GoĹÄ: mała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 18:52 Czy znacie może jakieś skuteczne i szybkie metody aby pozbyć się tego paskudztwa? Dziękuję z gory za rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: magu Re: RATUNKU KURZAJKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 13:18 Wiem cos o tym problemie. Niestety zmartwie cie troche bo musisz poczekac do wiosny. Najlepszym lekarstwem jest jaskolcze ziele, mozesz je znalezc w przydroznych rowach wiosna i latem. Kwitnie na zolto i jak zerwiesz to wydziela sie taki zolty sok. Tym sokiem musisz posmarowac urzajke. Powtarzasz tak az kurzakja odpadnie, trwa to jakies trzy dni. To jest niezawodny sposob, probowalam wszystkiego ale tylko to pomoglo. Wiem tez ze ostatnio pokazal sie nowy lek w aptece ale kosztuje jakies 45 zl. I nie wiem czy jest skuteczny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia11 Re: RATUNKU KURZAJKA!!! 12.10.04, 13:23 brodacid w aptece płyn do smarowania, skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aa Re: RATUNKU KURZAJKA!!! IP: *.magma / *.magma-net.pl 12.10.04, 13:46 tez polecam brodacid Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iza Re: RATUNKU KURZAJKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:35 Bróń bosze przed Brodacidem,u mnie było po tym jeszcze gorzej. Miałam kiedys chyba 2 duże kurzajki, użyłam Verrumalu i po problemie. Moj brat i koleżanka tez stosowali i po problemie. Nie iwem, czy trzeba miec na to recepte. Kosztuje ok 20-30 zł ale naprawde warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BUKA Re: RATUNKU KURZAJKA!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.04, 20:05 Wymrażanie ciekłym azotem. Idź do dermatologa, wszystkiego się dowiesz! Odpowiedz Link Zgłoś