GoĹÄ: eliza IP: *.osk.pl / *.osk.pl 08.03.05, 17:12 Urwal mi sie sznureczek od tamponu i nie moge go wydostac... Parłam, ale bez skutku. Co mam robic. Jestem z Gdanska. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalimeraa Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 08.03.05, 17:21 Jeśli z Gdańska, to włóż do pochwy dwa palce, złap tampon jak szczypcami i wyciągnij. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eliza Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.osk.pl / *.osk.pl 08.03.05, 17:25 Dzieki serdeczne, udalo sie mojemu chlopakowi go wyciagnac w ten sposob, ktory opisalas. Balam sie juz, ze nie dam rady. Pomoglo! Dzieki za szybka odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja!!!!!!!!!!!!!!!! Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.05, 16:51 a nie mogłaś sama?ale przynajmniej płó Polski się pośmiało! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mrrrrrrrrrrrrrr Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:09 Chciałabym poznać tego chłopca o zdolnych palcach, mrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: my Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 213.77.24.* 16.03.05, 11:58 To już jak wyją,to trzeba było zrobic numerek. Wspaniały jest wtedy seks. Jesteśmy zadowoleni,ze cały czas mozna się kochać,nawet podczas okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Y_Sam Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:45 Owacje na stojąco dla dzielnego MacGyvera z Gdańska )) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:11 o rany... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :D Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:19 buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karina Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 81.219.113.* 10.03.05, 19:43 a mozesz napisac jakiej firmy to byl tampon?? ;/ nie chcialabym , zeby mi sie to przytrafilo.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ala Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:48 to nie ma znaczenia najważniejsze to być z Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hihiihiih buhahahaha!!! ale jajca!!!! IP: 212.244.168.* 14.03.05, 19:30 extra post!!!!! ale się uśmiałam..... no tak, grunt to być z Gdańska..... może koś przyjdzie i wyciągnie... ihihhihihiihhii Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wróbelek-elemelek hahahaaaa IP: *.wstih.pl 29.03.06, 13:49 Ja też jestem z Gdańska a tampon jakoś nie chciał mi utkwić....))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ann Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.chello.pl 10.03.05, 19:54 mialam podobną historię, choc jestem z wwy. mój chłopak wtedy też stanął na wysokości zadania. a był to tampon firmy OB. nie zrobiłam im procesu o odszkodowanie. czy to błąd? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:50 odszkodowanie za co? przecież dzięki temu przekonałaś sie, do czego zdolny jest twoj chłopak nie każda ma takie szczęscie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: syrka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 12.03.05, 15:54 popłakałam się ze śmiechu )))))) pozdrawiam Gdańsk ) bo to najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tian Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:51 no ja jestem z gdanska ale zaden tamopon mi nie utknął dzięki bogu...a swoją drogą to jestem ciekawa... co mój chłopak by zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc portalu idiotki IP: *.direct-adsl.nl 15.10.13, 11:08 I z czego się idiotki smiejecie!!!! Tak Was to smieszy.Co za wstyd ,ze chłopak wyciagnal tampon.Same byscie tak postąpiły gdyby to Was spotkało. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arabella Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:57 A jeśli jestem z Krakowa i nie mam chłopaka (tylko męża)? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: l79 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.crowley.pl 12.03.05, 23:10 jak z krakowa to sie nie martw. odkad mieszkam w krakowie nie urywa sie wcale... zadnej firmy!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wroclawianka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.03.05, 22:43 u nas we wroclawiu takie rzeczy sie nie zdazają! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tian Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:52 O boże... ja jestem z Gdanska...czy powinnam zaczac się martwić-moje kolejne egzystencjonalne pytanie... MOże sporządzimy tabelke...w których miastach najczęściej zrywa się sznureczek od tamponów?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krokodylka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:22 przykro mi, ale się zdarzają.padłam ofiarą takowego, wyjął lekarz, ale wstyd mi było jak cholera, jeszcze walnął mi wykładzik o szkodliwości uzywania tamponów. Dobrze, że to dawno było i juz się z tego chichram....ale drugi raz nie chcę....no chyba, że w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aguś Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:16 ani w SzczeciniePP (polewka roku!) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja pilnie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:51 zamienię mieszkanie w Gdańsku! miejscowość obojętna,byle szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kocica Re: pilnie!!! IP: 213.76.172.* 02.06.07, 17:40 co sie nie robi dla sznureczka....ale co bedzie jak sie nie urwie....? Daremna przeprowadzka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gabi777 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 80.51.47.* 13.03.05, 15:37 u nas w Łodzi radzimy sobie widelcem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.marysienki.met.pl / 217.153.134.* 13.03.05, 20:05 Ja też się popłakałam... ))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hihhiihhi dajcie to na FORUM HUMORUM buahaaha IP: 212.244.168.* 14.03.05, 19:59 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: casscada Re: dajcie to na FORUM HUMORUM buahaaha IP: *.inter2.wohnheim.uni-mainz.de 09.10.05, 17:55 I ja krokodylimi placze)) W Poznaniu to peseta znajdzie swe nowe zastosowanie. Grunt to pomyslowosc. I do nowych doznan skory chlopak. A Łodzi gratuluje widelcow!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 28.10.05, 09:40 Gość portalu: gabi777 napisał(a): > u nas w Łodzi radzimy sobie widelcem A znieczulacie się Pavulonikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
portboner Re: gratulacje dla Łoidzi 26.06.06, 22:22 gratulacje dla wprawnej we władaniu widelcem Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Helusia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:07 A Łódź??? Na ktorym miejscu jest w statystyce czestotliwosci urwanych sznureczkow od tamponow??? I w razie czego, czy w Łodzi tylko widelce maja certyfikaty skutecznosci dzialania??? Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 13.03.05, 22:11 hahaha... i co w tym takiego śmiesznego? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hmmmm... Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 212.244.104.* 14.03.05, 12:09 Nio panie to wy macie naprwde problemy, ale nawet śmieszne, całe szczęście że my takowych nie miewamy i nic nam nigdzie nie utyka hehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:17 nieeeee???? portalwiedzy.onet.pl/86475,haslo.html Odpowiedz Link Zgłoś
marilicia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 14.03.05, 12:27 Hmmm...mi tez takie cos sie przytrafilo. Juz nie wiedzialam co mam zrobic, zaczelam kombinowac z korkociagiem, ale niestety nie dalo rady. No ale moj chlopak tez stanac na wysokosci zadania i przyszedl z odukurzaczem.....wyssalo w 2 sekundy...(mamy super odkurzacz 1600 watow)...ach jaka ulga. I chce nadmienc, ze tez jestem z Gdanska....dlatego z odurzaczem przeszlo bo my mama tu w Gdansku 230V, a reszta Polski tylko 220V! Pozdrawiam z Oliwy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zagłębianka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 81.219.117.* 14.03.05, 13:11 No u nas w zagłebiu takie rzeczy sie nie zdarzaja - pierwsze słysze. Ale za to ja i mój mąż uśmialismy się jak nigdy haha pozdrawiam. błahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hihihih o ja nie mogę!!! padam z Was!! dobre!!! IP: 212.244.168.* 14.03.05, 20:03 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ala Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.jmdi.pl 17.06.05, 11:23 a to dobre..!hahha kurcze ale straszne troche... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ala Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.jmdi.pl 17.06.05, 11:25 tzn z tym co utknac moze facetowi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lonzo Re: To wina kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 07:06 Chialem tylko nadmienic ze to tez jest przypadek z winy kobiety. Bo facetowi sie nie skurcza maly, tylko kobiecie i to ona pododuje uwiezienie ptaszka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx ... IP: *.r-sumina.atupartner.pl 23.03.06, 23:32 Jak to nie utyka? Znam faceta któremu utknął dezodorant w odbycie i trzeba było wyciągać operacyjnie, bo szczypcami się nie dało...! Odpowiedz Link Zgłoś
portboner Re: ... 26.06.06, 22:27 a top juz jego osobista tragedia, że ten dezodorant sie tam znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: o rany to ja Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 18:05 hehe Ty uważaj żebyś się nie zakleszczył tak jak pies ... hehehe zamość na to nie możliwe !!!!!my wyciagamy kombinerkami buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mops Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.77.classcom.pl 16.03.05, 09:52 A mojej koleżance z Krakowa tampon utknął na 2 tygodnie (dwa tygodnie słownie) i dopiero ginekolog jej to wyciągnął jak zaczęła śmierdzieć. Dodam, że prowadziła szczęśliwe pożycie seksualne. Ale nikt tego nie zauważył. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Annia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:25 Nowy rodzaj antykoncepcji?? Odpowiedz Link Zgłoś
kalimeraa Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 14.03.05, 22:45 Dajcie już spokój z tym Gdańskiem)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: żunia I Z CZEGO ŚMIECH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:01 I CO SIĘ SMIEJECIE A GDYBY TO TOBIE SIE ZDARZYŁO ! LUDZIE TROCHE WYOBRAŹNI PA Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: I Z CZEGO ŚMIECH 15.03.05, 15:31 śmiejemy się z Gdańska, nie wpadłaś na to? Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Dajcie już spokój z tym Gdańskiem 21.07.23, 19:48 Czemu? Piękne miasto... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eliza KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:12 O kurcze! Nie wiedzialam, ze dzieki mojemu postowi posmieje sie pol Polski. Mimo, ze ten epizod zdarzyl mi sie jakis czas temu, wchodzac przypadkiem na to forum zauwazylam ze temat jest ciagle na topie. Wiem, ze to ze jestem z Gdanska glupio troche zabrzmiało, ale bylam troche przerazona cala sytuacja. A miasto wymienilam tylko dlatego, bo sadzilam ze skoro powiem ze jestem w Gdansku to ktos mi poleci jakis szpital czy lekarza, do ktorego moglabym sie udac. Chlopak chcial koniecznie wyjac tego tampona i mu sie udalo. Cala sytuacja skonczyla sie dobrze. A tampon nie byl felerny, tylko utknal z mojej winy))))))))))) Pozdrawiam. Smiech to zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
kalimeraa Re: KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) 15.03.05, 21:17 Fajnie, że masz poczucie humoru!!! A jeśli następnym razem trafi Ci się taka przygoda, to tam, u Was w Gdańsku stoi taki gość z wielkim widelcem... )) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 01 Re: KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:25 kalimeraa napisała: to tam, u Was w Gdańsku > stoi taki gość z wielkim widelcem... > )) o rany, oplulam komputer!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka8 Re: KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) 15.03.05, 21:40 moja córka jak była mała zawsze mówiła na niego - pan z widelcem ale od dziś ile razy będąc na Długiej spojrzę na Neptuna kojarzyć go będę nie tylko z morzem ale i z pogotowiem ratunkowym kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
ninaspi he he 16.03.05, 09:58 wiecie co? przy całym współczuciu dla kobiety- popłakalam sie .Az mnie brzuch boli ze smiechu)))))00 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: baba Re: he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:46 Heee Uuuu nieee mooogę! Odpowiedz Link Zgłoś
tana22 Re: KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) 17.03.05, 21:47 nie ty jedna, kochana, nie ty jedna.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: li Re: KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) IP: *.it-net.pl 17.03.05, 00:27 niezły dżołk z tym widelcem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przyczułka Re: KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 00:09 "Chlopak chcial koniecznie wyjac tego tampona i mu sie udalo." prawdziwy meżczyzna czynu!! takich co tak sie rwą do roboty to ze świecą szukać! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 80.72.46.* 16.03.05, 12:04 Dziewczyny, cholercia, jesteście wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))) Hahahahahahahaa. Ale się obśmialam)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 80.72.46.* 16.03.05, 15:44 Proponuje uznac ten post za temat miesiaca, a moze nawet za temat roku 2005 bo watpie aby cokolwiek to pobiło!!!!!!! (mimo wpółczucia dla autorki ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobietka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobietka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:16 przepraszam , ale ze smiechu kliknęłam nie w to miejsce , a chciałam powiedzieć ,że odważnych zuchów w Gdańsku macie . Mój mąż mówi ,że by nie gmerał , ale to chłop z Mazur to i nie dziwota!!!!!!! buhahaha!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ann Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.chello.pl 17.03.05, 01:36 o nie, to żadne tam gmeranie! pół butelki perfum poszło na dezynfekowanie paluszków mojego lubego! a jego mina! Odpowiedz Link Zgłoś
kizdam47 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 17.03.05, 22:34 A przestańcie z tym gościem z widelcem z Gdańska, bo sie posikam ze smiechu! Już rycze tłumionym bełkotem jakimś, bo dzieci śpią. Zaraz chyba zdechne ze śmiechu. Poczatek - pełna dramaturgia, ale gość zareagował szybko i zrobiło się całkiem śmiesznie. Nie wiem, czy mój mąż by się sprawdził czy nie, on mnie czasem tylko złosliwie za sznurek piciągał. Dziwne uczucie. Hahahahah Buhahaha Ale jaja, nie moge! Pozdrawiam Gdańsk P.S. Kilka lat temu chciałam sie tam przeprowadzić, dlaczego tego nie zrobiłam?! Dlaczego?! Odpowiedz Link Zgłoś
ninka25 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 18.03.05, 17:29 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:42 może mąż ma sentyment do teatru kukiełkowego, który odwiedzał w dzieciństwie ) żona pacynka- nie jeden chciałby pociągać za sznureczki.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sabulka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 07.10.05, 21:49 a mi się ze śmiechu urwała rzęsa i wpadła do oka, jak i czym ją wyciągnąć ? jestem z gór (sudety) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rzymianka22 up, bo smiech to zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:06 Gość z widelcem -wspaniaałe!!!! DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 22.03.05, 14:45 Mi to raz utknął prezes. Oj zdolny mój chłop )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kadya Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 24.03.05, 16:03 o jeziu!!! cudownie jest sie tak pośmiać gratuluję i popieram inicjatywę nadania tytułu tematu roku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_deszczowa Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 02.04.05, 18:03 Ja sie tylko tak zastanawiam, ze jezeli w Gdansku sie takie rzeczy zdarzaja to znaczy ze u mnie w Szczecinie tez moga - ten wiatr od morza tylko ze jest maly problem bo tu nie mamy faceta z widelcem... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka8 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 02.04.05, 18:46 och,drobiazg ale przecież macie fontannę z KOTWICĄ na cokole... Odpowiedz Link Zgłoś
anna_deszczowa Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 02.04.05, 19:14 hmmm, trzeba bedzie w razie potrzeby sprobowac z kotwica... Odpowiedz Link Zgłoś
portboner Re: ..... 26.06.06, 22:39 anna_deszczowa napisała: > hmmm, trzeba bedzie w razie potrzeby sprobowac z kotwica... a łyzka na to niemożliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 02.04.05, 19:24 Nie moge powstrzymac lez smiechu.... padne )))))))))))))) Swietne... hehehehe Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 09:05 ja jestem z Gdyni.... tu są takie rybki, ale one nie nadają się chyba jako pogotowie... w takim wypadku... nie wiem, Gdynia jakaś poszkodowaana jest )))) post roku zdecydowanie)) Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 17:54 uffffffff my w Warszawie mamy Syrenę z dłuuuuuuuuuugim mieczem Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka8 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 18:04 no przecież gdynianie TEŻ mają miecz w herbie... Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 18:06 nidgy dotąd nie rozpatrywałam herbów w ten sposób, wiec mi umknęło.... grunwaldzkie miecze też sa niezłe ))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka8 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 18:10 powiem ci więcej mają nawet obelisk w punkcie widokowym postawiony z okazji Zjazdu Pszczelarzy... oooo...teraz rozumiem...skąd te pszczoły Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 18:38 )))))))))))) ale ten miecz jest na herbie, a ja pisała o rybkach.... chociaż poczekajcie te rybki są przebite mieczem!!!!! no tak... ale to dosyć wysoko...ciężko się wspiąć... rozumiecie... no i głupio by tam na bulwarze nadmorskim na mieczyk....taaaa.... ale gdańszczanki mają gorzej- ten widelec na większym placu stoi!!!!!!!!1 i za płotem)))) trzeba się najpierw przez wyyyyyyssssoooookiiiii płot przeleźć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 18:39 a syrenka też niczego sobie!!! tfu miecz syrenki... byłam ...widziałam )) Odpowiedz Link Zgłoś
max_gdynia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 23.04.05, 22:45 Pozdrowienia dla rodaków z 3miasta, GDYNIA wita i pozdrawie . Super sytuacja hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: syrka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 25.04.05, 23:51 po raz drugi zryczałam się ze smiechu "pan z widelcem" przebił wszystko ))) Zawsze i wszędzie już GDAŃSK kojarzyć się z jednym będzie Odpowiedz Link Zgłoś
hopik Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 16.06.05, 12:21 >Nie wiem, czy mój mąż by się sprawdził czy nie, on mnie czasem tylko złosliwie >za sznurek piciągał. Dziwne uczucie. długo cie tak piciągał??? Odpowiedz Link Zgłoś