Dodaj do ulubionych

Masaże/ spa - czy polecacie?

18.03.11, 19:42
Witam,
Wybieram się do hotelu Sandra Club w Hammamecie i wyczytałam, że jest tam salon masażu. Czy ktoś korzystał z masaży w tym hotelu, a jeśli nie to jak to generalnie wygląda w tunezyjskich hotelach jeśli chodzi o czystość, higienę, satysfakcję? Tylko bez podtekstów proszę:)
A.
Obserwuj wątek
    • recznik.frotte Tunezyjskie masowanie 19.03.11, 02:06
      Bedziesz zadowolona. Na czystosc i higiene nie zwrocisz uwagi poniewaz oczy bedziesz
      miala przymkniete osiagajac satysfakcje. Obecnie w Tunezji maja promocje. Mozesz
      zamowic sobie dwoch masazystow za cene jednego. Przy takim masazu miniesz latwo
      prog satysfakcji i wlecisz na orbite. To jest nadtekst, nie podtekst zgodnie z Twoim zyczeniem.

Pozdrowienia

R. Frotte
      • anetka_polka Re: Tunezyjskie masowanie 19.03.11, 16:58
        Ręczniku frote - nie o taki komentarz mi chodziło, ale rozumiem, że każdy chce się podzielić swoimi wrażeniami także dziękuję, za ten jakże przemawiający do wyobraźni komentarz.
        Może znajdzie się jednak ktoś, kto ma innego rodzaju doświadczenia?
        Pozdrawiam,
        A.
        • recznik.frotte Re: Tunezyjskie masowanie 19.03.11, 19:17

Anetko_Polko, masazu laknaca,

Odpowiedzialem Tobie aby umilic oczekiwanie na odpowiedz, ktorej prawdopodobnie
          nigdy nie dostaniesz. Na tym forum odpowiada sie tylko na poziomie szkoly
          podstawowej: kto leci, gdzie leci, skad leci, z czym leci i czy beda lezaki za darmo.
          I czy animanci beda. Jezeli raz jeszcze rzucisz okiem wnikliwiej na to forum to
          przyznasz mi racje. Kobiety z Polski nie placa za pobyt w SPA i masaze w krajach
          arabskich. One, wszystkie, juz leca piekne z Polski i nic nie moze juz poprawic ich
          furore robiacej slowianskiej urody w Tunezji.

Jezeli jestes rowniez angielsko/francusko/niemiecko jezyczna to wpisz swoje
          pytanie do google. Sa opisy z komentarzami. I daj sobie spokoj z powazniejszymi
          pytaniami na forum. Z czasem przyznasz mi racje. Wiem, wiem, nie od razu:)

Pozdrawiam rowniez

R. Frotte
          • anetka_polka Re: Tunezyjskie masowanie 19.03.11, 21:49
            ręczniku.frotte, forumowy ekspercie od masaży, animantów i spraw sercowych

Spieszę donieść, że w oczekiwaniu na odpowiedź bawię się setnie. Przejrzałam już część Twoich postów i widzę, że stoisz na straży moralności naszych polskich turystek. Well done!!!
            Dodatkowo, małe sprostowanie - ja również lecę już piękna, nie muszę nic poprawiać, a jedynie łaknę nieco relaksu. Jednak po lekturze Twoich wpisów, paradoksalnie, nie potrafiłabym już chyba odprężyć się w żadnym tunezyjskim, tudzież egipskim salonie masażu, a poziom mojego odprężenia w skali od 1 do 10 oceniam na chwilę obecną na 9+;)
            Ale jako że języki znam, to sprawdzę jak z poziomem zadowolenia (jeśli wolno mi tak to ująć) 'zagranicznych' turystek.
            Pozdrawiam,
            A.
            • recznik.frotte W oczekiwaniu na Godota 20.03.11, 02:02
              Anetko_Polko, piekna i odprezona,

Oczekiwanie na merytoryczna odpowiedz przeciaga sie i moze potrwac.
              Niewykluczone, ze do granic nieskonczonosci.

Milo mi czytac, ze jestes piekna i calkowicie (prawie - 9.5) odprezona.
              Wszystkie Polki w Tunezji i krajach osciennych sa takie lub prawie takie.
              Masaz nie moze juz bardziej wygladzic im delikatnej skory. Moze ja tylko
              uwypuklic. I te wypuklosci Tunezyjczycy pracowicie masuja. Od switu do nocy.
              W roznych warunkach. Twoje zapytanie jest uzasadnione. Masz prawo wiedziec
              w jakich warunkach i jak bedziesz ewentualnie masowana.

Kobiety ktore nie dbaja o warunki i jakosc masazu nie zasluguja na odpowiedz.
              Byc moze jutro przyniesie odpowiedz na Twoje zaniepokojone pytanie.

Dobranoc. Spij masowana dlonia Morfeusza. Spij masowana oburacz.

Cichutko pozdrawiam

R. Frotte
            • polak1981 Re: Tunezyjskie masowanie 20.03.11, 17:27
              hello, kiedy lecisz??sama
    • pieknaewa Re: Masaże/ spa - czy polecacie? 20.07.21, 20:40
      Jasne ja polecam ten salon masażu: sensualmassage.eu/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka