Dodaj do ulubionych

Noc Beduińska - warto?

IP: *.azoty.pulawy.pl 22.07.08, 07:39
Czy brał ktoś udział w nocy Beduińskiej organizowanej w hotelu
Samara? Lecimy z biurem Oasis i organizują taki wieczorek. Jakie są
Wasze wrażenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Noc Beduińska - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 14:51
      my braliśmy udział, również z biura Oasis. ogólnie na początku było fajnie, lecz
      później zaprowadzili nas na dziedziniec na którym była kolacja, pokazy jazdy
      konnej itp., które po jakiejś 1.5h zaczęły się wszystkim nudzić. więc sam pomysł
      jest ok, tylko że to wszystko za długo trwa.
      • Gość: k Re: Noc Beduińska - warto? IP: 83.142.125.* 22.07.08, 15:08
        mam pytanko czy wykupowaliscie w oasis sahare?jesli tak to czy wszystko było ok?
        • Gość: gosc Re: Noc Beduińska - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 20:41
          na Saharze też byliśmy. co do tej wycieczki nie mam żadnych zastrzeżeń :) było
          fajnie. fakt, że dodatkowe rozrywki (quady, wielbłądy, oazę lub jeepy) były
          dodatkowo płatne, ale poza tym wszystko grało i naprawdę warto pojechać.
          niezapomniane przeżycie ;]
          • Gość: ania Re: Noc Beduińska - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 20:46
            ja rowniez lece z oasis 30 lipca i noc beduinska mam wliczona w cene
            wiecie niby gratis- tak to sie nazywa:)) zobaczymy co to bedzie za
            noc:)) pozdrawiam a leci moze ktos w tym terminie?
            • karolina91_b Re: Noc Beduińska - warto? 23.07.08, 10:51
              Bylam z biurem oasis milam noc beduinska gratis. Pomysl fajny,
              odbywa sie to w ladnym skansenie, ale pozniej jest to wszystko
              przedluzane takze nie warto. Polecam sahare, mimo ze jest dosc droga
              (w przeliczeniu na zl ok. 430 na osobe).
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka