Dodaj do ulubionych

wróciłam z hotelu SKANES EL HANA

IP: *.md4.pl 03.07.09, 13:30
Wrocilam wczoraj z hotelu skanes el hana odpowiem na pytania
Obserwuj wątek
    • Gość: aza Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: 193.111.147.* 03.07.09, 14:55
      proszę o odpowiedź
      jak daleko jest do souse.
      Czy tylko taksówka - jak cena ?
      Pozdrawiam
      • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 03.07.09, 16:17
        witam do souse jest około 10 km taksówki stoją naprzeciwko hotelu ,a obok jest
        przystanek autobusowy ale my jezdzilismy taxi placiliśmy po duzych
        negocjacjach 8 -10 dinarow wszystko zalezy odwas jaka cene uzyskacie ,a do
        monastiru 5 dinarow jest troszke blizej pozdrawiam
        • Gość: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 19:41
          Witaj.Wybieram się z rodzinką do tego hotelu,już 9.07.Powiedz jakie
          są posiłki,gdzie mozna taniej kupic napoje i jak jest z napiwkami
          dla kelnerów,czy dawac przed czy po spożyciu.I czy jest sens walczyc
          o pokój z widokiem na morze.Pozdrawiam.
          • Gość: aga Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 04.07.09, 13:03
            Witaj my mielismy opcje all wiec nie musieliśmy kupowac napoji ,ale w hotelu
            ogolnie napoje sa drogie wiec jak masz zamiar kupowac w hotelu to wez wiecej
            kasy .Jest niedaleko hotelu market ok 5 minut tam mozna kupic juz duzo taniej
            niz w hotelu .Jesli chodzi o posilki ,sniadania codziennie takie same
            (jajecznica ,parowki,jajka),a obiady i kolacje juz bardziej urozmaicone mnie
            osobiscie jedzenie nie podpasowalo (bez przypraw ,jałowe),ale glodna nie
            chodziłam ,dla dzieci sa lody .Napiwki mile widziane ,szczegolnie na barze ,
            mozesz dawac kiedy chcesz w dinarach .My mielismy pokoj z widokiem na animacje
            (parter)ale wiekszosc pokoji jest na pietrach ja tam nie bylam wiec niewiem jak
            wygladaja .pokoje ogolnie nienajgorsze tylko łazienki masakra (dalismy w
            paszport to mielismy lepszy standart)pozdrawiam
            • Gość: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 14:18
              Witam.Jeszcze mam pytanko?Czy nie ma problemu wnoszenia z zewnątrz
              zakupów do pokoju?I ile dac do paszportu kasy żeby się nie
              zbłaznic.Aha i komu się płaci za leżki na plaży ,bo mnie to czeka
              mam opcję HB.Dzięki.
              • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 04.07.09, 14:43
                my mielismy bransoletki na rekach to nie mielismy problemu z przynoszeniem
                zakupow ,HB nie mieli bransoletek ,ale mysle ze nie bedzie problemu .Ze stołowki
                nie mozna wynosic jedzenia pilnują.W paszport dalisny 10 euru bylismy 2
                tygodnie mysle ze bedzie ok .za lezaki bedziecie placic na basenie ,lub na plazy
                jest gosciu od lezakow i materacow ,bedziecie mieli materace zolte i one wlasnie
                sa płatne ,bo all ma niebieskie .jak bedziesz mial jeszcze jakies pytania
                chetnie odpowiem
                • Gość: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 16:04
                  No właśnie ,jak oni poznają,że jest się gościem tego hotelu bez
                  branzoletki?Czy warto brac sejf,czy w pokojach zdarzają się
                  kradzieże?
                  • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 06.07.09, 12:24
                    przy meldunku dostajesz karte ktora zostaje w restauracji i masz swoj stolik
                    na posilkach ,a na hb oprucz posilkow nie masz nic ,wszystko musisz kupowac wiec
                    czy ty jako gosc hotelowy kupisz ,czy ktos z zewnatrz to dla nich kasa .ja
                    sejfu nie bralam wszystko mielismy w pokoju ,nic nie zgineło ,a o kradzieżach
                    tez nic nie słyszałam
                    • Gość: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 22:04
                      Wielkie dzięki za informację.Powiedz mi jeszcze,czy w pobliżu są
                      budki telefoniczne?
              • niepewna10 Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA 07.07.09, 18:21
                My bylismy w tym hotelu w zeszłym roku. Nikt nie robił problemów z wnoszeniem
                napoi do hotelu, oczywiście sie tym nie afiszowaliśmy. Na terenie hotelu jest
                tez sklep ale ceny w nim zawyżone. Warto wybrac się na zakupy na osiedle
                niedaleko hotelu.
                My na jedzenie nie narzekaliśmy, było smaczne i spory wybór.
                Na plaży i przy basenie są pracownicy roznoszący materace i im sie płaci.
                Udanego wypoczynku:)My wspominamy bardzo mile:)
                • Gość: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 18:51
                  Dzięki za informację.Powiedz jeszcze jak są zamykane pokoje i czy
                  klucz oddaje się na recepcji?
                  • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 07.07.09, 22:42
                    Mozesz klucz zostawic na recepcji ,ale nie musisz.Życze udanego urlopu i pozdrow
                    MOMO OD AGNI
                    • Gość: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 13:21
                      Pozdrowie na pewno,dzięki za podpowiedzi.
                      • Gość: xxx Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.c201.msk.pl 08.07.09, 13:49
                        Po raz drugi spędzę wakacje w tym hotelu :D
                      • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 08.07.09, 19:26
                        Nie ma za co dziekowac cała przyjemnosc ze mogłam pomóc.Jak wrocicie dajcie
                        znac jak było pozdrawiam
                    • Gość: JJ Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: 87.204.0.* 14.07.09, 21:12
                      Momo już tam chyba nie ma w tym roku ;)
                      • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 14.07.09, 21:46
                        Momo jest ,super animator ,byl jeszcze Bobo i Joy
                        • Gość: Mattie Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 15.07.09, 00:08
                          Ten lh5.ggpht.com/_c5o_RAXBrb8/SA4rkI_CuXI/AAAAAAAAAT4/bzNIFu9kdEo/P1000818.JPG (zdjęcie wygooglane, ale jest chyba z 2008 roku) ?
                          Słyszałam, ze w Tunezji jest duża rotacja ludzi, którzy pracują w animacji, a imiona zostają.
                          • Gość: Mattie Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 15.07.09, 00:11
                            A zdjęcie jest stąd picasaweb.google.com/eclelef/Tunisia#
                            W sumie parę fotek z basenu i mnóstwo dzieci autora, ale może ktoś będzie chciał obejrzeć.
                            • Gość: aga Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 15.07.09, 15:52
                              witam Momo jest ten sam ,jak rozmawiałam z nim to mowił ze pracuje juz 3 lata w
                              tym hotelu .SUPER ANIMATOR
                              • Gość: Mattie Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 16.07.09, 00:21
                                O tak, animator świetny ;) Ciebie też podrywał? ;D
                                • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 16.07.09, 15:09
                                  Oni wszyscy to podrywacze ,a momo to wybitny .
                                  • Gość: M. Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 16.07.09, 20:38
                                    Mnie podrywał na nieśmiałego - że do kobiet nieśmiały niby, a tylko na scenie taki otwarty ;)
                                    • Gość: M. Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 16.07.09, 20:40
                                      Ale zdaje się, że kogoś na stałe bajerował, ale nie z Polski. Czy nadal bajeruje nie wiem. Moje informacje najwyraźniej nie są aktualne ;)
                                      • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 16.07.09, 21:41
                                        Mowił ze nikogo nie ma ,szuka prawdziwej miłosci , raczej szuka na "chwilowa
                                        zabawe ".Ale powiem szczeze ze oni to cały dzien maja tyle zajec przy basenie
                                        ,na plazy ,a wiczorem kinder disco i przedstawienie ze jak była godz 24 to byli
                                        nieprzytomni ,a jak wypili pare piw to juz det .Jednak do konca uśmiechnieci i
                                        mili super
                                        • Gość: M. Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 16.07.09, 21:50
                                          A ja nie mówię, że nie są cudowni - pewnie, ze są :)
                                          Tylko z tym "jestem sam" - też mi mówił takie rzeczy, jak sobie żartowałam, ze pewnie ma ze dwadzieścia "podrywek" i czyha na dwudziestą pierwszą ;)
                                          Zresztą wiem, bo znam i takie przypadki, ze niektórzy są żonaci i z dziećmi, tylko zdejmują obrączki i bajerują dziewczyny - w ogóle bardzo często oni te obrączki upychają po kieszeniach, ze niby wszyscy wolni i niezajęci. ;)
                                          • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 16.07.09, 22:49
                                            Pewnie tak jest ze maja rodziny ,NOMO ma 28 lat ,a w tych krajach to szybko sie
                                            zenia .Zony w domu siedza (ZAWINIETE W TE ICH CIUSZKI I TURBANY)a oni szaleja w
                                            pracy.NA TYCH FOTKACH CO PRZESŁAŁAS TO MOMO MA TROszke wiecej włosów niz w tym
                                            roku (lekko mu sie wyłysiało)
                                            • Gość: M. Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 16.07.09, 23:55
                                              Ojoj... Tunezyjscy faceci zdaje się szybko łysieją ;)
                                              Masz jakieś zdjęcia tak z ciekawości? Od czoła łysieje czy od czubka głowy? :)
                                              • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 17.07.09, 20:59
                                                Witam przeslala bym zdjecia ale zabardzo nie kumam jak to zrobic na ta strone
                                                gazety pl .Jak masz ochote ,to moge ci przesłac na skypa ,lub maila .pozdrawiam
                                                • Gość: Matti Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 19.07.09, 23:00
                                                  Ślij na matti_b1@wp.pl.
                                                  Nie muszą być tylko te z Momo. Jak masz inne fajne to ślij, ciekawa jestem, kto jeszcze jest i co się pozmieniało :)
                                                  • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 20.07.09, 23:42
                                                    Witaj sprawdz czy podałas dobry adres mail CHCIAŁAM WYSŁAC ZDJECIA ALE MAM
                                                    NAPISANE NIEPOPRAWNY ADRES .NAPISZ JESZCZE RAZ POZDRWIAM
                                                  • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 21.07.09, 15:26
                                                    A najlepiej wyslij pustego na moj mail to ja odpowiem
                                                    agnieszkag_1974@tlen.pl.pozdrawiam
                                                  • Gość: Matti Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 21.07.09, 22:52
                                                    Doszło! Nie wiem czemu coś było nie tak :) Wrażenia z oglądaniu wysłałam mailem :)
                                                  • Gość: Matti Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.chello.pl 21.07.09, 23:04
                                                    jakby coś było, nie tak (bo u mnie też poczta brykała) to daj znać :)
                                                  • Gość: todorek Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:13
                                                    Czesc Aga.Pisałem tu na forum 2 tygodnie temu,dzisiaj wróciłem z
                                                    tego hotelu,kazałaś pozdrowic Momo,co uczyniłem,przesyła Ci
                                                    całusy.Super gośc dzisiaj mieliśmy odjazd z hotelu o 3 nad ranem to
                                                    Momo jeszcze balował przed hotelem,a żegnał się z nami z 10
                                                    razy.Chyba już świętują bo 25 lipca mają święto Republiki.Pozdrawiam.
                                                  • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 23.07.09, 14:25
                                                    Witam wczasowiczow jak było jak wrażenia ,przydały sie moje rady ? Dzieki ze
                                                    pozdrowiłes mam nadzieje że pamiętał jeszcze kto to Agni ?.Chłopaki z animacji
                                                    imprezuja dlugo ja przez dwa tygodnie tez z nimi imprezowalam dłuuuuugo,tylko
                                                    ich podziwiac jak daja rade rano wstac ,a nie mowic o pracy .jak masz jakies
                                                    fajne foty z nimi to przeslij mi na maila chetnie zobacze
                                                    (agnieszkag_1974@tlen.pl) .pozdrawiam i czekam na odp
                            • Gość: AGA Re: wróciłam z hotelu skane EL HANA IP: *.md4.pl 15.07.09, 15:57
                              MOMO I JOY PRACUJA TAM NAJDLUZEJ ,RESZTA ANIMATOROW TO SIE WYMIENIA PRZYCHODZA
                              NOWI A KOSZULKI DOSTAJA PO POPRZEDNIKACH .
    • Gość: mika Re: wróciłam z hotelu Skanes el Hana IP: 87.204.0.* 14.07.09, 21:16
      A propos kto jest jeszcze ze starej - zeszłorocznej obsady, ktoś wie?
      • Gość: A. Re: wróciłam z hotelu Skanes el Hana IP: *.c201.msk.pl 22.07.09, 15:26
        Animatorzy to tak jak wyżej Momo Joy i BoBo , a obsługa hotelowa hmmm kelnerzy
        wszyscy prawie Ci sami przynajmniej na HB (ahhh... wracają wspomnienia ;) ) nie
        wiem jak AI, recepcjoniści Ci sami, Pan z banku również ten sam, ochroniarz na
        plaży także. wiec jak widać niewielka wymiana osób i dobrze bo tą obsługę i
        Animatorów po prostu uwielbiam. i mam nadzieje że gdy wrócę tam ponownie również
        się z nimi spotkam...
        • patrik123456 Re: wróciłam z hotelu Skanes el Hana 27.10.20, 08:57
          Byłem w tym hotelu w 2010 roku.
          Hotel niestety jest zamknięty od 2011 roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka