryzjerki! marchefko, powiedz ktory to salon! lokalizacja bardzo mi odpowiada, wiec chetnie wybralabym sie do tej fryzjerki. co robilas sobie u niej? jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 23:30 Generalnie do tej pory tylko sie u niej strzyglam, bo nie mialam kasy na farbowanie :) teraz mi sie finansowo poprawilo, wiec za tydzien ide do niej na strzyzenie, czesanie wieczorowe i refleksy. Jeszcze nie wiem, ile to bedzie kosztowac, dam znac po powrocie... Ceny za strzyzenie: wlosy krotkie - 55 zl, poldlugie 75, uczesanie wieczorowe 100 zl, slubne 200 zl. tel. do salonu 697 91 55. Fryzjerka to Ewa Zygmuntowicz. Acha, moja znajoma byla u niej na koloryzacji i byla b. zadowolona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aally Re: Biała lista fryzjerów :-) 01.08.03, 09:41 Wybacz i nie traktuj tego jako atak na swoją osobę ale te ceny są tak wysokie, że gdyby fryzjer był kiepski i tyle żądał to powinien być karany...:) Ślubne uczesanie za 200 zł. miałam i ja dokładnie za 220 próba i tyleż samo miało kosztować uczesanie w dniu ślubu lecz już się tam nie pojawiłam - i nie będę się rozpisywać dlaczego bo to przecież "biała lista fryzjerów". Ostatecznie do ślubu uczesała mnie fryzjerka w skromnym zakładzie w Babicach Starych (mieszkam w Warszawie i miałam 3 próby u renomowanych "czesaczy") ZA 30 ZŁOTYCH !!!!!! Mam włosy trudne a to co mi wyczarowano z nich za nędzne 30 złotych baaardzo się podobało moim bliskim i nie tylko (dodam, że panie wiedziały że to fryzura do ślubu - co u większości fryzjerów znaczie podnosi cenę - ale nie tam:))))) Uprzedzam, że adresu nie znam ale tam chyba jest tylko jeden fryzjer w takim ryneczku. Podsumowując: większość warszawskich fryzjerów powinna się wstydzić żądając bajońskich kwot za swoje braki w umiejetnościach... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 11:33 Nie traktuje tego jako ataku :) Tutaj placi sie 200 zl i za probe, i za wlasciwe czesanie. Wiem, ze nie jest to malo, ale ja jestem gotowa zaplacic. Poza tym zapewniem cie, ze w wawie jest duuuzo miejsc, gdzie placi sie za to samo znacznie wiecej... A zaklad fryzjerski, o ktorym piszesz, jest mi znany. Wczoraj byla tam moja mama. Rzeczywiscie, zaplacila tanio, ale jak tylko przyszla do domu, wzielam nozyczki i sama jej wyrownywalam zęby na wlosach... A fryzura byla banalnie prosta, bo mama ma latwe wlosy i zawsze strzyze sie na pazia... Mozliwe, ze to kwestia humoru fryzjerki czy tez tego, na ile sie spieszy... A tamten salon naprawde znam, bo sama mieszkam 3 km dalej... I ja go akurat nie polecam. Pozdrawiam marchefka Odpowiedz Link Zgłoś
aally Re: Biała lista fryzjerów :-) 01.08.03, 14:23 Marchefko, rozumiem, jest to możliwe, byłam tam tylko na czesaniu, z którego byłam zadowolona. A że miałam wiele nieprzyjemnych przeżyć z przedślubnymi próbami fryzur to tamtejszy współczynnik jakości i ceny wychwalam teraz wszędzie. Pozdrawiam a. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SYL Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 15.04.05, 09:51 Która miejsca sprawdzałaś w związku z fryzurą ślubną? Ja właśnie zaczynam poszukiwania.... Odpowiedz Link Zgłoś
jolka94 Re: Biała lista fryzjerów :-) 08.02.05, 23:06 czemu sama niestrzyzesz mamy jak pozniej mosisz poprawiac zeby a ta fryzjerka najwyrazniej niepotrafi strzyc bo ja sama jestem fryzjerka i strz na pazia jest proste i tak wogole juz niemodne wiec doradz jej zmiane!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: warszawianka 57 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:29 marchefko, czy Ty akurat nie myjesz głów w tym salonie przy ON?, bo tak gorąco zachwalasz.CEny kosmiczne uczesznie marne. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkai Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.01.09, 11:42 Ja za balejaż płacę 400,- :)) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza8116 Re: Biała lista fryzjerów :-) 05.03.11, 18:22 Nie bądzicie banalni i nie piszcie sami o swoich salonach. Doskonale to widać i wiem że każdy salon pisze na siebie aby zwabić klientóww Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zuzanka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:57 Maciej Wróblewski, fajny fryzjer ale troche drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Biała lista fryzjerów :-)Warszawa- grochow 22.02.06, 14:35 wawa grochow ul osowska rog dubienskiej ceny za strzyzenie od 13 zł POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lilana spoko IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.02.06, 19:52 a co myslicie o adrianie fryzjeze ktory pracowal avangardzie. slyszala ze jest wolnym strzelcem nie podlega pod salon jak sie z nim umowic na ciecie bo podobno jes spoko i dobry w tym co robi.pomocy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorakaja Re: Biała lista fryzjerów :-)Warszawa- grochow 04.12.11, 10:34 Nie wiem co można na damskiej głowie zrobić za 13 zł,ale prawdopodobnie nic.Ja chodzę na Międzyborską 60/62(Studio Urody Alexander).Płacę za strzyżenie z modelowaniem 60 zł.Coprawda włosy mam długie,Ale za 13 zł??????????????????? to chyba jakaś pomyłka.Na Międzyborskiej strzyże Pan Darek.Rozmawiałam z nim i robi sesje do CKM-u.Jest dobry w tym co robi.Możesz strzyc się dalej za 13 zł,ale ja napewno tam nie trafię.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kosmetyczka94 Re: Biała lista fryzjerów :-) 05.10.06, 22:02 mój głos oddaje na WISAGE W RZESZOWIE Odpowiedz Link Zgłoś
bunia0969 Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.05.07, 13:00 witam serdecznie, mam półdługie naturalnie kręcone włosy i nie każdy fryzjer mi dogodził. Od 3 lat chodzę do jednej fryzjerki w Krakowie-salon fryzjerski MONA na Piaskach, prosić z Panią Moniką.Ścina tak rewelacyjnie ze moje kręciołki pieknie sie ukladaja az przez 3 miesiace, dodatkowo jest tania- tylko 17zł, strzyżenie z modelowaniem:) polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia76 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.u.mcnet.pl 01.08.03, 09:54 Gość portalu: marchefka napisał(a): > Generalnie do tej pory tylko sie u niej strzyglam, bo nie mialam kasy na > farbowanie :) > teraz mi sie finansowo poprawilo, wiec za tydzien ide do niej na strzyzenie, > czesanie wieczorowe i refleksy. Jeszcze nie wiem, ile to bedzie kosztowac, dam > znac po powrocie... > Ceny za strzyzenie: wlosy krotkie - 55 zl, poldlugie 75, uczesanie wieczorowe > 100 zl, slubne 200 zl. > tel. do salonu 697 91 55. Fryzjerka to Ewa Zygmuntowicz. > Acha, moja znajoma byla u niej na koloryzacji i byla b. zadowolona. > pozdrawiam dzieki. a moze adres tez pamietasz? przy rondzie onz jest kilka salonow. czy to stylissimo? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 11:29 Tak, dokladnie :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jagna Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 22:04 Polecam mistrza Eryka Prusa w Świętochłowicach drugi zakład ma w Chorzowie ale tam jest tylko jeden dzień w tygodniu dobiera fryzurę jak nikt inny ma tylko jedną wadę jest niestety drogi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fryca Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.cpe.mountaincable.net 25.11.04, 04:44 Eryk Prus jest najlepszy!! Jego syn podobno tez jest bardzo dobry... moze nawet lepszy, ale nie mialam okazji skorzystac. Podobno duzo czesze w Tv min. do Idola. Ja jednak z Eryka jestem bardzo zadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monika czech Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.06, 10:04 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gwiazdeczka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:55 Hey ;-) A moglabys napisac dokladny adres tego Eryka gdzie urzeduje w Swietochlowicach i Chorzowie;-)I ile to jest te drogo???JA bardzo chetnie zainwestuje bo szukam nowej fryzury dla siebie i wole zaplacic niz potem rok plakac bo chce krotka fryzurke??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Elzbieta Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 08.02.05, 10:18 Eryk Prus Swietochlowice ul.Bytomska 7 lub Chorzow ul.Armii Krajowej 53 Ja osobiscie obcinalam sie u Daniela i bylam bardzo zadowolona Obciecie z farbowaniem (krotkie wlosy) kosztuje okolo 170zl Samo obciecie zalezne jest od techniki strzyzenia od 70zl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nestle 70 zl to niedrogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:58 Za dobre strzyzenie. Nie oszukujmy sie, dobre strzyzenie trwa godzine! Wiec dlaczego chciec, zeby ktos to robil za darmo? Ja mam proste, dosc krotkie (chyba tzw. poldlugie) wlosy, latwe do ciecia, same sie ukladaja, mam taki tam balagan, ale z myciem i czesaniem 1 h 15 min to minimum, jakie trzeba spedzic u fryzjera! Odpowiedz Link Zgłoś
hermes-mitzrael Re: 70 zl to niedrogo 23.07.06, 19:03 Też uważam że 70 zł za dobre strzyżenie nie jest wcale za drogo :)Nie strzygę się co miesiąc ale co trzy i na miesiąc to nawet nie wypada 25 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokoroko3 Re: 70 zl to niedrogo 02.11.12, 08:52 zgadzam sie !ja chodze do p.Asi z ulicy nowej tez bierze 70zl za strzyzenie,a trwa ponad godzine,wlosy dopieszczone pod kazdym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Biała lista fryzjerów :-) 28.04.05, 14:15 Potwierdzam, znam ten chorzowski salon. Fryzjerki tam pracujące też niczego sobie :-)) Nawet, jak kiedyś nie udała im się koloryzacja (na mojej głowie, oczywiście) to i tak efekt był ciekawy :-)) Nawet nie żądałam zwrotu kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anielka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.elsat.net.pl 10.11.05, 19:46 Ja byłam u P. Grażyny i jej nie było, więc przyjeła mnie P. Karolina (zakład w Chorzowie) i coś wam powiem... ta młodziutka P. Karolina bardo dobrze mnie obcieła i zafarbowała włosy, byłam bardzo zadowolona. Bardzo polacam tą młodą ale doświadczoną fryzjerke. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
beatka.stepien Moj glos dla Margarety Rupy z Lubina 10.02.07, 23:33 Ma kobieta fach w reku. Oprocz tego fantastycznie spedza sie z nia czas Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3013 Re: Biała lista fryzjerów :-) 16.02.07, 20:12 ja polecam salon na ul. Łuckiej sa tam super fryzjerzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
laila83 Re: Biała lista fryzjerów :-) 19.07.08, 01:13 Bardzo odradzam pana Eryka!!! Wyglada jak ten starszy Pan z "Powrotu do przeszlosci" Nie zapytal co bym chciala Od razu stwierdzil ze kolor by mi sie przydal bo naturalne sa passe i wciskac mi farby. Glownie to chwalil sie tym ze syn w tv wystepuje Fryzura byla.. przyzwoita. Ale wymaga teraz poswiecenia zbyt duzo czasu na zrobienie rano. A i tak w ciagu dnia sie wszystko rozwala:/ A mam taka prace ze musze caly czas nienagannie wygladac.. Ja mam swoja fryzjerke we wroclawiu, jest genialna, ale jest daleko. Dlatego szukam czegos w katowicach. Pana Eryka odradzam. Wygladam jak ciotka (a jak sie rozwali misternie ulozona rano fryzura to jak ciotka w podeszlym wieku) Odpowiedz Link Zgłoś
ma1ja Re: Biała lista fryzjerów :-) 29.08.06, 17:43 Ja polecam Pana Michała z Instytutu Urody na ulicy Wspólnej 27a w Warszawie. Jest świetny w tym co robi i bardzo miły. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia76 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.u.mcnet.pl 01.08.03, 10:03 Gość portalu: marchefka napisał(a): > Generalnie do tej pory tylko sie u niej strzyglam, bo nie mialam kasy na > farbowanie :) > teraz mi sie finansowo poprawilo, wiec za tydzien ide do niej na strzyzenie, > czesanie wieczorowe i refleksy. Jeszcze nie wiem, ile to bedzie kosztowac, dam > znac po powrocie... > Ceny za strzyzenie: wlosy krotkie - 55 zl, poldlugie 75, uczesanie wieczorowe > 100 zl, slubne 200 zl. > tel. do salonu 697 91 55. Fryzjerka to Ewa Zygmuntowicz. > Acha, moja znajoma byla u niej na koloryzacji i byla b. zadowolona. > pozdrawiam i jeszcze jedno: jak dlugo strzyzesz sie u pani ewy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 11:36 jesli pytasz o to, od jakiego czasu, to trwa to okolo 4-5 lat. A jesli interesuje cie, ile trwa strzyzenie, to nie mam pojecia, ale pewnie ze 40 minut... Nie wiem dokladnie, bo nigdy z zegarkiem w reku nie sprawdzalam. Ale teraz mam w planach strzyzenie wlosow poldlugich, refleksy albo cos w tym stylu i czesanie i mam na to zarezerwowane 1,5 godz. pozdrawiam marchefka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia76 Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.u.mcnet.pl 01.08.03, 11:52 Gość portalu: marchefka napisał(a): > jesli pytasz o to, od jakiego czasu, to trwa to okolo 4-5 lat. A jesli > interesuje cie, ile trwa strzyzenie, to nie mam pojecia, ale pewnie ze 40 > minut... Nie wiem dokladnie, bo nigdy z zegarkiem w reku nie sprawdzalam. Ale > teraz mam w planach strzyzenie wlosow poldlugich, refleksy albo cos w tym stylu > > i czesanie i mam na to zarezerwowane 1,5 godz. > pozdrawiam > marchefka o to pierwsze raczej mi chodzilo ;-) a gdzie wczesniej pracowala p. ewa bo stylissimo jest otwarte od jakis 2 miesiecy chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 16:23 Ja ja opoznalam, kiedy pracowala w Franku Provoscie. Potem przeniosla sie do salonu na Conrada, a teraz pracuje w Stylissimo. Jej wczesniejszej przeszlosci nie znam, wiec nie wiem :) marchefka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magy Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.devs.futuro.pl 28.04.05, 15:24 Ja biegam do Ewy (Atelier Stylissimo ul.Twarda 30)co miesiąc i jestem szalenie zadowolona. Obcina mi rewelacyjnie wloski, wymyśla nowe fryzury, bylam też u Niej na farbowaniu, a moja przyjaciólka czasala się u Niej do ślubu i wyglądala rewelacyjnie. Chodzę tam już ponad rok i nie mam zamiaru zmieniać fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
madzixx Re: Biała lista fryzjerów :-) 10.11.07, 12:12 Do tej pory moja fryzurę powierzałam fryzjerom ze Studia Jacka Olejniczaka w Łodzi (głownie Jacek i Krystian) i gorąco polecam ten salon! Niesamowita atmosfera, każda klientka traktowana jest indywidualnie i mistrzowie cięcia. Natomiast w Warszawie jakos nigdy nie trfaiłam na swietnego fryzjera. przeczytałam ten wątek i postanowiłam zaryzykowac Atelier stylissimo...dobierała mi kolor i ścinała mnie Kasia. To co zrobiła na mojej głowie to....istne cudo. Dawno nie byłam tak zadowolona ze swojego wyglądu :) Dlatego polecam ten salon. Jedyny minus to cena, no ale w ogólnym rozrachunku...warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BEATA Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 15:30 Ja zagłosuje na salon fryzjerski w Nowym Sączu przy ul. I Brygady w pawilonie sklepowym. Zainteresowani wiedzą o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kimi81 Re: Biała lista fryzjerów :-) 22.02.05, 19:51 A czy mogłabys podać jakie tam są ceny??? Przechodzę tam codziennie, ale jakoś nie mam odwagi tam wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
nikola-to-ja Re: Biała lista fryzjerów :-)TORUŃ salon MIM 12.06.08, 17:43 Miałam ostatnio przyjemność zajrzeć do słynnej Pani Dżanety i jej salonu...Przeżyłam szok...całe szczęście,że właścicielka mnie nie obcinała tylko druga bardzo miła zresztą Pani, która wykazała się profesjonalizmem i świetną fryzurkę mi zrobiła.Byłam jednak niemile zaskoczona jak właścicielka salonu może poniewierać swoich pracowników...dziewczynę,która jej pomaga traktuje jak niewolnika...ciągle tylko słyszałam: przynieś, podaj, idź...koszmar jak można tak traktować ludzi...a dla klientów ma stale przyklejony uśmiech na ustach...Spędziłam tam 2 godziny i miałam serdecznie dośc sluchania jej rozkazów i krzyków na swoją pracownicę...Nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Poborca Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.sandomierz.pilicka.pl 08.02.05, 20:35 Ciekawe dlaczego w deklaracji do Urzedu Skarbowego nie ma odbicia tych cen? Oj kontrola tam sie przyda.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olga Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 11:33 Pewnie większość z Was jest z W-wy lub okolic, ja chciałam polecić salon "Elegancja" w Tychach i pracującą tam wspaniałą fryzjerkę P. Olę. Dopóki nie odkryłam tego salonu tułałam się od jednej fryzjerki do następnej i naprawdę niewiele razy byłam zadowolona. Zwykle jestem nastawiona na jakąś zmienę, więc lubię pytać, co dana fryzjerka mogłaby mi polecić, jaką fryzurę, może zmienę koloru i dopiero P. Ola wykazała się naprawdę profesjonalnym podejściem i pomysłowością. Właściwie mnie przecież nie znając dobrała mi i kolor i fryzurę, które współgrają z moją osobowością i czuję się rewelacyjnie. Jeśli chodzi o ceny... no cóż, nie powiem, że to tania przyjemność, ale niestety doszłam do wniosku, że za jakość trzeba zapłacić. A do Poborcy - w salonie znajduje się kasa fiskalna i dostałam za wszystko rachunek w rzeczywistej wysokości. Pozdrawiam Olga Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agatka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.orzesze.tmtsystem.pl / 213.199.219.* 26.04.05, 19:59 czesc, w którym miejscu jest ten fryzjer w Tychach?? szukam dobrego fryzjera, który zafarbowałby mi włosy, a chce troche poszaleć z kolorem. Sama jestem fryzjerką, więc jestem dość wybredna. Nie mam jednak takiego talentu, żeby sama sobie zrobić balejaż - to nierealne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: me Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.gdynia.mm.pl 08.03.05, 19:07 Ja zdecydowanie polecam panią Elę Michalak z Gdyni! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wołomin Re: Wołomin Salon Krzyśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:01 Jeżeli będzie któraś w Wołominie polecam ten salon jeśli chodzi o farbowanie włosów. Wychodzą piękne. Chodziłam po wielu salonach ale ten uważam za najlepszy. Czesanie również szefowa p.Małgosia zawsze czesze mnie tak jak lubie. Idealny Idealny salon przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madzia Re: Wołomin Salon Krzyśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:05 Dziekuje pani Małgosiu. Wczoraj odwiedziłam salon Krzyśka, no i wyszłam zaskoczona. Z szatynki niespodziewanie stałam się blondynką. To był pomysł pani Gosi, jakież było moje zaskoczenie gdy spojrzałam w lustro!!! Nadal jestem zaskakiwana swoim odbiciem, lecz już teraz bardzo pozytywnie. Okazało się nawet, że mojemu Mężowi, który ma niechęć do blondynek bardzo się spodobał moj nowy wizezunek. Jeśli któraś z Was chciałaby zmian w wyglądzie i to pozytywnych polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rapide-3 Re: Wołomin Salon Krzyśka 24.08.09, 20:09 wyzyskiwacze zachłanni wykorzystują praktykantów !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gusia22-wolo Re: Wołomin Salon Krzyśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:20 Gdzie znajduje się ten salon Krzyś w Wołominie? Odpowiedz Link Zgłoś
rapide-3 Re: Wołomin Salon Krzyśka 24.08.09, 20:06 slaon jest moze i dobry ale prowadzacy salon ( wykorzystują. zachłanni na piniadze. nie szanuje praktykantow to jest szczegulnie widac . brak nauczania z ich strony . Bez czelni nerwowi wyzyskiwacze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona212 Re: Biała lista fryzjerów :-) 20.09.10, 10:29 ja proponuje Paną Milenę z zielonki, młoda zawsze uśmiechnięta, i super potrafi doradzic kolor i fryzurę ja jestem bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marchefka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 10:33 Zajrzyj na strone www.stylissimo.pl tam jest cennik Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Stylissimo - dołączam się do pochwał 18.09.03, 08:55 Dołączam sie do pochwał dla p. Ewy Zygmuntowicz. Byłam tam wczoraj po tym jak przypadkowy fryzjer moje proste włosy do połowy szyi wystrzępił niezgodnie z moim zyczeniem. Pani Ewa nadał im ładny kształt - wraz z modelowaniem kosztowało to tylko 55zł. Czy kupowałyście jakieś kosmetyki w tym salonie? Miałam nałożony jakis wosk i jestem pod wrażeniem. Warto? Jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SYL Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 15.04.05, 09:57 Jakoś nie mogę znaleźć na stronie tego cennika... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maja Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 62.233.167.* 28.10.03, 15:14 spróbujcie Daniela z effectu na Waliców biegam za nim od czterech lat po całej Warszawie nie ma lepszego a przy tym fajna muza w salonie i ciepły klimat.6204458 Odpowiedz Link Zgłoś
rudy-skoczek Re: Biała lista fryzjerów :-) 11.02.05, 00:03 Hej Maja a gdzie on wcześniej pracował? Może na Marszałkowskiej w Instytucie Bigune? Bo ja tam dawno, temu trafiłam w ręce własnie Daniela i byłam zachwycona. A później zniknął .czy to taki chłopczyk o ciemnych włosach, raczej drobny-wybacz tyle zapamiętałam!A ile kosztuje u niego strzyżenie i np. farbowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KATOWICE Re: Biała lista fryzjerów :-)KATOWICE IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.04.05, 20:53 JA GLOSUJE NA EWELINE, FRYZJERKE W SALONIE l'OREAL NA WELNOWCU. I MOWIE TO Z PELNA ODPOWIEDZIALNOSCIA!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elka Re: Biała lista fryzjerów :-)KATOWICE IP: *.toya.net.pl 10.05.05, 08:36 W Katowicach Salon www.berndowicz-kubli.pl Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Katowice 08.08.06, 10:49 Popieram w 100% - Beredowicz&Kublin na 3 Maja w Katowicach. Jeden minus - wysokie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
malka200 Re: Katowice 09.05.10, 22:18 we Wrocku też Berendowicz na Kazimierza Wlk, świetna ekipa, miło i zawsze wychodzę zadowolona, często też słyszę pytanie, kto mnie tak świetnie strzyże... Odpowiedz Link Zgłoś
luleczka78 Biała lista fryzjerów Katowice 06.08.09, 13:16 a ja polecam Daniela i Wojtka ze studia DJ STYLE na osiedlu paderewskiego. Spróbujcie koniecznie ul.Graniczna 61c :) tel7245027 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KotKa Chełm Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chelm.mm.pl 25.11.04, 09:48 Najlepszy zakład fryzjerski w Chełmie: Galeria fryzur na Siedleckiej. Wszystkie fryzjerki pracujące w tym zakładzie ścinają odlotowo =) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ksiezniczka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 80.51.237.* 08.03.05, 11:32 Najlepsza fryzjerka - Dorota Piątkowska salon Magic ul. Warszawska w Siedlcach :) najświetniejsze pomysły ma sama właścicielka ... miło i fachowo :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 12:35 Co do tego czy wszystkie fryzjerki z "Galerii fryzur" obcinaja odlotowo to się nie zgodzę bo jedynie pani Marzena jego właścicielka i Karolina obcinają bdb,a pozostałe są do kitu,a jeżeli chodzi o Chełm to jest jeszcze jedna fryzjerka która bdb obcina p.Renata w salonie przy ul.Młodowskiej(obok przystanku)i jest tam jeszcze w miarę tanio;)polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aisa Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: 212.160.172.* 08.03.05, 13:11 Ja natomiast w chełmie polece salon fryzjerski Kosmyk w Albercie, jestem pod ich skrzydłami juz z 6 lat. Pani Asia i Kinga sa ekstra. Oddaje sie w ich rece bez zmruzenia oka i zawsze jestem zadowolona i na czasie z fryzurka i kolorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maleństwo Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:05 ja natomiast w Chełmie polecam p.Ewę, niestety nie wiem gdzie teraz ma salon...ale jest przemiłą kobietą która potrafi "wyczuc" włosy i nie mogę sobie przypomnieć czy kiedykolwiek zaproponowała Mi jakąś złą fryzurę.po przeprowadzcce przestałam do niej jeździc ale polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ksawery.k1 Re: Biała lista fryzjerów :-) 12.01.05, 10:56 Gość portalu:no a kto strzygl wlosy u mistrza ksawerego ten napewno wie o co chodzi,przeniusl sie do salonu ELITE a i ta jest milo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lu Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.chello.pl 27.02.05, 15:32 wiesz moze jakie sa tam ceny za strzyzenie?? i układanie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aneta Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 13:46 polecam Zuzę z salonu Jean Louis David w Galerii Mokotów w Warszawie. jest naprawdę świetna. ma fantastyczne cięcie i potrafi dobrac fryzurę do osoby. jest rewelacyja. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oszpecona Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.tele2.pl 07.02.05, 15:13 Błagam omjajcie szerokim łukiem salon fryzjerski na Kowalczyaka.Kobieta nie ma zielonego pojęcia o strzyżeniu. Nie ważne jak będziecie chciały się ostrzyc, ona Wasm i tak skróci do maksimum włosy, nie uczesze tylko wysuszy suszarką. Wyglądam jak obgryziona miotła. Z szyderczym uśmiechem na twarzy stwierdziała,... że za 2 , 3 miesiące będę dobrze wyglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
bel.canto Re: Biała lista fryzjerów :-) 22.05.05, 14:31 ktos pisał o salonie Jean Louis David. Pewnie w kazdym miescie inaczej ale w Poznaniu, bo tam bylam, bylo fatalnie!! Po pierwsze fryzjer bez nozyczek! po drugie, kiedy poprosilam o wyrownanie wlosow, bo jedna strone pani obciela krocej od drugiej, kobieta powiedziala ze szefostwo kazaloby zaplacic mi dwa razy za strzyzenie!! nie moglam sie nadziwic! ale w pozaniu polecam salon kolo ulicy słowiańskiej, strzyze tam taka pani Marzena, niestety nie pamietam nazwy salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.kp.pl 12.10.05, 14:49 Salon nazywa się Kalamis. Marzena ma także drugi salon na Piekarach. Chodzę do niej od 5 lat i jest super!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.crowley.pl 04.02.05, 08:00 Mój głos oddaje na Agnieszkę Ejmocką z nowo otwartego salonu Atelier Stilissimo przy rondzie ONZ w Warszawie, bardzo profesjonalna fryzjerka która nie tylko wykonuje swietne fryzury ale także dorzadza co do jej wyboru. Polecam z czystym sumieniem nie tylko dla panów , również dla pań.!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda994 Re: Biała lista fryzjerów :-) 28.09.05, 16:37 Do Piotra: a skąd wiesz że swietnie wykonuje fryzyry paniom i na jakiej ulicy jest ten salon? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasienka Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:55 W Czestochowie najlepszy fryzjer - Marcin - jest w salonie Beaty Dysiewicz! Super stylista! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aNIA Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:31 posłuchałam opinii tu zawartej i poszłam do podobno najlepszego fryzjera w Cz- wie - Marcina.. ze wszystkich moich wypraw do fryzjera , a lubię eksperymentować, ta była delikatnie mówiąc najmniej udana.. facet nie ma pomysłu na osobę a myślę, że powinien jako stylista. Nie dość że pomysły ma raczej kiepskie to i wykonanie liche jak na cenę, którą trzeba zapłacić ( z krótkich na wygryzione+ trochę koloru gdzieniegdzie - 15- zł/) odradzam serdecznie wizytę u tego "ylisty" Odpowiedz Link Zgłoś
joanetka kontakt do Marcina z galerii koloru Dysiewicz 06.04.09, 10:27 POMOCY, POTRZEBUJĘ KONTAKT DO MARCINA Z SALONU DYCIEWICZ. Dziś dzwoniłam tam i co sie okazało, że Marcin nie Pracuje już tam... :( Strzegł mnie z 5lat, jak jeszcze mieli salon w alejach...:( Nie mam do niego kontaktu żadnego, w salonie mi nie dadzą, z jasnych powodów.Prosze o pomoc. Chocby jak ma Marcin na nazwisko... Proszę o jakakolwiek pomoc. Może ktos wie jaki jest do niego nr komorki, gdzie teraz pracuje. Musze go znaleźć!!! joanfoks@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
bibik_25 Re: Biała lista fryzjerów :-) 03.11.09, 12:20 ja polecam łukasza stokowskiego z merliniego 4 , cuda robi na głowie www.fryzjerzywarszawianka.pl naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.ghost.pl 04.02.05, 18:49 Kuba - super fryzjer siadasz i nie musisz nic powiedziec a i tak wychodzisz zachwycona! Przedtem w Novotelu nad Malta, teraz w nowootwartym salonie na ul.Pilsudskiego 100 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 16:37 Aniu czy mogłabyś podać numer telefonu do Kuby? bo zniknął z Novotelu i nie wiem jak teraz do niego trafić, a masz rację, że jest super fryzjerem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:41 Dzieko za polecenie mi na forum zakładu na ul.Kanałowej.Ja byłam u Patrycji.Naprawde świetny talent mają do włosów!Nie myślałam że z moich marnych włosków można wyczarować"coś" na mojej głowie.Ceny tez są rewelacyjne bo za baliage,strzyżenie i modelowanie zapłaciłam tylko 95 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: 217.98.121.* 22.02.05, 10:36 Kochane Nie jestem w stanie przeczytac wszystkie watki, podajcie nazwe i/lub telefon na Kanalowa i tak samo do Kuby. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:42 Na Kanałowa to 866-13-80 pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zocha Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.toya.net.pl 29.05.05, 20:32 Bez konkurencyjny salon w Poznaniu to Krysia i Adam Piaseccy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dagi Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.05, 11:47 Szczerze polecam salon KAMELEON przy ul. Wrocławskiej 25a. Super wnętrze, bardzo miła obsługa ( godna polecenia Agnieszka vel Agata!. Niedrogo i przyjemnie, a jaki masaż głowy!!!Poezja! Zawsze doradzą odpowiednią fryzurkę, łądny kolor- jest modnie i przede wszystkim funkcjonalnie- nie musze potem godzinę włosów układać. Odpowiedz Link Zgłoś
marti-pl Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 08.02.09, 18:58 Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie przeniosła się Pani Natalia z salonu Kameleon (Poznań, ul. Wrocławska)? Widziałam, że salon został zastąpiony innym. Będę wdzięczna za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
janis23 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 15.02.06, 19:30 faktycznie, najlepszy na swiecie:-) i to nie zart. pani Krysia jest absolutna czarodziejką i ma niesamowity talent w rękach. polecam, od lat chodzę tylko do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANIA Re: Biała lista fryzjerów :-)POZNANOs.Orła Białego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:38 Polecam salon fryzjerski na Os.Orła Białego,a zwłaszca panią Beatę-szczególnie dla dziewczat,które chca mieć nowoczesne, nie trudne w układaniu i ładne fryzurki!Ja juz byłam po raz kolejny i stale jestem zadowolona!Ceny dośc przystępne: strzyżenie i modelowanie: 38 zł! a dla gości w poczekalni chwila relaksu w solarium:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A Re: Biała lista fryzjerów :-)POZNANOs.Orła Białeg IP: *.icpnet.pl 28.04.05, 18:46 a gdzie dokładniej można znaleźć panią Beatę? Odpowiedz Link Zgłoś
marolisz Re: Biała lista fryzjerów :-) Warszawa -Wola 28.04.05, 19:41 Serdecznie mogę polecic super fryzjerki oraz specjalistkę od tipsów i paznokci w nowym salonie otwartym na woli na ul.Zawiszy 16 a lok B naprawde warto zajrzeć- wszyscy wychodzący są zadowoleni z usług ,aż byłam zdziwiona ale po ostrzyżeniu i wymodelowaniu włosów sama sie przekonałam na własnej skórze (raczej włosach )co mozna uzyskać z mojej fryzurki W salonie mozna zrobic sobie paznokcie na bajer polecam acha zapomniała bym numeru tel 888.13.14 Acha pracujące fryzjerki to Agnieszka i Ela a od pazurków jest Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fryzjer Re: Biała lista fryzjerów :-)POZNANOs.Orła Białeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:36 GALERIA DA VINCI UL'PILSUDSKIEGO 100.P'BEATA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adrianna Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 08:47 Witam- Podaje nowy adres Pana Kuby z NOVOTELU- Poznań - ul. Piłsudskiego 100 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pogodna Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: 150.254.72.* 14.10.05, 13:31 Jestem studentka i nie wiem jaki to nowy lokal ale czytajac posty wyniki mi ,ze pan Kuba pracuje w tym samym budynku co Pani Beata.Czy to rzeczysicie tak jest? Przyznaje,ze Pan Kuba mnie zainteresowal,zwłaszca po ostatniej opinii Pani ,która u Niego była. A moje włoski to tez cieżki orzech do zgryzienia i ułożenia:)))) A ceny, można wiedziec ile kosztuje samo obciecie włsów.WIecie państwo portfel studentki nie jest gruby a jeśc trzeba. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: OLA Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:09 TAK W TYM SAMYM BUDYNKU GALERIA DA VINCI PIŁSUDSKIEGO 100 CIECIE 30ZYLI Odpowiedz Link Zgłoś
kubutkowa Cezar z POZNANia 07.05.07, 00:56 Kocham Cezara z Poznania, ma salon bardzo bliski Castoramy (wstyd przyznac ale nie pamietam nazwy ulicy). Jest absolutnie superowy, ceny w normie fajny salon, chodze do niego juz od 3 lat i nie zamierzam go zmieniac.Ma swietna reke, potrafi zaproponowac klientkom cos ciekawego itd. Jest tez bardzo przyjazny i zawsze mnie sie stara gdzies wcisnac jak przylece do Polski. Bardzo mi sie podobalo jak odeslal z kwitkiem Kulczykowa jak chciala wymusic na nim zeby ja gdzies wcisnal. Powiedzial ,ze ma wolny termin taki i taki i niestety nie jest w stanie przelozyc wizyt innych pan tylko dla pani kulczyk. Ha ha ha. Zciął mi moje dlugie wlosy , mialam szereg roznych fryzur , jak kameleon. Jest bardzo dobry. Moja mama jej kolezanki, a takze moje i moj narzeczony do niego chodza.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
agatorek80 POZNAŃ-Miasto Kobiet 02.07.07, 01:03 Byłam ostatnio w "Mieście Kobiet" na jeżycach,salon taki sobie-nic nadzwyczajnego,niby to na stary styl zrobione ale śmierdzi tandetą z daleka,dostałam się w ręce wielkiej(jak twierdziła o swoim"talencie") p.Karoliny. Głowę umyła mi w sposób dający wiele do życzenia-żadnego masażu,tak na "odwal się".Scięcie ok(żadna rewelacja),jednak farba-tragedia.Owszem,zaraz po wyjściu było ok,ale następnego dnia porażka:( Zapłaciłam 190(!)zł-a propo-ceny mają porażające).odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sunny261 Re: POZNAŃ-Miasto Kobiet 09.07.07, 00:03 O matko,tez tam byłam u tej laski,porażka totalna,agentka zrobiła mi na głowie jakiś kask a'la V.Beckham.Nie bylam mile obsłużona,szkoda ze Cayennem nie podjechałam jak jej jakaś tam Edytka,to pewnie by mnie lepiej potraktowano...Jak to jest salon ekskluzywny to ja jestem Borys Jelcyn.A ceny-zgadzam się z agatorkiem-porażka,na jakiś dziwnych kosmetykach pracują:/A mogłam się koleżanki posłuchać i nie iść tam.Żałuję że awantury tam nie zrobiłam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
natasza2323 Re: POZNAŃ-Miasto Kobiet 16.06.10, 22:57 Ja sie nie zgadzam z tą wypowiedzią ,chodzę już od 2 lat do MIASTA KOBIET i nigdy nie spotkalam się z takim traktowaniem. WIĘC BARDZO POLECAM TEN SALON NA UL.MICKIEWICZA 24 naprawdę jest O.K.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
walercia111 Re: POZNAŃ-Miasto Kobiet 04.10.11, 13:38 Bardzo lubię ten salon.Chodzę do Pani Karoliny od ponad 2 lat na farbę ,obcinanie i układanie i jestem bardzo zadowolona:-)POLECAM TEN SALON za miłą i profesjonalną obsługę oraz za atmosferę jaka tam jest.Tak trzymajcie a klientów nigdy WAM nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia312 Re: Cezar z POZNANia 29.08.07, 00:19 czy możesz podać bliższe namiary na ten salon (adres, nazwę lub nr tel?), jakis czas temu najpierw na Koziej a potem na 3Maja pracował własnie Cezar, u którego zawsze mozna bylo liczyc na fantastyczne fryzurki, jezeli jest to ten sam fryzjer to naprawde godny polecenia!!! tak wiec bede wdzieczna za pomoc w dotarciu do niego Odpowiedz Link Zgłoś
ach_ja Re: Cezar z POZNANia 18.11.07, 23:44 olimpia312 napisała: > czy możesz podać bliższe namiary na ten salon (adres, nazwę lub nr > tel?), jakis czas temu najpierw na Koziej a potem na 3Maja pracował > własnie Cezar, u którego zawsze mozna bylo liczyc na fantastyczne > fryzurki, jezeli jest to ten sam fryzjer to naprawde godny > polecenia!!! tak wiec bede wdzieczna za pomoc w dotarciu do niego JA TEZ BLAGAM O NAMIARY!!! Jesli to ten pan to bylam bym dozgonnie wdzieczna. Przepadl mi gdzies i szukam go od ponad roku. Dzieki, Odpowiedz Link Zgłoś
margopol Re: Cezar z POZNANia 17.05.08, 08:22 czy mogłabyś dać adres Cezara pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaguchna_mk ADRES Cezar z POZNANia 17.06.08, 08:52 Hair Design Studio ul. Słowiańska 55a tel:8262144 i 8262120 JEST BOSKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaguchna_mk ADRES Cezar z POZNANia - poprawny nr telefonu 17.06.08, 08:54 Hair Design Studio ul. Słowiańska 55a tel:8262114 i 8262120 JEST BOSKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ani-a83 Re: cezar z poznania 18.06.08, 21:42 umówiłam się dzisiaj na strzyżenie i farbowanie do Cezara najbliższy wolny termin mieli dopiero na 15 lipca!!! idę tam pierwszy raz zdecydowałam się po przeczytaniu twoich postów od dłuższego czasu szukam dobrego fryzjera w poznaniu ale nie trafiłam jeszcze nigdy tak, żebym była w pełni zadowolona...mam nadzieję że nie będę żałować wizyty w salonie Hair Design. proszę napisz jaki jest przybliżony koszt cięcia i farbowania - włosy półdługie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KUBA BEATA Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:25 PRAGNIEMY POINFORMOWAĆ KLIENTÓW SALONU GALERIA DA VINCI UL.PIŁSUDSKIEGO 100 TELEFON DO NAS TO (061)8729080,(061)8750520.MAMY SUPER FRYZJERÓW I CHCEMY NA BARDZO DOBRYCH WARUNKACH ZATRUDNIĆ NOWYCH Odpowiedz Link Zgłoś
neurologia Studio fryzur ILONA 10.04.07, 17:12 Gorąco polecam WIZYTĘ W SALONIE FRYZUR ILONA NA PIOTRKOWSKIEJ 81 W BRAMIE,LEWA OFICYNA! Pozerski Salon Jacka VIS A VIS możecie sobie darować.ILONA pracuje sama,używa farb i kosmetyków włoskiej firmy CAPILLUM.Można kupić profesjonalne kosmetyki! Nowoczesne ale mądrze dobrane,stosowne do wieku i typu urody fryzury.Przystępne ceny.Chcesz zaszaleć-ILONKA CI pomoże ;-)Jeśli chcesz mieć swoją wersję- ILONKA CI ją ulepszy ale nie popsuje pseudostylistyką.Domowa atmosfera i pyszna zielona herbata.PROFESJONALIZM I SZACUNEK DLA POTRZEB KLIENTEK. POLECAM!!!ANITA Odpowiedz Link Zgłoś
yoyo.mail Re: Studio fryzur ILONA 14.04.07, 20:48 Ja osobiście polecam salon fryzjersk "ILONA". osobiście uważam że jest to najlepszy salon urody , napewno w Łodzi jak nie w Polsce. Kto ma ochotę wygloądać naprawdę zajebście nowocześnie , prosze nie wahać się odwiedzić salon na ul. Piotrkowskiej 81 w bramie (lewa oficyna),...... SERDECZNIE POLECAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_ra Re: Studio fryzur ILONA 02.08.07, 22:52 W całej rozciągłości zgadzam się z entuzjastycznymi opiniami o STUDIU FRYZUR ILONA przy ul. Piotrkowskiej 81 w Łodzi. U pani Ilony czeszę się już chyba z dziesięć lat i potwierdzam: zawsze nowocześnie, stylowo, z pomysłem. Po prostu super. Nigdy się nie zawiodłam. Gorąco wszystkim polecam!!! Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
k1510 Re: Studio fryzur ILONA 19.10.07, 21:56 Studio Jacka jest parę klas wyżej.Chłopak jest naprawdę pasjonatem swojego zawodu.Nie ma roku żeby nie jechał do Capillum na szkolenia do Mediolanu.Co do niego nie pójdę ,wychodzę z niesamowitą i niepowtarzalną fryzurą.Nasi Fryzjerzy bez szkoleń czeszą tak,ale trzy lata pózniej.Jak mi sprzeda jakąś odżywkę ,to nie po to aby mnie naciągnąć ,tylko naprawdę pomóc.W dodatku nie jest żadnym pozerem.Atmosfera w zakładzie jest bardzo miła,ceny normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakasiakasia123 Re: Studio fryzur ILONA 14.03.08, 20:29 ja tesh jestem zachwycona salonem jacka;) zrobił mi super kolor;D a odżywka capillum z jojoby jest najlepsza na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
k1510 Re: Studio fryzur ILONA 19.10.07, 22:03 ii JESZCZE JEDNO! BYŁAM KILKAKROTNIE ŚWIADKIEM SYTUACJI,GDY DO JACKA PRZYCHODZIŁY DZIEWCZYNY OD INNYCH FRYZJERÓW PO NIEUDANYCH ZABIEGACH Z CHAS LEM -RATUJ ZA WSZELKIE PIENIĄDZE--JEŚLI STWIERDZIŁ NP.ŻE WŁOSY SĄ TAK LICHE ŻE NASTĘPNY ZABIEG IM ZASZKODZI NIGDY NIKOGO NIE NAMAWIAŁ I NIE NACĄGAŁ.MÓWIŁ-PRZYJDŻ ZA MIESIĄC-NAJPIERW ZREGENERUJ WŁOSY-POTEM COŚ PORADZINY.NIE ZARABIA JAK INNI ZA WSZELKĄ CENE.TO DZIŚ ŻADKA CECHA.... Odpowiedz Link Zgłoś
alniro Re: Studio fryzur ILONA 23.10.07, 19:04 Niewiem kim jesteś k1510 ale nie identyfikuj się z zakładem STUDIO FRYZUR ILONA i nie pisz słów których nigdy nie wypowiedziałam na temat pana JACKA. Odpowiedz Link Zgłoś
k1510 Re: Studio fryzur ILONA 25.10.07, 01:29 a kto ty jesteś alniro?ja Ci nigdy nic nie sugerowałam,co więcej uważam że to fajnie że jest wiele zakładow,każdy ma prawo zachwycać się swoim.ja uważam ,Jacek jest super i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
malcia20 Re: Studio fryzur ILONA 14.03.08, 22:19 Ja uważam że studio fryzur ILONA jest rewelacyjne. Ilonka zawsze idealnie doradzi, wymyśli coś ciekawego co spowoduje że każdy wychodzi zachwycony z salonu.W dodatku przemiła atmosfera, zawsze pełno śmiechu. Salon jest bardzo ciepły i świetnie urządzony. Naprawdę serdecznie polecam bo uwierzcie mi- nikt się nie zawiedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.2 Tomek Poznań 07.05.08, 22:16 Miałam super fryzjera - Tomka - pracował na Polance w Poznaniu w salonie TRENDY, niestety zniknął i jestem zrozpaczona :((((!!! czy ktoś wie co się z nim stało???? Odpowiedz Link Zgłoś
3martusia88 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 19.03.09, 14:58 Witam!osobiście polecam Sandrę z salonu Angelo Rivieri znajdującego się na Polance.Jest to jedyny fryzjer który sprawił ze po wyjsciu z salonu byłam naprawde zadowolona z własnego wyglądu!Sandra zrobiła mi super kolor, moje włosy świetnie sie układają bez kilkugodzinnego układania(jak bywało wcześniej:p).Naprawde gorąco polecam!!!Wierzcie mi będziecie naprwde miło zaskoczeni obsługą:) Odpowiedz Link Zgłoś
ailatan211 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 29.09.09, 14:57 Witajcie, czy ktoś z Was kojarzy w Poznaniu fryzjera pod nazwą Krzywa Grzywa?? Słyszałam reklamę w radio, ale nie pamiętam dokładnie miejsca. Coś mi się wydaje że na Ratajczaka ale pewnie mylę się. Może ktoś z Was już coś wie o tym miejscu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna2322 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 03.01.11, 15:06 Ja NIESTETY kojarzę salon "Krzywa Grzywa" i zdecydowanie odradzam. Na ogół nie wypowiadam się na forum, ale tym razem zrobię wyjątek - może dzięki temu chociaż jednej osobie uratuję fryzurę! Ceny owszem są przystępne, umówić się można z dnia na dzień ale na tym kończą się zalety tego salonu. Ja nie jestem zadowolona z ich usług i nie jest to tylko moja własna opinia ale również moich znajomych:( Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka0202 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 21.05.11, 17:42 witam. Krzywa Grzywa mieści się na Wyspiańskiego w City Parku. Polecam, fachowa i miła obsługa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_olga Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 05.06.11, 22:27 polecam salon bistor na św wojciecha i pana łukasza. trafiłam tam z polecenia na makijaż permanentny, a okazało się, że jest jeszcze salon fryzjerski i butik z ciuszkami młodych projektantów :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilkas2 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 23.07.12, 14:19 W poznaniu polecam salon galeria image galeriaimage.pl/ tam chodzę do Krissa na farbę i ścięcie. zawsze wychodzę zadowolona. Potrafi bardzo fajnie ścinać ! Odpowiedz Link Zgłoś
lolalovesme Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 15.03.13, 19:53 Przestrzegam wszystkie dziewczyny przed wizytą w tym salonie, szczególnie przed fryzjerem Łukaszem. Na wizytę pojechałam pełna optymizmu, wcześniej korespondowałam z Łukaszem przez 2 tyg (!) ponieważ nie mieszkam w PL, szczegółowo opisałam na czym mi zależy (chciałam zrobić ombre na włosach), zapytałam czy usługa będzie możliwa itp. Zostałam poinformowana, że oczywiście tak, że orientacyjny koszt to 270-300 zł. Zgodziłam się i bardzo tego żałuję!!! Nie mam ani pół ombre na włosach, tylko jakieś okropne grube pasemka ( od 4-6 sztuk) w odległości ok 2 cm od głowy, co wygląda jak jakiś okropny odrost, włosy są fatalnie obcięte, i za to skasowali mnie 350 zł!!!! Dziewczyny, przestrzegam Was!!!! W tym stanie musiałam wrócić do Anglii i chce mi się płakać jak patrze na siebie w lustrze:(( Inny fryzjer powiedział, że to co mam na głowie jest wynikiem totalnej niekompetencji i niewiedzy fryzjera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kikin07 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 16.12.09, 15:17 Jak mam polecać jakiegoś fryzjera, to tylko pana Grzegorza z La Lumiere w Poznaniu - znakomity jest i naprawdę potrafi czynić cuda, a przy tym przystojny i miły:) Odpowiedz Link Zgłoś
deser_z_owocami Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 09.01.10, 21:17 Ja polecam pana Grzesia z La Lumiere na Przemysłowej. To świetny fryzjer, z niesamowitym wyczuciem. La Lumiere to galeria urody, mają tam: zabiegi upiększające, masaże, kosmetykę, fryzjerstwo, endermologię, kolczykowanie i całą masę innych. Polecam zajrzeć na stronę, bardzo profesjonalne miejsce, zwłaszcza jeśli to mają być przygotowania ślubne. Na pewno nie schrzanią wam makijażu i fryzury. A na pewno zrelaksują przed tym stresującym dniem. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-8101 salon Magia żydowsak 30 najlepszy fryzjer POZNAN 08.02.10, 22:47 ja polecam zajzyjcie do salonu magia. tydzień temu widzialam ich reklamę na ontv i poszłam sprubować. Jestem pod wielkim wrazeniem kultury i experdzkiego podejścia. Mam wreście wymażony kolor p. Kasia fryzjerka uwaznie słuchała co chcialam i mam super zwykle bylotak że fryzjer kłucił się zemną o co mi chodzi!! szok polecam ten salon też ze względu na docenienie studentów. obecnie studiuję i dostala miłą niespodziankę rabat 20% myślę, że wart bo można wybrać zamiast tego parafinę na dłonie :) ale ja wolałam pieniązki:(( pozdrawiam poznaniakow Odpowiedz Link Zgłoś
jezycjanka Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN p. Kuba NIE 18.03.10, 16:00 witam serdecznie, po przeczytaniu paru postów postawiłam na wizytę u pana Kuby (salon da vinci, piłsudskiego 100, poznań). niestety rezultat jest k o s z m a r n y!!!, straszliwie postrzępione włosy, znacznie skrócone, w ogóle się nie układają, następne kilka miesięcy spędzę w spiętych włosach, aż nie odrosną i pójdę je ściąć gdzie indziej. w moim przypadku pan Kuba to t r a g e d i a !!!! pozdrowienia i życzę jak najczęściej udanych fryzur! Odpowiedz Link Zgłoś
aletka11 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 16.05.10, 21:11 Uwaga!!! SALON MAGIA na ul. Żydowskiej w Poznaniu, odradzam szczerze. Kompletny brak profesjonalizmu i zdolności,fryzjerka nie potrafi zrobić balejażu, kompletna porażka, skasowała prawie dwie stówki a z całego balejażu wyszło jej tylko pofarbowanie włosów, pasemek ani śladu. Dla mnie to oszustwo. Jeśli w tym salonie tak wygląda traktowanie klientów to nie wróżę nic dobrego, prędzej czy później ludzie się poznają. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-roma Re: Biała lista fryzjerów :-) Mona Lisa Poznań 19.10.11, 08:41 Ja polecam salon urody Mona Lisa. Robiłam sobie u nich fryzurkę ślubną i byłam bardzo zadowolona. Cena też nie była taka straszna a przynajmniej wiedziałam, że moje włosy są w dobrych rękach. www.monalisa-poznan.pl/oferta/studio-fryzur Odpowiedz Link Zgłoś
agata1972 telefon do Kuby???????? 08.03.05, 14:36 Gość portalu: Ania napisał(a): > Kuba - super fryzjer siadasz i nie musisz nic powiedziec a i tak wychodzisz > zachwycona! Przedtem w Novotelu nad Malta, teraz w nowootwartym salonie na > ul.Pilsudskiego 100 Chciałabym się zapisać telefonicznie prosze o pomoc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
potrek Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 05.05.05, 08:23 Najlepsi w Poznaniu są Krysia i Adam Piasecki + Maciej Piasecki który prowadzi osobny salon. Adres ich jest chyba kazdemu poznanikowi znany. Piotr z Łodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olivka Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: 217.153.25.* 14.09.05, 08:52 A czy znasz kogoś dobrego w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Warszawa Studio Eve IP: 195.205.149.* 15.09.05, 11:33 W Warszawie na ul.Zeromskiego Studio Eve- polecam Panią Kasię "małą czarną" jako ze pracuje jeszcze kilka innych Kaś jednak ta jest najlepsza chodze tam od 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nina Re: Warszawa Studio Eve IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:37 to prawda, "mała czarna"Kasia z Żeromskiego po mężu ma nazwisko Sobczak, jest jej zdjęcie na www.studioeve.pl i tez uwazam ze jest genialnym fryzjerem Odpowiedz Link Zgłoś
aga997 Salon Nowogrodzka 42 W-wa 19.01.07, 20:40 Chodzę tam od lat i zawsze jastem zadowolona z efektów ,strzyże mnie pan Piotr ,robi to sprawnie i bez zarzutu widać że jest fachowcem,poza tym fajna tam atmosfera i pracownicy też bardzo sympatyczni . POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samba123 Re: Salon Nowogrodzka 42 W-wa 03.11.07, 22:39 czy ich salon ma może jakąś strone internetową.Orientujesz sie może jakie są ceny za strzyżenie z modelowaniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_bacio Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 12.09.06, 13:21 wlasnie-jakis dobry,modnie strzyzacy fryzjer w lodzi!!!!i nie za bardzo drogi...;) pozdro:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leonia0 Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 15.04.07, 16:59 Krystian piotrkowska 51... 6337383 nic dodać nic ująć ciecie, farba doradzanie.. perfekt minus... nie zawsze miły.. powód .. ciągle go coś boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marushka Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN IP: *.catv.net.pl 18.12.05, 09:25 Pan Maciej - stylista modelek i pokazów - posadził mnie z farbą na 1.5h <sic!!! > ponieważ miał jeszcze 2 klientki oprócz mnie. Na moje prośby i pytania p.Maciek odpowiedział, że kolor jest kolor nie ważne ile się w nim siedzi. Dodam tylko że wyszłam z odcieniem oliwkowej zieleni na długich włoskach - chciałam z rudych zrobić blond. Ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 18.12.05, 18:41 Zgadzam się. Tylko tam mam 100% pewności, że wyjdę zadowolona z salonu... Chodzę tam od 7 lat.