a.daisy 25.06.09, 11:26 Witam:) Mam pytanie co do animatorów z hotelu Palm INN..czy ktoś ma kontakt do któregoś z nich - chodziłoby mi dokładnie o Mario, wysoki, szczupły który zajmował się głownie dzieciakami:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.daisy Re: Animatorzy hotel Palm INN 25.06.09, 11:31 czy jest np jakaś strona z animatorami z Tunezji, jakaś baza gdzie można ich znaleść?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
a.daisy Re: Animatorzy hotel Palm INN 26.06.09, 20:54 Naprawdę nikt nie go nie kojarzy? nik nie był jakoś teraz w tym hotelu??? Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro lubia chlopakow 27.06.09, 15:00 a.daisy napisała: >podobno nie lubia plci pieknej. Odpowiedz Link Zgłoś
a.daisy Re: lubia chlopakow 30.06.09, 07:59 a skad takie info? z tego co wiem..to jak najbardziej interesują sie kobietami:))) i ma ktoś do któregoś z nich jakiś kontakt..albo jakieś fotki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 06.07.09, 12:02 Ja niedawno wróciłam z Palm Inn. Mogłabyś napisać coś więcej o animatorach stamtąd? Jakieś swoje doświadczenia, obserwacje? Jestem ciekawa, czy to co mówili, bo trochę z nimi rozmawiałam, to prawda. A Mario ma podobno żonę, i to z Polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkahi Re: Animatorzy hotel Palm INN 06.07.09, 21:53 Radze ci nie szukaj kontaktu z Mariou bo jak ja znajde twoj namiar to kiepsko cie widze...Pozdrawiam:) Żona Mariou Odpowiedz Link Zgłoś
a.daisy Re: Animatorzy hotel Palm INN 07.07.09, 08:37 Ja nie szukam tego kontaltu dla siebie..tez mam męża więc nie masz się co obawiać.. Mario zajmował sie na wyjezdzie super dzieciakami..moja mała córeczka była super zadowolona..a we wrześniu znów się wybieramy do Tunezji i chciałysmy wybrać hotel i może przy okazji znów na niego trafic zeby miec troche czasu dla siebie:) PS.Nie wiem czy cie to interesuje..ale z tego co widzialam..to co wieczór ma nową małolatkę...przykre troche, bo nie przyznaje sie do żony:( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkahi Re: Animatorzy hotel Palm INN 07.07.09, 09:24 Gdyby sie nie przyznawal do zony to skad marionetka_12 by wiedziala,ze ja ma??A swoja droga skad mozesz wiedziec co on robi co wieczor?? żonaMario Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 07.07.09, 10:19 Oczywiście, że się przyznawał do żony, i był z tego powodu bardzo dumny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
a.daisy Re: Animatorzy hotel Palm INN 07.07.09, 11:43 Na miejscu poznaliśmy ekipe młodych dzieczyn..które opowiadały o swoich wieczornych zabawach z animatorami..jego imie również padało kilkakrotnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkahi Re: Animatorzy hotel Palm INN 07.07.09, 13:56 To już twój problem w czyje opowieści wierzysz,ale Mariou nie obrażaj i lepiej pilnuj swojego męża!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.daisy Re: Animatorzy hotel Palm INN 07.07.09, 15:23 Moja siostra akurat też była przez niego "adorowana" latał za nią wieczorami jak pies...ale ok...lepiej nie wiedzieć..może i fakt:) Ja mojego męża pilnować nie muszę...ale rozumiem że prawda w oczy kole..przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
a.daisy Re: Animatorzy hotel Palm INN 07.07.09, 15:24 Masz racje to nie moja sprawa...i rozumiem twoje rozżalenie..wcale mnie to nie dziwi;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkahi Re: Animatorzy hotel Palm INN 07.07.09, 16:58 Nie rusza mnie to,co piszesz bo pogrązasz sie we wlasnych klamstwach i w dodatku nie zdajesz sobie z tego sprawy...Żegnam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ala-02 Re: Animatorzy hotel Palm INN 07.07.09, 17:35 Ja też miałam okazje poznać Mario ale w dobrym tego słowa znaczeniu,co do dzieci to naprawdę umiał się z nimi nieźle zabawiać,mówił mi również o żonie tylko słabo znam angielski i zrozumiałam że jest rok po ślubie albo że za rok ślub.Pokazywał mi nawet jej zdjęcie i w tym czasie co ja tam byłam to ona tez tam była.Ładna blondyneczka,na imię ma Ania.choć trochę dziwne że dziewczyna dj.Ali tez ma na imię Ania i Mido też Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 07.07.09, 18:06 Mido ma dziewczynę Anię? A to ciekawe! ala-02, kiedy byłaś w Palm Inn? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-02 Re: Animatorzy hotel Palm INN 08.07.09, 08:01 ja byłam od 11 czerwca do 25 czerwca,co do Mido to na 100% nie wiem czy ma dziewczynę tak powiedział Mario.Ale raczej nie wyglądał że ją ma. Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 08.07.09, 22:20 o, to musiałyśmy się gdzieś widzieć, bo ja byłam w drugim tygodniu Twojego pobytu :) pamiętasz może dokładniej, co mówił Mario o Mido i jego domniemanej dziewczynie? Odpowiedz Link Zgłoś
remi-3 Re: Animatorzy hotel Palm INN 11.11.10, 17:50 A mnie tam ruchał kto chciał i miałam wrażenie że jeszcze się za mnie sperma na lotnisku leje. A więc nie ma co się łudzić. Ale po to tam pojechałam. Było zajebiście Odpowiedz Link Zgłoś
kamila99777 Re: Animatorzy hotel Palm INN 15.08.09, 15:54 Witam:) Ja byłam w Palm Inn w czerwcu i chociaż tylke czasu minęło ja nadal nie mogę zapomnieć. Zgadzam się z wszystkimi opinaimi o Pepito. Miałam możliwośc porozmaiania rózwnież z szefe. Choć na pozór może się wydawać sztywny i nieckiekawy, to w rozmowie naprawdę fajny z niego facet. Jeżeli ktoś chcaiłby się wymienić ze mną swoimi wrażeniami to zapraszam na gg:566169 Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkahi Re: Animatorzy hotel Palm INN 07.07.09, 19:25 Dziękuję ala-02 za miłe słowa na temat Mariou i mój.:)Z tego co wiem to Mido nie ma dziewczyny a dziewczyna Aliego ma na imię Emilia i też jest z Polski.Szkoda,że Mariou nas sobie nie przedstawił.Pozdrawiam. żona Mariou Odpowiedz Link Zgłoś
iwolga.5 Re: Animatorzy hotel Palm INN 07.07.09, 21:11 Witaj aneczkahi.Skoro jestes zona Mario, to zapewne wiesz, czy Pepito jest tez zonaty?To jest dla mnie bardzo wazne i prosze Cie o odpowiedz. Z gory dziekuje.Pozdarawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkahi Re: Animatorzy hotel Palm INN 08.07.09, 00:12 Witaj iwolga.5.Jeśli chodzi o Pepito to niewiele wiem niestety,ale wydaje mi się(na 99%),że nie ma żony.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ala-02 Re: Animatorzy hotel Palm INN 08.07.09, 08:04 do Aneczki.Możesz powiedzieć z jakiej jesteś miejscowości,bo mi Mario powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkahi Re: Animatorzy hotel Palm INN 08.07.09, 09:05 Z Bydgoszczy.Ala dlaczego o to pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
chica09 Re: Animatorzy hotel Palm INN 23.07.09, 09:41 Mnie i moim koleżankom Mariou też się chwalił że ma żonę (pytanie tylko czy juz po fakcie ślubu, czy dopiero przed) pokazywał zdjęcie i mówił ze w ierpniu wybiera się do Bydgoszczy do swojej żony :) gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
chica09 Re: Animatorzy hotel Palm INN 23.07.09, 09:56 Pepito bedzie na swieta Bożego Narodzenia w Polsce :) i swojej 65 dziewczyny .. Pepito to sex Machina, dziennie znajdowała się w 3-4 różnych pokojach, posuwał wszystko co się rusza :) starsze młodsze bez znaczenia .. Sam móił ze korzysta z zycia i robi to co chce, w zupelności go rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
annaol6 Re: Animatorzy hotel Palm INN 23.07.09, 21:51 HEJ IWOLGA.5 PIPITO TO MASAKRA BYŁAM W PALM IN 2 TYGODNIE I WIEM COS O TYM OBLESNY WULGARNY TYP BEZ OGRUDEK PROPONUJĄCY SEX Z TEGO CO WIEM O DZIENNIE ZALICZAŁ PARE POKOI POZA TYM MA WIELE PANIENEK Z POLSKI ROSJI I CZECH Z KTÓRYMI SIE KONTAKTUJE .MNIE RÓWNIEŻ PROPONOWAŁ ALE SPRYTNIE SIE WYMIGAŁAM I TO NIE PIERWSZY RAZ. POZDRAWIAM P.S.PIPITO BEDZIE W SWIĘTA W WAWIE Odpowiedz Link Zgłoś
stella1982 Re: Animatorzy hotel Palm INN 24.07.09, 17:23 Aż mi sie wierzyć nie chce...ja byłam do 11 czerwca i wydawał się całkiem miły:) pełna kulturka...ale z tego co piszecie to chyba się rozkręcił:) w tym samym czasie kiedy byłam pracował animator Ramzi, ale od 4 czerwca już go nie było. Fajny był, świetnie tańczył salsę i prowadził kurs tańca. Wydaje mi się że wyleciał, bo często był pijany, a poza tym dość obscenicznie zaczepiał dziewczyny i to chyba szefowi sie nie podobało. Co do szefa to też widywałam go z Rosjanką. Ja najbardziej polubiłam 3 chłopaków: Mario, Midou i oczywiście Rico. Fajnie, że można sobie o nich poplotkować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
almma Re: Animatorzy hotel Palm INN 24.07.09, 20:50 A co do Ramziego to nie wyleciał z pracy przez picie, ale miał operację chyba cos z nogą i musiał zakończyć swoją karierę w palm inn Odpowiedz Link Zgłoś
annaa75 Re: Animatorzy hotel Palm INN 11.08.09, 14:35 aneczkahi napisała: > Dziękuję ala-02 za miłe słowa na temat Mariou i mój.:) z tego co wiem to jednak Twój mąż dupczy Polki na potęgę. Nie twierdzę, że co noc, ale na pewno często!!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
3joasia Re: Animatorzy hotel Palm INN 11.08.09, 19:19 Ja miałam okazje poznać Mariou i wcale nie uważam zeby "dupczył Polki na potęgę"! To że jest miły dla dziewczyn to poniekad jego praca, a wiem ze tych wszystkich dziewczyn nie traktuje powaznie, bo dla niego liczy sie tylko dziecko i żona. Nie przejmuj sie Aneczkahi tym wszystkim co tutaj czytasz, Ty znasz Mariou najlepiej! Życzę wam jak najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
farouk Re: Animatorzy hotel Palm INN 11.08.09, 20:06 Oh annaa75 coz nie ma to jak savoir vivre z twojej strony ..brawo coz za elokwencja poczucie taktu .. aneczkahi wiesz jest takie stare polskie (i nie tylko) przyslowie nie ruszaj g...bo smierdzi ;-)))trzymaj sie mala zero przejomowania sie ;-)) pzdr goraco Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkahi Re: Animatorzy hotel Palm INN 12.08.09, 09:49 annaa75 widze,że jesteś dobrze poinformowana.Czyżbyś była jedną z tych Polek??? Odpowiedz Link Zgłoś
a.daisy Re: Animatorzy hotel Palm INN 14.08.09, 08:12 Nawet jeśli była jedną z tych Polek...to i tak świadczy nieźle o Twoim "wiernym" mężu... Odpowiedz Link Zgłoś
a.daisy Re: Animatorzy hotel Palm INN 08.07.09, 14:04 Oczywiście możesz uważać że to kłamstwa...i wcale ci się nie dziwie..jakby mi ktoś pisał o moim mężu też bym była zła. Nie wiem na jakiej podstawie uważasz że kłamie i niby po co mialabym to robić?! Nie będę wsypywać koleżanek..ale dowodów to akurat jest sporo...również żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-02 Re: Animatorzy hotel Palm INN 08.07.09, 15:51 tak Aneczka to pasuje bo mi mówił że pochodzisz z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
ala-02 Re: Animatorzy hotel Palm INN 08.07.09, 15:55 szkoda tylko ,że dzieli was taka odległość,ja bym nie wytrzymała Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk22 Re: Animatorzy hotel Palm INN 08.07.09, 16:12 Witam a co powiecie dziewczyny na temat animatora Rico ? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 08.07.09, 22:24 a co chciałabyś wiedzieć konkretnie? bardzo sympatyczny, raczej spokojny, no i świetnie tańczył :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk22 Re: Animatorzy hotel Palm INN 09.07.09, 14:45 Tak to wiem a czy ma dziewczyne i czym sie zajmuje po za animacją i czy z niego tez taki lowelas jak z Mido :) Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 09.07.09, 15:13 ancyk22, a czemu piszesz, że Mido to lowelas??? możesz to jakoś rozwinąć? Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 09.07.09, 15:17 co do Rico, to moim zdaniem, na lowelasa nie wyglądał. raczej na przemęczonego...nikt jeszcze nie poruszył na forum tego wątku, ale animatorzy naprawdę mają ciężką pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-02 Re: Animatorzy hotel Palm INN 09.07.09, 16:11 no właśnie szło ich podziwiać ,bo od rana do późnych godzin zabawiali wszystkich wczasowiczów,oczywiście wyjątek stanowił szef animatorów,który w południe chodził sobie do baru przy basenie na piwko i kawusię i zza ciemnych okularów wpatrywał się w laski,dopiero wieczorem na scenie dawał czadu.Z pewnych źródeł wiem że zaliczył nie jedną laskę w tym hotelu a i mężatki też. Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 09.07.09, 18:37 a ja ze swoich źródeł wiem, że mężatki same się zgłaszają z propozycją seksu i obecność męża i dzieci w niczym im bynajmniej nie przeszkadza. w związku z tym, trudno się chyba dziwić, że potem Mido czy ktokolwiek inny proponuje seks i striptiz dziewczynie, która jest z narzeczonym... Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk22 Re: Animatorzy hotel Palm INN 10.07.09, 23:30 marionetka z każdej twojej wypoeiedzi wynika ze ty na te wczasy nie pojechalas wypoczac tylko z misja zadac pytania 100 pytan do............ a to przez to ze zawsze piszesz z moich zródeł czyli,.................... Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 14.07.09, 18:42 ancyk22, oczywiście, że pojechałam wypoczywać, i wypoczęłam bardzo dobrze, a pytania zadaję dopiero teraz, bo mnie starsznie zaciekawił temat (Tunezja - faceci z wakacji), a po ilości postów na tym forum i wogóle jego istnieniu, widać, że nie tylko mnie... pytania zadaję o Mido, bo twierdził, że się we mnie "zakochał" i chciałam się zorientować, czy tylko we mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
chica09 Re: Animatorzy hotel Palm INN 23.07.09, 09:36 cześć dziewczyny .. czytam wasze opowieści i wydaje mi się ze mam tu troszkę do dodania :) co do Midu, to jeśli mogę coś powiedzić: bardzo symatyczny chłopak, dośc spokojny, wiele by chciała ale nie ma za bardzo z kim... Jeśli chodzi konkretie o Ciebie "marionetka_12" to pewnie się w Tobie zakochał ale nie wykluczone ze tylko w Tobir, bo ponoć o mnie tez tak innym mówił ... Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 14.07.09, 18:48 co do moich źródeł, to chyba tylko raz je wspomniałam, w tym wypadku moim źródłem był młody pracownik hotelu, imienia niestety nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
monia-1413 Re: Animatorzy hotel Palm INN 16.07.09, 09:24 I co z tego ze zaliczał mezatki i inne dziewczyny jak chcialy to szly z nim on ich napewno nie zmuszal! A tak ogolnie to z niego fajny facet:) wie moze ktos o szefie animatorow cos wiecej? pozdarawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 18.07.09, 13:40 szef - poliglota :) dawał czadu na wieczornym show, ale w ciągu dnia to go nie było widać raczej. jeśli już, to przy barze nad basenem. miał jedną dziewczynę w tym czasie co ja byłam, raczej starszą, tzn. w stosownym wieku do swojego, nie jakąś małolatę. Odpowiedz Link Zgłoś
chica09 Re: Animatorzy hotel Palm INN 23.07.09, 09:53 szef treaz to znalazła sobie niezbyt atrakcyją rosjankę, sponsoring 10000%%%%%% bo innego wytłumaczenia w tej sytuacji nie widze !! Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 18.07.09, 13:48 on też pracował w palm inn rok temu (są filmiki na you tube), a i młodsi animatorzy chyba za nim nie przepadali, a może nawet się go bali :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk22 Re: Animatorzy hotel Palm INN 09.07.09, 17:18 tak wiem ze to ciezka praca zabawiac n\wiecznie nie zadowolonych wczasowiczow :) a co do Mido to jakos wydal mi sie lowelas bo latal za dziewczynami a nawet mojej sasiadce proponowal striptiz i szybki sex chociaż byla z narzeczonym i w niczym mu to nie przeszkadzalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
farouk Re: Animatorzy hotel Palm INN 09.07.09, 19:52 A ja pamietam jak z max 10 lat temu byl hotel Jawhara Palm Beach (teraz niejaka Coralia ) w Sousse .Wtedy byl tam Sami(teraz to musi miec z 5 dych na karku),Sofian i kurcze nie pamietam kto tam jeszcze... ale tez bylo fajnie hehe.Byl tez Kamel blekitnooki berber cuuuuud i mioooood tak przystojengo faceta nigdy nie widzialam sniada meska pieknosc ech........ Odpowiedz Link Zgłoś
chica09 Re: Animatorzy hotel Palm INN 23.07.09, 09:39 Rico.. super chłopak najspokojniejszy z nich wszystkich, na lowelasa ani nie wygląda a ni sie nie zachowuje.. super chłopak!! Odpowiedz Link Zgłoś
aisha_a Re: Animatorzy hotel Palm INN 10.07.09, 22:00 Bardzo fajny z niego chłopak, chyba najspokojniejszy z animatorów, miałam okazję poznac go trochę bliżej.. zastanawiam się czy tylko mi umilał pobyt? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aisha_a Re: Animatorzy hotel Palm INN 10.07.09, 22:04 aisha_a napisała: > Bardzo fajny z niego chłopak, chyba najspokojniejszy z animatorów, miałam okazję poznac go trochę bliżej.. zastanawiam się czy tylko mi umilał pobyt? :) oczywiście chodziło mi o Rico;) Odpowiedz Link Zgłoś
tallex Re: Animatorzy hotel Palm INN 25.07.09, 22:05 hej ;) co miałaś na myśli ze poznałaś go trochę bliżej ? :) Mam na mysli Rico Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena737 Re: Animatorzy hotel Palm INN 10.07.09, 17:25 Ja też miałam okazje poznać Mario co wieczór zabawiał nasze dzieci naprawdę umiał się z nimi nieźle zabawiać,mówił nam również o żonie .Pokazywał nam nawet jej zdjęcie i nawet pokazując jej foto całował obrączkę i powtarzał że bardzo tęskni za Ania .Ładna blondyneczka.A tak w nawiasie mówiąc to jest w ciąży :-) i życzymy im dużo szczęścia :-)Madzia z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
stella1982 Re: Animatorzy hotel Palm INN 11.07.09, 07:06 do Aneczkihi: jeśli to prawda co napisała magdalena737, że spodziewacie się dziecka to też Wam gratuluję!:) Ja byłam z mężem i znajomymi w Palm Inn do 11 czerwca i Mario często przysiadał się do naszego stolika na pogaduchy. Jeśli nie jest to zbyt osobiste pytanie, to od kiedy jesteście małżeństwem? Nam nie pokazywał Twojego zdjęcia, ale mówił, że chciałby mieć 2 dzieci: dziewczynkę i chłopca. A widzieliśmy, że ma świetne podejście do dzieciaków, więc życzymy Wam dużo szczęścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena737 Re: Animatorzy hotel Palm INN 11.07.09, 15:07 do Aneczkihi.jeśli to jest prawda że podajesz się za żonę Mario to powiedz jak będzie miało na imię wasze dziecko które jest w drodze ? ja wiem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
farouk Re: Animatorzy hotel Palm INN 12.07.09, 14:15 A tak na marginesie co cie to obchodzi kolezanko jak bedzie mialo na imie i czy jest zona tego faceta ?Co to za inwigilacja jakas?CBS sie klania czy co?Jest jego zona jej sprawa ..nie jest tez jej sprawa . Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena737 Re: Animatorzy hotel Palm INN 22.07.09, 20:37 kolego pytam czy tylko na pewno mówimy o jego żonie bo znając Mario to każda może się za nią podać Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkahi Re: Animatorzy hotel Palm INN 22.07.09, 21:38 Droga Madziu, To prawda,że jestem żoną Mario a nasz syn będzie miał na imię Wojtek a córka Yasmine.Mam nadzieję,że rozwiałam Twoje wątpliwości.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
chica09 Re: Animatorzy hotel Palm INN 23.07.09, 10:10 Dziewczyny prawda jest taka.Chłopaki są egzotyczni, podobaa się Europejką. My jestesmy piękne poobamy się im.To ś atylko wakacje, imprezy dyzkoteki, chill out i sex.Cóż tu sie oszukiwać. Oni bajerują, flirtują bo my im na to pozawalamy. Każdy z nich jest mega lovelasem (według mnie oprócz Rioo i Sou Sou).Kazdy uprawia seks, kazdy zdradza.Czy ma żone czy nie.Mariou również.Nie ma co się oszukiwać.Mnie tez kilkaktrotnie proponował,ale ja miałąm innych obiekt zainteresowania.Chłopcy sa zeby cieżko pracowac ale również zeby czerpac korzysci i przyjemności.A my bardzo często urządzamy sobie 2 tygodniowe sex wakacje.... żaden nie est świety. Mało tego każdy ma nadzieje mieć taką Polkę dziewczyn,e a nawet zone, bo dla nich to jest przepustka do lepszego zyca wobec tego jaka tam jest bieda!!!! proste ... Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 22:37 Zgadzam sie z Toba chica09:)) Odpowiedz Link Zgłoś
annaol6 Re: Animatorzy hotel Palm INN 23.07.09, 21:56 KURCZE NIE WIEM CZY KTÓRAŚ Z WAS KOJARZY NIE ANIMATORA TYLKO CHŁOPAKA KRĘCĄCEGO SIE KOŁO ZJEŻDZALNI NA PLAŻY ON MIAŁ TAM SWÓJ REWIR-PRACY (WYSOKI SZCZUPŁY CHODZIŁ W CIEMNYCH OKULARACH SŁONECZNYCH)NIESTETY NIE MIAŁAM NIC DO PISANIA I NIE WZIEŁAM OD NIEGO ŻADNYCH NAMIARÓW A WYDAŁ MI SIE MIŁYM SPOKOJNYM CZŁOWIEKIEM ;- ))) DZIEKI Z GÓRY Odpowiedz Link Zgłoś
mika_9 Re: Animatorzy hotel Palm INN 24.07.09, 08:43 A kto pamięta masażyste? Chyba miał na imię Nuri i był bardzo atrakcyjny. Niestety nie miałam możliwości porozmawiania z nim. Ma ktoś kontakt z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-02 Re: Animatorzy hotel Palm INN 24.07.09, 21:46 no ja doskonale go pamiętam,dziennie z nim rozmawiałam tzn.dosiadał się zawsze do naszej paczki,bardzo przyjemny chłopaczek Odpowiedz Link Zgłoś
stella1982 Re: Animatorzy hotel Palm INN 25.07.09, 06:04 Mówisz o Ramzim? Faktycznie był bardzo fajny i śmieszny z tym swoim "okay" albo "more sexy" na aquaaerobiku lub kursie tańca. Brakowało go później. Nie wiecie czy ktoś potem zastąpił Ramziego? Bo chwilowo jego rolę w skeczach odgrywał Ali, ale nie wiem jak długo, po wróciliśmy do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-02 Re: Animatorzy hotel Palm INN 26.07.09, 12:47 nie,pisałam o Nuri masażyście ,a Ramziego nie miałam okazji poznać bo jak ja byłam w tym czasie to go już nie było Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta2gazeta.pl Re: Animatorzy hotel Palm INN 03.08.09, 18:32 ja mam z nim kontakt pomóc w czymś? Odpowiedz Link Zgłoś
stella1982 Re: Animatorzy hotel Palm INN 24.07.09, 17:25 chodzi Ci o ratownika, czy o tego chłopaka co proponował masaże? Odpowiedz Link Zgłoś
annaol6 Re: Animatorzy hotel Palm INN 24.07.09, 19:59 on chyba był ratownikiem wysoki przystojny chodził w ciemnych okularach .MOŻE WIESZ JAK MIAŁ NA IMIE BO JA NIE PAMIETAM.;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
myszaa02 Re: Animatorzy hotel Palm INN 25.07.09, 12:59 Witam :) nie orientujecie sie może czy animatorzy za rok będą ci sami czy się zmieniają? Odpowiedz Link Zgłoś
magd11223 Re: Animatorzy hotel Palm INN 25.07.09, 16:39 wiem tylko że w przyszłym roku napewno będzie pipito a reszta nie wiem .. a zna ktoś moze z palm inn wysokiego z stołówki i przystojnego kelnera? prawdopodobnie nazywał się ALi , poproszę o informacje na jego temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
magd11223 Re: Animatorzy hotel Palm INN 29.07.09, 23:08 Czy któraś z was ma wogóle z kimś kontakt? jakiś numer telefonu od barmanow, animatorów?itp. bo z tego co czytam to większość jest zachwycona pobytem w Palm Inn .. szczerze mówiąc to ja też nie narzekałam ;) pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta2gazeta.pl Re: Animatorzy hotel Palm INN 03.08.09, 18:31 Cześć Zapewne chodzi Ci o masażystę o imieniu Nuri. Podaj meila, ja dla pewności wyślę jego fotę Odpowiedz Link Zgłoś
magd11223 Re: Animatorzy hotel Palm INN 04.08.09, 12:04 Witaj! Masz może z kimś jeszcze kontakt oprócz masażysty?no tak z pewnością jest to Nuri spoko gościu chociaż lekko zboczony ale był ok;) chodziłoby mi np o barmanow przy basenie albo na stołówce.Kiedy byłas w Palm inn?;>pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_9 Re: Animatorzy hotel Palm INN 06.08.09, 11:01 Dokładnie o niego jeśli możesz to przeslij mi fotke na adres mika_999@interia.pl Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
best_akinom Re: Animatorzy hotel Palm INN 26.07.09, 15:14 bylysmy w Palm Inn od 5 do 20 lipca. a teraz po krotce o kazdym: Mario -fakt mowil ,ze ma zone , pokazywal zdjecia , nie ukrwal tego, nie slyszalam takze zaby poszedl z ktoras do lozka,wiec nie moge nic zlego powiedziec, a nawet gdyby poszedl, laski nie robcie sobie zludzen dzieli was olbrzymia odleglosc ,kazdy ma swoje potrzeby , a tam o sex latwiej niz o dobre jedzenie :P Pepito - narcyz, mysli,ze kazda na niego leci dla mnie oblesny,ale nie mam nic do nego,dzieki niemu byl fany aerobik i tance, zna sie na robocie . zalicza po kilka dziennie,ale przynajmniej sie tego nie wstydzi i nie wybiela sie jak reszta,ze to akururat ty jestes wyjatkowa itd... zyje chwila , jak sam mowi. Ramzi- wiecej go nie bylo niz bylo, jak worcic pochloniety byl adorowanem swojej brzydiej rosyjskiej dupyy, tez mi sie wydaje jak juz ktos wczesniej stwierdzil,ze chodzi o sponsoring. Rico- bardzo mily, sympatyczny , nie nachalny jak reszta, w hierarchii animatorow dosc niska pozycja, dlatego nie zdazylysmy go zbyt dobrze poznac bo jak tylko sie zjawial mido lub inny go przeganial :) Mido- kobieciarz :) bardzo mily jak wszyscy zreszta :) duze parcie na sex :), nie nachalny, bardzo go polubilysmy Sou Sou - wg mnie najfajniejszy, spokojny, wiecznie usmiechniety , zadnych tekstow sexualnych , skromny fajny chlopaczek,za nim tesknie najbardziej DjAli- tez mowil,ze ma dziewczyne imiena i miasta nie bede podawac :) nie przeszkadzalo mu to w "zadawalaniu" turystek :) ale bardzo fajny , z anim tez teskimy co do masazysty , ktras laska pisala o nim,ze jej sie podobal..wystarczylo isc na masaz, ja wygralam masaz, bylam w trakcie dostalam zaproszenie na "nocny masaz" , pewnie ciebie tez by zprosil :) ratownik od rur :) bardzo fajny, poznalysmy go dwa dni przed wyjazdem,wiec za wiele nie moge powiedziec an jego temat,ale przez ten czas wydal sie naprawde fajnym facetem i do tego przystojnym :) rzadkosc tam :) ok starczy narazie Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 30.07.09, 09:55 bardzo trafne spoztrzezenia:)) podpisuje sie pod nimi z pelnym uznaniem:) Pepito - fakt - oblesny, powiedzialam mu nawet pewnego razu, ze go nie lubie, mijalam go jak powietrze, manifestujac niechec. Riko - przemily i strasznie przemeczony. Mido - rozkoszny, ale z rozmow z nim wynikalo, ze bardzo nieszczesliwy i w zasadzie ujal mnie najmocniej, caly czas mysle, by mu jakos pomoc... mam sluszne wrazenia, czy tez probowal wzbudzic we mnie litosc? Odpowiedz Link Zgłoś
magd11223 Re: Animatorzy hotel Palm INN 30.07.09, 16:01 Ja się wypowiem tak : że pipito wcale nie był taki zły,gdy ja byłam w Palm inn był całkiem wporządku za to najbardziej wkurzał mnie Mido moim zdaniem jest to cwaniak ,podlizywał sie strasznie oferując sex miałam go tam serdecznie dość.Rico faktycznie chodził cały czas przemęczony ale był fajny.Dj Ali też do niego nic nie miałam dało się z nim powygłupiać i pożartować;] a Jak chciałabyś pomóc Mido? Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_mi Re: Animatorzy hotel Palm INN 31.07.09, 01:21 Czy mogłybyscie opisać mi tego Mido bo nie dawno wróciłam z hotelu Delphin Plaza i tam animatorem tez był Mido więc chciałam się dowiedzieć czy to ten sam :) Ogólnie poszukuje info na jego temat. Możecie też (jak macie) wysłać mi jego zdj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_mi Re: Animatorzy hotel Palm INN 31.07.09, 21:34 Ludzie! To dla mnie ważne. Bardzo proszę aby ktoś się nademną zlitował :) i wysłał mi Jego zdjecia na maggie266@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annaol6 Re: Animatorzy hotel Palm INN 01.08.09, 00:46 oki prześle ci jurto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_mi Re: Animatorzy hotel Palm INN 01.08.09, 23:43 Hey. Wysłałas mi je już może? Bo nie wiem czy nie mam e-maila popsutego ;) jak coś to mój drugi e-mail: maggie266266@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 01.08.09, 19:37 Hej! No to mnie ostudzilas:) powiem szczerze, ze owszem rozmawial ze mna o roznosciach, seks jako temat tez przerobilismy - w rozmowie rzecz jasna. Naopowiadal roznosci - ale wydawalo mi sie to wszystko takie normalne. Na poczatku owszem cwaniakowal, ale pozniej wydawal sie byc "kumplem". Niemniej nie potrafie ocenic dobrze ludzi, niejednikrotnie "wtopilam" myslac, ze mam u boku przyjaciela, dlatego tez zapytalam o Mido. Pomoc chcialabym mu w prosty sposob - wywlec go z tej zapyzialej Tynezji. Ale to mistyczne plany wsparte byc moze bledna ocena Mido. Odpowiedz Link Zgłoś
magd11223 Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 12:44 wiesz co nie wiem jaki był w stosunku do ciebie Mido, ale mnie strasznie denerwował.. kiedyś miałam z nim taka sytuację, ze jeżeli sie z nim nie umówię to będzie jakieś wredne ploty na mój temat roznosić na hotelu i faktycznie tak się poźniej stało. Najbardziej bronił mnie wtedy Pipito, dlatego bardzo go też za to lubie i nie wydawał mi sie wogole jakis strasznie obleśny i wulgarny,był naprawde wporządku.A masz wogóle z Mido jakis kontakt?szczerze mówiąc to ja bym bardziej wolała pomóc kilku barmanom,którzy naprawde nie maja lekko a te animationy to sie mogą na wszystko pozwolic;/moze ktos zna barmana Rauf z baru przy basenie? bardzo sympatyczny ,takiemu to warto pomóc ale animatorom nie zbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 14:13 Krotko mowiac w kazdym z nich jest sie w stanie znalezc "ciemne strony":) ja mam uprzedzenie do Pipito, poniewaz wobec mnie i mojego dziecka nie byl w porzadku, mimo, ze zwrocilam mu uwage, ze pozwala sobie na zbyt duzo, z uporem maniaka powtarzal swoje zlosliwe zarty gdy tylko nas mijal, dlatego tez ktoregos razu opieprzylam go stanowczo i od tej pory mialam spokoj. Mido z kolei obdarzyl wielkim sercem moje dziecko, byl dla niego bardzo cieply, a poniewaz moje dziecko ma wsrod rowiesnikow w szkole mnostwo problrmow, cieplo i sympatia Mido urzekla mnie bardzo. Wobec mnie byl rowniez ok, kontakt mamy do dzis:)) Co do barmanow - nie wiem ktory z nich byl Rauf. Sympatyczni byli ci z wieczornej zmiany, ja bylam od 2 do 16 lipca. Oboje wysocy, jeden sliczna mial mordke, drugi mniej, ale obydwoch wspominam bardzo milo:)) niestety nie mam z zadnym kontaktu. Moze jednak sprobuje nawiazac z nimi jakis kontakt, bo wybieram sie do Palm Inn raz jeszcze w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_mi Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 14:32 m.marta.s, zlitujesz się nademną i wyślesz mi zdj. od Mido? Błagam. Bo nie moge się doprosić jak widać ;) mój email: maggie266266@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 22:39 maggie_mi a adres do Mido tez Ci podac? Wiesz przynajmniej, ze Mido to jego artustyczny pseudonim?? Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_mi Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 23:26 Możesz mi podać dla jeszcze wiekszej pewności, że to nie Mido z DelphinPlaza. ;). Tak wiem, że to są ich pseudonimy. A masz kontakt z nim czyli umiesz wysyłać maile, ja mam problemy z wysyłaniem ich do Tunezji, wiesz może dlaczego? ;) Jeszcze raz dzięki za zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 23:36 maggie_me nie mam problemow z wysylaniem do Tunezji niczego, maile np. chodza bez problemow, sprawdz adres, byc moze jest w nim jakis blad. Odpowiedz Link Zgłoś
chica09 Re: Animatorzy hotel Palm INN 03.08.09, 10:48 maggie .. nie wydaje mi się zeby ten sam facet pracował w dwóch hotelach jednoczesnie w tym samym czasie jest to fizycznie niemozliwe, no chyba ze on swoje animacje prowadził w tym drugim hotelu od 23.30 do wczesnego rana :) Odpowiedz Link Zgłoś
magd11223 Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 15:11 Ja byłam w Palm Inn od 18.06 do 2.07 więc się minęłyśmy . POźniej prawdopodobnie gdy pojechałam Rauf był na wieczornych zmianach to napewno ci o niego chodzi był wysoki i naprawde tak strasznie sympatyczny. Co do animationów to juz nie chce mi sie wypowiadac o Mido jakos fajnych historyjek nie umie czytac a znow zal mi pipito.Moze z kolei pipito sie rozkręcił i faktycznie był jakiś wulgarny. A co powiecie o reszcie np. Dj Ali? mario ricko i szefie animatorów?i tak wogole to zazdroszcze ci ze jedziesz drugi raz. Ja w zeszłym roku byłam dwa razy w tunezji najpierw w lipcu poźniej w sierpniu.a jak tam jedzenie nie narzekałas? bo gdy ja byłam były straszne z tym problemy i wszyscy ludzie twierdzili ze juz nigdy nie wrócą do tego hotelu . Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 22:13 O Pipito zdania nie zmienie, fakt, ze tyral strasznie, dodam, ze dobry jest w tym, co robi, niemniej mnie zaszedl za skore bardzo i pozytywnie wypowiadac sie o nim nie bede. Mido uwielbiam, ale rowniez moge miec bledna subiektywna ocene. Szef animatorow to dla mnie gosc numer jeden. Zarowno w pracy jak i poza nia facet zachowywal sie ok. Na scenie byl uwazam najlepszy:) W rozmowie tez jest ok, poprostu profesjonalista. Riko - jak pisalam - przefajny chlopak. Z Alim zamienilam kilka zdan, tez uwazam go za super faceta, zabieram dla niego kilka plyt, ujal mnie swoja muzyka, moze spodoba mu sie moja, no i troszke urozmaicenia muzycznego moze bedzie:)) Barmana natomiast z urocza buzia wspominam bardzo sympatycznie, pozostalych z reszta tez. Co do jedzenia, ja nie narzekalam, bo uznalam, ze nie pojechalam tam na zajadaniesie, ale na udany wypoczynek i zwariowane sceny na stolowce traktowalam raczej humorydtycznie - chodzi mi np. o kolejki, brak talerzy, szticcow, szklanek. Jak ja bylam bylo mnostwo ludzi z Rosji - poprostu swolocz! Robili takie bydlo, ze slow brak. Dlatego tez ja staralam sie pomagac jak tylko sie dalo kelnerom na stolowce i chichralam sie jak tylko potrafilam, by nie czuli niesmaku, jaki faktycznie czulam patrzac na Rosjan. Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 22:17 Dodam tez, ze ja jestem atmosfera panujaca w Palm Inn zauroczona. Hotel sam w sobie mnie nie ujal, ale... wracam tam z wielka ochota, bo w przyszlym roku tego kpmplatu ludzi tam juz nie spotkam, a to ludzie, nie jedzenie i sam hotel, zachwycili mnie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
magd11223 Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 22:39 gdy będziesz jeszcze w tym roku w palm inn to zapytaj sie animationów i barmana z śliczną buzią chodzi mi o Rauf czy znów za rok będą pracowali w palm inn ,bo fajnie byłoby powrócic do starych znajomych,a jezeli nie bedziesz wiedziała czy to faktycznie ten barman to on jest przy basenie nie wiem dokładnie o których porach ale wiem ze najpierw pisze mu na plakietce nazwisko a później imię czyli Rauf wiec go sie tez mozesz zapytac;) pozdrawiam serdecznie no i oczywiscie gdy wrócisz wszystko na nowo napisz co tam ciekawego słychac;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 23:30 Kompletu animatorow i barmanow nie bedzie, Mido nie bedzie na pewno, Pipito i szef beda, o reszcie nie wiem. Oczywiscie, ze sie zapytam i po powrocie opowiem:) Rowniez pozdrawiam i zycze spokojnej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
chica09 Re: Animatorzy hotel Palm INN 03.08.09, 10:52 kochana, a skąd wiesz ze nie bedzie wszytkich chłopaków?? jesli mogę zapytac, bo ja głównie ze względu na panującą tam atmosfere i ludzi planowąłam powrót :( ja słyszałam tylko ze Mariou ma jechca pod koniec sierpnia do Bydgoszczy do swojej żony :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 03.08.09, 12:45 :)witam:) mnie jedynie atmosfera tam panujaca przyciaga z powrotem, to chyba zrozumiale, ze nic innego:)) rozmawialam z chlopakami, pewnosc ma jedynie szef - rzecz jasna - i Pipito, natomiast pozostali tej pewnosci nie maja, niektorzy wrecz twierdza, ze w Palm Inn ich nie bedzie. Planuje wyleciec jeszcze w sierpniu na tydzien moze dwa, daty nie sprecyzuje, poniewaz musze najpierw poukladac wszystko w pracy, natomiast biura jeszcze nie wybralam. Jake sa Twoje plany? Odpowiedz Link Zgłoś
chica09 Re: Animatorzy hotel Palm INN 10.08.09, 09:23 ja myślałam właściwie o ostatnim tygodniu sierpnia z exim tour, natomiast u mnie zależy tylko i wyłacznie od kasy ... najpierw musze znaleść jakąś mega suuuper ofertę wyjazdu :) Odpowiedz Link Zgłoś
magd11223 Re: Animatorzy hotel Palm INN 06.08.09, 14:43 Witam ! ;) i jak tam? wiesz kiedy jedziesz do Palm INn? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 07.08.09, 17:04 D.dobry:) niestety moje plany sierpniowe runely:(( odsunely sie na wrzesien lub pazdziernik - mam nadzieje! Takie zycie... Pocieszam sie, ze bedzie taniej:) Pozdrawiam i zycze udanego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 08.08.09, 12:30 :))doprawdy zabawny jest fakt, ze zadna nie potrafi zrozumiec, ze Tunezyjczycy pragna wyjechac i ulozyc sobie zycie w lepszym kraju! Dlatego tez np. "Mido" kocha kazda, ktora taka szanse mu stwarza - nie badzcie wiec obludne, tylko traktujcie zycie serio. "Mido", jak pisalam, jest super, dlatego warto go "wywlec" i dac szanse na lepsze zycie, a nie spekulowac ktora kocha i czy naprawde, jesli nie ma sie prawdziwych wobec niego planow. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja15131 Re: Animatorzy hotel Palm INN 08.08.09, 12:57 ja akurat traktowalam go bardzo powaznie. Myslalam ze trzymanie za reke, obietnice ze przyjedzie do polski, podanie nr telefonu i mowienie ze jestem jego ostatnia dziewczyna znaczylo cos dla niego rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 09.08.09, 10:25 dlaczego wiec piszesz w czasie przeszlym? jesli nadal znajomosc traktujesz powaznie, to tak wlasnie postepuj. moze on nie wie, ze to cos powaznego. teraz juz nie chce przyjechac do Polski? pytalas? mnie mowi, ze pragnie tu przyjechac. ja traktuje go jak przyjaciela i milo byloby mi popatrzec na Wasz slub! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja15131 Re: Animatorzy hotel Palm INN 14.08.09, 12:30 moze dlatego ze bajkowo bylo tylko wtedy, kiedy bylam przy nim.. a teraz powrot do rzeczywistosci.. zreszta.. nie jestem pierwsza ani ostatnia ktora dala sie wkrecic.. Odpowiedz Link Zgłoś
annaol6 Re: Animatorzy hotel Palm INN 09.08.09, 16:50 odezwał sie do mnie chłopak p którego wczesniej pytałam wysoki w ciemnych okularach pracował przy basenach i na plazy ma na imie adel może ktos cos wie na jego temat ciekawa jestem czy jest taki jak nasi słynni animatorzy.Pozdrawaiam Odpowiedz Link Zgłoś
alicja15131 Re: Animatorzy hotel Palm INN 14.08.09, 12:20 Adel? ;D on jest słodki ;D piszecie przez sms? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
annaol6 Re: Animatorzy hotel Palm INN 14.08.09, 19:19 Piszemy do siebie i dzwonimy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
annaol6 Re: Animatorzy hotel Palm INN 14.08.09, 19:23 przez sms bo podobno jego komputer" kaput" Odpowiedz Link Zgłoś
alicja15131 Re: Animatorzy hotel Palm INN 15.08.09, 22:01 a jak to sie stalo ze sie odezwal?;> zostawilas mu swoj nr?;D ogolnie to gratuluje bo nie wygladal na takiego co podrywa kazda :) moze zapros go do Polski? :D Odpowiedz Link Zgłoś
annaol6 Re: Animatorzy hotel Palm INN 16.08.09, 17:23 dałam mu nr tel ostatniego dnia ja nie miałam przy sobie tel.ostatniego fdnia bylismy na spacerze i ze znajimymi w safari;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja15131 Re: Animatorzy hotel Palm INN 16.08.09, 22:49 Dawaj go do Polski ;>> ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chica09 Re: Animatorzy hotel Palm INN 03.08.09, 10:44 hey m.marta.s kiedy wybierasz sie do Palm Inn bo ja też myśe o powrocie, ale nistety tylko na tydzien :( i z jakiego biura planujesz jechac Exim?? Odpowiedz Link Zgłoś
3joasia Re: Animatorzy hotel Palm INN 11.08.09, 13:52 Hej dziewczyny! Ma może któraś z was płyte z muzyką z Palm Inn, bo ja nie kupiłam i teraz strasznie żałuje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
one_aneczka Re: Animatorzy hotel Palm INN 21.08.09, 15:22 Witam! Tak czytam wasze wszystkie opinie to jestem czasem zszokowana o tym co piszecie o nich wszystkich.Wakacje się kończą a ja dalej nie umie wrócić do rzeczywistości:( w myślach ciągle Tunezja,Tunezja,Tunezja.Oglądam zdjęcia,wspominam ich wszystkich.Chciałabym tam znowu powrócic! Szkoda że nie bedzie kompletu animatorów i barmanów bo w przyszłym roku napewno bym ich w Palm INN odwiedziła!;) A tak wogóle to od kogo to zależy czy zostaną oni na przyszły sezon czy nie? czekam na szczere odpowiedzi co do Palm Inn i do tamtych ludzi .. POzdrawaiam bardzo serdecznie !;]:):):* Odpowiedz Link Zgłoś
n4t4l14 Re: Animatorzy hotel Palm INN 22.08.09, 16:00 magd11223 pamiętasz z zeszłego roku może dj Max i innych animatorów wiesz coś na ich temat? Odpowiedz Link Zgłoś
one_aneczka Re: Animatorzy hotel Palm INN 23.08.09, 15:23 witam;) ja byłam w palm Inn pod koniec czerwca chociaż minęło już tyle czasu ja wciąż nie potrafię zapomnieć o tych najlepszych wakacjach! Tęsknię za ludźmi których tam poznałam,bo byli naprawdę super:) wybawiłam się tam na całego ,trochę głodówki miałam ale nie przeszkadzało mi to.. gdy czasem czytam na forach jak ci ludzie potrafią narzekać to aż wstyd,gdy ja byłam w palm Inn jeden koleś podszedł do tego szefa hotelu takiego młodego strasznie szczupłego i bardzo wysokiego napewno kojarzycie i zaczął go normalnie dusić ;/ Poprostu wstyd nic więcej;/ A co to animatorów to mam podzielone zdanie.jeśli ma któraś jakieś pytania to z miłą chęcią odpowiem i porozmawiam. Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
operator1234 Re: Animatorzy hotel Palm INN 27.08.09, 09:05 do tych co kochają chłopaków z Palm Inn. Także byłem w tym hotelu w połowie maja tego roku i aż nie dowierzam że kobiety są aż tak naiwne. Miłość od pierwszego wejrzenia. Animatorzy są ok ale polecą na każdego kto ma dziurkę. W czasie mojego 2 tygodniowego pobytu proponowali większości kobiet (mężatkom także, sex w ich pokoikach), kilka Pań z tego skorzystało, dawało niezłe napiwki, zawsze warto trochę dorobić i trochę pobzykać. To ich praca. Szefostwo przymyka na to oko aby za rok kobietka wróciła najlepiej z innymi naładowanymi seksualnie koleżankami. A dla kobiet które tam wracają, może to taka odskocznia od życia codziennego. Podejrzewam że gdyby były tam animatorki zbijały by kokosy jako dziwki do towarzystwa. Proponuję więc drogie Panie zastanowić się trochę a uniknie się potem dramatu jakim jest małżeństwo z obcokrajowcem (który wybzykał przy okazji pół Rosji, Polski, Słowacji i Czech) o innej kulturze, zachowaniu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 30.08.09, 18:30 Wreszcie ktos otwarl oczy glupim i naiwnym laskom:))) Brawo! Zgadzam sie z Toba w zupelnosci:)) Pozdrawiam cieplo! Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 19:20 m.marta.s, czy mogę się do Ciebie odezwać, na maila może, w sprawie Mido? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-02 Re: Animatorzy hotel Palm INN 04.08.09, 19:54 www.youtube.com/watch?v=ryJUrI4E_hA Odpowiedz Link Zgłoś
chica09 Re: Animatorzy hotel Palm INN 05.08.09, 10:59 ja pierdzieleeeeee ale zajebisty filmik.. ty go wrzuciłas ??? dj.ali.in.the.mix... słodziak :)mój ulubiony tunezyjski cukierek . Masz jeszcze jakies inne filmiki??? Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 22:18 pytam oczywiscie marionetka_12 Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 22:44 marionetka_12 pisalas wczesniej, ze Mido twierdzil, ze sie w Tobie zakochal. Uwazam, ze nie bylas jedyna w ktorej sie zakochal, oni kazda kochaja, bo ludza sie, ze ktoras porwie ich z tunezyjskiej nedzy. Podal Ci Mido swoje prawdziwe imie i adres zamieszkania? Jesli nie to juz wiesz czy naprawde sie zakochal, jesli tak, to kto wie... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 03.08.09, 12:08 podał mi swoje imię, niestety go nie pamiętam, wiem tylko, że zaczynało się na A, ale nie był to Ahmed z pewnością :) adresu ani żadnego innego kontaktu nie dostałam, bo pewnie uznał, że skoro nie chcę się z nim przespać, to nie jestem zainteresowana. a jestem, i chciałam się spytać, czy mogłabyś mu to przekazać i go pozdrowić? Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 03.08.09, 13:10 No prosze - coz za czarne wnioski:)) Nie wiem dlaczego Mido nie dal Ci swoich danych. Imie nie ma na A:)) Ze mna, a glownie z moim 13 letnim synem, przyszedl sie pozegnac w dniu naszego wylotu i dal mu present, a mnie swoj adres i telefon, choc poza rozmowami nie laczylo nas nic - naprawde. "Zakusy" Mido mial:)), owszem, ale przy pierwszym spotkaniu po pierwszym jego ruchu zorientowalam sie co moze byc dalej i zartem wyjasnilam, ze znajomosc nasza, jesli w ogole sie rozwinie, to jedynie na kolezenskich zasadach i zrozumial od razu. Uchichral sie razem ze mna przy tym dialogu i wszystko dalej bylo super! Odkad wrocilismy do Polski to Mido dba o kontakt z nami. Jest super kumplem i cieplym "przyjacielem" mojego synka. Nie wiem dlaczego dziewczyny sa zle, jesli nie byl natarczywy i wulgarny w propozycjach "randkowych" - a nie posadzam go o takie zachowania - to nie widze powodu do zlosci. Kazdy z animatorow propozycje dawal, sposob w jaki je przedstawial zalezal w duzej mierze uwazam od zachowania dziewczyny. Jesli byla "smiala" w obyciu i wygladzie, to i propozycje padaly wprost. Mnie nic wulgarnego od nikogo w hotelu nie spotkalo, a zla na Pipito bylam i jestem z innego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja15131 Re: Animatorzy hotel Palm INN 08.08.09, 00:03 Marionetka niestety nie jestes jedyna ktora kocha Mido :) mnie rowniez bardzo kocha i nawet podal mi swoj nr telefonu .. troche glupio przeczytac tu to wszystko. Chcesz to mozemy pogadac na gadu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka_12 Re: Animatorzy hotel Palm INN 11.08.09, 21:00 chętnie :) gadu nie mam, ale odezwij się na maila marionetka_12@gazeta.pl, możemy pogadać na czacie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
one_aneczka Re: Animatorzy hotel Palm INN 23.08.09, 15:14 witam;) ja byłam w palm inn pod koniec czerwca chociaz minelo juz tyle czasu ja wciąż nie potrafie zapomniec o tych najlepszych wakacjach! Tesknie za ludzmi których tam poznałam,bo byli naprawde super:) wybawiłam sie tam na całego ,troche głodówki miałam ale nie przeszkadzało mi to.. gdy czasem czytam na forach jak ci ludzie potrafią narzekać to aż wstyd,gdy ja byłam w palm inn jeden koles podszedł do tego szefa hotelu takiego młodego strasznie szczupłego i bardzo wysokiego napewno kojarzycie i zaczął go normalnie dusić ;/ poprostu wstyd nic wiecej;/ A co to animatorów to mam podzielone zdanie.jeśli ma któraś jakieś pytania to z miłą chęcią odpowiem i porozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
annaol6 Re: Animatorzy hotel Palm INN 31.07.09, 17:44 MARTA JA WRÓCIŁAM Z PALM IN 2 TYGODNIE TEMU IJESTEM W LEKKIM SZOKU TYM SZOKIEM DLA MNIE JEST SPONSORING JAKI SOBIE PANOWIE ANIMATORZY UMYŚLILI A MIANOWICIE OPISZE TU MAŁĄ HISTORYJKE W ROLI GŁÓWNEJ Z : SUSU ALI MARIO WYSKOCZYLIŚMY RAZEM Z NIMI NA DYSKOTEKE ZA TAKSÓWECZKE W PIERWSZĄ STRONE ZAPŁACIŁYSMY MY , W DYSKOTECE PAPIEROSKI , PIWKO I ZAPŁACIŁYSMY MY POWRÓT WYSIADAMY Z TAKSÓWECZKI I PRÓBUJEMY SIE ODDALIC A NASI SYMPATYCZNI KOLEDZY KRZYCZĄ - MADAM I CO SIE OKAZUJE MY MÓWIMY ZE W PIEWRWSZĄ STRONE MY PŁACIŁYŚMY A ONI ZE NIE MAJĄ PIENIEDZY. ŻENADA TAKICH HISTORYJEK PARE BY SIE JESZCZE DAŁO OPISAC I GDZIE TU KLASA . ZA MIDU TEZ PARE RAZY MUSIAŁYŚMY ZAPŁACIC TAK WIEC JA MYŚLE ZE NIE JEST LEPRZY OD INNYCHY. FAKT ONI SA MILI MOŻNA POGADAĆ POŻARTOWAC POWYGŁUPIAC SIE ALE ........ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 01.08.09, 19:44 :)) nie do wiary :)) wybacz, bez urazy, ale liczylyscie na klase u animatorow??!! przeciez te chlopaki chca jedynie zarobic:)) oni poza sezonem nigdzie nie pracuja, wegetuja, wiec sezon hotelowy jest ich jedyna szansa na jakiekolwiek pieniadze, ktore z reszta sa tak smieszne, ze az brak slow. Przynajmniej na dyskotece bylyscie bezpieczne z tunezyjczykami z hotelu, a to wazne. Bawilyscie sie najzapewniej rozniez dobrze, wiec nie ma na co narzekac:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwolga5 Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 19:41 Znam dobrze animatorow z hotelu i z niektorymi opiniami na ich temat nie zagadzam sie do konca. Fakt, ze pracuja ciezko za male pieniadze i mieszkaja w zlych warunkach.Ramzi do hotelu nie wroci poniewaz w sierpniu bierze slub z Niemka. Riko i Mido sa w tym hotelu na stazu i pracuja tam tylko za nocleg i wyzywienie. Nie biorac zadnego wynagrodzenia. Zgadzam sie z opiniami innych, ze wporzadku jest tylko Riko. Mido to taki zarozumialy cwaniaczek. Mario faktycznie wyjezdza w sierpniu do zony i z calego serca zycze dla Nich wszystkiego najlepszego. Szef animatorow ma zone Belgijke ktora teraz jest z nim w hotelu. A Pepito... jest glownym asystentem szefa i on odpowiedzialny jest za wszystko co dzieje sie od rana do poznych godzin nocnych w hotelu. Lacznie z odprowadzeniem piajnych kobiet do ich pokoi.Jestem godna podziwu dla niego, ze po tak wyczerpujacym dniu ma slę i checi, aby zaliczyc dwie, czy trzy panienki.Z drugiej srtony cieszy mnie to,ze jest tak zdrowym fizycznie facetem.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
m.marta.s Re: Animatorzy hotel Palm INN 02.08.09, 21:51 Rany, jakos nie potrafilabym podziwiac nikogo, za to ze po dlugim dniu pracy jest jeszcze w stanie aliczyc iles tam panienek... Nie jest to dla mnie zachowanie gosne podziwu, nawet jesli spelnia jedynie zachcianki kobiet. Roko, fakt, mily facet i tyra strasznie. Mido moze i jest cwaniaczkiem, ale jak juz wspomnialam, dla mnie byl ok. Mial dni, w ktorych chec do czegokolwiek z niego odplywala. Wydaje mi sie ze to z nadmiaru pracy ...ale moge sie mylic... Odpowiedz Link Zgłoś