florencja29 Re: "Piasek w oczach" - czym sobie pomóc ?!?! 06.10.05, 15:42 Chyba masz tak zwany zespół suchego oka. Ja sobie pomagam na to żelem "Vidisic" - jest b. dobry, tylko cena jest zabójcza 18 zł. Ale nie mam innego wyjścia. Czasmi tak mi to daje w kość (w oko), że bez nie go bym nie wytrzymała. Wcześniej stosowałam reklamowany alterak, ale "Vidisic" jest o wiele lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: "Piasek w oczach" - czym sobie pomóc ?!?! IP: 81.210.50.* 06.10.05, 15:46 ten piasek to skutek kiepskich warunków pracy, pyłki w powietrzu ... myślisz że to pomoże ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "Piasek w oczach" - czym sobie pomóc ?!?! IP: 195.205.6.* 06.10.05, 16:04 A świetlik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: "Piasek w oczach" - czym sobie pomóc ?!?! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 06.10.05, 16:16 Homeopatyczne krople do oczu "Euphrasia Swietlik", cena ok.7 zl za 5 ml + kompresy z herbaty /nawet jesli nie zadzialaja nawilzajaco na spojowki to wspaniale relaksuja/ + nieco mniej patrzenia w monitory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: "Piasek w oczach" - czym sobie pomóc ?!?! IP: 213.241.34.* 06.10.05, 16:45 sztuczne łzy. począwszy od naprostszego Lacrimalu przez nowocześniejsze tears naturale II, artelac, hylo-comod, dacrolux, systane, vismed, sicca ud, isopto-tears, oftagel Odpowiedz Link Zgłoś
florencja29 Re: "Piasek w oczach" - czym sobie pomóc ?!?! 07.10.05, 09:06 To wszystko pomoże jęsli masz ten zespół suchego oka. Ja mam to od pracy przy komputerze, podobno tabletki anty (biorę) też mogą to powodować. Nie wiem, czy u Ciebie jest to właśnie to suche oko, bo faktycznie warunki pracy masz trochę ciężkie. Może jednak najpierw okulista? Odpowiedz Link Zgłoś
yasminee Re: "Piasek w oczach" - czym sobie pomóc ?!?! 07.10.05, 13:20 myślę, ze lekarz to najlepsze rozwiązanie zbada oko, i sprawdzi, czy to tylko chwilowe podraznienie oka, czy moze jakas powazniejsza infekcja u mnie skończyło się zapaleniem rogówki, niestety, i antybiotykiem w kropelkach myslę, ze wizyta u okulisty byłaby najlepsza dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś