Dodaj do ulubionych

Badania hormonalne a staranie sie o ciaze..POMOCY!

16.12.16, 09:52
Czy moze ktos sie zna i wie co powinno byc nastepnym krokiem??
Mam Hashimoto, biore 75.

Badania w 3 dniu cyklu:
AMH- 2, 47ng/mL ( norma 0.15-7.49)
Prolactina- 21.4 ng/ml ( norma 4,79-23.3)
FSH - 4,4 ( norma 3.5-12.5)
LH - 4,2 ( norma 2.4 - 12.6)
Estrodoil- 67pg/mL ( norma 12,4-233)
TSH - 2,78 ( 0.27- 4.20)
T4 - 1.5 ( 1-1.6)
17AHP- 8.76 ng/ML ( norma 01-0.8)
testosteron -0.23 ( 00,8- 0,50)

Czym jest 17OHP?? Czy to moze byc glowny problem z zajciem w ciaze? Czy da rade to ten pozion obnizyc i ile to trwa??

Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka