Gość: Ali Baba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 21:55 Tylko dla osób o silnych nerwach Podajcie e-mail Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: 89.161.66.* 12.08.06, 23:19 Moge prosic o zdjecia?:) moj e-mail: megi_1987@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach 13.08.06, 00:14 Mam maksymalnie silne nerwy, skoro bylam tam 2 tygodnie i podobalo mi sie na maksa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Baba Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 01:28 Nam też się podobało ale poza hotelem. Miała być klimatyzacja a nie nawiew. W biurze podróży zastrzegliśmy sobie że musi być klima a pan z biura zapewniał nas że będzie w 100% i że jak na hotel 3*** jest tam wysoki standart. Czujemy się oszukani! bo było zupełnie inaczej. Pokój zmienialiśmy trzykrotnie, oczywiście za dopłatą w postaci pieniężnej i alkoholu wysoko procętowego. Gdy kolejny pokój nam się nie spodobał powiedziano nam w recepcji że wolnych pokoi już nie ma. W szafie śmierdziało stęchlizną a na zasłonce w łazience był grzyb(mam zdjęcie)nie wspomnę o podusiach po ściągnięciu poszewek(zdjęcie) Obsługa, szkoda pisać.Nasza sprzątaczka ograniczała się do zrobienia na łużku kokardy i zamiatania wykładziny dywanowej miotłą,pomimo tego że zostawiliśmy jej dinara na łużku,poprosiliśmy ją o dokłade umycie wanny(były na niej "paski"po poprzednikach)a ona polała ją chlorem, polała ale nie wyczyściła,paski zostały. Kelnerzy to samo,daliśmy napiwek a o łyżeczkę prosiliśmy się trzy razy podczas jednej obiadokolacji. Można by pisać i pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzie85 Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.chello.pl 13.08.06, 10:05 też poproszę o zdjęcia magdzie85@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 10:07 I ja tez: tomasz.haj@denbraven.pl Thanks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talencja Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 10:22 ja tez poprosze o zdjecie natali_m@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:07 Poprosze fotki anna.choluj@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r1 Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 14.08.06, 11:38 to cie ci rozbojnicy araby zalatwili za dali Ali BABIE takie slabe komnaty bo jak by ALI BABA sypnol groszem to by dostal hotel 4**** albo 5***** .a tak sie musial poniewierac po hotelu 3*** i wszystko mu sie niepodobalo ale za co zaplacil to mial moze myslal ze jak jest/ ali baba / to go niedobre araby zboje beda goscic za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 13.08.06, 10:50 Ja też proszę o zdjęcia , ale na forum bo w moich pokojach było całkiem znośnie. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 13.08.06, 11:48 Cz ktoś juz dostał zdjęcia pokoi WSTRĘTNEGO El H. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 14.08.06, 11:59 Zdjęcia pokojów , które po kilku prośbach otrzymalem nie maja nic wspolnego z pokojami w hotelu El Hana Beach. Może zostaly wysłane przez POMYŁKĘ i dotyczą innego wątku .Zdjęcia dostalem od crocosmia1@poczta.fm. Czy móglbym prosić o wytlumaczenie SZANOWNEGO Ali Babę . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r1 Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 14.08.06, 12:08 to nie wiesz jaki ali baba jest nerwowy jemu w tych nerwach sie wszystko pomieszalo i masz nie te zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas do r1 IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 14.08.06, 15:10 Pół biedy że jest nerwowy -to jego problem - ale pisząc bzdury na forum , podpierajac się NIEPRAWDZIWYMI ZDJĘCIAMI /przeciez forowicze byli w El Hanie/ - świadcza że choroba nerwowa zaczyna przecistaczac sie w chorobę psychiczną . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Baba do Sas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 03:15 Po pierwsze- jakich kilku prośbach??? po drugie- nie mam tyle czasu co wielmożny PAN!!! po trzecie- zdjęcia były z El Hana i z hotelu na saharze 3*** (porównanie) po czwarte- nikogo nie zmuszam do oglądania tych zdjęć. po piąte- lekarz nie stwierdził u mnie nerwicy ani choroby psychicznej mimo szoku w El Hana Beach po szóste- to nie były moje pierwsze wakacje tego typu Może się tam PANU podobało PANIE SAS ale tak to jest jak się jedzie z rodzinką pierwszy raz i ma się "małego stresa" Chcę jeszcze dodać że w biurach podróży pracują sami OSZUŚCI Nas zapewniano że hotel El Hana Beach 3* ma tak wysoki standart że nie ma potrzeby brać hotelu 4* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Do Ali Baby IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 15.08.06, 13:30 Po pierwsze -wklej zdjecia na forum i nie będziesz musial sie tłumaczyć że prośby , że porównanie i oczywiscie brak czasu.Po drugie jezeli przezyłeś taki szok w El Hanie to jednak proponuje sie przebadać - 80% forowiczów , ktorzy byli w tym hotelu jest zadowolonych z pobytu. Po trzecie jezeli nie byly to pierwsze twoje wakacje tego typu to jezeli jestes urodzony pod nieszczęśliwa gwiazdą i nic nigdzie ci sie nie podoba to powinienes zostać w domu. Po czwarte - w kazdym katalogu w ktorym jest prezentowany El HANA - jest dokladny opis z podsumowaniem - HOTEL BARDZO TANI DLA NIEWYMAGAJACYCH / nie dotyczy Ali Bab/- Ali Baba usprawiedliwiony bo on czyta tylko po arabsku i jak kazdy arab jest łatwowierny - trójka to to samo co czwórka/ . Twoje twierdzenie ze w biurach pracują sami oszuści - potwierdza że jesteś sflustruowanym turyściną ktory bieze zycie NA NIE. Tak podobalo mi sie w El Hanie poniewaz mój pobyt polegal na morskich kapiekach . plazowaniu , zwiedzaniu tunezyjskich zabytkow , itp. - a nie na lataniu z aparatem i SZUKANIU SYFA.Mogę tylko Ali Babie współczuć i ponowić propozychje przebadania sie . A OD RODZINKI WARA. Niepozdrawiam Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Do Ali Baby IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 15.08.06, 13:30 Po pierwsze -wklej zdjecia na forum i nie będziesz musial sie tłumaczyć że prośby , że porównanie i oczywiscie brak czasu.Po drugie jezeli przezyłeś taki szok w El Hanie to jednak proponuje sie przebadać - 80% forowiczów , ktorzy byli w tym hotelu jest zadowolonych z pobytu. Po trzecie jezeli nie byly to pierwsze twoje wakacje tego typu to jezeli jestes urodzony pod nieszczęśliwa gwiazdą i nic nigdzie ci sie nie podoba to powinienes zostać w domu. Po czwarte - w kazdym katalogu w ktorym jest prezentowany El HANA - jest dokladny opis z podsumowaniem - HOTEL BARDZO TANI DLA NIEWYMAGAJACYCH / nie dotyczy Ali Bab/- Ali Baba usprawiedliwiony bo on czyta tylko po arabsku i jak kazdy arab jest łatwowierny - trójka to to samo co czwórka/ . Twoje twierdzenie ze w biurach pracują sami oszuści - potwierdza że jesteś sflustruowanym turyściną ktory bieze zycie NA NIE. Tak podobalo mi sie w El Hanie poniewaz mój pobyt polegal na morskich kapiekach . plazowaniu , zwiedzaniu tunezyjskich zabytkow , itp. - a nie na lataniu z aparatem i SZUKANIU SYFA.Mogę tylko Ali Babie współczuć i ponowić propozychje przebadania sie . A OD RODZINKI WARA. Niepozdrawiam Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Baba Re: Do Sas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 18:50 Człowieku!!!masz urojenia! wypisujesz same bzdury na mój temat, jestem osobą bardzo szczęśliwą ,zadowoloną z poprzednich wakacji, jak i z tych również bo dzięki wycieczkom fakultatywnym zwiedziliśmy całą Tunezje w zdłuż i w szerz. Pobyt w El Hana nie podobał mi się ale poza hotelem bajka! HOTEL DLA NIEWYMAGAJĄCYCH !!! CZYLI(dosłownie) SMRÓD, BRUD I NIE DZIAŁAJĄCA KLIMATYZACJA taka informacja powinna być umieszczona w folderach! Jesteś tylko zwykłym prostakiem(świadczą o tym twoje żenujące posty) który pierwszy raz pojechał na zagraniczną wycieczke, w tym przypadku przebadanie się nic nie pomoże, szczerze współczuje. ŻEGNAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: Do Ali Baby IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 15.08.06, 22:33 Ali Baba przywołuje LUDZI O SILNYCH NERWACH , a jemu nerwy puszczają . W 2 tyg to mozna w miare dobrze poznać Sosse a nie CAŁĄ TUNEZJE jadac autobusem. Brud i smród to twoja subiektywna - chora ocena która jak do tej pory nie podziela nikt na forum . Wypowiedź o spiskowej teori OSZUSTÓW z biur podrózy , moze swiadczyc o poczatkach choroby paranoicznej .Jako ŚWIATOWIEC powinienes znac swoje prawa , a nie ANONIMOWO PLUĆ ZZA WĘGŁA na forum że El H jest BE. Po raz kolejny ponawiam prosbę swoją i poprzedników WKLEJ ZDJĘCIA NA FORUM - porównamy je ze zdjeciami moimi i innych forowiczów . Jesli chodzi o zagraniczne eskapady to nie będę sie z tobą licytował / byłem dopiero w kilkunastu krajach na trzech kontynentach . Co do prostactwa to nie bedę z toba polemizował - w porównaniu z tobą i twoimi wypowiedziami PROSTAK TO INTELEKTUALISTA. Wskaz na twoim forum choić jedną wypowiedź , która jest ZBLIZONA do twoich choruch urojeń . Idziesz W ZAPARTE i jak dobry komunista - głosisz - KTO NIE ZE MNĄ TEMU KULA W ŁEB . Żal mi cię Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Baba Re: Do Ali Baby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 17:02 Żal mi cię Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: Do Ali Baby IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 16.08.06, 17:56 Poczytaj ŻYCIOWY NIEUDACZNIKU co pisza forowicze którzy byli w El Hanie - agatka - było świetnie , antidotum - podobało mi sie bardzo o sobie nie wspomnę - r1 - drwi sobie z twoich krokodylich łez . Rezydentka jest BE , w biurach pracują sami OSZUŚCI , forowicze mają nosy powykrecane w przeciwną stronę niz ty. CZłOWIEKU O SILNYCH NERWACH nad Sasem użalać sie nie musisz ale nad sobą - KONIECZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻyciowyNieudacznik Re: Do Sas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:40 ha ha ,jesteś śmieszny, i tak mi cię żal Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: dd życiowego nieudacznika 16.08.06, 19:51 To sie smiej - smiech to zdrowie -może pomoze .Sas Odpowiedz Link Zgłoś
adelajda86 Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach 13.08.06, 11:17 i ja rowniez poprosze :) krysiaczek09@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 11:47 ja rowniez poprosze bo jestem bardzo zainteresowana wyjazdem wlasnie do tego hotelu w te wakacje, jesli mozna to jeszcze jakis krotki opis czy cos bylo nie tak na serio...bo nie chcemy z chlopakiem stracic pieniedzy dzieki z gory paula50112@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Do Pauliny IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 13.08.06, 11:59 Jedźcie spokojnie z POZYTYWNYM NASTAWIENIEM o El H. jest bardzo duzo opisów na Forum Tunezja / aktualnie wpisy i historia/ - większośc pozytywnych - a malkontenci spedzajacy wakacje w Hiltonach i Sheratonach zawsze się znajdą żeby komuś POPSUĆ KREW. - czy dostał już ktoś zdjęcia WSTRĘTNYCH pokoi El h. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talencja Re: Do Pauliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 15:22 najlpesze to z tych zdjec chyba te drzwi i te kibelki...syf ogolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga w Re: Do Pauliny IP: *.crowley.pl 13.08.06, 18:25 ja tez poproszę agaw27@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga w Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.crowley.pl 13.08.06, 18:25 ja tez poprosze agaw27@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.acn.waw.pl 13.08.06, 20:39 też poproszę o fotki dorex@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arika Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 22:47 ja tez poprosze o zdjecia kaawaa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 13.08.06, 22:50 Ja też proszę o zdjęcia z pokoji El Hany. kasia.paczkowska@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 10:28 aga.m2@poczta.fm tez poprosze o fotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woogie Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 10:47 proszę o zdjęcia djwoogie@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jarmila Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach 14.08.06, 10:57 proszę o zdjęcia jarmila@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 11:34 prosze o zdjecia iguana.5i@interia.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r1 Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 14.08.06, 11:54 a moze ali baba zrobil zdjecia inych hoteli moze posle na forum bo pieknych hoteli w tym rejonie jest sporo ,ale ali tylko umie narzekac na swoj los bo paowinien wiedziec jak sie wybiera hotel 3* to sie ma hotel 3* a nie zaden inny a nerwy moze go ponosily ze ludzie mieszkaja w hotelach 4.5**** a on sobie wybral taka jaskinie i go zbuje araby poniewieraja po komnatach to sie nie nalezy dziwic ze trzaeba miec silne nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka:) Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 12:04 Ja też poproszę o zdjecia? apomazana@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martiness77 Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach 14.08.06, 12:23 Prosze o fotki: martiness77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kycia1 Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 19:11 ja rowniez poprosze o fotki, moja znjaoma tam wylatuje w tym tygodniu... kycia1@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joang-d Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.such.nat.hnet.pl 15.08.06, 09:23 witam, ja równiez poproszę o te zdjęcia.Jadę co prawda do el haha residence ale nie moge się doprosić opinii na jego temat.Skoro to ten sam kompleks to wole się nastawić.joanna@brzoska.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga i ela Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:02 Mamy silne nerwy wiec chetnie obejrzymy te zdjecia:)) nasz e-mail => agal130@gmail.com czekamy;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:56 wklej zdjęcia na forum to wszyscy zobaczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ks. Biskupa Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.c9.msk.pl 15.08.06, 10:57 Dej mi je na wpekala5@(wyciepnij to)go2.pl Pyrsk, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.altec.pl / *.altec.pl 15.08.06, 12:16 Proszę o zdjęcia na adres: gieksiarz1964@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
iwonda Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach 15.08.06, 12:58 Ja chętnie obejrzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
k.szyprzak Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach 15.08.06, 18:40 Też proszę o zdjecia bo własnie wybieram sie do tego hotelu. k.szyprzak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kycia1 Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 15:34 kycia1@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:31 Byłam w EH i było świetnie. Klima działała bez zarzutu, pokój był posprzątany, widok na morze bez dodatkowej opłaty.Może rzeczywiście ktoś miał strasznego pecha, bo większość osób, które tam poznałam było zadowolonych. Spokojnie 3*. Jeśli ktoś myśli inaczej odsyłasm do Terqui club to się przekona co to znaczy w Tunezji 3*.Były osoby, które sporo jeżdżą po krajach arabskich i twierdziły, że EH odpowiada standartom 4 ,zwłaszcza wyżywienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:04 popieram w 100 % . A malkontentów w Polsce niestety jest b dużo.Hotel będę kazdemu polecał.2 tygodnie przeleciały i może kiedys tam jeszcze pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 17:54 Mój mail arche_o@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: 80.48.207.* 16.08.06, 10:25 poproszę o zdjęcia;-) anna.blaszczyk@classen.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tolubek Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach 16.08.06, 12:32 również poproszę o zdjęcia :-) tolubek@gazeta.pl z góry dziękuje i pozdrawiam, BB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.08.06, 13:24 Poproszę również o te zdjęcia. Dzięki. e-mail;bortnowska@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demi Re: Zdjęcia z pokoju w El Hana Beach IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.06, 09:42 Jesli mozna ja też poproszę o zdjecia z hotelu. Wybaieram sie tam w przyszlym tygodniu. Dzieki z gory, to moj mejl: demi81@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś