Gość: lola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 10:16 Cera mieszana, raczej przyjmuje wszystko, jak na razie obyło sie bez podraznien.Które kremy to te z kwasami, poleccie coc sprawdzonego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J. Re: kremy z kwasami-poleccie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.03, 10:22 tylko nie neostrada bo to droooogie strasznie jest czy Polacy nie produkuja preparatow z kwasami???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: kremy z kwasami-poleccie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 10:23 eris maiał łagodny żel z kwasami, ale teraz przerobili go na maseczkę (salicam)... reszta kwasów jest raczej zagraniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: kremy z kwasami-poleccie IP: *.u.mcnet.pl 16.09.03, 10:30 Gość portalu: lola napisał(a): > Cera mieszana, raczej przyjmuje wszystko, jak na razie obyło sie bez > podraznien.Które kremy to te z kwasami, poleccie coc sprawdzonego neostrata, neostrata, neostrata. sorry L, ale nic lepszego jeszcze chyba nie wynalezli. zachwalane cleanance k i effclair nic nie robia :-( szkoda, bo cene maja fajniejsza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: kremy z kwasami-poleccie IP: 217.8.175.* 16.09.03, 10:54 neostrata- gdzie mozna kupić ten krem, w aptekach? pzdr monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: kremy z kwasami-poleccie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 11:05 Neostrata to nazwa firmy, a nie konkretnego kremu. te kosmetyki bywaja w aptekach, można je też kupić przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: kremy z kwasami-poleccie IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 16.09.03, 11:33 A ktore produkty neostraty polecacie? AHA 8,AHA15,PH 10,PH 12? Bo trudno sie zdecydowac tak w ciemno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: kremy z kwasami-poleccie IP: *.u.mcnet.pl 16.09.03, 11:41 mozna internetowo, jak mowila Justy, mozna w aptece (taniej). tez mialam problem z wybraniem kremu, bo one wszystkie sa na wszystko ;-) w koncu zdecydowalam sie na krem z 8% kwasem glikolowym i zel oczyszczajacy i jestem b. zadowolona (chociaz luszcze sie nieprzytomnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: kremy z kwasami-poleccie IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 16.09.03, 11:45 Eeeeeeeee, a bez luszczenia sie nie da? Bo nie chodzi mi o wymiane zaskornikow na luski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: kremy z kwasami-poleccie IP: *.u.mcnet.pl 16.09.03, 15:16 czy sie nie da to nie wiem, u mnie sie nie dalo ;-) ja w kazdym razie wole juz luszczenie, tym bardziej ze po posmarowaniu tresciwszym kremem luski znikaja a twarz jest duuuuzo gladsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: kremy z kwasami-poleccie IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 16.09.03, 17:25 To ja sprobuje mniej procentowy, a nuz sie uda? Odpowiedz Link Zgłoś
dida Re: kremy z kwasami-poleccie 17.09.03, 18:24 ja tez uzywam neostrate-15 %. nie luszcze sie i nigdy nie luszczylam! neostrata jest wyjatkowa-mimo tak wysokiego stezenia skora nie piecze przy nakaladaniu, efekt na prawde jest, produkty uzywasz miesiacami no i jest mniejsza szansa na luszczenie niz po innych srodkach (ja po innych kwasach luszczylam sie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: kremy z kwasami-poleccie IP: *.x-net.gliwice.pl 16.09.03, 12:06 tradycyjnie radzę zajrzec na wizaz www.wizaz.pl/basia_kwasy_bha_aha.php Odpowiedz Link Zgłoś