slightly.stupid 19.03.15, 13:30 Ja za trzy dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_cynik Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 19.03.15, 13:48 Cieniutka prowokacja w wykonaniu lekko głupiego . A ten błąd gramatyczny to zamierzony czy po prostu tak wyszło ? Odpowiedz Link Zgłoś
slightly.stupid Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 19.03.15, 13:56 Tez jadziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 20.03.15, 08:23 A ten błąd gramatyczny jest jeszcze cos takiego jak ortografia w naszym języku i to jest właśnie błąd ortograficzny co Wy robiliście w wieku szkolnym? bo uczyć to raczej sie nie uczyliście, jeśli tak to z marnym skutkiem współczuję, bo nieukom żyje się lżej, ale co to za życie... Odpowiedz Link Zgłoś
slightly.stupid Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 20.03.15, 10:16 dariusznow napisał: > A ten błąd gramatyczny > jest jeszcze cos takiego jak ortografia w naszym języku i to jest właśnie błąd ortograficzny< Nie widze rzadnego blendu jenzykowego. Ty widzisz? Wskasz. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 20.03.15, 10:23 pod górkę do szkoły było, a okulista jeszcze dalej za szkołą przyjmował współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
slightly.stupid Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 20.03.15, 10:42 dariusznow napisał: > pod górkę do szkoły było, a okulista jeszcze dalej za szkołą przyjmował< Pszykro mi z tego powodu. Ja nie mialem rzadnych klopotuw ze zdrowiem i edokacja. Czymaj sie jakos. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 20.03.15, 11:00 jedynie z emocjami przyznać się do błędu jest trudniej niż go popełnić ale niektórzy potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
slightly.stupid Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 20.03.15, 11:06 Rzegnam na razie. Ide na kawe. Wruce tu puzniej. Pijesz cherbate? Odpowiedz Link Zgłoś
krab7 Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 20.03.15, 15:02 Toż to widać, że ten ktoś "lekko głupi" robi sobie z Was jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk11 Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 19.03.15, 13:59 slightly.stupid napisał(a): > > Ja za trzy dni. W K R U T C E proponuję zakup słownika języka polskiego. Wydatek znacznie mniejszy,niż ryzyko wyjazdu:) ksiegarnia.pwn.pl/produkt/208902/slownik-jezyka-polskiego-pwn.html Odpowiedz Link Zgłoś
slightly.stupid Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 19.03.15, 14:19 Jadziesz z Warsiawy? Odpowiedz Link Zgłoś
itakaforum.pl Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 19.03.15, 14:39 Proszę dzielić się informacjami na itakaforum.pl lub na FB www.facebook.com/itakaforum To co się stało w Tunezji to tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 20.03.15, 13:17 Przecież to jawna prowokacja.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
slightly.stupid Kto w kurtce leci do Tunezji? 20.03.15, 17:19 Pssst! Nie pisz o tym. Pozwol moim respondentom sie troche dowartosciowac. To Tunezji w wiekszosci lataja niezbyt bystrzy wczasowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
taf48 Re: Kto wkrótce jedzie do Tunezji? 22.03.15, 21:52 Nie "kto wkrutce jadzie do Tunezji" tylko "kto wkrótce jedzie do Tunezji" Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Kto wkrótce jedzie do Tunezji? 23.03.15, 11:09 taf48 napisał: > Nie "kto wkrutce jadzie do Tunezji" tylko "kto wkrótce jedzie do Tunezji" No przecież to było celowe z tymi błędami.. pisałam wyżej, ze to prowokacja :) Faktycznie.. ludzie na tym forum jakoś mało rozgarnięci są :P Odpowiedz Link Zgłoś
slightly.stupid Kto w kurtce jadzie do Tunezji? 23.03.15, 14:43 taf48 napisał: > Nie "kto wkrutce jadzie do Tunezji" tylko "kto wkrótce jedzie do Tunezji" Co jest zlego z tym zapytaniem czy ktos wkrutce jadzie do Tunezji? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Kto w kurtce jadzie do Tunezji? 23.03.15, 20:06 Ja tam nie wiem kto "wkrutce jadzie" do Tunezji ale może warto przedtem poczytać co nie co: wyborcza.pl/1,75968,17641371,Niebezpieczne_wakacje.html Odpowiedz Link Zgłoś
galon35 Re: Kto w kurtce jadzie do Tunezji? 23.03.15, 22:34 wku...a mnie jak taki ch... zaśmieca forum,ale co zrobić gdy nie ma moderatora to takie kutasy zjebią każdy temat Odpowiedz Link Zgłoś
slightly.stupid Re: Kto w kurtce jadzie do Tunezji? 24.03.15, 11:34 Latwo sie irytujesz galonie. Ty jestes galonem amerykanskim czy imperialnym angielskim? Przesylam Tobie cos na uspokojenie. Wsluchaj sie w kojacy szelest: www.youtube.com/watch?v=qcb-F2IkMr8 Odpowiedz Link Zgłoś
ail7879 Re: Kto w kurtce jadzie do Tunezji? 24.03.15, 22:08 Moze miało być - kto wkrótce Jadzię to Tunezji wysyła? :) Odpowiedz Link Zgłoś
leila.ben.ali Re: Kto w kurtce jadzie do Tunezji? 25.03.15, 10:43 Znajoma mojej znajomej Jadzia jadzie w czerwcu. Bez kurtki. Podobno ma byc upalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
19sara78 Re: Kto w kurtce jadzie do Tunezji? 26.03.15, 10:31 Jej i tu ludziska powariowali...forum Egipt to samo...po co ludzie to robią? Przecież to głupie. Moszna(hihi:)) napisać sobie np. na maila kilka obelg lub coś podobnego i po sprawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gelati Re: Kto w kurtce jadzie do Tunezji? 29.03.15, 19:05 Bronek wlasnie polecial. Maszeruje. Bez kurtki. Odpowiedz Link Zgłoś
slightly.stupid Re: Wrucilem nazad 28.04.15, 09:48 Zgodnie z zapowiedzia odpowiadam: wrucilem poniewarz bylo piz..wato. Gdybys mial jeszcze jakies pytania - nie wachaj sie, pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia500 Re: Kto wkrutce jadzie do Tunezji? 08.06.15, 17:45 wkrótce wyjeżdżamy tj. 05.07-16.07 do Hammett hotel Vinci Nozhba Beach z Warszawy, czy ktoś tez się tam wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
glupota.nie.boli Litosci blondynko! 08.06.15, 20:18 emilia500 napisał(a): > Hammett hotel Vinci Nozhba Beach< HAMMAMET - hotel Vincci Nozha Beach. Nikt nie chce poznac idiotki ktora nie potrafi nazwac miejsca do ktorego leci. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk11 Re: Jadziecie? 02.07.15, 12:39 Jadzie ,jadzie.Na znak solidarności z narodem tunezyjskim posypie sobie głowę piaskiem wymieszanym z krwią ofiar,następnie będzie się dalej puszczać z brudasami-arabami,już przecież nie jest Polką,może się więc szmacić;) Odpowiedz Link Zgłoś