Gość: Jolanta IP: *.domainunused.net 13.11.08, 13:18 I czy można porównać (jeśli chodzi o temp i wilgotność) Tunezje z Riwierą Turecką -chodzi mi o Alanie.Gdzie będzie klimat bardziej łagodny-wybieramy sie z rocznym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romkalee Re: Ile stopni pod koniec sierpnia 15.11.08, 18:13 Rok temu byłam we wrześniu w Tunezji i były upały, w tym roku byłam w sierpniu w Turcji i wydawało mi się , że było przyjemniej w Turcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Ile stopni pod koniec sierpnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 19:32 Upał straszny, wilgotność też-to co dla mnie było męczące-dla moich dzieciaków w ogóle nie:) Ale i tak jeśli Tunezja to tylko w szczycie sezonu-po prostu super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Do Ala IP: *.domainunused.net 16.11.08, 09:50 Alu a możesz mi napisać w jakim wieku były twoje dzieciaczki?????????Takie roczne dziecko jak Nasze pije jeszcze 3 razy dziennie mleko......i tak myśle czy bede mogła je robić na wodzie mineralnej kupionej w tamtejszych marketach??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Ile stopni pod koniec sierpnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 12:43 Upały będą napewno, ale wilgotność jest dużo mniejsza niż na Riwierze Tureckiej. Jak dla mnie wolę o niebo klimat w Tunezji w sierpniu niż w Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś