Dodaj do ulubionych

Czy brałyście GYNALGIN??

22.03.05, 00:25
Pytam, bo chciałabym wiedzieć, czy po tych globulkach nie
miałyście "problemów" z okresem? Czy się nie spóźniał?
Obserwuj wątek
    • Gość: mag Re: Czy brałyście GYNALGIN?? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.03.05, 07:40
      Miałam później o 10-13 dni - nie pamiętam ale na pewno dziwny - bo trwał tylko 2
      dni i koniec!!!
      • Gość: Barka Re: Czy brałyście GYNALGIN?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 08:29
        Nie sądzę aby branie Gynalginu lub innych leków tego typu miało jakiś większy
        wpływ na termin miesiączki. Raczej stan chorobowy lub stres z tym związany może
        mieć jakiś wpływ.
    • ebusia_fam_fatal Re: Czy brałyście GYNALGIN?? 22.03.05, 09:34
      globulki "bralam". problemow nie mialam smile
      • Gość: hanka_79 Re: Czy brałyście GYNALGIN?? IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:26
        • Gość: hanka_79 Re: Czy brałyście GYNALGIN?? IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:28
          Wiem, że to raczej mało prawdopodobne, ale kilka tygodni temu koleżanka po
          takiej "kuracji" miała spore opóźnienie, a teraz ja. Więc się zastanawiam czy
          może to mieć coś wspólnego z tym lekiem.
          • ebusia_fam_fatal Re: Czy brałyście GYNALGIN?? 22.03.05, 15:48
            hm. kazda z nas ma inny organizm (bo faceci to niewink oni wszyscy tacy sami
            hihi) i kazda z nas reaguje inaczej. ja nie stwierdzam opoxnien, ale to moze
            dlatego, ze lykam antykoncepcje hormonalna i zawsze mam regularnie wszystko.
            bardziej mi przeszkadza jak mi w ciagu dnia wyplywaja pozostalosci uncertain

takze zycze zdrowia, abysmy nie potrzebowaly calej tej chemii nigdy uncertain
            • oki1001 to samo 22.03.05, 16:30
              U mnie jest tak samo. Denerwuje mnie to przez caly dzien. Na szczescie zostaly
              mi juz tylko 2 tabletki. uff.
    • black_currant Re: Czy brałyście GYNALGIN?? 22.03.05, 15:58
      Brałam i nie miałam żadnych problemów tego typu.

---------------------------------------
      Ania - podwójna mama październikowa smile
      Emilka (1.10.2001)
      Grześ (18.10.2004)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka