slft 04.04.06, 18:52 Mam taie trochę być może nietypowe pytanie do Pań. Manowicie co kobiety chcą najczęściej usłyszeć od mężczyzny? np: przez sms?(najlepiej kak by wybranka pokochała) Pozdrawiam wszystkie Panie bardzo serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavvka Re: Miłe panie powiedzcie co mówić byście kochały 04.04.06, 18:53 Ja rozumiem postęp techniczny i w ogóle, ale zakochać się przez esemesa? Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Miłe panie powiedzcie co mówić byście kochały 04.04.06, 19:30 > Ja rozumiem postęp techniczny i w ogóle, ale zakochać się przez esemesa? Widzisz Pavvka, bo Ty juz stary jesteś i nie nadążasz ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Miłe panie powiedzcie co mówić byście kochały 04.04.06, 19:35 Buuu :-( Niech mi, proszę, ktoś wyśle takiego esemesa, żebym się zakochał. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Miłe panie powiedzcie co mówić byście kochały 04.04.06, 21:53 > Niech mi, proszę, ktoś wyśle takiego esemesa, żebym się zakochał. Poproszę o numer, a na pewno wyślę Ci takiego SMSa, ze się we mnie na zabój zakochasz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Miłe panie powiedzcie co mówić byście kochały 04.04.06, 22:26 To co dziewczynna z bułkami juz sie znudzila , i teraz przeskoczyles na druga strone "barykady" ;-)))) ? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Miłe panie powiedzcie co mówić byście kochały 04.04.06, 22:37 Dziewczyna z bułkami mnei frustruje, bo ostatnio nijak jej w piekarni spotkać nie mogę... Nie na te zmianę pracuje, czy jak? Przez nieprzewidywalną politykę kadrową piekarni została zaburzona moja orientacja seksualna! Jeju mój jeju... :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Miłe panie powiedzcie co mówić byście kochały 05.04.06, 09:00 stephen_s napisał: > > Niech mi, proszę, ktoś wyśle takiego esemesa, żebym się zakochał. > > Poproszę o numer, a na pewno wyślę Ci takiego SMSa, ze się we mnie na zabój > zakochasz :)))) Wrzuć w profil zdjęcie bez kaptura, to Ci powiem czy chcę tego esemesa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Miłe panie powiedzcie co mówić byście kochały 05.04.06, 09:02 > Wrzuć w profil zdjęcie bez kaptura, to Ci powiem czy chcę tego esemesa :-) Straszny wzrokowiec z Ciebei :P Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Miłe panie powiedzcie co mówić byście kochały 05.04.06, 09:48 stephen_s napisał: > Straszny wzrokowiec z Ciebei :P O Twojej osobowości wiem już wystarczająco dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Miłe panie powiedzcie co mówić byście kochały 04.04.06, 19:54 Robić nie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
piorkoska Re: Miłe panie powiedzcie co mówić byście kochały 04.04.06, 20:01 " Pod trzecim kasztanem od lewej masz koperte a w niej 200 tys pln, bierz i baw sie dobrze- cichy wielbiciel". Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Co tam Tomek 04.04.06, 21:51 Coś Ty - jak zacznie w nas "budzić sumienie" to w zębach pieniądze odniesiemy na cel charytatywny i jeszcze się popłaczemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Nie ja :) nt 04.04.06, 21:54 Moje sumienie nie da sie pobudzic przez tomkopodobnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Co tam Tomek 04.04.06, 22:12 gotlama napisała: > Coś Ty - jak zacznie w nas "budzić sumienie" to w zębach pieniądze odniesiemy > na cel charytatywny znaczy Tomkowi, żeby miał za co podrywać? "Fundacja Niechcianych Mężczyzn " czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Co tam Tomek 04.04.06, 22:14 No pewnie ;) Przecież to jak najbardziej będzie cel charytatywny. Odpowiedz Link Zgłoś