annickck 03.07.14, 13:39 Jak w tytule - jakie tabletki Wam pomogły, napiszcie dlaczego je polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nejtaan Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 01.02.16, 16:50 Moja przyjaciólka kupowała jakiś czas temu kapsułki z Royal Collagen, powiedziała, że żadne kapsułki nie działały tak jak te. Te na pewno mają naturalny skład, np. kwas hialuronowy, kolagen ze skór ryb morskich itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 23.02.16, 12:04 Mnie pomogła Skrzypovita. Włosy przestały tak wypadać. Odpowiedz Link Zgłoś
kala91_16 Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 29.02.16, 16:46 Ja polubiłam Merz Special - nie tylko na włosy ale tak ogólnie. Więcej energii i paznokcie mi się przez 3 miesiące nie łamały. Włosy mocniejsze były (a mam prawie do pasa więc łatwo ich utrzymać w dobrym stanie nie jest) Oczywiście ważne aby cały organizm był zdrowy, nawodniony i z pełnym zestawem witamin. Teraz Merz Special widziałam w kilku sklepach w zestawie z Magnellą w dość niskiej cenie. Za 3 dychy kuracja na 2 miesiące chyba w żyj-zdrowo widziałam - w internetowej drogerii. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_maj78 Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 15.02.17, 09:51 może to dziwne, ale mi najlepiej na włosy zadziałały tabletki które sa przede wszystkim na odchudzanie: amlanforte.com/zakupy. Brałam je żeby zrzucić parę kg, a zauważyłam, że na włosy super zadziałały. Odpowiedz Link Zgłoś
zeffiro86 Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 28.10.17, 19:32 Dla mnie zdecydowanym faworytem jest biotebal z wysoką dawką biotyny. Miałam przez dłuższy czas niedobór tej witaminy, przez co włosy bardzo mi wypadały, a i paznokcie były w kiepskiej formie. Wystarczyło kilka miesięcy kuracji tym lekiem i zahamowane zostało wypadanie włosów, a nawet zaczęły lepiej rosnąć (zauważyłam trochę baby hair) i są mocniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
nika234aa Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 21.02.18, 09:44 Oczywiście to, że najlepszy jest skrzyp polny na włosy i paznokcie nie ma żadnych wątpliwości. Tylko zacznij może pić sok - to lepsza forma przyswojenia składnikow od tabletki. Ja polecam salus - w 100% naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
superdominika Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 22.02.18, 10:10 Pewnie warto zmienić całą dietę, jeść więcej owoców i warzyw, ale faktycznie dodatkowe witaminy nie powinny zaszkodzić. Też kiedyś maiłam coś ze skrzypem i pamiętam, że działało. Odpowiedz Link Zgłoś
minow343 Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 13.03.18, 17:46 Ja kupuję skrzyp i pokrzywę na wagę i robie z nich napar zarówno do picia jak i do płukania włosów po umyciu. Codziennie łykam olej z wiesiołka w kapsułkach Gal. Poprawa jest widoczna już po miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
spasionapaskuda Re: Jakie tabletki na włosy są najlepsze? 15.06.20, 13:53 Umnie to się sprawdza zakupto.eu/artykuly/jak-sprawic-zeby-wlosy-szybciej-rosly Odpowiedz Link Zgłoś