grazia_75 07.04.14, 12:13 zapraszam do odwiedzenia sklepu z klockami LEGO- najniższe ceny mojeklocki24.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luska1982 Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.09.16, 09:50 tanie i lego się chyba wyklucza.. po co przepłacać jak można mieć większe zestawy za mniej pieniędzy? dużo mniej............. allegro.pl/mzk-klocki-291-el-dom-z-basenem-natalia-artyk-i6462658087.html Odpowiedz Link
odczepcie_sie Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.16, 08:34 Wiecie co, pisząc "tanie klocki LEGO", wiadomo, że nie ma się na myśli "tanie jak barszcz" tylko raczej "tańsze niż w innych sklepach". Chodzi więc ogólnie o okazyjne ceny. Ze swej strony mogę poradzić, że jeśli interesuje was LEGO "tańsze niż w innych sklepach", to powinniście posprawdzać w sklepach internetowych. Z tego artykułu kochamczytac.pl/sklep-internetowy-z-zabawkami-zaoszczedzi-czas-i-pieniadze/ dowiedziałem się, że w internecie można znaleźć zabawki w niższych cenach. Odpowiedz Link
webchannel Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.12.16, 20:21 Apropo tanich zabawek, to tu jest trochę porad na ten temat. <a hef="www.toycentral.info/tanie-zabawki-i-prezenty-dla-dzieci">http://www.toycentral.info/tanie-zabawki-i-prezenty-dla-dzieci</a>. O dziwo o Lego też tam jest ;) Odpowiedz Link
halinkaszept Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.17, 13:37 Tanio to to nie jest, zresztą LEGO wyklucza się już samo przez się. Ja się pytam, dlaczego tak mało popularne u nas w Polsce są klocki od Playmobil? Wybór przeogromny, ceny bardzo konkurencyjne. Przed świętami na ceneo znalezione najtaniej w minimen.pl/producent/playmobil Serio, polecam, jakość porównywalna, cena dużo niższa. nic tylko kupować :) Odpowiedz Link
grazia_75 Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.17, 13:05 Playmobil to nie KLOCKI ;-) to po pierwsze. A po drugie LEGO jest bardziej kreatwne, przecież Playmobila nie przebudujemy, są to tematyczne zestawy bez możliwości rozłożenia na elementy, na pojedyncze klocki na sztuki. A ostatnio nawet szukałam klocków bo mi się pogubiły takie mojeklocki24.pl/pl/plates-plytki/364-plate-2x16-part-4282.html Odpowiedz Link
tinysiskin Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.07.17, 14:03 Można znaleźć tańsze klocki LEGO, np. w komisach. Odpowiedz Link
klocuszek11 Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.18, 10:55 Tanie klocki LEGO abadoo.pl/ Proponuję sprawdzić tutaj. Regularne ceny niższe od katalogowych. Odpowiedz Link
mama-kierownica Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.18, 23:01 ja polecam www.boysliketoys.pl klocków multum, ale są też inne fajne rzeczy. dla fanów minecrafta polecam pixele. Odpowiedz Link
mama_karmiacej_zosi Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.18, 11:14 Aktualny przegląd promocji w sieciówkach (Biedronka, LIdl, Carrefour, Auchan, Kaufland itp) widziałam na stronie przegladpromocji.pl/?p=233 Odpowiedz Link
monet1 Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.10.19, 16:04 Nie jestem coś przekonany tym tematem ;/ Odpowiedz Link
kasio123 Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.20, 22:10 Szukacie tanich klocków lego dla swoich dzieci. Figurki Lego potrafią kosztować po 30zł jedna jak nie więcej tutaj znalazłem ze Star Wars w bardzo fajnej cenie: allegro.pl/oferta/star-wars-figurka-ludzik-clone-klony-8945022884?fromVariant=8945113408 Odpowiedz Link
trato_pl Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.20, 16:54 Nowe zabawki w promocji i wyprzedaży na Naszych aukcjach i sklepach internetowych. Zapraszamy na Trato.pl Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Masz pytania, czy wątpliwości napisz do nas. Przykładowy produkt: Hit Lata !! Nowa Mega Duża Zjeżdżalnia z Natryskiem Wodnym !! allegro.pl/oferta/super-duza-zjezdzalnia-z-natryskiem-az-180-cm-9294262083 Wolno stojąca zjeżdżalnia ogrodowa dla dzieci. Zjeżdżalnia ze ślizgiem 180 cm to świetne uzupełnienie placu zabaw. Idealna do ogrodu, daje możliwość podłączenia węża ogrodowego Specyfikacja Produktu: Wiek: od 12 miesięcy Wymiary produktu: 180x84x110 cm Wymiary opakowania: 45x30x142 cm Więcej aukcji na TRATO.PL Kontakt trato.biuro@gmail.com Odpowiedz Link
clarii Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.20, 14:53 Najczęściej kupuję na al.to, bo mają dobre promocje, a bywa i tak, że niektóre zestawy nawet i bez promocji są w korzystniejszych cenach niż w innych sklepach. W tym tygodniu mają promocję na LEGO Technic: www.al.to/aktualnosci/6973-pojazdy-lego-technic-z-rabatem-10.html :) Dostawa jest szybka i bezproblemowa. Odpowiedz Link
eliza37 Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.11.20, 22:30 Bardzo atrakcyjne ceny toy4u.pl/pl/c/LEGO/6 Odpowiedz Link
solider0000 Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.20, 23:46 m.youtube.com/channel/UCjEGnqZR3mYVtKpI6m0srTw Nasz nowy kanał dla dzieci,zapraszamy 😀 Odpowiedz Link
solider0000 Re: tanie klocki LEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.20, 23:47 m.youtube.com/channel/UCjEGnqZR3mYVtKpI6m0srTw Nasz nowy kanał dla dzieci,zapraszamy 😀 Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama