arekk1974 13.06.05, 11:50 Witam, Lecę w lipcu z rodziną do Tunezji z Oasis do hotelu Thalassa Village Sousse. Gorąca prośba o info o Waszych doświadczeniach z ww biurem oraz ewentualnie o hotelu. Pozdrawiam, AK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twitti Re: Oasis + ALYSSA (Thalassa Village Sousse) 13.06.05, 12:11 Byłam z tym biurem w Thalassa Monastir. Wspomnienia mam same b.dobre. JUz kilka razy pisalam same dobre opinie o tym biurze, wiec jak chcesz to poszukaj w starszych wypowiedziach. O hotelu nic nie wiem, ale jesli jest z tej samej grupy co thalassa monastir to na pewno bedziesz zadowolony, chociaz szczerze mówiac mam nadzieje ze Twoj hotel ma wiecej niz ***. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bielskaszakira Re: Oasis + ALYSSA (Thalassa Village Sousse) 13.06.05, 12:27 napisałam do Ciebie.Przejrzyj pocztę:) Odpowiedz Link Zgłoś
swimrad Re: Oasis + ALYSSA (Thalassa Village Sousse) 13.06.05, 21:10 dobry wieczór!!! również wybieramy sie z rodzinką (3osoby) właśnie do tego hotelu 30.06 -z tego co zdążyłem się zorientowac to hotel jest po remoncie, jedzenie jest ok, także będzie napewno super pozdrawiam!!! gg4790602 Odpowiedz Link Zgłoś
bielskaszakira Re: Oasis + ALYSSA (Thalassa Village Sousse) 13.06.05, 21:22 Witam. My będziemy tam już od 5 dni:)gg9523172 Pozdrawiam i do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś