GoĹÄ: AGA IP: *.md4.pl 03.07.09, 13:30 Wrocilam wczoraj z hotelu skanes el hana odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: aza Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: 193.111.147.* 03.07.09, 14:55 proszę o odpowiedź jak daleko jest do souse. Czy tylko taksówka - jak cena ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 03.07.09, 16:17 witam do souse jest około 10 km taksówki stoją naprzeciwko hotelu ,a obok jest przystanek autobusowy ale my jezdzilismy taxi placiliśmy po duzych negocjacjach 8 -10 dinarow wszystko zalezy odwas jaka cene uzyskacie ,a do monastiru 5 dinarow jest troszke blizej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 19:41 Witaj.Wybieram się z rodzinką do tego hotelu,już 9.07.Powiedz jakie są posiłki,gdzie mozna taniej kupic napoje i jak jest z napiwkami dla kelnerów,czy dawac przed czy po spożyciu.I czy jest sens walczyc o pokój z widokiem na morze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 04.07.09, 13:03 Witaj my mielismy opcje all wiec nie musieliśmy kupowac napoji ,ale w hotelu ogolnie napoje sa drogie wiec jak masz zamiar kupowac w hotelu to wez wiecej kasy .Jest niedaleko hotelu market ok 5 minut tam mozna kupic juz duzo taniej niz w hotelu .Jesli chodzi o posilki ,sniadania codziennie takie same (jajecznica ,parowki,jajka),a obiady i kolacje juz bardziej urozmaicone mnie osobiscie jedzenie nie podpasowalo (bez przypraw ,jałowe),ale glodna nie chodziłam ,dla dzieci sa lody .Napiwki mile widziane ,szczegolnie na barze , mozesz dawac kiedy chcesz w dinarach .My mielismy pokoj z widokiem na animacje (parter)ale wiekszosc pokoji jest na pietrach ja tam nie bylam wiec niewiem jak wygladaja .pokoje ogolnie nienajgorsze tylko łazienki masakra (dalismy w paszport to mielismy lepszy standart)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 14:18 Witam.Jeszcze mam pytanko?Czy nie ma problemu wnoszenia z zewnątrz zakupów do pokoju?I ile dac do paszportu kasy żeby się nie zbłaznic.Aha i komu się płaci za leżki na plaży ,bo mnie to czeka mam opcję HB.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 04.07.09, 14:43 my mielismy bransoletki na rekach to nie mielismy problemu z przynoszeniem zakupow ,HB nie mieli bransoletek ,ale mysle ze nie bedzie problemu .Ze stołowki nie mozna wynosic jedzenia pilnują.W paszport dalisny 10 euru bylismy 2 tygodnie mysle ze bedzie ok .za lezaki bedziecie placic na basenie ,lub na plazy jest gosciu od lezakow i materacow ,bedziecie mieli materace zolte i one wlasnie sa płatne ,bo all ma niebieskie .jak bedziesz mial jeszcze jakies pytania chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 16:04 No właśnie ,jak oni poznają,że jest się gościem tego hotelu bez branzoletki?Czy warto brac sejf,czy w pokojach zdarzają się kradzieże? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 06.07.09, 12:24 przy meldunku dostajesz karte ktora zostaje w restauracji i masz swoj stolik na posilkach ,a na hb oprucz posilkow nie masz nic ,wszystko musisz kupowac wiec czy ty jako gosc hotelowy kupisz ,czy ktos z zewnatrz to dla nich kasa .ja sejfu nie bralam wszystko mielismy w pokoju ,nic nie zgineło ,a o kradzieżach tez nic nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 22:04 Wielkie dzięki za informację.Powiedz mi jeszcze,czy w pobliżu są budki telefoniczne? Odpowiedz Link Zgłoś
niepewna10 Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA 07.07.09, 18:21 My bylismy w tym hotelu w zeszłym roku. Nikt nie robił problemów z wnoszeniem napoi do hotelu, oczywiście sie tym nie afiszowaliśmy. Na terenie hotelu jest tez sklep ale ceny w nim zawyżone. Warto wybrac się na zakupy na osiedle niedaleko hotelu. My na jedzenie nie narzekaliśmy, było smaczne i spory wybór. Na plaży i przy basenie są pracownicy roznoszący materace i im sie płaci. Udanego wypoczynku:)My wspominamy bardzo mile:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 18:51 Dzięki za informację.Powiedz jeszcze jak są zamykane pokoje i czy klucz oddaje się na recepcji? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 07.07.09, 22:42 Mozesz klucz zostawic na recepcji ,ale nie musisz.Życze udanego urlopu i pozdrow MOMO OD AGNI Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 13:21 Pozdrowie na pewno,dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.c201.msk.pl 08.07.09, 13:49 Po raz drugi spędzę wakacje w tym hotelu :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 08.07.09, 19:26 Nie ma za co dziekowac cała przyjemnosc ze mogłam pomóc.Jak wrocicie dajcie znac jak było pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JJ Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: 87.204.0.* 14.07.09, 21:12 Momo już tam chyba nie ma w tym roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 14.07.09, 21:46 Momo jest ,super animator ,byl jeszcze Bobo i Joy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mattie Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 15.07.09, 00:08 Ten lh5.ggpht.com/_c5o_RAXBrb8/SA4rkI_CuXI/AAAAAAAAAT4/bzNIFu9kdEo/P1000818.JPG (zdjęcie wygooglane, ale jest chyba z 2008 roku) ? Słyszałam, ze w Tunezji jest duża rotacja ludzi, którzy pracują w animacji, a imiona zostają. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mattie Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 15.07.09, 00:11 A zdjęcie jest stąd picasaweb.google.com/eclelef/Tunisia# W sumie parę fotek z basenu i mnóstwo dzieci autora, ale może ktoś będzie chciał obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 15.07.09, 15:52 witam Momo jest ten sam ,jak rozmawiałam z nim to mowił ze pracuje juz 3 lata w tym hotelu .SUPER ANIMATOR Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mattie Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 16.07.09, 00:21 O tak, animator świetny ;) Ciebie też podrywał? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 16.07.09, 15:09 Oni wszyscy to podrywacze ,a momo to wybitny . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M. Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 16.07.09, 20:38 Mnie podrywał na nieśmiałego - że do kobiet nieśmiały niby, a tylko na scenie taki otwarty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M. Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 16.07.09, 20:40 Ale zdaje się, że kogoś na stałe bajerował, ale nie z Polski. Czy nadal bajeruje nie wiem. Moje informacje najwyraźniej nie są aktualne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 16.07.09, 21:41 Mowił ze nikogo nie ma ,szuka prawdziwej miłosci , raczej szuka na "chwilowa zabawe ".Ale powiem szczeze ze oni to cały dzien maja tyle zajec przy basenie ,na plazy ,a wiczorem kinder disco i przedstawienie ze jak była godz 24 to byli nieprzytomni ,a jak wypili pare piw to juz det .Jednak do konca uśmiechnieci i mili super Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M. Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 16.07.09, 21:50 A ja nie mówię, że nie są cudowni - pewnie, ze są :) Tylko z tym "jestem sam" - też mi mówił takie rzeczy, jak sobie żartowałam, ze pewnie ma ze dwadzieścia "podrywek" i czyha na dwudziestą pierwszą ;) Zresztą wiem, bo znam i takie przypadki, ze niektórzy są żonaci i z dziećmi, tylko zdejmują obrączki i bajerują dziewczyny - w ogóle bardzo często oni te obrączki upychają po kieszeniach, ze niby wszyscy wolni i niezajęci. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 16.07.09, 22:49 Pewnie tak jest ze maja rodziny ,NOMO ma 28 lat ,a w tych krajach to szybko sie zenia .Zony w domu siedza (ZAWINIETE W TE ICH CIUSZKI I TURBANY)a oni szaleja w pracy.NA TYCH FOTKACH CO PRZESŁAŁAS TO MOMO MA TROszke wiecej włosów niz w tym roku (lekko mu sie wyłysiało) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M. Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 16.07.09, 23:55 Ojoj... Tunezyjscy faceci zdaje się szybko łysieją ;) Masz jakieś zdjęcia tak z ciekawości? Od czoła łysieje czy od czubka głowy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 17.07.09, 20:59 Witam przeslala bym zdjecia ale zabardzo nie kumam jak to zrobic na ta strone gazety pl .Jak masz ochote ,to moge ci przesłac na skypa ,lub maila .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Matti Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 19.07.09, 23:00 Ślij na matti_b1@wp.pl. Nie muszą być tylko te z Momo. Jak masz inne fajne to ślij, ciekawa jestem, kto jeszcze jest i co się pozmieniało :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 20.07.09, 23:42 Witaj sprawdz czy podałas dobry adres mail CHCIAŁAM WYSŁAC ZDJECIA ALE MAM NAPISANE NIEPOPRAWNY ADRES .NAPISZ JESZCZE RAZ POZDRWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 21.07.09, 15:26 A najlepiej wyslij pustego na moj mail to ja odpowiem agnieszkag_1974@tlen.pl.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Matti Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 21.07.09, 22:52 Doszło! Nie wiem czemu coś było nie tak :) Wrażenia z oglądaniu wysłałam mailem :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Matti Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 21.07.09, 23:04 jakby coś było, nie tak (bo u mnie też poczta brykała) to daj znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:13 Czesc Aga.Pisałem tu na forum 2 tygodnie temu,dzisiaj wróciłem z tego hotelu,kazałaś pozdrowic Momo,co uczyniłem,przesyła Ci całusy.Super gośc dzisiaj mieliśmy odjazd z hotelu o 3 nad ranem to Momo jeszcze balował przed hotelem,a żegnał się z nami z 10 razy.Chyba już świętują bo 25 lipca mają święto Republiki.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 23.07.09, 14:25 Witam wczasowiczow jak było jak wrażenia ,przydały sie moje rady ? Dzieki ze pozdrowiłes mam nadzieje że pamiętał jeszcze kto to Agni ?.Chłopaki z animacji imprezuja dlugo ja przez dwa tygodnie tez z nimi imprezowalam dłuuuuugo,tylko ich podziwiac jak daja rade rano wstac ,a nie mowic o pracy .jak masz jakies fajne foty z nimi to przeslij mi na maila chetnie zobacze (agnieszkag_1974@tlen.pl) .pozdrawiam i czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 15.07.09, 15:57 MOMO I JOY PRACUJA TAM NAJDLUZEJ ,RESZTA ANIMATOROW TO SIE WYMIENIA PRZYCHODZA NOWI A KOSZULKI DOSTAJA PO POPRZEDNIKACH . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mika Re: wróciłam z hotelu Skanes el Hana IP: 87.204.0.* 14.07.09, 21:16 A propos kto jest jeszcze ze starej - zeszłorocznej obsady, ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A. Re: wróciłam z hotelu Skanes el Hana IP: *.c201.msk.pl 22.07.09, 15:26 Animatorzy to tak jak wyżej Momo Joy i BoBo , a obsługa hotelowa hmmm kelnerzy wszyscy prawie Ci sami przynajmniej na HB (ahhh... wracają wspomnienia ;) ) nie wiem jak AI, recepcjoniści Ci sami, Pan z banku również ten sam, ochroniarz na plaży także. wiec jak widać niewielka wymiana osób i dobrze bo tą obsługę i Animatorów po prostu uwielbiam. i mam nadzieje że gdy wrócę tam ponownie również się z nimi spotkam... Odpowiedz Link Zgłoś
patrik123456 Re: wróciłam z hotelu Skanes el Hana 27.10.20, 08:57 Byłem w tym hotelu w 2010 roku. Hotel niestety jest zamknięty od 2011 roku. Odpowiedz Link Zgłoś