Gość: allie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:06 Proszę o podanie dobrych preparatów nawilżających, aby uniknąć bolesnych otarć w trakcie stosunku. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_marty Re: Preparaty nawilżające 05.09.05, 22:46 FEMINUM żel - bardzo dobry, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Preparaty nawilżające IP: *.centertel.pl / *.centertel.pl 06.09.05, 09:21 Feminum®, Intimel®, KY żel® No i jedna dobra rada ... Jak żel "wyschnie" (tzn nie będzie już tak ... przyjemnie ) to lepiej do niego dodać odrobinę wody a nie dodawać następnej porcji Odpowiedz Link Zgłoś
mucta Re: Preparaty nawilżające 06.09.05, 11:37 Feminum jest jako taki ok, ale bardzo złości mnie to, że jest w zakręcanej tubce. A myślę, że żele tego typu powinny być otwierane szybko i łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allie Re: Preparaty nawilżające IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:05 Czy Feminum żel jest dostępny tylko w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stosujacy Re: Preparaty nawilżające IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:43 Femi firmy Kosmed Głubczyce 20ml ok. 12zł.Jak nie ma w aptece to można zamówić. Żel jest z dodatkiem wyciągu z rumianku. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_marty Re: Preparaty nawilżające 07.09.05, 21:40 Tylko, że czasami rumianek uczula ..., zatem radziłabym ostrożność i oczywiście unikac żeli zapachowych, perfumowanych. Feminum znam i faktycznie ta zakrętka jest troche uciążliwa, pozostałych nie znam - jesli któras z Was używa tych innych to może napiszecie jak są otwierane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: Preparaty nawilżające IP: *.idea.pl 07.09.05, 21:58 Juz pojawil sie nwy Feminum w tubce razem z nakretka. Dzis zakupilam, ale jakos tamto stare opakowanie bardzej mi odpowiadalo... Odpowiedz Link Zgłoś