ggigus 20.12.05, 17:52 to niezwykle interesujacy watek sluzacy namietnej autoprezentacji i autopromocji internautli bitch.with.brain. Czasem mam wrazenie, ze znam odpowiedz na to pytanie - a brzmi ono - milczec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gotlama Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 18:31 Ja wiem , że poezja perska jest teraz niepoprawna politycznie, ale podobno "aby kobieta była jak płomień, mężczyzna musi byc jak lód" ;) Co to - kobiece zazdrostki? A fe siostrzyco , a fe....ministyczna nagana. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 18:34 > ale podobno "aby kobieta była jak płomień, mężczyzna musi byc jak lód" ;) widac kobeity zawsze lubily drani ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 18:44 A może takich, którzy pozują na wzloty ponad hormonalne emocje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 19:11 > A może takich, którzy pozują na wzloty ponad hormonalne emocje ;) Ale pisz do mnie po Polsku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 19:52 A co ja Ci poradzę, że polszczyzna tak przesiąkła emanacjami z innych języków ;) No to po polsku - takich, którzy pozują, iż żadna chuc im władzy DUCHA nie zakłóci ;P Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 18:43 > Ja wiem , że poezja perska jest teraz niepoprawna politycznie, > ale podobno "aby kobieta była jak płomień, mężczyzna musi byc jak lód" ;) Mam wrażenie, że w drugą stronę też to działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 18:46 Też tak myślę - tym bardziej,że odmrożenia i oparzenia sa jednakowo niebezpieczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 18:53 wiem , że poezja perska jest teraz niepoprawna politycznie, > ale podobno "aby kobieta była jak płomień, mężczyzna musi byc jak lód" ;) e,w Polsce to jest raczej wzorzec: "Jesli bedę chamskim polem buraczanym, to kązda bedzie moja "... No i dlatego mamy taka kulturę , że wolę zamilczeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 18:56 > "Jesli bedę chamskim polem buraczanym, to kązda bedzie moja "... Coś w tym jest. Ja (chyba? ;)) nie jestem burakiem - i żadna nie była moja... :\\ Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 19:13 Daj spokój, odkąd taksówkarz powiedzial mi po kursie, że ja z kolega mamy taki delikatny język, taki subtelny sposób rozmowy( a my po prostu normalnie rozmawialiśmy!), to pomyslałam sobie: Chryste- kogo ten facet musi wozic, że jak wiezie normalnie rozmawiających ludzi, to ma łzy w ocach:)))))))))) same wykopy buraczane wozi chyba:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman :O 20.12.05, 19:26 > Daj spokój, odkąd taksówkarz powiedzial mi po kursie, że ja z kolega mamy taki > delikatny język, taki subtelny sposób rozmowy( a my po prostu normalnie > rozmawialiśmy!), to pomyslałam sobie: Chryste- kogo ten facet musi wozic, że ja > k > wiezie normalnie rozmawiających ludzi, to ma łzy w ocach:)))))))))) same wykopy > buraczane wozi chyba:)))))) Serio :O !????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: :O 20.12.05, 19:28 Serio. Rozpływał sie z 5 minut nad tym, więc musiał być "mientki" i niezbyt stworzony do zawodu wspólczesnego taksówkarza w miejskiej dzungli z dresami. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: :O 20.12.05, 19:30 To kurcze ja naleze do elyt :) Jak to podnosi samoocene :) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: :O 20.12.05, 19:32 Ale jak to każe mysleć o rodakach i rodaczkach:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ano...co prawda ja juz od dawna o rodakach 20.12.05, 19:33 nie mam zbyt dobrego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
anastassja mialam troche podobna sytuacje 21.12.05, 18:07 jechalysmy z kolezanka pociagiem, no i jakis facet od razu do nas z chamowa. jechalismy w jednym przedziale. pozniej my sobie zaczelysmy rozmawiac na rozne gornolotne tematy. w ktoryms momencie wyszlysmy na korytarz. facet za nami i nas przeprosil. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 19:07 > e,w Polsce to jest raczej wzorzec: > "Jesli bedę chamskim polem buraczanym, to kązda bedzie moja "... > No i dlatego mamy taka kulturę , że wolę zamilczeć:) Niestety chyba tak jest. :/ Ja wrazliwy, złośliwy, sarkastyczny, (ale mily;-)) chlopiec nie mam szans :/ Trudno zostane chamem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 19:37 Oj, kochaniutka - to my o poezji perskiej czy o wzorcach polskich gaworzymy;) Odpowiedz Link Zgłoś
blzbub Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 24.11.19, 18:29 Zamienić ją na młodszą i ładniejszą! Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 18:35 > to niezwykle interesujacy watek sluzacy namietnej autoprezentacji i > autopromocji internautli bitch.with.brain. Jak dziewczyna lubi... Pewnie jej zazdroscisz bo jestes gruba :P ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 18:54 I pewnie ma trzy piersi:P Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: A ty nie czytaj tyle fantastyki ;-) 20.12.05, 19:14 A co trzy piersi to sam korzyść!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: A ty nie czytaj tyle fantastyki ;-) 20.12.05, 19:34 Więcej do sciskania, ale 3 reki brak ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 20.12.05, 23:06 Taa, johny 11 palcow i ggigus 3 piersi:) Watek mial byc parodią (trudne słowo) wczesniejszego,o facetach,ale ewoluował (jeszcze trudniejsze słowo) :D Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus watek jest dowodem na to, jak dziala parodia, 21.12.05, 11:39 gdy parodysta ... tu brakuje mi odpowiedniego slowa. Jak wymysle, dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus hehe bleman, ty tez pudlo 21.12.05, 11:38 tylko winni musza sie tlumaczyc, czy sa grubi (e albo -a9 i ile jedza czekolady i dlaczego. Ja nie musze! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 21.12.05, 10:28 A ja tę uwagę i jej oburzony ton nawet rozumiem. Gigi mieszka w Niemczech, a tam za postawienie tego rodzaju pytania można już chyba nawet zostać aresztowanym pod zarzutem szerzenia seksistowskiej, antyrewolucyjnej reakcji. Ciekaw jestem, jaka kara grozi koleżance która wyjdzie z domu w minióweczce ... Może nawet amputacja kończyn dolnych? Wszak femi-szariacka policja obyczajowa musi być czujna, bo reakcyjny wróg nie śpi. I jeszcze pytanie zupełnie osobiste: czy rock'n'roll również został zakazany? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 21.12.05, 11:16 Johny, a był Ty kiedyś w Niemczech, ha? Bo akurat drugiego takiego bezpruderyjnego narodu to długo by szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus oj, johny, johny, co ty masz za wybrazenie o Niem 21.12.05, 11:33 czech? co za prawicowe zrodla wypraly ci mozg? postawienie pytania mnie nie razi, a raczej sposob odpowiedzi nan. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Ożenić się z nią. To bardzo ciekawe zjawisko... 21.12.05, 12:53 ... obserwuję od prawie 30 lat i nie raz dyskutowałem o tym ze znajomymi. Regułą jest, że w okresie poszukiwania i narzeczeństwa młodzi ludzie bardzo się starają, popisują, udają luzaków, boję się stracić ukochaną(ego), boją się wyznać miłość z obawy przed brakiem wzajemności, boja się, że ktoś im odbije partnera, że kochanek zakocha się w innej ... wszystko to powoduje, że młodzi ludzie są w tym okresie sztuczni, usztywnieni, drażliwi, wybuchowi, oziębli, pruderyjni albo przeciwnie - nerwowo nastawieni na wyczyn, żeby udowodnić swoją fascynację seksem. Wszystko to mija po ślubie. Nagle panna młoda się rozluźnia, rysy twarzy się wygładzają, zaczyna się naturalnie uśmiechać, wraca jej przyjemność z seksu, pruderia ustępuje Odpowiedz Link Zgłoś
kasandrafiranki Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 09.10.19, 16:45 podziwiam osoby które wykonuję ręcznie firanki. Takie firanki sa naprawdę ładne. szczególnie zazdrostki kasandra.com.pl/firanki-zazdrostki-c-3_152.html Odpowiedz Link Zgłoś
blzbub Re: co zrobic, zeby kobieta byla seksi 24.11.19, 18:32 Zrobić to samo co się robi ze znoszonymi butami. Wymienić! Odpowiedz Link Zgłoś