Dodaj do ulubionych

Jakie tabletki na włosy są najlepsze?

03.07.14, 13:39
Jak w tytule - jakie tabletki Wam pomogły, napiszcie dlaczego je polecacie
Obserwuj wątek
    • nejtaan Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 01.02.16, 16:50
      Moja przyjaciólka kupowała jakiś czas temu kapsułki z Royal Collagen, powiedziała, że żadne kapsułki nie działały tak jak te. Te na pewno mają naturalny skład, np. kwas hialuronowy, kolagen ze skór ryb morskich itp.
    • mysliciel662 Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 23.02.16, 12:04
      Mnie pomogła Skrzypovita. Włosy przestały tak wypadać.
    • kala91_16 Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 29.02.16, 16:46
      Ja polubiłam Merz Special - nie tylko na włosy ale tak ogólnie. Więcej energii i paznokcie mi się przez 3 miesiące nie łamały. Włosy mocniejsze były (a mam prawie do pasa więc łatwo ich utrzymać w dobrym stanie nie jest)
      Oczywiście ważne aby cały organizm był zdrowy, nawodniony i z pełnym zestawem witamin.
      Teraz Merz Special widziałam w kilku sklepach w zestawie z Magnellą w dość niskiej cenie. Za 3 dychy kuracja na 2 miesiące chyba w żyj-zdrowo widziałam - w internetowej drogerii.
    • karolina_maj78 Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 15.02.17, 09:51
      może to dziwne, ale mi najlepiej na włosy zadziałały tabletki które sa przede wszystkim na odchudzanie: amlanforte.com/zakupy. Brałam je żeby zrzucić parę kg, a zauważyłam, że na włosy super zadziałały. smile
    • zeffiro86 Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 28.10.17, 19:32
      Dla mnie zdecydowanym faworytem jest biotebal z wysoką dawką biotyny. Miałam przez dłuższy czas niedobór tej witaminy, przez co włosy bardzo mi wypadały, a i paznokcie były w kiepskiej formie. Wystarczyło kilka miesięcy kuracji tym lekiem i zahamowane zostało wypadanie włosów, a nawet zaczęły lepiej rosnąć (zauważyłam trochę baby hair) i są mocniejsze.
      • nika234aa Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 21.02.18, 09:44
        Oczywiście to, że najlepszy jest skrzyp polny na włosy i paznokcie nie ma żadnych wątpliwości. Tylko zacznij może pić sok - to lepsza forma przyswojenia składnikow od tabletki. Ja polecam salus - w 100% naturalny.
    • superdominika Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 22.02.18, 10:10
      Pewnie warto zmienić całą dietę, jeść więcej owoców i warzyw, ale faktycznie dodatkowe witaminy nie powinny zaszkodzić. Też kiedyś maiłam coś ze skrzypem i pamiętam, że działało.
      • minow343 Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 13.03.18, 17:46
        Ja kupuję skrzyp i pokrzywę na wagę i robie z nich napar zarówno do picia jak i do płukania włosów po umyciu. Codziennie łykam olej z wiesiołka w kapsułkach Gal. Poprawa jest widoczna już po miesiącu.
    • spasionapaskuda Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 15.06.20, 13:53
      Umnie to się sprawdza zakupto.eu/artykuly/jak-sprawic-zeby-wlosy-szybciej-rosly

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka