Dodaj do ulubionych

mocz z krwią + silny ból brzucha

IP: *.media4.pl 18.10.05, 18:10
czy któras miała kiedykolwiek takie objawy, mocz z krwią rano po nocy...potem
juz normalny ale silny ból brzucha jak przy okresie..? pomóżcie
Obserwuj wątek
    • allida Re: mocz z krwią + silny ból brzucha 18.10.05, 18:12
      Mozesz miec kamienie lub piasek w nerkach, albo drogach moczowych. Ale
      najlepiej idz naturalnie do lekarza.
      Pozdrawiam
      • Gość: a Re: mocz z krwią + silny ból brzucha IP: *.media4.pl 18.10.05, 18:18
        to mozliwe w wieku 19 lat? i jak sie nigdy nie miało takich problemów? fakt ze
        mam osattnio goraczke i jestem troche przeziebiona - ale od tegosad
        • Gość: martta Re: mocz z krwią + silny ból brzucha IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.10.05, 18:22
          Gość portalu: a napisał(a):

> to mozliwe w wieku 19 lat?
          wiek tu nie ma nic do rzeczy ani to ze wczesniej nie mialas takich problemów.
          lepiej idz do lekarza bo z nerkami to nie ma żartów!
          pozdr Marta
        • allida Re: mocz z krwią + silny ból brzucha 18.10.05, 18:24
          Naturalnie, ze mozliwe, to nie zalezy od wieku, ja pamietam, mialam kolezanke w
          szkole, 13-14latke i miala kamienie w nerkach oraz czeste bole brzucha.
          Goraczka tez wskazuje na stan zapalny, mozliwe, ze masz zapalenie pecherza. Do
          lekarza powinnas isc, zeby postawil diagnoze, tym bardziej, jezeli mialy to byc
          kamienie. Nie martw sie narazie, idz do lekarza smile
    • Gość: ... Re: mocz z krwią + silny ból brzucha IP: 193.24.200.* 18.10.05, 20:18
      Ja bym raczej stawiała na zapelenie pęcherza. Nie masz uczucia czestej chęci
      oddawania moczu? Pije się wtedy dużo wody i idzie do lekarza.
      Jesli nie przeziębiłaś ostatnio tyłka, to może miałaś baaardzo upojną noc z
      ukochanym? Ta przypadłość nazywa się ponoć chorobą nocy poślubnej (lub miesiąca
      miodowego).
      • Gość: a Re: mocz z krwią + silny ból brzucha IP: *.media4.pl 18.10.05, 21:08
        ale nie biegam czesto do wc i nie boli mnie nic przy oddawaniu moczusad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka