qper78 Re: karthago linie lotnicze? 07.05.07, 20:48 Czy zna ktoś te linie? Jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: karthago linie lotnicze? IP: *.apus-net.pl 08.05.07, 13:24 leciałem tydzień temu do Monastyru, samolotem Boening 767. Zarówno w jedną jak i w drugą stronę obsługa i załoga samolotu to młodzi bardzo sympatyczni Tunezyjczycy. Od momentu starty do lądowania lot trwał dokładnie 2,5 godziny. Podczas lotu w cenie biletu podawane są kanapki z serem i wędliną, kawa lub herbata oraz różnej maści napoje do picia typu fanta , cola, spreit itp. W czasie lotu żadnych problemów, fantastyczne lądowania i jeszcze lepsze starty. Powodzenia, bezpiecznego lotu i miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola2011@gazeta Re: karthago linie lotnicze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:22 Witam! Też będę leciała tymi liniami w czerwcu. Mam nadzieję że w takim razie wszystko będzie ok!!! Bardzo proszę o jeszcze inne opinie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: karthago linie lotnicze? IP: *.smgr.pl 08.05.07, 14:28 Witam,mam pytanko-z jakiego biura podróży pan leciał na urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
qper78 Re: karthago linie lotnicze? 08.05.07, 16:21 Ja lece z Koperik Travel. Jeszcze mam pytanko o limity bagażowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: karthago linie lotnicze? IP: *.apus-net.pl 08.05.07, 17:03 ja leciałem z biura Kopernik z lotniska z Pyrzowic do Monastyru. Dalej grupę przejeła z ramienia biura rezdentka na stae tam miesykajca, Pani Liliana Antar + tel do niej na miejscu 98276790. Co do limitu bagaowego to 20 kg zasadniczy i 5 podreczny. Bardyo tego pilnuja z powrotem, jednakze bagaze mozna laczyc i klasc na wage razem z kims kto ma mniej kg Odpowiedz Link Zgłoś