Gość: modliszka IP: *.prz.com.pl 26.07.10, 13:22 Witam chciałam zapytać czy ktoś się wybiera do tego hotelu w terminie 5-12 sierpnia ? My lecimy z Katowic. :) w grupie raźniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olutka75 Re: 5 sierpnia Thalassa Vill. Skanes 26.07.10, 21:27 my chcielismy leciec ale jeszcze nie wykupilismy bo ostatnia afera z thalassa z Oasisa (filmik na you tube) bardzo nas wystraszyła, sami nie wiemy czy mozna zaufac oasisowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modliszka Re: 5 sierpnia Thalassa Vill. Skanes IP: *.tktelekom.pl 26.07.10, 21:35 Obejrzalam filmik i troche mi ciarki po plecach przeszly nie ukrywam tez kiedys pracowalam w turystyce i wiem ze takie rzeczy sie zdarzaja jak zmiana hotelu i nie jest to przyjemne. udalo mi sie skontaktowac z osoba ktora byla w tej grupce z filmikow i oto co napisala: "Niestety mieliśmy problem wylądowaliśmy w Hotel One Resort Monastir I powiem tak było super wyżywienie ALL INCLUSIVE "All in one" czyli jesz kiedy chcesz i ile chcesz . Super pokoje , plaża .Opinie i opisy do tego hotelu to sama prawda , z perspektywy nie ma czego żałować ze nam zminienili hotel. pozdr i dbrej zabawy. wiem ze to nie potrzebne nerwy ale mam nadzieje ze nasz wakacyjny wypad bedzie udany. maz byl z nimi rok temu w Thalassa Shalimar ale nic sie nie działo i był bardzo zadowolony. ze wzgledu na dziecko wybralismy Thalassa vil. Skanes. Nie chce nikogo namawiac ale gdybyscie sie zdecydowali to daj znac moj nr gg 1067784 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: 5 sierpnia Thalassa Vill. Skanes 28.07.10, 11:55 byłam z Oasis w 2009 w Tunezji, Thalassa vil. Skanes - było super, wsyztsko w najlepszym porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-pat Re: 5 sierpnia Thalassa Vill. Skanes IP: 195.136.20.* 28.07.10, 14:54 wróciłem 14-VII, było OK; polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi; trochę daleko od cywilizacji, ale przeciez nie po to się jedzie na wakacje, żeby spędzać wolny czas w mieście; Odpowiedz Link Zgłoś