Dodaj do ulubionych

SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwiec !!!

IP: *.idc.net.pl 23.01.08, 13:15
Hej, Czy któraś z Was wybrałaby sie do Hammametu w Tunezji w maju
lub czerwcu, no ewentualnie w lipcu? Szukam koleżanki na wyjazd, bo
wczasy wykupuje się 2-osobowo, zresztą sama to nie chcę jechać, a z
rodzicami, to chyba oczywiste ;):) Mam 18 lat, ale jeśli masz
więcej (tak do 30 :-), to nie ma problemu. Umiem się dostosować ;)
Może byc wyjazd na tydzień lub dwa. Mam w planie imprezowanie,
opalanie itp ;)Ogólnie zabawowe spedzenie wyjazdu :) Najbardziej
odpowiedałby mi wylot z Krakowa. Piszcie jak najszybciej, może uda
się wykupić wyjazd typu - first minute - np. w Eximie jest -22%
taniej od osoby, więc się baardzo opłaca. Czekam ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie IP: 89.174.23.* 23.01.08, 13:36
      Ja mam 23 i w maju lece z mama- wycieczka to moj prezent urodzinowy dla niej.
      Zawsze wszedzie jezdzilam z chlopakiem luz znajomymi - a teraz dla odmiany mama :)) nalezy jej sie i mysle ze nic w tym strasznego.
      • evelina.tunezja Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie 23.01.08, 13:41
        Ja byłam już z mamą i teraz wolę z jakąś koleżanką ;) A do jakiego
        hotelu jedziecie ?

• Gość: :) Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie IP: 89.174.23.* 23.01.08, 13:42
          Do el mourandi el menzah - wiesz nie wiem jak jest naprawde ale ja osobiscie slyszlam duzo zlych opinii o exim ( ale moze to tylko plotki)
          • evelina.tunezja Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie 23.01.08, 13:51
            Ja byłam z Eximem i było rewelacyjnie ;) No, ale nie ważne. Jakieś
            chętne na wyjazd ??
    • Gość: evelina.tunezja Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie IP: *.idc.net.pl 27.01.08, 14:07
      up
      • Gość: gośććććć Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie IP: *.idc.net.pl 30.01.08, 16:43
        kto się wybiera ?
    • janelka20 Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie 06.02.08, 15:04
      Ewelina, gdyby odpowiadał Ci pierwszy tydzień maja, to zapraszamy do
      Sousse :D

A koleżankę, która leci pod koniec maja, zapraszam do wpisania się
      tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=75355193
      • Gość: evelina.tunezja Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie IP: *.idc.net.pl 09.02.08, 12:35
        Ja raczej wolę do Hammametu ;)
        • Gość: lola Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie IP: *.who.vectranet.pl 17.02.08, 21:48
          ja polecam Hammamet plaże sa czystsze hotel imperial park super no i w Hamamecie
          mowią arabi po polsku mozna poświrować ;)na medinach np
          • Gość: evelina.tunezja Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie IP: *.idc.net.pl 18.02.08, 19:30
            A Ty wybierasz się do Hammametu ?
          • Gość: evelina.tunezja Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie IP: *.idc.net.pl 18.02.08, 19:31
            A i jeszcze mam ważne pytanko - Kiedy byłaś w Imperial Park ?? I czy
            wtedy pracował tam animator Ramzii (Rio) ?
            • Gość: lola Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie IP: *.who.vectranet.pl 18.02.08, 22:31
              hm a ten ramzi to byl prowadzący? co zapowiadal wszystko w różnych językach? bo
              nie wiem jak sie nazywal
              a pozostali to susu mumu żuzu ihmm troche dłuższe imie:)
              • evelina.tunezja Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie 21.02.08, 15:50
                Tak, zapowiadał w różnych językach ;) A możesz go opisać, bo jestem
                ciekawa czy to ten... czekam
                • Gość: lola Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie IP: *.85-237-175.tkchopin.pl 22.02.08, 23:21
                  miał kitka nie pamietam szzcególów
                  • Gość: evelina.tunezja Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie IP: *.idc.net.pl 23.02.08, 20:22
                    W takim razie to nie on. Dzieki, pozdrawiam :)
    • Gość: justyna Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 17:57
      ja bym chetnie pojechała tylko mi termin troche nie pasuje no chyba
      ze czerwiec i niewiem czy mnie rodzice puszcza (17lat)
      • Gość: evelina.tunezja Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie IP: *.idc.net.pl 10.04.08, 22:26
        Podaj mi swojego maila albo nr gg, to pogadamy co i jak :)
        Pozdrawiam
        • creep83 Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie 05.05.08, 10:17
          A nie byłabyś zainteresowana wyjazdem 18.05 do Sousse z Katowic?
          Szukam koleżanki. :))

Magda
          • evelina.tunezja Re: SZUKAM koleżanki do Hammametu maj lub czerwie 17.05.08, 10:43
            Niestety tylko Hammamet wchodzi w grę :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka