Dodaj do ulubionych

Brzydka, okropna cera po odstawieniu tabletek

IP: *.g / 80.53.83.* 08.06.05, 22:48
Nie zazywam tabletek anty juz prawie 3 miesiace, a od jakichs 2 borykam sie ze
strasznymi problemami z cera. Co krok mam jakies pryszcze i to nie tylko na
buzi (dekolt, plecy, ramiona, nawet uda). Co mam robic? Czy to wina hormonow?
Nie moge wrocic do tabletek, bo zauwazylam, ze bardzo mi po nich powychodzily
zyly na nogach i boje sie zylakow...
Mam wybrac sie do ginekologa czy raczej dermatologa?
Obserwuj wątek
    • katerina24 Re: Brzydka, okropna cera po odstawieniu tabletek 08.06.05, 22:59
      to trądzik po hormonalny po tabletkach anty nazywany inaczej sterydowym polecam
      linki zaraz napisze w drugim e -mailu
      • Gość: betti22 Re: Brzydka, okropna cera po odstawieniu tabletek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 16:21
        ja po odtsawiniu tabletek w sumie juz w ich trakcie brania.mialam maskaryczna
        cere.jakies ropne krostki zakonczone takim bilaym plynem bolaly i robily sie
        skupiska takie,,mailam to zarownopo dianie i po logescie..dlatego nie moge
        uzywac tego rodzaju anty,,od 2 lat stosuje z partnerem stosunek przerywany i
        jak narazie dzidzi nie ma,,ale jakby byla to nic by to nie zepsulo..czy ja
        wiemtongue_outmoze lepije?pozdra
    • katerina24 Re: Brzydka, okropna cera po odstawieniu tabletek 08.06.05, 23:03
      oto stronki www.luskiewnik.webpark.pl/acnes200.htm[na dole strony masz
      wszystko o trądziku po preparatach antykoncepcyjnych]
      drugi link metody leczenia www.luskiewnik.gower.pl/acnesterid2003.htm
    • katerina24 Re: Brzydka, okropna cera po odstawieniu tabletek 08.06.05, 23:12
      no ładnie złe namiary podałam przepraszam już się poprawiam
      www.luskiewnik.gower.pl/acnessterid2003.htm
      oraz www.luskiewnik.webpark.pl/acnes2002.htm
    • Gość: emilia Re: Brzydka, okropna cera po odstawieniu tabletek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:33
      do endokrynologa, ale przede wszystkim lektura stronek w powyższych linkach
    • Gość: Novinka Re: Brzydka, okropna cera po odstawieniu tabletek IP: *.aster.pl 09.06.05, 18:28
      Borykam sie z podobnym klopotem. Po odstawieniu tabletek, tez jakies 3 miechy
      temu - okropne "ruszenie" zaskórnikowe i nie tylko na plecach i co najgorsze na
      dekolcie sad. Na twarzy, na szczescie nie (tyle co zwykle). Cos mnie nie
      przekonuje ta dieta pana Rozanskiego, jestem chuda i boje sie, ze moj organizm
      nie wytrzymalby takiego odchudzania. No ale ja to jeszcze borykam sie z
      prolaktyna, wiec pewnie wszystko skrupilo sie na raz. Pozdrowienia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka