Gość: Alex IP: *.azoty.pulawy.pl 22.07.08, 07:39 Czy brał ktoś udział w nocy Beduińskiej organizowanej w hotelu Samara? Lecimy z biurem Oasis i organizują taki wieczorek. Jakie są Wasze wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Noc Beduińska - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 14:51 my braliśmy udział, również z biura Oasis. ogólnie na początku było fajnie, lecz później zaprowadzili nas na dziedziniec na którym była kolacja, pokazy jazdy konnej itp., które po jakiejś 1.5h zaczęły się wszystkim nudzić. więc sam pomysł jest ok, tylko że to wszystko za długo trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Noc Beduińska - warto? IP: 83.142.125.* 22.07.08, 15:08 mam pytanko czy wykupowaliscie w oasis sahare?jesli tak to czy wszystko było ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Noc Beduińska - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 20:41 na Saharze też byliśmy. co do tej wycieczki nie mam żadnych zastrzeżeń :) było fajnie. fakt, że dodatkowe rozrywki (quady, wielbłądy, oazę lub jeepy) były dodatkowo płatne, ale poza tym wszystko grało i naprawdę warto pojechać. niezapomniane przeżycie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Noc Beduińska - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 20:46 ja rowniez lece z oasis 30 lipca i noc beduinska mam wliczona w cene wiecie niby gratis- tak to sie nazywa:)) zobaczymy co to bedzie za noc:)) pozdrawiam a leci moze ktos w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina91_b Re: Noc Beduińska - warto? 23.07.08, 10:51 Bylam z biurem oasis milam noc beduinska gratis. Pomysl fajny, odbywa sie to w ladnym skansenie, ale pozniej jest to wszystko przedluzane takze nie warto. Polecam sahare, mimo ze jest dosc droga (w przeliczeniu na zl ok. 430 na osobe). Odpowiedz Link Zgłoś