Dodaj do ulubionych

Cera, skróra twarzy przed okresem - POMOCY

07.01.12, 17:51
Piszę tutaj, bo tu jest ruch, a potrzebuję szybkiego rozwiązania.
Na 2-3 dni przed okresem moja twarz robi się dramatycznie wysuszona, pojawiają się na niej czerwone rumieńce, wyglądam jak Pyza na Polskich dróżkach, jest mi gorąco w twarz. W NIEWIELKIM stopniu pomaga mi picie dużej ilości zimnej wody, ale to naprawdę niewielki stopień. Mam 32 lata i nie biorę pigułek. Czy ktoś tak ma i wie, jak sobie z tym mozna radzić??
Obserwuj wątek
    • joanna.pio Re: Cera, skróra twarzy przed okresem - POMOCY 07.01.12, 18:56
      Mogę tylko połączyć się w bólu - ja na ten czas wysypu mam mocniej kryjący puder... Próbowałam ziółek, zmian diety, a najpierw mnie wysypuje, potem robią mi się wory pod oczami, nie jestem w stanie zapanować na włosami, a kilka dni po okresie wszystko wraca do normy...
      • eniac_woman Re: Cera, skróra twarzy przed okresem - POMOCY 07.01.12, 19:58
        joanna.pio - pozostałe objawy też mam, ale już nawet nie próbuję walczyć z worami i włosami, najogrzej z tą twarzą, ona mnie wręcz pali uncertain
        • joanna.pio Re: Cera, skróra twarzy przed okresem - POMOCY 07.01.12, 20:19
          a jakieś mocniejsze nawilżanie? Dodatkowa maseczka, inny krem - próbowałaś?
          • eniac_woman Re: Cera, skróra twarzy przed okresem - POMOCY 07.01.12, 20:25
            Tak, wszystkiego próbowałam, efekty mizerne. Suszy mnie jak diabli smile Rozważam takie tabletki hydro-coś-tam, łyka się to, może jakieś efekty będą.
            No i ja też stosuję maskujące fluidy...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka