Dodaj do ulubionych

obumarła ciąża-kiedy normalne życie???

11.12.10, 22:17
MAM PYTANIE JESTEM PO ZABIEGU CZYSZCZENIA MACICY WZWIĄZKU Z OBUMARŁĄ CIĄŻĄ,MINĘŁO TRZY TYGODNIE OD ZABIEGU,JUŻ NIE PLAMIĘ TRZY DNI, CZY MOGĘ ZACZĄĆ CHODZIĆ JUŻ NA ĆWICZENIA FIZYCZNE,CO ZE STOSUNKAMI I CZY MOGĘ WSKOCZYĆ DO SAUNY-TEGO MI TRZEBA -CZY JUŻ MOGĘ TO WSZYSTKO ROBIĆ-BARDZO PROSZĘ O PORADĘ,DZIĘKI
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: obumarła ciąża-kiedy normalne życie??? IP: *.mielec.mm.pl 12.12.10, 02:19
      forum.gazeta.pl/forum/f,11916,Poronienie.html
    • Gość: es Re: obumarła ciąża-kiedy normalne życie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.10, 09:47
      Możesz, jak najbardziej.
      Stosunki - musicie sprawdzić, ale powinno być ok.
      Strasznie mi przykro,wiosenkocrying((
      • fariba Re: obumarła ciąża-kiedy normalne życie??? 12.12.10, 22:05
        po 3 tyg od wyczesczenia macicy ,zaczelam normalne zycie i wspolzycie seksualne,troszke mnie bolalo w srodku,ale sprobuj najpierw delikatny seks.
    • Gość: zdziwiona Re: obumarła ciąża-kiedy normalne życie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 14:05
      czy naprawdę wam tak zależy na seksie że nawet po takiej traumie pragniecie stosunków "bo już nie plamię" ??? a do tego saunasad szok!!! ja bym sobie dała na wstrzymanie ale ja jestem rozsądną osobą i umiem się powstrzymać!!! skoro facet nie chce zaczekać-zmieńcie faceta
      • Gość: f masz jakiś problem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.10, 18:34
        Jak chcesz przeżywać żałobę sto lat to sobie przeżywaj, a od innych się odczep. Gó.no cię obchodzą czyjeś sprawy łóżkowe, wsadź nochal w swoje gacie i się odczep. Jaki szok do cholery? Jak cię szokuje, to się oswajaj, a uwagi zostaw dla siebie, albo wywnętrzaj się na blogu tudzież fejsbuku.
        • w_i_o_s_n_a Re: masz jakiś problem? 13.12.10, 23:09
          to moja 5 ciąża i tylko jedno dziecko które jest chore na zanik mięśni i ja uważam że jeśli miałabym urodzić chore dziecko to już dziękuję lepiej jak umarło wcześniej niżeli miałoby urodzić się kalekie bo było coś niedorozwinięte,organizm sam selekcjonuje nasze płody i co jest złe to usuwa!!!!!będę dalej próbować aż będzie wszystko ok w badaniach i wogóle,a co do seksu to tylko dla mnie wiadomość bo poprostu nie pamiętam kiedy bym już mogła nie dla męża bo jego mam wspaniałego każdej takiego bym życzyła!!!!!!!ja przeżyłam swoje i proszę mnie nie rozliczać!!!!!BARDZO DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZI IWSZISTKIM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NA ŚWIĘTA
          • Gość: dede Re: masz jakiś problem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 16:24
            Trzymaj się wiosenko, wszystkiego naj na Święta i nie tylko - i zdrowego, różowiutkiego bobaska w Nowym 2011 roku życzęsmile
            • doral2 Re: masz jakiś problem? 15.12.10, 20:30
              nie pisz dużymi literami, bo to oznacza że krzyczysz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka