Dodaj do ulubionych

Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!!

IP: 195.116.167.* 12.09.01, 21:40
Jeżeli znaciee w swoim mieście dobrego ( skutecznego, kompetentnego i
sympatycznego ) ginekologa podzielcie sie z innymi . Naprawde trudno o dobrego
lekarza. Na początek czy ktoś mógłby mi polecic lekarza w Lublinie ????
Obserwuj wątek
    • Gość: Oczko Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 22:28
      Świetny pomysł! Ja też szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu, moze któraś z
      Was juz znalazła? smile
      • Gość: kila Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.09.01, 13:24
        super pomysl , ja teraz mieszkam w Bydgoszczy i wlasnie mam zamiar wybrac sie
        tu do lekarza, czy ktos moze mi polecic jakiegos dobrego ?
        • Gość: Ania Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 15:49
          Niestety, nie znam zadnego dobrego ginekologa z Lublina, Wrocławia, Bydgoszczy.
          Jestem z Warszawy i tutaj szukam dobrego specjalisty. Znacie może?
          • Gość: kila Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 13.09.01, 17:29
            jeszcze arz poweim ze to jest super sprawa zeby otworzyc taka liste ,
            dziewczyny piszcie !!!
            • Gość: Anusia Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: *.sympatico.ca 13.09.01, 17:46
              ja mieszkalam w bydgoszczy i chodzilam do sanitasu na dworcowa do doktora
              Fraczka, bylam bardzo zadowolona , uwazam ze to byl najlepszy z ginekologow na
              jakich trafilam w ciagu mojego krotkiego zycia, podobno jescze dobrym lekarzem
              jest ordynator z Biziela , on przyjmuje gdzies na wyzynach , ale nie pamietam
              jakie jest jego nazwisko,
              pozdrawiam, Ania
              • mala_ Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 13.09.01, 22:33
                w warszwie slyszalam wiele dobrego o dr roszkowskim i doc debskim ja jestem z
                gizycka i polecam dr zarakowska i dr nowickiego pozdrawiam mala
                • studentka_lub Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 15.12.07, 00:39
                  doc Dębski jest genialnysmilesmile miły i bardzo kompetentny
              • Gość: kila Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.09.01, 12:53
                Anusia dziekuje Ci bardzo za rade , od razu kieruje sie do niego wink))
                • kalinosia Re: Wawa - dr.Gmyrek 17.11.03, 21:23
                  wspanialy, cudowny i kompetentny lekarz. Przyjmuje w klinice Jolly Med na ul.
                  Lelechowskiej 5 (tel.668 97 96). Na codzien pracuje w Centrum Onkologii w
                  Klinice Nowotworow Narzadow Plciowych Kobiecych, wiec ta informacja mowi sama
                  za siebie (zreszta tam go wlasnie poznalam, gdzie sie mna opiekowal jak
                  przebywalam na oddziale). Niestety na wizyte trzeba czekac ok. 2 tyg, ale to
                  swiadczy tylko o jego fachowosci!! pzdr - aga
                  • sliwka3 Sosnowiec-DR.Ela Szatan-Blachnickiego,wawel,D.G. 03.04.06, 12:50
                    Dr Ela Szatan przyjmuje wt-czw-17-19-na Zagórzu w sosnowcu-koło apteki w
                    Orionie,oprócz tego pracuje szpital nr.1-w sosonowcu,w przychodni na wawelu-
                    wizyta 50-70zł-zależy-ma usg,robi cytologię-wspaniale opiekuje sie pacjentem-
                    słucha,leczy-kompetentna-i fachowo prowadzi ciązę-polecam
                    • Gość: Vera Re: Sosnowiec-DR.Ela Szatan-Blachnickiego,wawel,D IP: 193.151.50.* 10.12.07, 20:26
                      A ja właśnie odradzam!!! Dla tej pani dr liczy się tylko kasa i ma w dupie
                      swoich pacjentów. Fakt faktem pozory miłej i sympatycznej stwarza dobre, ale nic
                      poza tym... Początkowo jak zaczęłam do niej chodzić byłam zadowolona, bo nie
                      miałam pojęcia co robi,a le kiedy troszkę temat zgłębiłam i skonsultowałam się z
                      innym lekarzem byłam przerażona jej brakiem kompetencji. Sam fakt, ze dała mi
                      tabletki antykoncepcyjne nie sprawdzając czy jestem w ciąży... Niestety byłam,
                      ale dzięki 'cudownej' pani dr już nie jestem crying Polecam za to dr Jacka Schaba,
                      który za wszelką cenę walczył o moja ciąże, ale dr Szatan 'załatwiła' ją bardzo
                      skutecznie swoimi metodami leczenia i było już za późno crying
                      • Gość: Kinga Re: Sosnowiec-DR.Ela Szatan-Blachnickiego,wawel,D IP: 193.151.50.* 10.12.07, 21:00
                        To ja też się do czegoś przyznam odradzając dr Szatan.
                        Mam 46 lat. Od dr Szatan dowiedziałam się, że jestem w ciąży, ale jak mi to
                        powiedziała to dodała, cytuje " Ale wie pani, że w pani wieku taka ciążą nie ma
                        szans" Nie czekając na moją decyzje kontynuowała... "ale za 700zł ja pani mogę
                        ten problem rozwiązać". Ze względu na mój wiek i realne szanse donoszenia ciąży
                        czy zdrowia dziecka zdecydowałam się na zabieg. Zapłaciłam te 700zł, umówiłam
                        się z Nią na 20 w jej prywatnym gabinecie. Po zabiegu gdy się obudziłam pani dr
                        stwierdziła, ze jednak ciąży nie było, że są to guzy na macicy. Oczywiście
                        pieniędzy nie oddała. Z lekkim krwawieniem poszłam do domu. Do rana dostałam
                        strasznego krwotoku. Pogotowie zabrało mnie do szpitala. Tam przeszłam 6
                        zabiegów naprawiania tego, co pani dr zepsuła. W sumie byłam ponad 5 miesięcy w
                        szpitalu. Ostatecznie usunięto mi macice, bo nic już się nie dało zrobić. Miałam
                        z niej takie krwotoki, że zagrażały życiu. Nie pamiętam ile w sumie krwi
                        dostałam. Ale lekarz prowadzący spytał tylko "Kto pani taką rzeźnie zrobił?" Ze
                        względu na wiek i tak więcej dzieci nie planuję, ale młode dziewczyny,
                        zastanówcie sie zanim do niej pójdziecie. Niech wam nie zmarnuje życia. Jest
                        wielu innych, dobrych lekarzy w Sosnowcu.
                        • Gość: RI Re: Sosnowiec-DR.Ela Szatan-Blachnickiego,wawel,D IP: *.chello.pl 23.04.08, 20:43
                          Witam! Osobiście bardzo polecam Panią E. Szatan! Prowadzi moja ciąże
                          bardzo dokładnie zleca wszystkie badania! Chodzę do niej na Wawel i
                          jestem bardzo zadowolona! Jest bardzo dokładna, dokładnie odpowiada
                          na zadane pytania poświęcając tyle czasu ile pacjętka potrzebuje!!
                      • anetka17101977 Re: Sosnowiec-DR.Ela Szatan-Blachnickiego,wawel,D 15.08.08, 10:23
                        ja odradzam wizyty u doktora Włosowicza prowadził moją pierwszą
                        ciąże w swoim prywatnym gabinecie jest bardzo miły i wydaje sie
                        kompetentny stwierdził że ciąża przebiega wprost idealnie niestety
                        na drugi dzień po wizycie u pana konowała poroniłam teraz staram sie
                        ponownie o dzidziusia i wybrałam doktora Tomasza Wróbla czy któraś
                        mogła by powiedzieć coś na jego temat??
                      • Gość: wrzaskun70 Re: Sosnowiec-DR.Ela Szatan-Blachnickiego,wawel,D IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 12:34
                        witam ja jestem zadowolona z opieki medycznej pani doktór. jako jedyna z kilku lekarzy stwierdziła ciąże martwą a lekarze w szpitalu w Dąbrowie dalej ją we mnie trzymali .aż do momentugdy dostałam ostrych buli i wtedy się mną zajeli.oczywiście Pani doktor była przymnie.Pozdrawiam
                    • Gość: gość Re: Sosnowiec-DR.Ela Szatan-Blachnickiego,wawel,D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 11:58
                      Owszem przebadała mnie szybko i bezboleśnie, ale wizyta wyniosła mnie 100zł, w
                      tym nie miałam ani badania na raka szyjki macicy ,ani piersi ( więc zapewne
                      zapłaciłabym dwa razy tyle) tabletki tez wypisuje najdroższe. więc neutralny
                      ,szukam innego
                    • Gość: DarkSun Re: Sosnowiec-DR.Ela Szatan-Blachnickiego,wawel,D IP: *.net.stream.pl 14.09.09, 19:06
                      A ja nie polecam. Ta kobieta o mało nie doprowadził mnie do tego, że nigdy nie
                      mogłabym mieć dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz leczę się u dobrego ginekologa
                      (dr Zawadzka, też na Zagórzu w Sosnowcu) i mam nadzieję, że jakoś będę mogła być
                      w ciąży, choć po tym wszystkim co przeszłam z 'cudowną' dr Szatan, nie mam już
                      pewności.
                      Miałam poważną chorobę jajników, której dr Szatan nie zdiagnozowała, choć na
                      wizycie podałam jej wszystkie objawy. BA! nawet nie wpadła na to, aby zrobić
                      jakiekolwiek badania. Bez nich wcisnęła mi darmowe opakowanie tabletek mówiąc "
                      W sumie to nie powinna ich pani brać, ale może pani zaryzykować" i przepisała
                      kolejne 3 opakowania (a zaznaczam, ze są to jedne z najdroższych tabletek na
                      rynku). Nie wiedziałam, ze jestem w takim stanie, w jakim byłam. Myślałam, że
                      skoro daje mi tabletki, to nie grozi to mojemu zdrowiu. Czułam się coraz gorzej,
                      a pani dr wypisywała mi kolejne opakowania. Aż któregoś dnia się ocknęłam i
                      przestałam brać ten syf i poczułam się lepiej. Teraz ratuje moje jajniki. Nadal
                      biorę leki, ale czuję się coraz lepiej, bo mam odpowiednio dobrane i mam
                      zrobiony komplet badań. Dziewczyny, zastanówcie się zanim tam pójdziecie. Nie
                      powtórzcie mojego błędu. Mam tylko 26lat i chciałam mieć dzieci, jednak przez
                      najbliższe 2 lata na pewno dzięki cudownej pani dr nie będę miała. Mam nadzieję,
                      że po kuracji będzie lepiej i uda się naprawić to, co zepsuła dr Szatan. sad
                    • Gość: A Re: Sosnowiec-DR.Ela Szatan-Blachnickiego,wawel,D IP: *.204.67.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.03.12, 23:21
                      ABSOLUTNIE NIE POLECAM!!!!
                      chodziłam do niej przez 2 lata, ponoć było wszystko w porządku, a kiedyś miałam zamrażaną nadżerkę i to było zlecone właśnie przez szanowną panią doktor Szatan , i ponoc sie zagoiła, zmieniłam lekarza by się upewnic, okazało się że była źle zamrożona a ona przy kazdym badaniu upewniala mnie ze jest wszystko dobrze.
                      a wizyta wyglada w ten sposob, ze sie wchodzi, ona każe sie rozbierac i w tym momencie mowic co Ci dolega, a jak sie ubierasz to mowi co masz brac itp. zero jakiegokolwiek normalnego podejścia
                  • nn.m Warszawa Dr Bonarek-Sztaba 08.02.12, 20:01
                    ja jakiś czas temu potrzebowałam dostać się do ginekolga na cito i cudem trafiłam do pani dr Joanny Bonarek-Sztaba i moją najlepszą panią dr!Jest przesympatyczna, wszystko robi bardzo dokładnie, niczego nie bagatelizuje i poleciłam ją już moim 2 przyjaciółką i są zachwycone. Przyjmuje prywatnie w przychodni Prosen (Wola) i pracuje w szpitalu Ginekologiczno- Położniczym im. Świętej Rodziny
                • Gość: haneczka26 Warszawa, Lim IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.07, 20:14
                  Ja chodzę do CM Lim w Warszawie,mogę polecić dr. Bieńkowską, Pietraszewską,
                  Skórską, wszystkie konkretne i bardzo miłe. Natomiast radzę omijać wielkim
                  łukiem dr Polkowskiego...lekarz który nie badając mnie,zobaczył wyniki badań,
                  miałam trochę podwyższony progesteron i stwierdził że mogę być bezpłodna i
                  nawet nie powiedział mi co mam zrobić...musialam się o wszystko wypytywać...a
                  najlepsze,że poszłam z tymi wynikami do innego lekarza,który powiedział mi że
                  wyniki są ok.Jak mu powiedzialam o tej bezpłodności zrobił wielkie oczy i
                  powiedział że nie skomentuje...Jednym słowem był zaskoczony że coś takiego
                  usłyszałam od innego lekarza...
                  • Gość: oluola Re: Warszawa, Lim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 19:23
                    czy u którejś z tych pań byłaś może kilka razy? Czasem pierwsza i
                    jedyna wizyta może byc milnie oceniona. Czy te panie pytaja o
                    wszystko czy samej trzeba sie dopytywac, dopominac o badania itp?
                    Czy znaja sie na endokrynologii?
                • Gość: malutka_kropka82 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.chello.pl 30.10.07, 22:24
                  Polecam doktor Julitę Kowalską - Palacz. Przyjmuje w państwowej
                  przychodni przy ul. Łomżyńskiej. Mam regularnie cytologię, usg. Jest
                  fachowa, sympatyczna i dba o pacjentki. Pozdrawiam
                  • Gość: magdalena Łódź Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 22:43
                    Polecam dr Strużyckiego z Łodzi,super specjalista, najlepszy lekarz
                    jakiego znam. Prowadził dwie moje ciąże, chodzę do niego już kilka
                    lat i jestem bardzo zadowolona. Wszystkie moje znajome którym
                    poleciłam Pana doktora są zachwycone.
                    • Gość: pacjentka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.tkdami.net 10.03.08, 22:09
                      ja też polecam- dobry lekarz.Kompetentny przede wszystkim i
                      profesjonalnie podchodzi do pacjenta.
                    • Gość: Calineczka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 22:48
                      Mogę z całą pewnością polecić dr. Strużyckiego z Łodzi. Chodzę do niego prywatnie i przyznam, że to jedyny lekarz, który spełnia wszelkie moje oczekiwania. Jest sympatyczny, uprzejmy, miły, delikatny i poprostu wspaniały. Pierwszą ciążę niestety straciłam, ale on daje nadzieję. Odpowie na każde pytanie i jest poprostu cudowny! Dał mi nadzieję, a to najważniejsze na tym etapie, na którym jestem!
                • Gość: malutka_kropka82 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.chello.pl 30.10.07, 22:25
                  Polecam doktor Julitę Kowalską - Palacz. Przyjmuje w państwowej
                  przychodni przy ul. Łomżyńskiej w Bydgoszczy. Mam regularnie
                  cytologię, usg. Jest fachowa, sympatyczna i dba o pacjentki.
                  Pozdrawiam
              • edit_ka Bełchatów 30.09.03, 18:26
                Najlepszym ginekologiem w Bełchatowie jest zdecydowanie Pani Małgosia
                Kraszewska!!! Pomogła mi już nie raz i z całego serca ja polecam!!!
                • Gość: axa Re: Bełchatów IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 19.06.04, 14:00
                  hej!! moglabys mi podac jakis kontakt do tej pani doktor? gdzie ona przyjmuje?
                  nr telefonu....? dziekuje
                • Gość: roxana Re: Bełchatów IP: 194.63.132.* 07.04.05, 13:23
                  Witam! Ja leczyłam sie u dr Kraszewskiej dobrych kilka lat, ale ok., pol roku
                  temu musiałam zrezygnować:powód?Pani dr. jest rzeczywiście przesympatyczną
                  osobą, bada bardzo delikatnie, zawsze gdy jest problem można się umówić w
                  gabinecie, bez względu na to że wtedy nie przyjmuje...ale okazujesię też że dr.
                  Kraszewska przepisuje leki "na oko", bez wstępnych badań(potwierdzone przez
                  moje przyjaciółki które się u niej leczą) a mnie przleczyła bez tych badań na
                  zapalenie przydatków silnym antybiotykiem, po którym dostałam grzybicy
                  pochwy...Po badaniu usg w szpitalu Matki Polki w Łodzi(ból nie mijał) okazało
                  się, że mam bardzo dużą torbiel na jajniku..
                  Oczywiście ja mimo to panią doktor polecam, ale tylko na badania kontrolne i
                  przepisywanie tabletek antykoncepcyjnych( choć i tak recepta jest przepisywana
                  bez badań)...
                  • Gość: Kinga Re: Bełchatów IP: *.dolsat.pl 31.01.08, 12:43
                    Zgadzam się z opinią, że pani dktor jest przesympatyczną osobą. Wizyty w jej gabinecie należą do tych przyjemnych. Jednak ja byłam u niej z powaznym problemem, a ona sobie z nim nie radziła i przepisywala mi kolejne drogie leki w ciemno. Bardzo mnie zabolało, kiedy zwijając się z bólu przydatków usłyszałam, że mnie nie bolą przydatki. Inny lekarz, z którym się skonsultowałam potraktował mój problem poważnie.
                    • Gość: Marta Re: Bełchatów IP: *.dolsat.pl 01.09.08, 10:19
                      witam, u mnie ok 2 tyg temu stwierdzono zapalenie przydatków, biorę juz 2
                      antybiotyk, czopki, tabl. przeciwgrzybiczne i nic dalej boli jak nie wiem co a
                      do tego ból krzyża i utrzymujący sie juz od tyg stan podgoraczkowy, a teraz boli
                      mnie takze pęcherz. Nie wiem czy to jest normalne ?? czy mam zmienic lekarz.
                      Dodam ze juz od tygodnia jestem na zwol. lek. i wygrzewam sie w domu a jestem
                      taka słaba i obołała ze szok. Juz mam dość. Pomóżcie!!!
                      • anty-niunia Re: Bełchatów 01.09.08, 12:33
                        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
              • Gość: KASIA Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 16.05.05, 11:48
                ODRADZAM ORDYNATORA DOBRZYŃSKIEGO Z BIZIELA W BYDGOSZCZY JAKO POLOZNIKA BRAK MU
                DOSWIADCZENIA I WYCZUCIA!!!
              • Gość: ANULA.84 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.ip.xcore.pl 03.12.12, 15:25
                Z LUBLINA TO DR A. WDOWIAK JEST NAPRAWDE DOBRYM SPECJALISTĄ W SZCZEGÓLNOŚCI OD TRUDNYCH SPRAW DZIEKI NIEMU MAM DZIDZIUSIA
              • Gość: ewa Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.dynamic.mm.pl 10.03.15, 19:50
                Profesor Grabiec z Biziela. Polecam smile
            • Gość: aga Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 20:01
              Witam! Jestem z Jeleniej Góry. Polecam bardzo doktora Andrzeja Błażko,
              specjalistę ginekologa położnika. Bardzo miły, zawsze wszystko dokładnie
              wytłumaczy, nie jest żadnym przeciwniekiem antykoncepcji a wręcz do niej
              namawia. Naprawdę super lekarz i do tego...ma coś w sobie. Do zobaczenia w
              poczekalni u niego ul. Studencka (przy Akademii Ekonomicznej)
              • mala.karen Jelenia Góra 24.07.02, 09:54
                Korzystałam z usług Ginomedu na Zabobrzu. Pani Dobek - nie polecam. Może i
                delikatna, sympatyczna, ale jeśli wam coś poważnego jest to poszukajcie innej
                lekarki. Poza tym ile razy u niej byłam tyle razy miałam wrażenie że jak
                najszybciej chce się mnie pozbyć (moje koleżanki też to zauważyły). No i nie
                kwapi się do wykonywania badań (np. o cytologię musiałam się prosić, a o np
                biocenozie pochwy, to chyba wogóle nie słyszała). Leczyłam się u niej pół roku
                na grzybice i w tym czasie nie zrobiła mi żadnych badań, tylko ciągle
                przepisywała drogie leki, które zupełnie nie skutkowały.
                Jest tam też dr Berlińska - nie polecam, można z nią opgadać, ale metody
                leczenia (irygacje pochwy wodą z sokiem z cytryny) uważam za jakieś
                nieporozumienie. No i nie jest zbytnio delikatna podczas badania.
                Dużo dobrego natomiast słyszałam o panu Błażko i do niego się wybieram.
                • griotte Re: Jelenia Góra 08.11.02, 12:09
                  Czesc!
                  Wlasnie przeczytalam Twoja opinie. Co do dr Berlinskiej zgadzam sie w zupelnosci. Zetknelam sie z nia w okresie, gdy uczylam sie w Jelonce w szkole sredniej (ladnych pare lat temu - jak ten czs lecismile. Otoz, zrobila mi elektrokoagulacje (tak to sie chyba fachowo nazywa: chodzi o popularnie zwana "wypalanke"), gdy bylam w wieku ok. 18 lat... Po czym, gdy moja koleznka poszla do niej leczyc nadzerke, ta sama p. doktor nie zalecila jej tego samego zabiegum gdyz..."byla za mloda". Zaznacze jesznie, ze kolezanka byla w moim wieku, a do rakarz, upss..sorki, lekarza poszla rok pozniej niz ja. Mozesz sobie tylko wyobrazic jak ja sie czulam slyszac te "rewelacje"...
                  Pozdrawiam Jelenia Gore, a zwlaszcza Sobieszowsmile))
                  Magdalena
                  • agajezyk Re: Jelenia Góra-dr Błażko 01.05.03, 17:57
                    Jestem w 34 tygodniu ciąży i polecam dr Błażko. Leczę się u niego od 10 lat i
                    jestem naprawdę zadowolona. Jest tylko jedna wada-nie zapisuje na godziny i
                    czeka się w okropnie długiej kolejce, czasem nawet 4 godziny. Ale jest super i
                    ma to cos w sobie. Przy nim czuję się jakbym była wyjątkową pacjentką a nie
                    tylko obiektem do badania. polecam gorąco, ul. Studencka Jelenia Góra. Acha pan
                    ten jest z-cą ordynatora w szpitalu w Kowarach więc jest to jakaś rekomendacja
                    dodatkowo. A sam szpital w Kowarach uważam za super, leżałam tam na patologiii
                    ciąży i było naprawdę miło. Pozdrawiam
                    • kurka20 Re: Jelenia Góra-dr Błażko 24.02.08, 20:55
                      Ja też polecam i to gorąco dr Błażko. Jest po prostu cudownym
                      człowiekiem i świetnym fachowcem. Jestem w 19 tygodniu ciązy i
                      jestem u niego co najmniej raz w miesiącu i jestem za każdym razem
                      zachwycona jego podejściem do pacjenta. Odradzam za to dr Kałdonka.
                      Miałam problemy z zajęciem w ciąże, Kałdonek zrobił mi badanie
                      niedrożności jajowodów z którego wyszło, że prawdopodobnie jeden
                      jajowód jest niedrożny. Kałdonek nawet nie próbował jakoś mi pomóc,
                      tylko na prywatnej wizycie usłyszałam "może czas pomyśleć o in
                      vitro, pani nie jest już taka młoda". Dla ścisłości dodam, że mam 29
                      lat. Poszłam na wizytę do Błażko który spokojnie wyjaśnił mi że żeby
                      zajść w ciąże potrzebny jest jeden drożny jajowód i jeszcze jest
                      wiele wyjść przed in vitro. Dodam, że 2 miesiące później byłam w
                      ciąży. Wystarczyła tylko stymulacja jajników i trochę dobrej woli.
                    • aga_salamon Re: Jelenia Góra-dr Błażko 23.03.08, 00:52
                      Ja na razie napisałam do Instytutu Praw Pacjenta i jeszcze nie wiem gdzie będę
                      jeżdzić do ginekologa. Jelenia Góra mnie podłamała jak na razie. Gdybym chociaż
                      wiedziała czy w kowarach, któraś miała laparoskopię to już bym była
                      spokojniejsza, bo na razie słyszałam opinię, ze tam go nie ma i nie wiem co mam
                      robić.

Do: Instytut Praw Pacjenta i Edukacji Zdrowotnej
                      ul. Nowogrodzka 62a lok. 315
                      02-002 Warszawa
                      E-mail:
                      kontakt@prawapacjenta.pl

Tel. 0 22-474-15-22
                      Fax. 0 22-474-15-23

Nr KRS 0000220999
                      REGON 140011587
                      NIP 5213335187

Od: Agnieszka Salamon zam. ul. Noskowskiego 3/103 58-506 Jelenia Góra tel:
                      0506780549 E - mail: agnsal1@wp.pl PESEL 77011600608. DO AGT316719. NIP
                      611-162-81-53 Pacjent ubezpieczony

Zgłaszam, że wypuszczono mnie ze szpitala przy ul. Ogińskiego 6 58-506 Jelenia
                      Góra bez biopsji oraz badania ca-125 oraz szczepienia przeciw żółtaczce.
                      Rozpoznanie twór litowo płynowy, nie wiem więc czy usuwalny bez zabiegu, co
                      innego gdyby był czysto płynny. W wypisie nie pisze dokładnego rozpoznania. Na
                      chybił trafił po USG (jednym USG - tylko podczas przyjęcia do szpitala, podczas
                      wypisu już zapomniano o USG). Cytologia z 2006 r. W wypisie napisane przez
                      ordynatora ginekologii zastosowanie progesteronu. Nawet nie było drugiego USG.
                      Nie było badania piersi, cytologii ani ca-125, tylko krew i mierzenie
                      temperatury, nawet nie było badania moczu, nie mówiąc o punkcji (biopsji),
                      których także nie wykonano. Wypisano mnie w stanie dobrym do domu. Sprawa jest
                      śmieszna. Dwa tygodnie temu trafiłam na Izbę Przyjęć do szpitala na Ogińskiego 6
                      58-506 Jelenia Góra, napisano colca, a nie jajnik, podano zastrzyki i do domu.
                      Nie mówię już o tym, ze lekarz z Pogotowia na ul. Różyckiego 58-506 Jelenia Góra
                      wypisał skierowanie od razu na oddział ale z Izby Przyjęć wróciłam do domu,
                      nawet nie wzięto tego skierowania pod uwagę. O dwóch lat powtarzam wyniki
                      moczu, które są złe. Naprawdę nie wiem co robić. Proszę lekarzy o przyjęcie mnie
                      z powrotem do szpitala na Ogińskiego 6 58-506 Jelenia Góra lub wyznaczenie przez
                      NFZ innego szpitala, w którym na podstawie mojego skierowania od dr Jędruszka
                      Internisty z Ogińskiego 1 B 58-506 Jelenia Góra (które zostało zużyte przez
                      szpital jeleniogórski) oraz potwierdzeń lekarzy ginekologów lekarze powinni
                      wykonać podstawowe badania, tj. cytologia, punkcja (biopsja), ca-125, badanie
                      piersi i wtedy zadecydować czy zabieg czy leczenie progesteronem. Żaden z
                      lekarzy nawet nie wspomniał o istnieniu takich badań i jak je mogę wykonać czy
                      na NFZ czy nie są, a może są refundowane. Sama sobie przeczytałam. Ginekolog z
                      przychodni GINEKOMED przy ul. Kiepury 77 58-506 Jelenia Góra w ogóle puściła
                      mnie z rozpoznaniem do domu i żadnej opinii nie wysrtawiła. Ginekolog na
                      Ogińskiego 1 B być może dobrze diagnozuje i zlecił USG ale wypisał także
                      progesteron bez cytologii i badań piersi oraz badania ca-125, którego jeszcze
                      nie zaczęłam brać, ponieważ i tak jestem w czasie menstruacji i nie wiem czy mam
                      brać bez tych badań. Zgłaszam aby dokonano badań mojej osoby i zlecono powrót do
                      szpitala w celu ich wykonania i wtedy wyznaczono odpowiedni zakres leczenia. W
                      tej chwili nie mam zaufania do lekarzy, którzy zachowują się tragicznie, nie
                      wykonują podstawowych badań, a diagnozę stawiają na chybił trafił. Inaczej nie
                      da się tego określić. Zgłaszam, że we wtorek rano będę na wizycie u internisty,
                      przynajmniej po skierowanie na badanie ca-125 w przychodni na Ogińskiego 1 B
                      58-506 Jelenia Góra oraz jeszcze raz zgłoszę się w tej samej przychodni do
                      ginekologa. Mam nadzieję, że dopilnują Państwo sprawy przeprowadzenia badań.
                      Przecież cała sprawa nadaje się do sądu i jest żenująca. Czy w Jeleniej Górze my
                      ubezpieczeni pacjenci nie mamy już szans na leczenie. Jestem ubezpieczoną
                      pacjentką o numerze PESEL 77011600608 NIP-ie 611-162-81-53 i nr DO AGT 316719
                      zamieszkałą przy ul. Noskowskiego 3/103 58-506 Jelenia Góra należy mi się więc
                      opieka zdrowotna i leczenie przez lekarzy. Według mnie to jaką mamy opiekę
                      zdrowotną wskazuje na tragizm i zdemoralizowanie służby zdrowia. Chciałabym
                      trafić na lekarzy z powołania i z serem do leczenia, takich, którzy złożyli
                      przysięgę lekarską z honorem wykonywania zawodu lekarza. Na razie moje zdanie
                      jest fatalne i zastanawiam się co dalej zrobić z tą całą sprawą i z dalszym
                      leczeniem, ponieważ obawiam się, że i Państwo możecie mi nie pomóc. W związku,
                      że każdą rzecz w naszym kraju można odwołać w ciągu trzech dni to ja nie zgadzam
                      się z moim wypisem ze szpitala przy ul. Ogińskiego 6 58-506 Jelenia Góra z
                      dn.22. 03. 2008 r. i żądam umożliwieni mi powrotu na oddział ginekologiczny lub
                      przeniesienie mnie do szpitala gdzie zostaną wykonane wszystkie potrzebne
                      badania do zdiagnozowania mojej osoby (cytologia, mocz, krew, ca-125, biopsja i
                      punkcja). Zgłaszam karygodne błędy lekarskie i zwykłe potraktowanie mnie jak
                      królika doświadczalnego, a nie pacjenta. Proszę o polubowne załatwienie sprawy.
                      Występuję o wyznaczenie mi opieki w odpowiednim szpitalu i odpowiedniej
                      przychodni.Jestem zażenowana opieką szpitalną w Jeleniej Górze Uważam, ze
                      lekarze igrają z naszym życiem Muszę być pewna czy nadaję się, czy też nie
                      nadaję się do zabiegu ale na podstawie pseudo badań a nie badań szpitala w
                      Jeleniej Górze na razie nie potrafię zrozumieć decyzji wypisu mojej osoby do
                      domu Do wtorku muszę podjąć decyzję gdzie wybrać się do ginekologa i naprawdę
                      czytając i szukając w wyszukiwarce nie znalazłam Wydaje się, że najbardziej
                      kompetentni są lekarze z Kowar ale z tego co wiem podobno nie mają sprzętu
                      takiego jak inne szpitale, czyli choćby laparoskopu, dlatego jestem załamana.
                      Wejdę na ambicje lekarzom i ten list opublikuję w internecie, po to abyśmy mogli
                      poszukać sobie odpowiednich lekarzy i odpowiedniej opieki. Kiedy tylko znajdę
                      odpowiednią opiekę, to podzielę się z innymi dobrym zdaniem. Mam ogromną
                      nadzieję, ze rozwiążą Państwo sprawę z odwołaniem wypisu mojej osoby ze szpitala
                      w Jeleniej Górze, bądź dokonają przeniesienia mnie na inny oddział
                      ginekologiczny do innego szpitala na Dolnym Śląsku. Jeszcze raz powtarzam muszę
                      być pewna co do sposobu leczenia. To co mnie spotyka to igranie z życiem pacjenta.

Z poważaniem
                      Agnieszka Salamon
                      zam. ul. Noskowskiego 3/103
                      58-506 Jelenia Góra
                    • Gość: malg61 Re: Jelenia Góra-dr Błażko IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.08, 18:07
                      Gdyby uważał swoje pacjentki za wyjątkowe, to nie kazałby im czekać przez kilka godzin. Moim zdaniem on je po prostu lekceważy. Nie jest jedenym lekarzem w Jeleniej Górze i ja nie mam zamiaru pozwolić się tak traktować. Tobie to nie przeszkadza więc możesz skomleć pod jego drzwiami. Takei maleńskie sado maso.
                  • kamak23 Re: Jelenia Góra 06.02.06, 19:26
                    Polecam dr Gilowską. Uratowała mi życie. Wyrazy szacunku...
                • Gość: Idorit Re: Jelenia Góra IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.02.06, 16:58
                  Uważam Twoją opinię o doktor Dobek za niesłuszną. Grzybicę dobry lekarz
                  rozpoznaje od razu, bez żadnych zbędnych badań czy przyrządów. I żadne innne
                  metody jej leczenia, poza farmakologicznym nie istnieją. To oczywiste, że
                  przepisała Ci leki, a im droższe, niestety, tym lepsze. Pozdrawiam.
                • Gość: kasia Re: Jelenia Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 22:39
                  Zgadzam sie z Tobą i również nikomu nie polecam pani Dobek.Miałaś szczęście bo
                  dla mnie to naewt miła nie była, a byłam prywtanie.O każde badanie musiałam sie
                  prosić, nic nie chciała wytłumaczyć.Wrażenia niemiłe! Nikomu jej nie polecam.
                  Moje kolezanki również.
                  • Gość: agatka0202 Re: Jelenia Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:05
                    Jak poprosiłam o skierowanie na badanie ( wizyta prywatna) , były jakies
                    promocje, powiedziała mi skrzywiona bełkocząc pod nosem "trzeba troche pobyc
                    pacjentem"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • martina.15 Re: Jelenia Góra 25.04.06, 22:03
                  ja polecam całym sercem panie Langinger i Juncewicz z przychodni Zabobrze.
                  bardzo dobre, profesjonalne, kochane i... tanie smile
                  • Gość: Natalia Re: Jelenia Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:04
                    Cześć !!!
                • Gość: ala Re: Jelenia Góra IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.06, 11:43
                  tylko że Błażko ma pomysły z gatunku rozpocząć planową operację nie sprawdzając
                  czy w szpitalu jest zapas danej krwi. Polecam ostrożność i dr Kałdonka
                  ordynatora w Kowarach
                  • agata00123 Re: Jelenia Góra 28.05.07, 23:43
                    ja polecaam dr. Kunkiewicza. robil mi cc po prostu dobry lekarz.
                  • Gość: Ola Szyszkowska Re: Jelenia Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 21:24
                    Witam,Nie polecam zdecydowanie ginekomedu i Dobek. Mam bardzo złe
                    wspomnienia, byłam pierwszy i ostatni raz. Polecam Kałdonka z Kowar,
                    uważam że to jeden z lepszych lekarzy w Jeleniej, o ile nie
                    najlepszy. Chodzę teraz prywatnie, ale nawet jak byłam na
                    początku "państwowo" byłam zadowolona. Kompetentny, delikatny,
                    Wykonywał moją cesarkę w Kowarach i to dzięki niemu moja córa jest
                    cała i zdrowa.Pełen profesjonalizm.
                • Gość: sparxx Re: Jelenia Góra IP: 89.174.255.* 26.02.08, 17:44
                  Co do dr Dobek - to rzeczywiście nie polecam. W jej przychodni
                  panuje taki klimat po prostu, że pacjentka ma przyjść i zostawić
                  kasę, nawet się rozbierać nie musi. Wiem, bo pracowałam w branży i
                  to bardzo blisko. Pacjentki wychodziły mocno zdziwione, że tam taki
                  kołchoz i na nic nie ma czasu, a podobno ma taką renomę. No ale coś
                  za coś.
                  Za to mogę z czystym sumieniem polecić dr Kunkiewicza - chodziłam do
                  niego kiedyś i miło wspominam.
                  W JG (Przychodnia Zabobrze) przyjmuje także dr Dąbruś - przyjeżdża z
                  Bogatyni bodajże. O tym że dobry - świadczy tłum pacjentek pod jego
                  gabinetem. No i co najważniejsze - niczego nie wypisuje "na oko",
                  antykoncepcję dobiera indywidualnie, po wykonaniu badań.
                  Przesympatyczny i konkretny.
                  A sok z cytryny - to kwaśny ma tylko smak - przecież to cukier
                  owocowy! I to lekarz kazał coś takiego...? Litości...
                  • Gość: adriana Re: Jelenia Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 11:05
                    Osobiście róniez nie polecam przychodni dr Dobek chodziłam tam
                    przez ponad pół roku miesiąc w miesiąc słysząc, że mam grzybice i
                    wkólko te same leki. Po czym pani doktór stwierdziła, że jest mi
                    potrzebny zabieg kosmetyczny bo mam jakąs dodatkową błonkę, W tedy
                    trafiłam dla potwierdzenia tezy do dr Błażko, który zapytał się mnie
                    po pierwsze kto mi takich bzdur naopowiadał bi niczego takiego nie
                    ma a po drugie zapytał się gdzie byłam do tej pory bo mam
                    zaawansowaną nadżerkę i polipy i dostałam skierowanie do szpitala
                    gdzie za dwa dni miałam się wstawić i odrazu trafiłam tego dnie na
                    stół operacyjny na usunięcie polipów. Po 3 tygodniach jak przyszła
                    wyniki biopsji okazała się, ze mam stan przednowotworowy, który
                    wytworzył się z długo nieleczonej nadżerki. Dr Błazko zajął się mna
                    w szpitalu w Kowarach cudownie bez żadnych dodtakowych kopert do
                    kieszeni poczym poprowadził moje leczenie. Gdy 4 miesiące póżniej
                    trafiłam do niego na łyzeczkowanie maciy tym razem do Lubania (bo od
                    stycznia 2007 pracuje w szpitalu w Lubaniu)tak samo mnie potraktowął
                    bardzo dobrze i oczywiscie wynik był taki, że stan przednotworowy
                    został wyleczony. Ten lekarz uratowął mi zycie bo jak bym dalej
                    chodizła do przychodni doktór Dobek pewnie dzisiaj juz miałabym
                    nowotwór, który wiązal by sie z poważna operacje i nawe
                    zaprzepaszczeniem szansy na dzieci. Dodam, ze to wszytsko przeszłam
                    mając lat 19!!! Teraz pomimo tego, ze meiskzam we Wrocławiu na
                    wizyty kontrolne jescze do doktora do Jeleniej Gory i przede
                    wszytskim jestem młoda dziewczyną z idealnymi wynikami, do których
                    kiedys było mi daleko. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam dr
                    Błażko. Nie tylko mi pomógł ale również wielu moim znajomym. U niego
                    naparwda mozna czuc sie wyjątkowo, traktuję cie jak najwazniejsza
                    pacjentke nawet jak jestes 15 z kolei. Poza tym będąc jeszcze
                    nastolatka chodizłam do dr Langinger, o której mogę powiedzieć, że
                    źle nie jest aczkolwiek myśle, że wiek już swoje robi. Testowała na
                    mnie pigułki antykoncepcyjne jak na króliku, bez żadnych badań, nie
                    pytając czy jestem dziewica czy nie, badała mnie zwykłym wziernikiem
                    (a nie dla dziewic), miła aczkolwiek nie dokońća kompetentna.
                    • Gość: KOBIETA25 Re: Jelenia Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.08, 16:28
                      POLECAM DR BŁAŻKO, LECZYŁAM U NIEGO NADZERKĘ, PEŁEN PROFESJONALIZM!!!
                • Gość: Gośka Re: Jelenia Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 22:20
                  Ostatnio miałam przyjemność z dr Magdaleną Winkler-Lach w Karkonoskim Centrum
                  Medycznym na ul. Bankowej. Polecam, bardzo sympatyczna i kompetentna. Wizyty
                  także refundowane przez NFZ
                  • Gość: jelenia góra Re: Jelenia Góra IP: 80.51.44.* 26.02.09, 21:47
                    Również polecam dr Magdalenę Winkler - przyjmuje w KCM w Jeleniej
                    Górze na określoną godzinę i na NFZ A jak potrzebny jest jakiś
                    zabieg to może go zrobić również na miejscu i nie trzeba wydawać
                    gigantycznych pieniędzy na prywatne wizyty - ważne dla dziewczyn w
                    ciąży A poród przyjmie w szpitalu w Kowarach
                • Gość: asia Re: Jelenia Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 12:56
                  polecam doktor Kl;eban-Drozdowska
              • Gość: Agnieszka dr Wojciech Szczęsny - Żnin, woj. kuj.-pom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:34
                Najlepszy! Nic dodać nic ująć.
                • tabubaby Nakło n Notecią ginekolog 16.05.05, 12:31
                  a moze cos wiesz na temat dr. Czosnyki ?
                  Kasia
                • Gość: Mandolina Re: dr Wojciech Szczęsny - Żnin, woj. kuj.-pom. IP: *.comax.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:26
                  Nie ma lepszego lekarza!
                  • Gość: paula Re: dr Wojciech Szczęsny - Żnin, woj. kuj.-pom. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 19:20
                    Mam pytanie, czy on pracuje także w szpitalu w Żninie czy nie?
                  • Gość: R Re: dr Wojciech Szczęsny - Żnin, woj. kuj.-pom. IP: *.bracz.edu.pl 23.04.09, 13:28
                    Rzeczywiście, jest fantastyczny. Jeżdżę do niego z Poznania, bo w tym mieście
                    byłam już u trzech i za każdym razem jestem porażona ich brakiem kompetencji i
                    obojętnym stosunkiem do wszystkiego. Zupełna odwrotność...
                  • Gość: maly-1973 Re: dr Wojciech Szczęsny - Żnin, woj. kuj.-pom. IP: 94.145.96.* 08.12.09, 22:14
                    bardzo bardzo kiepski "lekarz" przyjmuje prywatnie w ŻNINIE w przychodni EPOKA
                    na ul.Aliantów naciąga pacjentki na kasę a po wykryciu guza w piersi mimo grupy
                    ryzyka bada usg i stwierdza że jest ok zamiast skierować na dalsze badania zaraz
                    po wykryciu guza umawia następną wizytę po 8 miesiącach dzięki diagnozie i
                    leczeniu pana anty doktora SZCZĘSNEGO moja żona ma usuniętą pierś jeżeli ktoś
                    potrzebuje więcej wiadomości na temat tego problemu proszę o kontakt na
                    e-mail:maly-1973@tlen.pl mam wiadomości na temat jaka pomoc się wam
                    należy.Pozdrawiam wszystkie pacjentki pana pseudo doktora Szczęsnego Artur
                    • Gość: Artur Re: dr Wojciech Szczęsny - Żnin, woj. kuj.-pom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 18:34
                      A ja mam bardzo dobre zdanie o W. Szczęsnym. Mojej żonie i wielu innym pomógł. Też Artur!
                  • Gość: werucha Re: dr Wojciech Szczęsny - Żnin, woj. kuj.-pom. IP: *.serv-net.pl 12.12.10, 19:39
                    Myślisz,że potrafiłby dobrze zająć się również nastolatką?
                • Gość: Magda Re: dr Wojciech Szczęsny - Żnin, woj. kuj.-pom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 07:17
                  Najlepszy ginekolog-położnik!Nie ma lepszego...lekarza!
                • Gość: Karolina Re: dr Wojciech Szczęsny - Żnin, woj. kuj.-pom. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 13:37
                  Popieram w 100 %. Nie ma lepszego!!!
                • Gość: Paulina Re: dr Wojciech Szczęsny - Żnin, woj. kuj.-pom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 16:47
                  Nie chcę być nudna i powtarzać, ale rzeczywiście nie znam lepszego
                  lekarza ginekologa!
                  • Gość: kasia142658 Re: dr Wojciech Szczęsny - Żnin, woj. kuj.-pom. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.08, 12:48
                    witam mam jedno pytanko na temat dr szczesnego.czy robi on tez usg
                    sciegna achilessa.prosze o szybka odpowiedz
              • Gość: Agnieś Re: Przychodnia Zabobrze - Jelenia Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:47
                a co myślicie o doktor Stefani Grzelak z przychodni Zabobrze?
              • katharin Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 16.08.07, 17:56
                a ja polecam w poznaniu na junikowie na ul ziębickej przychodnie
                ginekologiczna.jest tam dwoja fantastycznych ginekologow facet i kobieta. dr
                jenek i dr.wrzesińska-szymaniak. ja chodze do niej i ja sobie bardzo
                chwale!!polecam ja!!
                • Gość: aaaaaaaaaa Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.tpnet.pl 16.08.07, 18:55
                • myszulka21 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 17.08.10, 11:37
                  Tak potwierdzam Dr. Maciej Jenek z Poznania jest wspanialym lekarzem, nie spotkałam się nigdy z drugim takim, bardzo delikatny, konkretny, ważniejsza dla niego jest pacjętka niż pieniądz, no po prostu krótko mówiąc jest to lekarz z powołania. Prowadzil moja ciążę, ale także ciąże mojej kuzynki i 1 koleżanek, wszystkie jesteśmy z niego nardzo zadowolone. Teraz juz do nikogo innego nie chodzę.
            • reni25 Łódź - dobry lekarz 30.04.04, 19:38
              Polecam z całą odpowiedziałnością dr Wojciecha Gontarka. Jest świetnym
              specjalistą ginekologiem-położnikiem, zwłaszcza jeśli ma się jakiekolwiek
              problemy z cyklem, ciążą itp.
              adres ul. Odolanowska 40/44 m18 tel.(o42)6530916
              • Gość: suzi Re: Łódź - dobry lekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:33
                czy u niego równiez mozna skorzystac z porady telefonicznej,nie będąc pacjentką?
                • akima8 Re: Łódź - dobry lekarz 04.02.05, 18:10
                  Dr Urszula Kowalska-Koprek
              • Gość: mika191 Re: Łódź - dobry lekarz IP: *.lodz.msk.pl 29.10.05, 12:41
                Z serca i z pełną odpowiedzialnością polecam dr.Wiesława
                Niwalda.Odpowiedzilny,wyrozumiały,kompetentny.Zajmuje się
                niepłodnością,prowadzeniem ciąży,idealny przy porodzie.Wspaniały GINEKOLOG.
                • dorciaszek Re: Łódź - dobry lekarz 23.01.06, 18:28
                  a mozesz mi napisac na meila gdzie dokladnie on przyjmuje oraz napisz mi prosze prywatnie (jaka cena) czy na NFZ?? Z gory dzieki
              • asiczka7 Re: Łódź - dobry lekarz 27.01.06, 10:13
                Polecam dr Małgosię Sobczak z CZMP.Prowadziła moje dwie ciąże, a zaznaczę, że
                mam problemy zdrowotne i wszystko bylo super.Przyjmuje panstwowo i prywatnie.
              • zumka05 Re: Łódź - dobry lekarz 12.05.06, 08:27
                polecam dr Podciechowskiego!!!
                fakt przyjmuje prywatnie, pracuje w czmp. leczyłam się u niego bardzo długo na
                zespół policystycznych jajników, inni lekarze marnie widzieli moje szanse na
                zajście w ciążę po wglądzie w wyniki badań cytohormonalnych, a tu proszę od
                17.02.2005 jestem szczęśliwą mamą z wpadkismile ale takiej chcianej. dr
                Podciechowski prowdził moją ciążę, nie zdążył do porodu bo Zuzka urodziła się z
                problemami , nagle, miesiąć wcześniej, ale po porodzie sprawdził się na medal.
                teraz spotykamy się rzadziej bo tylko na kontrolach ale polecam każdej tego
                lekarzasmile. aha z doświadczenia - wszyscy lekarze z czmp są ok. moją nagła
                cesarkę robił doktor Bielak i tylko dzięki niemu
                pozdrawiam oraz pomocy całego personelu moje dziecko jest teraz ze mną.
                • Gość: Dana Re: Łódź - dobry lekarz IP: *.toya.net.pl 30.05.06, 20:16
                  Doktor Sławomir Sobkiewicz - jemu zawdzięczam najwieksze szczęście - spodziewam
                  się dziecka. Jak ktoś ma problemy z poczęciem dzidziusia, to polecam jako super
                  ginekologa niepłodnościowego.
              • Gość: Monika Kołobrzeg dr n.med.Barbara Blicharczyk-Zalewska IP: *.range86-143.btcentralplus.com 22.03.07, 17:56
                Hm....w skrócie-wspaniała lekarka i pewnie jedyna w swoim rodzaju.Naprawde
                polecam,nawet kobietom z poza Kołobrzegu!!!
              • Gość: basia dr Strużycki Łódż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 22:49
                operował mnie i moją mamę, polecam wszystkim, swietny specjalista
                • Gość: joanna Re: dr Strużycki Łódż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 22:57
                  czy mogłabyś podać namiary na tego lekarza?
                  • Gość: maja 44 Re: dr Strużycki Łódż IP: *.aspektsc.pl 16.02.08, 13:51
                    nie, nie, nie nie idz do Struzyckiego. Mnóstwo niepochlebnych
                    opinii. Ja tez jestem jego ofiarą
                    • dabik3 Re: dr Strużycki Łódż 18.03.08, 13:06
                      moze cos ci sie pomyliło, i to nie on cie operował. ja jestem jego
                      pacjentka juz wiele lat i nigdy nie zmienie lekarza. to jedyny
                      lekarz w madurowiczu ktory potrafi wszystko operowac.polecam
                • Gość: maja44 Re: dr Strużycki Łódż IP: *.aspektsc.pl 16.02.08, 13:49
                  tu akurat sie nie zgadzam, poczytajcie opinie na cafeterii. Mnie
                  spieprzyl operacje, przez jego niedbalstwo operowano mnie 2 raz Znam
                  jeszcze kkilka Pan, ktore przez niedbalstwo skazal na cierpienie jak
                  mnie - przetoka pecherzowo-pochwowa. Nikomu nie zycze kontaktu z tym
                  czlowiekiem
                • Gość: aga Re: dr Strużycki Łódż IP: *.retsat1.com.pl 22.08.08, 09:52
                  zdecydowanie polecam dr Strużyckiego. Trafiłam do szpitala
                  Madurowicza, w którym on pracuje, praktycznie z ulicy. Najpierw
                  zajęli się mną lekarze dyżurujący i ani lekarz, do którego wcześniej
                  chodziłam prywatnie, ani żaden z lekarzy w szpitalu nie wiedzieli,
                  co ze mną zrobić. Dopiero dr Strużycki podjął decyzję o laparoskopii
                  i usunięciu cp. To on jedyny twierdził, że obniżające swoją wartość
                  BHCG nie wyklucza cp.
                  Nie znał mnie wcześniej, nigdy nie byłam u niego prywatnie, a mimo
                  to był dla mnie naprawdę miły i sympatyczny. Dr odpowiadał na każde
                  zadane mu pytanie, choć może mógłby sam wiecej wyjaśniać (nie zawsze
                  pacjent wie, o co pytać). Przed i po zabiegu widać było jego
                  zaangażowanie, przychodził do mnie i sprawdzał samopoczucie oraz
                  gojące się rany.. i przychodził nie tylko wtedy, kiedy miał obchód,
                  ale także w ciągu dnia.
                  Zamierzam leczyć się teraz u niego prywatnie. Nie wiem jeszcze,
                  jakie będą tego skutki, ale jestem pełna spokoju i zaufania, widząc,
                  jak traktował i opiekował się mną w szpitalu.
                  • Gość: Alusiaa Re: dr Strużycki Łódż IP: *.toya.net.pl 21.11.13, 15:46
                    dr Strużycki jest lekarzem, który nie liczy się z ciałem i bólem kobiety. NIe istotne są jej emocje i wygląd. Na moje nieszczęście robił mi II cesarkę. Kompletnie nie wiedząc co się dzieje zabrał mnie salę operacyjnę. Nie zostałam o niczym poinformowana. O godz 8 była zmiana dyżuru. Trafił się pan DOKTOR. Stwierdził że natychmist muszę jechać na salę operacyjną. Chwilę wcześniej badał mnie iiny lekarz i położna. Wszystko było ok. Miałam leżeć i czekać na swojego lekarza. Nie było żadnych komplikacji. w minutę wszystko stanęło do góry nogami. Dr Strużycki nie przeprowadził żadnego medycznego wywiadu ze mną, o nic nie zapytał.
                    Na sali operacyjnej okazały się komplikacje. Zostałam pokrojona jak prosiak. W zdłuż i w szerz. Jeśli to było konieczne, rozumię. ALE NIGDY NIE ZROZUMIE TEGO JAK MNIE ZSZYTO. CHYBA ZWIERZAKA WETERYNARZ LEPIEJ POTRAFI ZSZYĆ. w dzisiejszej dobie zcerowali mnie zakładając szew co 1,5 cm. nie równo. Rana strasznie źle się goiła. Ciało nie było odpowiednio zespolone aby się dobrze goiło. Wdała się ropa. Nie powiem o bólu jaki przeżyłam. Lekarz, który DR STRUŻYCKIEMU asystował zaczął mnie inaczej zszywać, tak jak teraz to się robi (śródskórnie), ale przyszedł FACHOWIEC PRZEŁOŻONY i kazał podwładnemu zszyć jak świniaka. Miesiąc czasu nie mogłam się ruszać, a miałam maleńkie dziecko i drugie zaledwie rok starsze. gdy patrzyłam na swój brzuch popadałam w depresje. Położna która przychodziła do mnie mówiła dziewczyno możesz zaskarżyć drania. TO CO CI ZROBIŁ JEST NIEHUMANITARNE I KARY GODNE. Dla mnie dr STRUŻYCKI JEST NAJGORSZYM LEKARZEM Z JAKIM KIEDYKOLWIEK MIAŁAM STYCZNOŚĆ. DZIEWCZYNY BÓJCIE SIĘ GO I UNIKAJCIE!!!!! Jak ktoś jest zainteresowany mogę pokazać mój brzuch 2 tygodnie po operacji przez tego ...........specjalistę. Obecnie mam ochydną pionową bliznę, szeroką na 2 cm i długą około 12cm. Wierzę że gdyby operował mnie inny lekarz lepiej to wszystko by się skończyło. Zostałam okaleczona na całe życie.
            • kasiulec29 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 10.11.07, 12:49
              Gość portalu: kila napisał:

> jeszcze arz poweim ze to jest super sprawa zeby otworzyc taka
              liste ,
              > dziewczyny piszcie !!!
              czy moze ktos wie z was cos o doktorze pawle szymczakiewiczu prosze
              napisze mi cos bo prowadzi moja druga ciaze a nic o nim nie wiem
              • Gość: ssssss Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: 217.98.20.* 10.11.07, 21:06
                jest FORUM dobrych ginekologow
            • kasiulec29 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 10.11.07, 12:51
              Gość portalu: kila napisał:

> jeszcze arz poweim ze to jest super sprawa zeby otworzyc taka
              liste ,
              > dziewczyny piszcie !!!
          • Gość: Iza Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: *.boll.casema.net 16.09.01, 14:32
            Czesc dziewczyny! Czy mozecie mi polecic dobrego ginekologa w Lodzi? Pozdrawiam
            • Gość: Masi Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: 195.136.36.* 17.09.01, 09:29
              W Łodzi, polecam Dr Kowalczyka z Dermedu na Piotrkowskiej tel 633 17 95.
              Pozdrawiam Masi
              • Gość: Anita Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: 157.25.119.* 12.11.01, 07:43
                W Lodzi polecam szczerze panią doktor Jabłońską-Krasomską. Mam do niej namiary
                tylko do prywatnego gabinetu. W poniedzialki i srody po 16 ul. Płocka 24 tel.
                684 42 85,
                • anna_mrozi Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 22.07.02, 11:55
                  TAKA DOBRA RADA TO SKARB.
                  TYLE ŻE MAM PYTANIE:CZY JEST AKTUALNA?

mam dość lekarzy z PaLMY, którzy ma kłopoty z pigułkami, przepisują kolejne
                  hormony, robiąc przy tym łaskę
              • anna_mrozi Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 22.07.02, 11:57
                pomocy! szukam dobrego ginekologa, który ze zrozumieniem podejdzie do moich
                kłopotów z pigułkami.
                I nie będzie przepisywał kolejnych hormonów.
                Czy Twoja rada jest aktualna?
                ile kosztuje wizyta?
              • isa11 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 04.05.03, 19:39
                Gość portalu: Masi napisał(a):

> W Łodzi, polecam Dr Kowalczyka z Dermedu na Piotrkowskiej tel 633 17 95.
                > Pozdrawiam Masi
                a czy ktos zna dobrego ginekologa w Lodzi, ktory potrafi wyleczyc z zakazenia
                rzesistkiem? Probuje sie go pozbyc od kilku miesiecy- bezskutecznie.
                Pozdrowienia
                • gaska_balbinka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 14.10.04, 14:01
                  Proponuję udać się do doktor Teresy Buldeckiej Woźniak - znakomita
                  specjalistka, bardzo kompetentna, przede wszystkim słucha pacjentki i poświęca
                  im bardzo dużo czasu (ok pół godziny) a na kobiety w ciąży znacznie więcej.
                  Kolejki sa przeogromne, ale warto poczekać. Przyjmuje w Łodzi na Gontyny orraz
                  w Pabianicach na Karniszewickiej 54. Jej druga specjalizacja to endokrynologia.
                  Znakomicie zna się na hormonach - świetnie dobrałą mi tabletki. Nie przepisuje
                  ich w ciemno, tylko po serii badań. Uważam, że jest to najlepszy lekarz z jakim
                  kiedykolwiek się zetknęłam.
              • Gość: arion Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 09:16
                Dr Kowalczyk z Dermedu w Łodzi jest super-lekarzem. Zna się na rzeczy, jest delikatny i miły, ale bez przesady, dokładnie taki, jaki powinien być lekarz tej specjalności.
            • aga11 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! 12.05.02, 12:35
              W Łodzi szczerze polecam dr Kuzmecką z Madurowicza, można iść do szpitala do
              ambulatorium, lub do Damedu na Piotrkowską 5. Jestem jej pacjentką od kilku
              lat, przeprowadziła mi ciążę, poród, inne dziewczyny też były zadowolone.
              • bbaasik Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 27.10.04, 07:32

Witam jestem z Rzeszowa czy ktoś moe mi polecić kogoś naprawdę dobrego?jestem w
                12 tygodniu ciąży.
                z góry dziękuję
                • Gość: teaver Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:46
                  dr Slowik- powinien byc w ksiazce telefonicznej, bo ma prywatny gabinet (nie pamietam adresu, ale chyba Azaliowa) i jest lekarzem w jedneych ze szpitali, jest konkretny, dokladny i kompetentny. Jak znajde nr telefonu to podam.A! przyjmowal kiedys w pryzchodni prywatnej w Rzeszowie- na ostatnim pietrze Europy. smile tez trafilam z polecenia
                • Gość: jane82 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:48
                  dr. Mariusz Szklarczyk, przyjmuje na Hetmańskiej w piątki i na Zbyszewskiego w
                  inne dni tygodnia, żałuje, że już nie mieszkam w Rzeszowie i nie mam tak dobrego
                  i zarazem sympatycznego lekarza
              • Gość: ... Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 02:09
                Dr Asmaa Midaui-Niemiec z CM Damiana na Wałbrzyskiej w Warszawie jest mistrzem
          • Gość: m-u Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: *.chello.pl 25.09.01, 15:42
            Warszawa-najlepsza jest dr. witkowska z ALFY na Ordynackiej, bo sie przejmuje i
            zleca wszystkie badania, a nie trzeba prosić.
            • Gość: mycha Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: *.*.*.* 10.10.01, 12:18
              Ja osobiście nie polecam Alfy na Ordynackiej. Chodziam tam przez jakis czas ale
              zrezygnowałam. Chyba nawet do dr Witkowskiej. Skierowania na badania wypisuje
              chętnie bo musisz za nie płacić. Dr Witkowska przepisała mi tabletki zdaje sie
              ze Rigevidon a na moje apele ze cos jest nie tak, ze bardzo po nich przytylam,
              mam problemy z cerą itp. nie reagowała. Poźniej dowiedziałam się że Rigevidon
              to tabetki starej generacji. Obecnie chodzę do dr Emockiej która przyjmuje w
              Centrum Diagnostyki Medycznej Muli-Med na ul. Okopowej 33, tel. 636-47-73 i
              jestem bardzo zadowolona. Wiele moich koleżanek z pracy też wyraża się o niej w
              samych superlatywach. Cena wizyty ok 60 zł.

M.
              • Gość: aska Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: 195.136.95.* 07.12.01, 08:26
                Popieram! Dr Ejmocka z Multi Medu jest super! Bardzo dokładna, miła, wszystko
                wytłumaczy, bardzosię przejmuje pacjentką, doskonale pamięta z twarzy kim
                jesteś i nie czujesz się bezosobowo. Dodatkowo - co nieczęsto się niestety
                zdarza, pilnuje badania piersi i wypytuje czy inne kobiety w rodzinie
                regularnie się badają. Naprawdę polecam!
                • anx DR EMOCKA???? 02.07.02, 09:25
                  Czy możecie podać mi więcej szczegółów dotyczących dr Emockiej z Warszawy z
                  MultiMedu? Interesuje mnie jej stosunek do pigułek antykoncepcyjnych?
                  • stokrotne_dzieki Re: DR EMOCKA???? 06.02.07, 17:15
                    dr Emocka jest rzeczewiscie bardzo mila, uspakajajaca, wytlumaczy ale...To moja
                    historia: mialam od dluzszego czasu jakis problem ginekologiczny - nie wane
                    jaki bo nie o to chodzi, leczylam sie w przychodni w koncu trafilam do Multi
                    Med do jakiejs innej lekarz -starszej, nazwiska nie pamietam. Ona w rozpoznaniu
                    klinicznym stwierdzila jakas chorobe i ostzregla, ze to niuleczlne i uznawane
                    za stan przedrakowy. Byly oczywiscie cytologie, czystosc pochwy etc. Dala jakas
                    masc do zrobienia w aptece, ktora nic nie pomogla i wrocilam zpowrotem na
                    kontrole ale trafialm na dr Emocka. Ta mnie uspokoila, ukoila dala witamine A w
                    masci... A na pytanie o stan pzredrakowy powiedziala, ze to niewiadomo etc.
                    Masc oczywiscie pomogla tyle co umarlemu kadzidlo. Wrocilam do niej juz nieco
                    zirytowana i zapytalam dlaczego wiec nie zrobia jakiegos wycinka, nie pobiora
                    naskorka aby zdiagnozowac co to jest. No wiec postanowila wziasc wycinek z
                    okolic sromu w gabinecie. Spytalam czy boli zastrzyk znieczulajacy w tak czule
                    miejsce? - tyle co ukucie u dentysty uslyszalam. Umowilam sie na "zabieg". Na
                    wstepie widzialam, ze kobieta sobie nie radzi, ze nie jest oswojona z wozkiem z
                    przyrzadami, ze nie czuje sie pewnie. Widziala chyba moja niepwenosc do tych
                    jej przygotowan bo sama z siebie powiedziala, ze robi rzeczy co bylo dla mnie
                    jakies niewiarygodne. Wbila mi igle...bol straszny. Rozplakalam sie z bolu i
                    powiedzialam, ze nie dam rady. Zdenerwowana, poruszona Pani doktor powiedziala,
                    ze ona w takim razie pzrerywa i nie bedziemy koontuonowac. Z wyrzutem
                    powiedzialam, ze dlaczego nie upzredzila mnie o takim bolu? czy nie ma w sprayu
                    znieczulenia? czy nie robi sie tego pod narkoza ? I dowiedzialam sie wtedy, ze
                    owszem robi i wypisala mi skierowanie do szpitala na pobranie wycinkow pod
                    narkoza. Wyszlam zaplakana. Na recepcji zwrocili mi pieniadze za zabieg ale za
                    wizyte zaplaciclam 80 zl. Pani Ejmocka jest moze dobra do potrzymania za
                    raczke, pogladzenia, wypisania masci, pigulek. Od razu podjechalam do szpitala
                    na MAdalinskeigo, przyjal mnie lekarz, skierowal na badania pod narkoza.
                    Jeszcze podczas badania krwawilam po zastrzyku pani Ejmockiej. Badania
                    potwierdzily chorobe , ktora jest nieuleczalna i czesto przemienia sie w raka.
                    A Pani idioka Ejmocka dawala mi masc witamiy A
                • anx Dr Emocka ??? 02.07.02, 09:28
                  Czy możecie podać dokładniejsze informacje na temat dr Emockiej z MultiMedu ?
                  Czy chętnie przepisuje pigułki?
                • natalia.sz Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 30.11.02, 13:10
                  dziewczyny polecam dr Hanne Makarewicz-Olszewską z Gdańska! Przyjmuje zarówno
                  w poradni studenckiej,ale tam trzeba jechac o 6.00 rano zeby sie
                  zarejestrowac, jak i w INVICCIE wGdańsku GLOwnym koło gł. Dworca. Jest po
                  prostu super! Mila, troskliwa i jak juz ktoras z was tu zauwazyla pamieta Cie
                  z twarzy i nie czujesz sie bezosobowo.POLECAM!
                  • kobin Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 04.01.04, 15:00
                    Chce sie dolaczyc do pochlebnej opinii o p. doktor Makarewicz. Chodzilam do
                    niej przez cale studia (i to do studenckiego ZOZu) i zawsze byla bardzo mila i
                    pomocna. Czasem, gdy mi cos dolegalo, szlam do niej prywatnie np. na USG
                    dopochwowe. Najpierw do szpitala na Klinicznej, gdzie placilam, ale duzo
                    mniejsza stawke, niz jakbym poszla prywatnie - status studentki smile. A pozniej
                    do Invicty. Tam rowniez stawki nie wydaly mi sie wygorowane. Moglam do niej
                    dzwonic na komorke, gdy cos sie dzialo i wtedy umawialam sie na zaraz. Gdy
                    zaszlam w ciaze, ona "niestety dla mnie" rowniez byla w blogoslawionym stanie
                    i poprowadzila ja tylko do polowy. Ale wtedy zastapil ja jej maz, dr
                    Olszewski, na ktorego tez nie mozna narzekac - ja tylko osobiscie nie lubie
                    chodzic do facetow.
                  • ruda_24 A co z TORUNIEM ? 03.02.05, 12:43
                    Dziewczyny, czy któraś z Was jest z Torunia, kto może polecić dobrego
                    ginekologa z Torunia ?!?
                    • karolaa1 Re: A co z TORUNIEM ? 23.08.05, 20:25
                      Hej! Ja uczęszczam do doktora Kustry, który przyjmuje w przychodni kolejowej.
                      Jest bardzo dobrym specjalistą. Ponoć sława toruńskasmile. Trafiłam do Niego przez
                      przypadek i jestem zadowolona.Pozdrawiam.
                    • Gość: Lalavita Re: A co z TORUNIEM ? IP: *.british / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:02
                      Podobno dobry, bo w końcu to ordynator - Maleńczyk, ale jak dla mnie za bardzo
                      małomówny, nie tłumaczy, na pyt.jak długo będzie trwał zabieg potrafi
                      powiedzeć - dla pani krótko - i koniec. Osobiście wolę Kipigrocha - pogada,
                      wytłumaczy bardzo dokładnie, pocieszy, w czasie porodu wodę poda, pot z czoła
                      zatrze, pogłaszcze - dusza człowiek.
                      • Gość: jutka Re: A co z TORUNIEM ? IP: *.tvk.torun.pl 05.02.06, 22:17
                        Mam pytanie. Czy dr Kipigroch prowadził twoją ciążę i czy uzgadniałaś z nim
                        wcześniej przebieg całego porodu np. czy będzie przy tobie. Napisz proszę czy
                        był to poród rodzinny w oddzielnej sali.
                        • Gość: LALAVITA Re: A co z TORUNIEM ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:39
                          Nie umawiałam się z nim na poród, ale ponieważ leżałam długo na patologii,
                          jakoś tak się stało, że urodziłam, zamiast iść na przepustkę do domu.
                          Oczywiście na porodówce - na prawdę zbieg okoliczności, dyżur miał
                          dr.Kipigroch. Na prawdę wspominam go bardzo pozytywnie. Moje koleżanki zresztą
                          też. Potrafiły dzwonić do niego na komórę wieczorem z jakimś nawet błachym
                          pytaniem - nigdy nie zbył żadnej byle odpowiedzią. Na prawdę jest fajny.
                    • agusia.poczta Re: A co z Toruniem ? 30.05.06, 20:05
                      hej!
                      Moim zdaniem NAJLEPSZY ginekolog w Toruniu to dr Lucyna Marchwińska - Palacz.
                      Idealnie prowadziła moją ciążę, mogłam do niej zadzwonić o każdej porze z
                      każdym pytaniem. Przyjęła poród, zresztą nie tylko mój bo u NIej w gabinecie na
                      ul. Kozackiej 3 wisi bardzo dużo zdjęć maluszków, które odbierała. Poza tym
                      świetny specjalista chorób kobiecych. Miałam jakieś świństwa na jajnikach i w
                      jajowodach i wyleczyła bez laparoskopii. W gabinecie ma USG i nie trzeba
                      nigdzie chodzić.
                      A do tego przemiła i bardzo sympatyczna.
                      GORĄCO POLECAM
                • Gość: Ami670 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 20:35
                  Dr Ejmocka przyjmuje też państwowo w Rekol Medzie na Wałbrzyskiej. Na prawdę
                  świetna lekarka.
                  • tomcia4 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 06.02.06, 18:14
                    Jak w Szczecinie,to polecam dr-a Włodzimierza Tudaja.Przyjmuje w szpitalu miejskim.
                  • Gość: FANTA Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.swps.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:17
                    Ja jej nie polecam. Po wejściu do gabinetu zapytała mnie o ubezpieczenie,
                    którego zapomniałam ze sobą zabrać. Oczywiście ma prawo do tego, żeby mnie nie
                    przyjąć i mogła to normalnie powiedzieć. Niestety udzieliła mi wykładu niczym
                    małemu dziecku ze szkoły typu "a do sklepu bierze pani pieniądze?". Moim
                    zdaniem, jest to chamstwo. Nie polecam jej nikomu. Choć założę się, że tam
                    gdzie przyjmuje PRYWATNIE jest milutka niczym cukierek.
                • Gość: WARSZAWA Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 16.05.05, 12:11
                  POLECAM DR EJMOCKĄ JEST NA PRAWDE BARDZO DOBRA BO PRZEDE WSZYSTKIM INTERESUJE
                  SIE PACJENTEM POSWIECA CZAS NA BADANIE I ROZMOWE
                  • Gość: sigma Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.chello.pl 21.07.05, 23:57
                    a ja nie polecam dr Ejmockiej - wprawdzie jest miła, ale nie radzi sobie z
                    leczeniem stanów zapalnychsad
                • tabubaby Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 16.05.05, 12:28
                  Czy ktoś coś wie na temat dr Czosnyki z Nakła nad Notecią ?
              • cc=sisi Warszawa 10.05.02, 15:36
                Gość portalu: mycha napisał(a):
                > Ja osobiście nie polecam Alfy na Ordynackiej.

tez nie polecam "Alfy" sad
                jakis czas temu leczylam sie u dr Krocin - mila, delikatna, sympatyczna,
                kompetentna starsza pani .... ale chyba tylko w sprawach typowych
                1) srodki antykoncepcyjne przepisywala nie zlecajac zadnych badan
                2) bolesnych miesiaczek nie komentowala
                3) a bolesne stosunki plciowe tlumaczyla ewentualnym niedopasowaniem "rozmiarow"
                moich i meza
                [a tymczasem dzis lecze sie na "bardzo zaniedbana" endometrioze sad ]

pozdrawiam
                cc

• aga-21 Re: Warszawa 13.09.03, 15:08
                  Co to jest endometrioza?????????????? Pliiiz... help
                • ewemal Re: Warszawa 02.05.04, 15:18
                  w Alfie to chyba tradycja, że pigułki przepisywane są bez badań, ja poszłam tam
                  gdy chciałam je brać po raz pierwszy, na pierwszej wizycie dostałam od razu
                  receptę i ULOTKĘ REKLAMOWĄ, żebym wiedziała co i jak, omawianie przez lekarkę
                  pigułek skończyło się na: bierze pani całe opakowanie a potem robi 7 dni
                  przerwy.
                  • rudacleo Re: Warszawa 13.10.04, 13:21
                    Co na pewno w Alfie robia bardzo dobrze, to leczenie wszelkiego rodzaju
                    swinstw, ktore moga sie przypaletac. Kiedys znajoma mi powiedziala, ze lecza
                    tam caly "pigalak". Ale trzeba przyznac, ze fachowosci w tym im nie brakuje.

rudacleo
                • Gość: MASAZ WARSZAWA MASAż TAJSKI WARSZAWA THAI MASSAGE WARSAW SALON , IP: *.lns3-c7.dsl.pol.co.uk 12.12.05, 01:20
                  Doświadczona wykwalifikowana specjalistka masażu tajskiego, indonezyjskiego,
                  masażu stóp, z wykorzystaniem ziół.

+48 513 973161

Nauczenie indywidualne albo w malej grupie.

Qualified Thai massage therapist teacher of Thai massage. I do therapeutic thai
                  massage, foot massage, herbal massage and indonesian massage

HTTP://WWW.MASSAGETHAI.INFO

WARSAW WARSZAWA WOLA PRAGA BIELANY WAWER MARKI OCHOTA URSUS białołęka Włochy
                  Śródmieście Ursynów Mokotów żoliborz Białołęka Rembertów Targówek Wilanów

MASAż TAJSKI INDONEZYJSKI WARSZAWA THAI INDONESIAN MASSAGE WARSAW SALON STUDIO
                  THERAPY HEALTH MEDICINE ZDROWIE MEDYCYNA TERAPIA

www.therapeuticmassage.info
                  www.massagelondon.org London Massage Therapist
                  www.massagelondon.biz massage therapy West London UK
                  www.massagelondon.me.uk London chair Massage UK www.health-
                  resources.co.uk Medical Alternative Medicine resources in London England UK
                  www.mobilephonesites.co.uk Nokia Free Mobile Phones Sites London England
                  UK www.massagelondon.org.uk London Alternative Medicine UK
                  www.massagelondon.info www.centrallondonmassage.co.uk W1 Massage
                  Therapy Central London West End UK www.centrallondonmassage.me.uk W2
                  Paddington Therapeutic Massages Alternative Therapies London
                  www.centrallondonmassage.org.uk W3 Acton Complementary Health Clinic
                  London www.eastlondonmassage.co.uk E1 Eastern Medicine London City of
                  www.londonclinic.me.uk W4 Chiswick Health Clinic ME London
                  www.londonmassagecentre.co.uk W5 Ealing Holistic Centre London UK
                  www.londonmassagecentre.me.uk W6 Hammersmith Healing Massage London
                  www.londonmassagecentre.org.uk W7 Hanwell Wellness Centre London
                  www.londonmassageclinic.co.uk W8 Kensington Technique London Clinic
                  www.londonmassageclinic.me.uk Thai Massage London Center W9 Maida Vale
                  www.londonmassageclinic.org.uk W11 Notting Hill Alternative Health in
                  London W10 www.londonmassagetherapy.co.uk W12 Shepherd's Shepherds Bush
                  Complementary Therapies London www.londonmassagetherapy.me.uk W14 West
                  Kensington On Site Office Chair Massage London www.ilovemassage.co.uk
                  www.ilovemassage.me.uk www.ilovemassage.org.uk
                  www.imassage.info www.massageme.co.uk www.mymedicine.co.uk
                  www.mytherapy.co.uk www.mylove.org.uk EAST ACTON SHEPHERDS
                  SHEPHER'S BUSH www.mywellness.me.uk CHISWICK HAMMERSMITH FULHAM SOHO
                  WESTMINSTER NOTTING HILL GATE BAYSWATER QUEENSWAY HOLLAND PARK KNIGHTSBRIDGE
                  PICCADILLY LEICESTER SQUARE GREEN PARK HYDE PARK EARLS COURT TURNHAM GREEN WC1
                  Euston Bloomsbury WC2 Holborn Covent Garden Strand Fitzrovia Mayfair Soho
                  Chinatown SW1 Victoria Belgravia www.londonmassagetherapy.org.uk Massage
                  Tables Couches Chairs UK MASSAGE THERAPY THERAPEUTIC MASSAGE THAI MASSAGE
                  TRADITIONAL THAI MASSAGE INDONESIAN MASSAGE HAWAIIAN MASSAGE COMPLEMENTARY
                  HEALTH ALTERNATIVE THERAPIES COMPLEMENTARY MEDICINE ALTERNATIVE MEDICINE
                  HOLISTIC MASSAGE BOWEN TECHNIQUE BOWEN THERAPY CRANIOSACRAL THERAPY CRANIO
                  SACRAL THERAPY LONDON THERAPIST THERAPISTS LONDON MASSAGE TREATMENT TREATMENTS
                  LONDON MASSAGE www.londontherapist.me.uk Hawaiian Huna Bodywork London
                  www.londontherapist.org.uk Healthy Massage Treatment
                  www.massagecentrallondon.co.uk Lomi Lomi Kahuna Oil Massage
                  www.massagecentrallondon.me.uk Holistic Therapists London
                  www.massagecentrallondon.org.uk Craniosacral Therapy London
                  www.massageclinic.me.uk Manual Lymph Drainage London
                  www.massageclinic.org.uk Massage Experienced Qualified Insured London
                  www.massagelondon-home.me.uk London Therapy at Home or Clinic
                  www.massagelondon-home.org.uk Home Wellness London Therapy
                  www.massagelondoncentral.co.uk Complementary Alternative Medicine West
                  London www.massagelondononline.me.uk Generic Domain Names Google Ranked
                  Sale www.massagelondononline.org.uk Info on Massage Equipment Sale UK
                  www.massagelondonpage.me.uk Information Site about Massage Therapy
                  London UK www.massagelondonpage.org.uk London UK complementary therapies
                  massage www.massagelondonweb.me.uk alternative health London UK thai
                  massage www.massagelondonweb.org.uk www.massagelondonwest.co.uk
                  traditional thai indonesian massage therapy London
                  www.massagenorthlondon.co.uk www.massagepractitioner.co.uk
                  www.massagepractitioner.me.uk www.massagepractitioner.org.uk
                  www.massagesouthlondon.co.uk www.massagetherapylondon.co.uk
                  www.massagetherapylondon.me.uk <a href="www.massagetherap
                • Gość: Marzena Re: Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:35
                  Ja za to polecam Niklewicz-Szczęsną właśnie z Alfy. Jest też endokrynologiem.
                  Nie każe pojawiać się co 3 miesiące (oszczędnosć kasy) zleca badania i nie
                  naciąga na wizyty
                • magitek Re: Warszawa - dr KARWAN PLONSKA 03.02.06, 21:32
                  BARDZO SYMPATYCZNA, PROFESJOANLNA LEKARKA. PYTA O WSZYSTKO. WSZYSTKO ANALIZUJE.
                  ZANIM PRZEPISALA MI JAKIEKOLWIEK TABLETKI, ZROBILAM BADANIA HORMONALNE
                  (PIERWSZY RAZ). TABLETKI PRZEPISUJE JAKIE POWINNA, NIE NAJDROZSZE, I
                  NIE "MODNE".
                  POLECAM,,, W CZWARTKI W LUX MEDZIE NA PUŁAWSKIEJ wink
                • Gość: marta27 Re:Komorów Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 13:52
                  Najwspaniaszym ginekologiem jest dr Mariusz Wójtowicz, przyjmuje w
                  kOmorowie na ul Brzozowej, i przy placu trzech krzyzy.
                  pzdr
                  • depresja123 Re:Komorów Warszawa 06.11.07, 19:44
                    A ja radzę omijać dr. Wójtowicza.
                    • Gość: depresja 1234 Re:Komorów Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.08, 20:42
                      dlaczego?
              • ewakam Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 16.02.04, 09:18
                "Poradziłam" sie tego forum i poszłam do p. dr Ejmockiej w Multi-Medzie: jestem
                zadowolona i polecam, cena wizyty obecnie 70 zł.
            • Gość: An Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!! IP: *.*.*.* 13.10.01, 12:47
              w Warszawie polecam dr Joanne Zalewska na Saskiej Kępie, dobra facowa i nie
              naciąga niepotrzebbnie, kobiet zawsze tłum, przed pierwsza wizyta zrobilam
              wywiad w poczekalni, same pochwaly, sam fakt - moja przyjaciólka urodzila 5
              tyg temu syna, choc żaden lekarz wcześniej nie dawal jej szans ani na zajscie
              ani na donoszenie!
              • venecja1 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 05.09.02, 10:55
                a masz dokładniejsze namiary? Może nr tel do gabinetu??? Szczerze mówiąc jestem
                zainteresowana
                • Gość: karola