ice-tea 02.12.05, 21:14 Czesc! Czy znacie moze jakis plyn do higieny intymnej, w ktorego skladzie nie ma w ogole perfum?(chodzi mi o plyn naprawde nieperfumowany, a nie tylko z nazwy) Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: re-flex Re: płyn do higieny intymnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:28 Nie chcesz plynu zapachowego czy masz uczulenie na estry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: płyn do higieny intymnej IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 02.12.05, 22:12 emulsja do higieny intymnej Lactacyd Femina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: płyn do higieny intymnej IP: *.osiedle.net.pl 03.12.05, 15:13 Proponuje "szare mydlo".Wiem,ze to nie plyn,a o to pytasz ale podobno szare mydlo jest najzdrowsze dla nas.Nie niszczy naturalnej flory bakteryjnej,a nawet jest lecznicze.Moj ginekolog poradzil mi uzywanie wlasnie tego srodka do higieny intymnej Odpowiedz Link Zgłoś
ice-tea Re: płyn do higieny intymnej 03.12.05, 16:47 Lactacyd femina jest perfumowany,moze nie jest najgorszy, ale nie jest tez dobry dla mnie do systematycznego stosowania.Testowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: płyn do higieny intymnej IP: *.kablowka.waw.pl 04.12.05, 02:20 mi 2 ginów i urolog, kazali podmywać się tylko woda i nie za głęboko, a tylko odbyt i okolice szarym mydłem i od tego czasu nie mam zapaleń pochwy ?!?!??!? = jogurt dopochwowo na noc-strzykawką-polecam Odpowiedz Link Zgłoś