Dodaj do ulubionych

tabletki na obfity wytrysk

27.12.22, 13:20
Witam. Od pewnego czasu staramy się o dziecko z moim partnerem. Oboje jesteśmy po rozwodzie ja mam już dziecko z poprzedniego związku mój partner jest kawalerem. Jesteśmy już razem 2 lata i postanowiliśmy mieć nasze wspólne dziecko. Staramy się nie stosujemy żadnej antykoncepcji od 4 miesięcy niestety nie mogę zajść w ciążę. Do tego zauważyłam że mój partner ma bardzo skąpy wytrysk. Wcześniej nie widziałam tego bo stosowaliśmy prezerwatywę ale teraz widzę że tego wytrysku spermy jest naprawdę malutko. Rozmawialiśmy o tym nawet szukaliśmy jakiś tabletek na zwiększenie wytrysku znaleźliśmy takie forum z poradami
Tekst linku
Mamy pytanie czy tego typu środki naprawdę zwiększają obfitość wytrysku i nasienia czy tylko samego wytrysku.
Obserwuj wątek
    • publicznydzialacz Re: tabletki na obfity wytrysk 27.12.22, 13:28
      Popularność środków na duży wytrysk w roli głównej rośnie z dnia na dzień. Jesz­cze nie tak dawno piękne kobiety były jedy­nie partnerkami mężczyzn bohaterów, dziś wychodzą z cienia i stają się pierwszo­planowymi postaciami biorącymi sprawy w swoje ręce gdy mężczyźni nie domagaja. Współczesne amazonki są silne, sprawne fizycznie i odważne. Nie znaczy to jed­nak, że tracą przez to na kobiecości. Bohaterki emanują seksem i nie stronią od erotycznych przygód. Mało tego, doskonale potrafią wykorzystać wdzięk i okiełznać przy jego pomocy najgroźniejsze­go nawet mężczyznę. To jest poprawne
      tabletki na obfity wytrysk duży mały ale co w sytuacji gdy kobieta musi szukać środków zwiększających obfitość wytrysku dla swojego mężczyzny. Czy ta sytuacja nie jest uwłaczająca?. Siła męskiego nasienia odzwierciedla moc i stan zdrowia partnera. Czy warto z kimś taki zakładać rodzinę ?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka