GoĹÄ: hilas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:06 Napiszcie jak ktoś był czy wieczory są już zimne, czy mośna jeszcze poplażować czy padało w trakcie waszych wyjazdów. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: WITM Re: Jaka pogoda jest na pocz. października w tune IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:49 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WITM Re: Jaka pogoda jest na pocz. października w tune IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:51 SORKI NACISNEŁAM TO CO NIE TRZEBA I WYSŁAŁO PUSTĄ WIADOMOŚĆ..JA DZISIAJ WROCIŁM Z TUNEZJI,WCZORAJ ROZMAWIALISMY Z REZYDENTEM NASZYM I MOWIŁ ZE POGODA JEST TAKA JAK TERAZ(W PIERWSZEJ POŁOWIE PAŹDZIERNIKA) ALE NOCE SĄ CHŁODNIEJSZE. ALE Z GÓRY ODRADZAM TOBIE SANDRA CLUB W HAMMAMECIE..ALE OGOLNIE SUPERANCKO BYŁO..POZDROWKI Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mili Re: Jaka pogoda jest na pocz. października w tune IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 20:18 a z jakim byłes biurem WITM? a co do pogody...to ja byłam od 16 października rok temu i było cieplutko plazowanie spokojnie do 16 czy 17 godz. upał, słonce grzeje...ale pózniej zrywa sie wiatr troche nieprzyjemny wiec na wieczory radze zabrać cos sieplejszego...padało tez ...ale tak przez pół godzinki i wracało słonko...ja trafiłam nawet na opady gradu-ale naszczęscie tez krótkotrwałe-swoją drogą ciekawe przeżycie...także napewno w tym terminie wygrzejesz się jeszcze a nie będzie już tak uporczywie gorąco jak w sezonie-pozdrawiam i zycze udanego wypoczynku:) Odpowiedz Link Zgłoś
alutka31 Re: Jaka pogoda jest na pocz. października w tune 27.07.07, 12:30 czesc..ja bylam od 3 do 10 pazdzernika i bylo naprawde cieplo.wieczory troszke chlodniejsze.padalo tylko raz i to w nocy.polecam ten termin bo nie ma juz meczacych upalow a ze slonka i tak skorzystasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.tunezja Re: Jaka pogoda jest na pocz. października w tune 28.07.07, 21:18 A są animatorzy wtedy jeszcze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a animatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 15:02 w moim hotelu jeszcze byli- a byłam 16-23 paźdz. Odpowiedz Link Zgłoś