Dodaj do ulubionych

POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:(((

IP: *.osk.pl / *.osk.pl 08.03.05, 17:12
Urwal mi sie sznureczek od tamponu i nie moge go wydostac... Parłam, ale bez
skutku. Co mam robic. Jestem z Gdanska. Dzieki.
Obserwuj wątek
    • kalimeraa Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 08.03.05, 17:21
      Jeśli z Gdańska, to włóż do pochwy dwa palce, złap tampon jak szczypcami i
      wyciągnij.
      • Gość: eliza Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.osk.pl / *.osk.pl 08.03.05, 17:25
        Dzieki serdeczne, udalo sie mojemu chlopakowi go wyciagnac w ten sposob, ktory
        opisalas. Balam sie juz, ze nie dam rady. Pomoglo! Dzieki za szybka odpowiedz!
        • Gość: ja!!!!!!!!!!!!!!!! Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.05, 16:51
          a nie mogłaś sama?ale przynajmniej płó Polski się pośmiało!
        • Gość: mrrrrrrrrrrrrrr Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:09
          Chciałabym poznać tego chłopca o zdolnych palcach, mrrrrrrr.
        • Gość: my Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 213.77.24.* 16.03.05, 11:58
          To już jak wyją,to trzeba było zrobic numerek. Wspaniały jest wtedy seks.
          Jesteśmy zadowoleni,ze cały czas mozna się kochać,nawet podczas okresu.
        • Gość: Y_Sam Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:45
          Owacje na stojąco dla dzielnego MacGyvera z Gdańska smile))
    • Gość: gosc Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:11
      o rany...
    • Gość: :D Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:19
      buahahahahahaha
    • Gość: Karina Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 81.219.113.* 10.03.05, 19:43
      a mozesz napisac jakiej firmy to byl tampon?? ;/ nie chcialabym , zeby mi sie
      to przytrafilo..
      • Gość: ala Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:48
        to nie ma znaczenia
        najważniejsze to być z Gdańska
        • Gość: hihiihiih buhahahaha!!! ale jajca!!!! IP: 212.244.168.* 14.03.05, 19:30
          extra post!!!!! ale się uśmiałam..... no tak, grunt to być z Gdańska..... może koś przyjdzie i wyciągnie... ihihhihihiihhii
        • Gość: wróbelek-elemelek hahahaaaa IP: *.wstih.pl 29.03.06, 13:49
          Ja też jestem z Gdańska a tampon jakoś nie chciał mi utkwić....smile)))))))
    • Gość: ann Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.chello.pl 10.03.05, 19:54
      mialam podobną historię, choc jestem z wwy. mój chłopak wtedy też stanął na
      wysokości zadania. a był to tampon firmy OB. nie zrobiłam im procesu o
      odszkodowanie. czy to błąd?
      • Gość: gość Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:50
        odszkodowanie za co?
        przecież dzięki temu przekonałaś sie, do czego zdolny jest twoj chłopak
        nie każda ma takie szczęscie!
    • Gość: syrka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 12.03.05, 15:54
      popłakałam się ze śmiechu smile)))))) pozdrawiam Gdańsk smile) bo to najważniejsze
      • Gość: tian Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:51
        smile no ja jestem z gdanska ale zaden tamopon mi nie utknął dzięki bogu...a swoją
        drogą to jestem ciekawa... co mój chłopak by zrobił.
        • Gość: gosc portalu idiotki IP: *.direct-adsl.nl 15.10.13, 11:08
          I z czego się idiotki smiejecie!!!! Tak Was to smieszy.Co za wstyd ,ze chłopak wyciagnal tampon.Same byscie tak postąpiły gdyby to Was spotkało.
    • Gość: arabella Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:57
      A jeśli jestem z Krakowa i nie mam chłopaka (tylko męża)?
      • Gość: l79 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.crowley.pl 12.03.05, 23:10
        jak z krakowa to sie nie martw. odkad mieszkam w krakowie nie urywa sie
        wcale... zadnej firmy!!
    • Gość: wroclawianka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.03.05, 22:43
      u nas we wroclawiu takie rzeczy sie nie zdazają!
      • Gość: tian Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:52
        O boże... ja jestem z Gdanska...czy powinnam zaczac się martwić-moje kolejne
        egzystencjonalne pytanie...

MOże sporządzimy tabelke...w których miastach najczęściej zrywa się sznureczek
        od tamponów??
      • Gość: krokodylka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:22
        przykro mi, ale się zdarzają.padłam ofiarą takowego, wyjął lekarz, ale wstyd mi
        było jak cholera, jeszcze walnął mi wykładzik o szkodliwości uzywania tamponów.
        Dobrze, że to dawno było i juz się z tego chichram....ale drugi raz nie
        chcę....no chyba, że w Gdańsku
      • Gość: Aguś Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:16
        ani w Szczecinietongue_outPP (polewka roku!big_grin)
    • Gość: ja pilnie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:51
      zamienię mieszkanie w Gdańsku!
      miejscowość obojętna,byle szybko...
      • to_jaaa Re: pilnie!!! 13.03.05, 14:57
        Boze, znów? to jakaś epidemia..........
      • Gość: kocica Re: pilnie!!! IP: 213.76.172.* 02.06.07, 17:40
        co sie nie robi dla sznureczka....ale co bedzie jak sie nie urwie....? Daremna
        przeprowadzka
    • Gość: gabi777 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 80.51.47.* 13.03.05, 15:37
      u nas w Łodzi radzimy sobie widelcem smile
      • Gość: Ania Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.marysienki.met.pl / 217.153.134.* 13.03.05, 20:05
        Ja też się popłakałam...
        smile)))))))))))))))))))))))))
      • Gość: hihhiihhi dajcie to na FORUM HUMORUM buahaaha IP: 212.244.168.* 14.03.05, 19:59
        • Gość: casscada Re: dajcie to na FORUM HUMORUM buahaaha IP: *.inter2.wohnheim.uni-mainz.de 09.10.05, 17:55
          I ja krokodylimi placzesmile)) W Poznaniu to peseta znajdzie swe nowe
          zastosowanie. Grunt to pomyslowosc. I do nowych doznan skory chlopak. A Łodzi
          gratuluje widelcow!!!smile)
      • tapatik Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 28.10.05, 09:40
        Gość portalu: gabi777 napisał(a):

> u nas w Łodzi radzimy sobie widelcem smile

A znieczulacie się Pavulonikiem?
      • portboner Re: gratulacje dla Łoidzi 26.06.06, 22:22
        gratulacje dla wprawnej we władaniu widelcem Łodzi
    • Gość: Helusia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:07
      A Łódź??? Na ktorym miejscu jest w statystyce czestotliwosci urwanych
      sznureczkow od tamponow??? I w razie czego, czy w Łodzi tylko widelce maja
      certyfikaty skutecznosci dzialania???
    • hippophae Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 13.03.05, 22:11
      hahaha... i co w tym takiego śmiesznego?
      • Gość: hmmmm... Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 212.244.104.* 14.03.05, 12:09
        Nio panie to wy macie naprwde problemy, ale nawet śmieszne, całe szczęście że
        my takowych nie miewamy i nic nam nigdzie nie utyka hehe
        • Gość: ??? Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 12:17
          nieeeee????
          portalwiedzy.onet.pl/86475,haslo.html
          • marilicia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 14.03.05, 12:27
            Hmmm...mi tez takie cos sie przytrafilo. Juz nie wiedzialam co mam zrobic,
            zaczelam kombinowac z korkociagiem, ale niestety nie dalo rady. No ale moj
            chlopak tez stanac na wysokosci zadania i przyszedl z odukurzaczem.....wyssalo w
            2 sekundy...(mamy super odkurzacz 1600 watow)...ach jaka ulga. I chce nadmienc,
            ze tez jestem z Gdanska....dlatego z odurzaczem przeszlo bo my mama tu w Gdansku
            230V, a reszta Polski tylko 220V!

Pozdrawiam z Oliwysmile
            • Gość: zagłębianka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 81.219.117.* 14.03.05, 13:11
              No u nas w zagłebiu takie rzeczy sie nie zdarzaja - pierwsze słysze. Ale za to
              ja i mój mąż uśmialismy się jak nigdy haha wink pozdrawiam. błahahaha
            • Gość: hihihih o ja nie mogę!!! padam z Was!! dobre!!! IP: 212.244.168.* 14.03.05, 20:03
          • Gość: ala Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.jmdi.pl 17.06.05, 11:23
            a to dobre..!hahha kurcze ale straszne troche...
            • Gość: ala Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.jmdi.pl 17.06.05, 11:25
              tzn z tym co utknac moze facetowi
          • Gość: Lonzo Re: To wina kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 07:06
            Chialem tylko nadmienic ze to tez jest przypadek z winy kobiety. Bo facetowi sie
            nie skurcza maly, tylko kobiecie i to ona pododuje uwiezienie ptaszka tongue_out
        • Gość: xxx ... IP: *.r-sumina.atupartner.pl 23.03.06, 23:32
          Jak to nie utyka? Znam faceta któremu utknął dezodorant w odbycie i trzeba było
          wyciągać operacyjnie, bo szczypcami się nie dało...!
          • portboner Re: ... 26.06.06, 22:27
            a top juz jego osobista tragedia, że ten dezodorant sie tam znalazł
        • Gość: o rany to ja Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 18:05
          hehe Ty uważaj żebyś się nie zakleszczył tak jak pies ... hehehe zamość na to
          nie możliwe !!!!!my wyciagamy kombinerkami buhahaha
      • Gość: Mops Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.77.classcom.pl 16.03.05, 09:52
        A mojej koleżance z Krakowa tampon utknął na 2 tygodnie (dwa tygodnie słownie)
        i dopiero ginekolog jej to wyciągnął jak zaczęła śmierdzieć. Dodam, że
        prowadziła szczęśliwe pożycie seksualne. Ale nikt tego nie zauważył.
        • Gość: Annia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:25
          Nowy rodzaj antykoncepcji?? big_grinbig_grin
        • portboner Re: ... 26.06.06, 22:29
          Fajne masz koleżanki
    • kalimeraa Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 14.03.05, 22:45
      Dajcie już spokój z tym Gdańskiemsmile))
      • Gość: żunia I Z CZEGO ŚMIECH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:01
        I CO SIĘ SMIEJECIE A GDYBY TO TOBIE SIE ZDARZYŁO !
        LUDZIE TROCHE WYOBRAŹNI PA
        • to_jaaa Re: I Z CZEGO ŚMIECH 15.03.05, 15:31
          śmiejemy się z Gdańska, nie wpadłaś na to?
      • pijatyka Re: Dajcie już spokój z tym Gdańskiem 21.07.23, 19:48

Czemu? Piękne miasto... ;-D

• Gość: eliza KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:12
      O kurcze! Nie wiedzialam, ze dzieki mojemu postowi posmieje sie pol Polski.
      Mimo, ze ten epizod zdarzyl mi sie jakis czas temu, wchodzac przypadkiem na to
      forum zauwazylam ze temat jest ciagle na topie. Wiem, ze to ze jestem z Gdanska
      glupio troche zabrzmiało, ale bylam troche przerazona cala sytuacja. A miasto
      wymienilam tylko dlatego, bo sadzilam ze skoro powiem ze jestem w Gdansku to
      ktos mi poleci jakis szpital czy lekarza, do ktorego moglabym sie udac. Chlopak
      chcial koniecznie wyjac tego tampona i mu sie udalo. Cala sytuacja skonczyla
      sie dobrze. A tampon nie byl felerny, tylko utknal z mojej winywink)))))))))))
      Pozdrawiam. Smiech to zdrowie!
      • kalimeraa Re: KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) 15.03.05, 21:17
        Fajnie, że masz poczucie humoru!!!

A jeśli następnym razem trafi Ci się taka przygoda, to tam, u Was w Gdańsku
        stoi taki gość z wielkim widelcem...
        wink))
        • Gość: 01 Re: KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:25
          kalimeraa napisała:

to tam, u Was w Gdańsku
          > stoi taki gość z wielkim widelcem...
          > wink))

o rany,
          oplulam komputer!!!
          • poziomka8 Re: KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) 15.03.05, 21:40
            moja córka jak była mała zawsze mówiła na niego - pan z widelcem wink
            ale od dziś ile razy będąc na Długiej spojrzę na Neptuna kojarzyć go będę nie
            tylko z morzem ale i z pogotowiem ratunkowym kobiety wink
            • ninaspi he he 16.03.05, 09:58
              wiecie co? przy całym współczuciu dla kobiety- popłakalam sie .Az mnie brzuch
              boli ze smiechusmile)))))00
              • Gość: baba Re: he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:46
                Heee Uuuu nieee mooogę!
          • tana22 Re: KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) 17.03.05, 21:47
            nie ty jedna, kochana, nie ty jedna....
        • Gość: li Re: KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) IP: *.it-net.pl 17.03.05, 00:27
          niezły dżołk z tym widelcem.
      • Gość: przyczułka Re: KRÓTKA HISTORIA O GDAŃSKU:))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 00:09
        "Chlopak chcial koniecznie wyjac tego tampona i mu sie udalo."

prawdziwy meżczyzna czynu!!
        takich co tak sie rwą do roboty to ze świecą szukać!
    • Gość: kasia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 80.72.46.* 16.03.05, 12:04
      Dziewczyny, cholercia, jesteście
      wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      ))))))))))))))))))))))))))))))))) Hahahahahahahaa. Ale się obśmialamsmile))
    • Gość: kasia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 80.72.46.* 16.03.05, 15:44
      Proponuje uznac ten post za temat miesiaca, a moze nawet za temat roku 2005 bo
      watpie aby cokolwiek to pobiło!!!!!!!
      (mimo wpółczucia dla autorki )
    • Gość: kobietka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:14
      • Gość: kobietka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:16
        przepraszam , ale ze smiechu kliknęłam nie w to miejsce , a chciałam
        powiedzieć ,że odważnych zuchów w Gdańsku macie . Mój mąż mówi ,że by nie
        gmerał , ale to chłop z Mazur to i nie dziwota!!!!!!!

buhahaha!!!!!!!!
        • Gość: ann Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.chello.pl 17.03.05, 01:36
          o nie, to żadne tam gmeranie! pół butelki perfum poszło na dezynfekowanie
          paluszków mojego lubego! a jego mina!
    • kizdam47 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 17.03.05, 22:34
      A przestańcie z tym gościem z widelcem z Gdańska, bo sie posikam ze smiechu!
      Już rycze tłumionym bełkotem jakimś, bo dzieci śpią. Zaraz chyba zdechne ze
      śmiechu. Poczatek - pełna dramaturgia, ale gość zareagował szybko i zrobiło się
      całkiem śmiesznie.
      Nie wiem, czy mój mąż by się sprawdził czy nie, on mnie czasem tylko złosliwie
      za sznurek piciągał. Dziwne uczucie.
      Hahahahah
      Buhahaha
      Ale jaja, nie moge!

Pozdrawiam Gdańsk

P.S. Kilka lat temu chciałam sie tam przeprowadzić, dlaczego tego nie
      zrobiłam?! Dlaczego?!
      • ninka25 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 18.03.05, 17:29
        smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: ania Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:42
        może mąż ma sentyment do teatru kukiełkowego, który odwiedzał w dzieciństwie wink)
        żona pacynka- nie jeden chciałby pociągać za sznureczki....

pozdrawiam
        • sabulka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 07.10.05, 21:49
          a mi się ze śmiechu urwała rzęsa i wpadła do oka, jak i czym ją wyciągnąć ?
          jestem z gór (sudety)
          pozdrawiam
          • portboner Re:.... 26.06.06, 22:37
            widelem
    • Gość: rzymianka22 up, bo smiech to zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:06
      Gość z widelcem -wspaniaałe!!!! big_grinDDDDDDDDDDDD
    • rachela180 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 22.03.05, 14:45
      Mi to raz utknął prezes. Oj zdolny mój chłop smile))))))))))
    • kadya Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 24.03.05, 16:03
      o jeziu!!! cudownie jest sie tak pośmiać smilesmilesmile gratuluję i popieram inicjatywę
      nadania tytułu tematu roku !!!!
      • anna_deszczowa Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 02.04.05, 18:03
        Ja sie tylko tak zastanawiam, ze jezeli w Gdansku sie takie rzeczy zdarzaja to
        znaczy ze u mnie w Szczecinie tez moga - ten wiatr od morza smile tylko ze jest
        maly problem bo tu nie mamy faceta z widelcem... smile
        • poziomka8 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 02.04.05, 18:46
          och,drobiazg
          ale przecież macie fontannę z KOTWICĄ na cokole...wink
          • anna_deszczowa Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 02.04.05, 19:14
            hmmm, trzeba bedzie w razie potrzeby sprobowac z kotwica...
            • portboner Re: ..... 26.06.06, 22:39
              anna_deszczowa napisała:

> hmmm, trzeba bedzie w razie potrzeby sprobowac z kotwica...

a łyzka na to niemożliwe...
    • kingaolsz Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 02.04.05, 19:24
      Nie moge powstrzymac lez smiechu.... padne smile))))))))))))))
      Swietne... hehehehe

Kinga
      • pszczolaasia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 09:05
        ja jestem z Gdyni.... tu są takie rybki, ale one nie nadają się chyba jako
        pogotowie... w takim wypadku... nie wiem, Gdynia jakaś poszkodowaana
        jest smile)))) post roku zdecydowaniesmile))
        • lipa55 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 17:54
          uffffffff
          my w Warszawie mamy Syrenę z dłuuuuuuuuuugim mieczem wink
          • poziomka8 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 18:04
            no przecież gdynianie TEŻ mają miecz w herbie...
            • lipa55 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 18:06
              nidgy dotąd nie rozpatrywałam herbów w ten sposób, wiec mi umknęło....
              grunwaldzkie miecze też sa niezłe wink)))
              • poziomka8 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 18:10
                powiem ci więcej
                mają nawet obelisk w punkcie widokowym postawiony z okazji Zjazdu Pszczelarzy...
                oooo...teraz rozumiem...skąd te pszczoły
                • pszczolaasia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 18:38
                  smile))))))))))))

ale ten miecz jest na herbie, a ja pisała o rybkach.... chociaż poczekajcie te
                  rybki są przebite mieczem!!!!! no tak... ale to dosyć wysoko...ciężko się
                  wspiąć... rozumiecie... no i głupio by tam na bulwarze nadmorskim na
                  mieczyk....taaaa.... ale gdańszczanki mają gorzej- ten widelec na większym
                  placu stoi!!!!!!!!1 i za płotemsmile)))) trzeba się najpierw przez
                  wyyyyyyssssoooookiiiii płot przeleźć!!!
                  • pszczolaasia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 03.04.05, 18:39
                    a syrenka też niczego sobie!!! tfu miecz syrenki... byłam ...widziałam smile))
    • max_gdynia Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 23.04.05, 22:45
      Pozdrowienia dla rodaków z 3miasta, GDYNIA wita i pozdrawie big_grin. Super sytuacja
      hehe.
    • Gość: syrka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 25.04.05, 23:51
      po raz drugi zryczałam się ze smiechu "pan z widelcem" przebił wszystko wink)))

Zawsze i wszędzie już GDAŃSK kojarzyć się z jednym będzie
      • hopik Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 16.06.05, 12:21
        >Nie wiem, czy mój mąż by się sprawdził czy nie, on mnie czasem tylko złosliwie
        >za sznurek piciągał. Dziwne uczucie.

długo cie tak piciągał???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka