Gość: Rachela IP: *.inds.pl / *.inds.pl 30.09.03, 21:30 niebanalna uroda pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sabna Re: a mnie sie nowa miss podoba, super figura IP: *.x-net.gliwice.pl 30.09.03, 22:43 w ramach wsparcia - MNIE TEZ SIE PODOBA Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: a mnie sie nowa miss podoba, super figura 01.10.03, 10:09 mnie tez ! to byla moja faworytka, przede wszystkim jest niebanalna, nie cukierkowa i inteligentna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: a mnie sie nowa miss podoba, super figura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 11:35 an_ni napisała: > mnie tez ! to byla moja faworytka, przede wszystkim jest niebanalna, nie > cukierkowa i inteligentna Tyle, ze to nie byl konkurs oryginalnosci, czy inteligencji, a wybory królowej piękności... A niestety wszystko mozna o niej powiedziec, ale nie to, ze jest piękna... Aneta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: a mnie sie nowa miss podoba, super figura IP: *.dial.pl 01.10.03, 12:14 Typowy wieszak na ubrania do tego brzydki. Jednym słowem horror. Jeśli waszym zadniem ona jest ładna to nie chcę wiedzieć jak te brzydkie wyglądają bo mogłabym się z tego nie otrząsnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: a mnie sie nowa miss podoba, super figura 01.10.03, 13:18 Gość portalu: aneta napisał(a): > > Tyle, ze to nie byl konkurs oryginalnosci, czy inteligencji, a wybory królowej > piękności... A niestety wszystko mozna o niej powiedziec, ale nie to, ze jest > piękna... > > Aneta. piekno to nie tylko ladna buzia ! ale ty widocznie o tym nie wiesz .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: a mnie sie nowa miss podoba, super figura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 12:21 zgadzam się, naturalna, klasyczna, niebanalna uroda, nie widzę w niej nic brzydkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay a mnie nie. IP: *.tele2.pl 01.10.03, 13:23 .... z tym ze zeby ktoś ładny był to nie wystarczy zeby nie mial nic brzydkiego :/. to tak jak ze zdrowiem - musisz czuc sie zdrowy, a nie tylko nie- chory ;). a zreszta - na figure im sie nawet nie patrzylam - ta ich brzydota twarzy byla tak fascynująca ze przyciagała wzrok :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: mnie tez nie 01.10.03, 15:03 Wyjatkowo przecietna twarz. Figura to nie wszystko. Jak sie komus podoba - fajnie, sa rozne gusta i gusciki. Tylko niech sie nikt nie zdziwi jak na miedzynarodowych konkursach odpadnie na samym poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: mnie tez nie 01.10.03, 15:13 ale watek o tym ze sie nie podoba juz tu byl po co piszecie znowu to samo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: mnie tez nie IP: *.x-net.gliwice.pl 01.10.03, 15:28 w przeciwienstwie do sukcesow poprzedniczek :). W miedzynarodowych konkursach pieknosci uroda na pewno nie jest głownym kryterium wyboru :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: a mnie sie nowa miss podoba, super figura IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.03, 17:41 niebanalna uroda? Rysio (grany przez Cyrwusa) też się niebanalnąurodą odznacza. Bardziej radiową niż telewizyjną :-))) Gdyby tak buźkę gazetą nakryć, to figura mogłaby być. U miski, nie u Rysia :-) Odpowiedz Link Zgłoś