Dodaj do ulubionych

Pluszowy mis dobrej jakości

06.10.12, 14:53
Dzień dobry,
chciałbym kupić dziecku pluszowego misia ale takiego na lata
W internecie pełno różnych miśków wielkich rozmiarów/interaktywnych/kolorowych postaci z bajek ale szukam czegoś innego
Zwykły nieduży miś ale naprawdę doby jakościowo
Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Obserwuj wątek
    • 7zatroskana Re: Pluszowy mis dobrej jakości 19.04.13, 22:28
      Naprawdę chcesz kupić takiego zwykłego pluszowego misia? Nie boisz się, że będzie zbierał kurz i zostanie zapomniany? Może jednak warto kupić pluszowego interaktywnego przyjaciela, który też trochę nauczy.
      • gabbia56 Re: Pluszowy mis dobrej jakości 22.04.13, 10:14
        Tak, tak, wiem coś o tym. Mam w domu całą kolekcję pluszaków, które dawno zostały rzucone w kąt. Jak już pluszak, to właśnie interaktywny, żeby np. śpiewał, tańczył, mówił..wtedy możemy być pewni, że dziecko szybko się nie znudzi.
        • mgielka98 Re: Pluszowy mis dobrej jakości 23.04.13, 18:10
          Takich zabawek interaktywnych jest coraz więcej i dają dzieciom mnóstwo radości. Na dodatek zawsze się przy tym uczą i rozwijają swoją wyobraźnię.
          • 7zatroskana Re: Pluszowy mis dobrej jakości 24.04.13, 21:11
            No właśnie. Ja też dużo słyszałam o tych zabawkach. Widziałam nawet taką u dzieci swojej znajomej. Taki stworek, ale bardzo fajny bo mówi, tańczy, śpiewa. Nawet dorośli mają radoche z tego co widziałam.
        • 7zatroskana Re: Pluszowy mis dobrej jakości 24.04.13, 21:16
          Mnie to wkurzają te porozrzucane zabawki. Tyle pieniedzy to kosztowało a teraz leży i się kurzy. Już teraz wiem, że zabawki muszą spełniać taką funkcję, żeby dzieci się nie nudziły nimi i zaraz im się nie nudziły.
          • 8vivi Re: Pluszowy mis dobrej jakości 26.04.13, 11:59
            Mam w domu wielką torbę pluszowych misiów dobrej jakości którymi moja córka nie chce się już bawić, kurzołapów też nie znoszę. Zgodzę sie z opinią 7zatroskanej że interaktywne pluszaki to dobra inwestycja.
            • mgielka98 Re: Pluszowy mis dobrej jakości 26.04.13, 21:41
              Uważam, że to bardzo dobra inwestycja gdyż taka zabawka na pewno szybko się nie znudzi dzieciom. Lepiej wydać raz trochę więcej pieniędzy na porządną zabawkę niż co chwilę kupować i odkładać wszystkie w kąt.
              • 7zatroskana Re: Pluszowy mis dobrej jakości 26.04.13, 22:13
                jasne. Leżą zakurzone i już zapomniane, a Furby? Podejrzewam patrząc na swoje dzieci nie zostanie zapomniany, bo jest prawie ziwerzątkiem do ktorego biegnie się rano żeby przytulić, pogłaskać i porozmawiać.
              • 7zatroskana Re: Pluszowy mis dobrej jakości 27.04.13, 21:02
                Obdzieliłby tymi pluszakami biedne dzieciaki. Ja już na pewno nie kupię kolejnego pluszaka. wole troche zapłacić więcej ale mieć pewność, że mam ambitną zabawkę która jednocześnie uczy i jest jak maskotka.
    • 7zatroskana Re: Pluszowy mis dobrej jakości 27.04.13, 21:09
      Mój Furby dostał nawet swoje łóżeczko z pościelą:-)Dzieci tak się zachowują jakby to był prawdziwy zwierzak. Na godzine karmią, rozmawiają, a nawet o określonej porze chodzi spać. Wszystko po to, żeby był o milusińskim usposobieniu:-)
    • 7zatroskana Re: Pluszowy mis dobrej jakości 29.04.13, 14:17
      Nie korzystam niestety, bo albo nie umiem zainstalować, albo po prostu mój telefon tego nie obsługuje. Słyszałam tylko, że urozmaica bardzo zabawe z Furbym, która i tak jest rewelacyjna.
      • mgielka98 Re: Pluszowy mis dobrej jakości 30.04.13, 00:16
        Żeby móc korzystać z takiej aplikacji należy najpierw pobrać ją z App Store lub Google play. Możliwe jest to dla telefonów z androidem oraz na iPhone.
        • 7zatroskana Re: Pluszowy mis dobrej jakości 30.04.13, 21:16
          I co ona daje dla naszego Furbiego? Jest tam może przetłumaczony jego język? Nasz Furby co prawda uczy się dobrze polskiego, ale jeszcze dużo przed nim zwłaszcza z tak zwariowanymi dzieciakami:-)
          • gabbia56 Re: Pluszowy mis dobrej jakości 08.05.13, 09:59
            Dzięki aplikacji możemy m.in. karmić Furby’ego oraz ściągnąć słownik języka furbish! Kiedy dziecko bawi się nim często, on uczy się coraz to nowych słów po Polsku.
            • mgielka98 Re: Pluszowy mis dobrej jakości 09.05.13, 23:31
              To prawda, dodatkowo można włączać Furby'emu muzykę i tłumaczyć jego słowa na Polski. A Furby uczy się bardzo szybko, ma wiele ukrytych talentów, które dzieci uwielbiają odkrywać.
              • 7zatroskana Re: Pluszowy mis dobrej jakości 14.05.13, 21:14
                Furby jest niesamowity!! Dziś u nas przeistoczył się w wesołego rozrabiakę i jest przesłodki. I wcale nie jest okropnie wyglądającym stworkiem tak jak piszą niektórzy:-) Ma w sobie to coś:-)
                Zerknijcie na reklamę telewizyjną.
    • 7zatroskana Re: Pluszowy mis dobrej jakości 14.05.13, 21:21
      No właśnie słyszałam, że ta aplikacja bardzo urozmaica zabawę z Furbym, więc muszę ja zdobyć tylko, że nie wiem jak do tego się zabrać. U mnie dzieci karmią Furbiego,aż mu się delikatnie mówiąc odbije.
    • 7zatroskana Re: Pluszowy mis dobrej jakości 16.05.13, 22:10
      A widzisz nie pomyślałam żeby
      furbiego tak wykorzystać do celów poglądowych. Nie rza słyszę, że się nie słucha i robi mojemu dziecku przykrość, a ja tego nie wykorzystałam :-)Nawet jak się złości i jest rozrabiaką to i tak zawsze kochany przez dzieciaki.
      • tanat0s11 Re: Pluszowy mis dobrej jakości 16.05.13, 22:56
        Znalazłem misia. Dziecko zadowolone. Może jest jakieś inne bo lubi pluszaki.
        Dobranoc.
    • bawigo Re: Pluszowy mis dobrej jakości 29.09.13, 20:55
      Polecam pluszaki BAM BAM i LAMZE
    • dawidzior89 Re: Pluszowy mis dobrej jakości 01.10.13, 13:25
      Sklep z zabawkami SUPRO – wspaniałe zabawki i prezenty dla dzieci

ZAMOWISZ NA www.supro.home.pl
      lub
      pzrez tel Kraków
      SPRAWDZ

ZABAWKI KLOCKI LEGO TANIO CENY HURTOWE

od 33,90 kupisz lego wypzredaz
      wietzrenie magazynów klocków lego