Gość: neska IP: 158.75.211.* 28.06.05, 18:21 pytanie jak w temacie. na forum jest sporo wątków dotyczących tej przypadłości, chciałabym wiedzieć jakie są objawy. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia Re: jakie są objawy nadżerki? 29.06.05, 08:36 Przez blisko 10 lat nie mialam zadnych objawow. O jej obecnosci dowiedzialam sie z badania ginekologicznego. NIekiedy nadzerka moze jednak nieco krwawic (np po stosunku). Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Re: jakie są objawy nadżerki? 29.06.05, 08:50 ja też nie miałm żadnych objawów - dopiero od ginekologa sie o niej dowiedziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: jakie są objawy nadżerki? 29.06.05, 09:42 dwa razy miałam - za każdym razem dowiedziałam się od ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: jakie są objawy nadżerki? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 29.06.05, 10:00 Niewyjasnione drobne krwawienia, czestsze infekcje - moge byc przyczyna podejrzenia. Widac ja przy badaniu ginekologicznym. Jesli badal Cie ostatnio lekarz i nic nie wspominal to raczej nie masz, nie jest to jakies trudne do rozpoznania. pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś
josepchine Re: jakie są objawy nadżerki? 29.06.05, 13:30 czasami nie ma zadnych!!! - tak jest w moim przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś