Dodaj do ulubionych

Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezji!

14.09.06, 20:25
Mam piosenke Pi pi pi - hit tego lata w Tunezji :) kupilam plyte od
animatorow w naszym hotelu Marhaba club,przy okazji polecam ten hotel,nie ma
tam luksusu,ale to jeden z bardziej urokliwe polozonych hoteli,jak dla
mnie.Szukam innych piosenek z Tunezji !!! Uwielbiam ta muzyke!!!
Obserwuj wątek
    • zingarella Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 14.09.06, 22:55
      hej a czy w takim razie moglabys mi ja przeslac?
      z gory dziekuje
      adres gazetowy
      pozdrawiam:))
    • kaatiaa Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 15.09.06, 00:48
      Hej, czy ja też mogę poprosic ta piosenkę?? Ładnie prosze. Adres gazetowy
      • Gość: Bebe Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: 62.173.110.* 15.09.06, 08:54
        ja tez poprosze o ta piosenke, mozesz przeslac na mojego maila:
        bklima@objectivity.pl. bardzo dziekuje,x
    • Gość: kermit Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:18
      Hej. Jak to możliwe to też bym porosił ten kawałek na e-maila pproberto@op.pl.
      Z góry serdeczne dzięki.
      • Gość: nobi Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:35
        cześć czy mi też mogłabyś podesłać tą piosenkę? knobi3@interia.pl
        Z górki dzięki:) i pozdrawiam!
    • adam19705 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 15.09.06, 11:57
      poprosze też tą piosenke! na adres gazety.
      • talencja Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 15.09.06, 12:13
        ja tez bardzo prosze o ta piosenke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!na adres gazety!z gory
        dziekuje!!!!
        • talencja Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 15.09.06, 12:14
          albo na adres natali_m@onet.eu
          • zswb Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 15.09.06, 13:06
            prosiłabym też o piosenkę :) zswb@gazeta.pl z góry dziękuję :)
          • Gość: moni Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 14:07
            ja tez bardzo bardzo prosze !! monisior@o2.pl
            • Gość: oliwia Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.aster.pl 15.09.06, 15:06
              ok , wysle piosenke , tylko sie wyspie :) pozdrawiam
              • Gość: marhaba 3 ok,wieczorem postaram sie wysłać piosenke pi pi pi IP: *.aster.pl 15.09.06, 15:10
                ok,wysle piosenke , tylko sie wyśpie :)bo w Tunezji malo sie spało:) pozdrawiam
                • Gość: xyz Jaki jest tytuł? IP: *.aster.pl 16.09.06, 07:57
                  Pi pi pi - czy to jest tytuł?
                  Kto jest wykonawcą?
                  • Gość: KAfrica La Bomba Linki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 09:19
                    tutaj macie teledysk hitu z Tunezji tego roku w wykonaniu King Africa La Bomba
                    :) www.clipland.com/Video/701003011/# podawajcie linki do kolejnych, a
                    nie na mail, zeby WSZYSCY mogli z nich korzystac i wspominac wakcje:) pozdrowki
                • Gość: gosc pi pi IP: *.aster.pl 19.09.06, 00:22
                  nie wiem ,kto wykonuje pi pi pi ,bo mam wykonawce po arabsku ,a nie znam
                  alfabetu arabskiego ,pozdrawiam oliwia
                • Gość: gosc nie wiem ,kto wykonuje pi pi IP: *.aster.pl 19.09.06, 00:23
                  mam nazwe wykonawcy po arabsku
              • zswb Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 17.09.06, 00:57
                dziekuje bardzo - piosenka doszla :))) pozdrawiam :D
              • Gość: dadyia23 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:41
                to w takim rayie jak mogabs,
                to mnie te pżryeslij te piosenki y tuneyjii.
    • Gość: edzia Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.icpnet.pl 17.09.06, 10:20
      hej a czy w takim razie moglabys mi ja przeslac?
      z gory dziekuje
      marci6@o2.pl
      pozdrawiam :)
    • alessa25 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 17.09.06, 13:50
      Bardzo prosze o tę piosenkę neofilolog@poczta.onet.pl, będę wdzięczna
      • Gość: gonia65 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:12
        Z góry dziękuję za pi pi pi na adres: mbuz@wp.pl
        • Gość: ToMO Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.ds.tu.koszalin.pl 17.09.06, 17:59
          halo halo prosiłbymo piosenke!! na wmiane cos sie znajdzie dzieki z gory :D:D
          tromboli@tlen.pl
          • Gość: magdzie85 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.chello.pl 17.09.06, 20:42
            hej ja też bardzo bardzo proszę magdzie85@o2.pl
    • franaga Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 17.09.06, 21:27
      Ja również prosze o piosenką (-;
      franaga@gazeta.pl
      • digitalis7 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 17.09.06, 22:04
        jesli mogę również sią przyłączyc,, to bardzo ładnie prosze :)
    • Gość: Sylwia Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 08:58
      Witam, czy ja też mogę prosić??
      z góry wielkie dzięki
      sylwia.bolczak@vp.pl
      • Gość: ondyne Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:47
        Ja też poproszę: ondyne@wp.pl
        Wielkie dzięki
        • Gość: gonia65 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:33
          Jeszcze raz bardzo proszę o pi pi pi bo nic nie dostałam. mbuz@wp.pl
    • Gość: mała Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.uwgda.gov.pl 18.09.06, 15:42
      a kto wykonuje "pi pi pi"? No i czy ma ona jakiś tytuł?
      mała
    • Gość: junga Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: 10.30.166.* 19.09.06, 11:50
      witam, ja też poproszę uprzejmie na maila junga@gazeta.pl
      Będę wdzięczna
      • Gość: moni Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:56
        WITAM JESLI TO MOZLIWE RÓWNIEŻ POPROSZĘ O TĘ PIOSENKE NA MAILA :) moni2004@op.pl
        • Gość: neit Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.iscnet.pl 19.09.06, 13:44
          Hej, czy też mogę prosić o tą pisenkę na maila >neit513@op.pl < z góry wielkie
          dzieki :D
          • oczekujacy Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 19.09.06, 14:18
            Witam, serdecznie prosze o te piosenke na adres oczekujacy@gazeta.pl

dzieki i pozdrawiam
            • Gość: qwerty749 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.acn.waw.pl 20.09.06, 23:09
              czy rownież mógłbym dostać piosenkę "pi pi pi" na adres jrlitwin@hotmail.com

Z góry dziękuję
              • oczekujacy Bardzo proszę o przesłanie tej piosenki !!!! 22.09.06, 15:24
                oczekujacy@gazeta.pl

Dżeiki i pozdrawiam
              • Gość: Kasia Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.gl.digi.pl 22.09.06, 20:53
                Ja tez poprosze o przeslanie na kaska.brzeczek@op.pl prosze :) bede bardzo wdzieczna
                • Gość: ola :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:29
                  oj oj, i gdyby mnie tez ktos wyslal to byłoby super! olkuj@o2.pl
                  • Gość: noeza Re: :) IP: *.toya.net.pl 23.09.06, 21:30
                    Ja też bardzo byłabym wdzięczna za przesłanie tej piosenki na adres:
                    olvidare@wp.pl
                    Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
                    • Gość: Ninka Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 03:55
                      Ja rowniez poprosze, na adres a.85@wp.pl z gory dziekuje.
                      • Gość: karolina Re: :) IP: 62.29.133.* 01.10.06, 17:26
                        Czy ja tez moglabym prosic o przeslanie mi tej piosenki na meila
                        karolcia_@autograf.pl
                        bylabym wdzieczna:)
    • szumcia26 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 24.09.06, 18:15
      BARDZO PROSZE O PRZESLANIE MUZYKI !!!!
      WLASNIE WROCILAM Z TUNEZJI - BYLAM W SKANES RIVAGE!! REWELACJA!!
      DOSTALAM PLYTKE Z MUZYKA OD JEDNEGO Z TUBYLCOW - CHETNIE SIE PODZIELE!!
      Z GORY DZIEKUJE..... MOJ ADRES: SZUMCIATHEBEST@WP.PL
      • madzesa Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 25.09.06, 16:11
        jak można prosić to też chętnie posłucham i powspominiam WSPANIAŁE wakcje w
        tunezji
        madzesa@yahoo.pl
        • Gość: Kasia Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.gl.digi.pl 25.09.06, 20:54
          a zna ktos tytul tego pi pi?? albo chociaz wykonawce?
    • karolcia_24 do marhaba3 26.09.06, 23:06
      hmmm jak taki szał ta piosenka to i ja chce:) i bardzo ładnie prosze na adres
      gazetowy :)jak szukasz czegos konkretnego to podaj tytuly jak bede miala to
      wysle na pewno pozdrawiam....
    • Gość: Ecuador69 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: 81.219.8.* 27.09.06, 20:15
      Napisz lepiej jak ona się nazywa: Tytuł oraz Autora.
      • Gość: Suse Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.dint.wroc.pl 28.09.06, 09:10
        A moze macie Barcha barcha, Hedi Bakalim i 1 2 3 (uno, dos, tres!)? Bardzo
        szukam tych pioseneczke, moze wy dziewczynki macie? podeslijcie jakby cos:
        beataklima@yahoo.co.uk, dzieki
    • Gość: das Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.kat.3s.pl 29.09.06, 20:51
      Ja też jeśli mogę, to proszę o przesłanie piosenki. dasch@op.pl Bardzo ładnie
      proszę. Bardzo:)) Pozdrowionka. Przypomną się dobre czasy.
      • Gość: Natalia Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.master.pl 30.09.06, 10:50
        Witam. Jezeli mozna to ja tez bardzo prosze o ten utworek. Z gory dziekuje i
        pozdrawiam. Moj adres ikexyz@wp.pl
        • Gość: Kasia Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.toya.net.pl 01.10.06, 15:47
          czy moge tez prosic o te piosenke na maila??ladnie prosze:))
          eneduelike@tlen.pl
    • Gość: olivka Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.orange.pl 06.10.06, 23:05
      jak możesz to podaj mi tytuły i wykonawców piosenek z płyty z góry dziekuję
      mój adres kamcia96@op.pl
      pozdrawiam
      • Gość: Ninka Re:24.09 prosilam o piosenke pi pi pi i nic ..:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 12:36
        wysle mi ja ktos?? a.85@wp.pl
        • mercy2 Re:24.09 prosilam o piosenke pi pi pi i nic ..:( 07.10.06, 12:48
          ja też poprosze jeśli można.
          Adres gazetowy.
          Będę ogromnie wdzięczna :)
          • Gość: Eva :) Pi pi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 23:55
            Też bardzo proszę o piosenke Pi pi..... Brdzo mi się podoba. Pozdrawiam i
            dziękuję:) Własnie wróciłam z Tunezji..było super:) Mój email sweeteva2007@wp.pl
            • Gość: NINKA Re: oferujecie to przeslijcie a nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 00:17
              a nie tylko obiecywanie a potem czlowiek czeka prawie miesiac i sie łudzi ze
              jednak ktos kiedys przysle ta piosenke..
              • Gość: gosc do Ninka oferujecie to przeslijcie a nie...gdzie wyslac? IP: *.aster.pl 15.10.06, 23:21
                sorry ,ale chociaz bys email podala , a najlepiej napisala emaila na adres
                gazetowy ,pozdrawiam,
          • Gość: gosc jesli ktos chce piosenke ,to niech wysyla email ! IP: *.aster.pl 15.10.06, 23:18
            ludzie nie siedze caly dzien na forum ,poczte przegladam czesciej , wiec jesli
            ktos cche pi pi ,to nie ch wysyla emaila ,lub kontaktuje sie z ludzmi do
            ktorych piosenka juz doszla ,mam problemy z netem
            • Gość: Ninka Re: jesli ktos chce piosenke ,to niech wysyla ema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 00:03
              Podalam maila wyzej juz jakis czas temu.... a.85@wp.pl i nie mam pretensji
              konkretnie do Ciebie, tylko ogolem, ze jak ktos juz ma to niech przesle.. nawte
              jak dostal od kogos juz, bo chyba widac ilu ludiz jeszcez czeka na ta piosenke...
              • Gość: lolita8484 Re: jesli ktos chce piosenke ,to niech wysyla ema IP: *.swietochlowice.org 16.10.06, 09:12
                Siemanko:)Ja też bardzo poproszę o tą piosenkę :) Z góry bardzo dziękuję :)
                Adres gazetowy. Pozdrowionka
                • Gość: gosc tu jest muza <a href="http://www.ukjudo.freeservers.com/jud" targe IP: *.aster.pl 29.10.06, 23:16
                  tu jest muza z Tunezji: www.ukjudo.freeservers.com/judo_in_tunisia.htm
              • Gość: gosc oki,podalas email,ale nie wyslalas emaila z prosba IP: *.aster.pl 23.10.06, 22:47
                jesli ktos chce piosenke , to niech napisze emaila do ososby ktorra juz ma ta
                piosenke,nie wystarczy podac emaila swojego na forum , nie wszyscy bywaja
                codzienne na forum ,a poczte sprawdza sie czesciej.
                • Gość: bonjour Re: oki,podalas email,ale nie wyslalas emaila z p IP: *.chello.pl 24.10.06, 20:55
                  albo na adreswww.khaleddouz@yahoo.fr tak/?dzieki salut
    • Gość: anetka Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.chomiczowka.waw.pl 29.10.06, 20:03
      poproszę też:))) i jak można to jeszcze kolejną równie popularną piosenkę z
      marhaba club (tą z układów:))) anetka.s@interia.pl
      • Gość: lea47 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:22
        czy też mogłabym bardzo, bardzo prosić o tą piosenke
        kogoś kto już ją dostał ??? jeśli to możliwe na adres poczty w gazecie
        dziękuje!
    • Gość: SANDRA Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:46
      A możesz przesłać mi na maila: mysz61@interia.pl? Ja moge zrewanzować się inną
      muzyczka animacyjną. Pozdrawiam SANDRA
    • Gość: ewita Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:41
      Witam, czy istnieje jeszcze możliwosć otrzymania tej piosenki? byłabym
      wdzięczna a mój synek jeszcze bardziej :-)
      • truskaweczka2006 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 26.11.06, 14:12
        Siemka :) Powiem Wam dziewczyny szczerze, że mi się ta piosenka nie podoba za
        bardzo. Ale to już kwestia gustu, więc nie naskakujcie na mnie od razu :P Ja
        znowu polecam między innymi The Underdog Project "Remember" - piosenka leciała
        w Tunezji bardzo często :) i z nią Tunezję kojarzę, bardzo fajne też są:
        Arash "Chori chori", Arash"Tike tike kardi", Shamur "Let the music play" itp.,
        poza tym podobały mi się pisoenki z animacji typu: "Zama zama", "Barcha barcha"
        itp, mam je na płytce, ale niestety nie idzie ich wgrać na kompa :(( Bo są
        rewelacyjne :) - kupiłam płytke u animatorów - 17 super fajnych arabskich -
        tunezyjskich rytmów :) sama słodycz :) Pozdrawiam :)
        • Gość: Darek Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:37
          Siemka Truskaweczko mam prosbe jesli masz CD z piosenkami to podaj na forum wykonawców piosenek "Zama zama", "Barcha barcha" . Pamietam je z animacji sa naprawde swietne !
          • truskaweczka2006 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 30.11.06, 16:38
            Siemka :) Słuchaj, nie mam teraz tych płytek w domu, bo kumpela, która była w
            Tunezji je pożyczyła, żeby se nagrać, ale jak tylko mi je odda to Ci napisze
            wykonawców :) Chociaż z tego co pamiętam, to nie było tam wykonawców, tylko
            same tytuły piosenek, ale sprawdze to obiecuje :) Pozdro
            • Gość: Darek Dziekuje Truskaweczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 01:04
              Dziekuje Truskawczko licze na ciebie zalezy mi na tych piosenakch poniewaz zostal sentymet do milo spedzonych wakcji w Tunzji Pozdrawiam
              • alutka31 Re: Dziekuje Truskaweczko 01.12.06, 13:26
                hejka..ja tez podziekuje tobie Truskaweczko :))) piosenki underdog project dlugo
                szukalam bo nie wiedzialam kto ja wykonuje ale jak przeczytlam twoj post i ten
                tytul bylam pewna ze to jest to !!!!ta pioseneczka baaaardzo czesto leciala w
                hotelu w ktorym bylam...no i teraz wspomnienia jak zywe :)))
                • truskaweczka2006 Re: Dziekuje Truskaweczko 01.12.06, 18:44
                  Siemka :) Nie ma za co dziękować - po to jest te forum, żeby se wzajemnie
                  pomagać ;) Ja osobiście się w tej piosence zakochałam - jest rewelacyjna :)
                  Idąc w Sousse promenadą zawsze żeśmy se to śpiewali z moim "znajomym" :) ... a
                  śpiewał pięknie, jak na faceta :D Na tych dyskotekach na których byłam też
                  leciała ta piosenka, wogóle to Sousse jest rewelacyjne :) Lecę tam w maju ...
                  być może :) Już odliczam miesiące :P hehe ... Pozdrawiam
                  • alutka31 Re: Dziekuje Truskaweczko 01.12.06, 22:54
                    ja tez uwielbiam ta piosenke bo tez kojarzy mi sie z moim pewnym
                    "znajomym":))..tak samo jak shakira hips dont lie bamabo...tez czesto puszczana
                    na baletach..jak slucham tej muzy to wiem ze tam wroce:))
                  • makarim Też lecę w maju :-) Gdzie się zatrzymasz? 26.01.07, 22:56
                    Witaj Truskaweczko. Lecę 3 maja do Sousse. Jak będziesz miała ochotę to może
                    wybierzemy się razem do Bonaparte? :-) Pozdrawiam

makarim@gazeta.pl
      • dzabeczka Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 02.12.06, 22:16
        hej czy ja rowniez moglabym poprosic o przeslanie mi piosenki pipipi na mail:
        zanetkaj@wp.pl
        • Gość: edith Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.aster.pl 21.12.06, 17:37
          ja też poprosiłabym - editek@buziaczek.pl
          • Gość: pawel Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.chello.pl 26.12.06, 23:51
            ja też bardzo proszę o pipipi: elmos@tlen.pl
            z góry dziekuje
    • Gość: arkada Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 18:55
      prosze prześlij mi pi pi Będę wdzięczny arkada@poczta.onet.pl
      • Gość: dorota00 Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.c30.msk.pl 17.01.07, 20:53
        Prosze O przesłanie piosenki na adres : DOROTMARE@POCZTA.ONET.PL
    • margarita-tunis Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj 18.01.07, 08:53
      ja równiez mam sporo piosenek z TUNEZJI Jesli chcesz moge Ci je wysłac
      proponuje przez program msn mesenger moj adres msn-u venii@op.pl
      Mam chłopaka tunezyjczyka i sporo znajomych wiec muzyki ktora razem lubimy mam
      sporo.
      • Gość: mala.mi Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.acn.waw.pl 23.01.07, 21:26
        Ja też bym bardzo prosiła o przesłanie piosenek z Tunezji (mala.mi@aster.pl)
        Uwielbiam tą muzykę - i z góry bardzo dziękuję :)
        • Gość: Dolcia :) Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:40
          Ma ktoś może taką piosenkę która jest często w hotelach rano zaraz po śniadaniu,
          kiedy zaczyna już lecieć muzyka z głośników. Śpiewana jest przez mężczyznę i
          kobiety i są w niej słowa "good morning, good morning" byłabym wdzięczna gdyby
          kto mi przesłał ją na maila olka93@vp.pl lub chociaż podał tytuł i wykonawcę :)
          z góry dzięki ;)
    • Gość: ivaz@gazeta.pl Re: Mam piosenke Pi pi pi!kupilam plytke w Tunezj IP: *.piap.pl 17.04.07, 08:25
      prześlij i mi na adres ivaz@gazeta.pl dzięki z góry!!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka